Reklama v taxíku Svezeme vaši reklamu v taxíku…. Reklama v taxíku … Zcela nový způsob propagace! … Oslovování pasažérů vozů taxi vaší reklamou přímo během.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ
Advertisements

Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl
™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Auto jako umělecké plátno očima odborníků z praxe.
Skupinové kurzy snižování nadváhy
Právní úprava regulace reklamy v ČR
Miroslava Nebuželská, BVM Audit
Hotel Garni - Současná finanční situace v hotelnictví očima managementu“
HOME STAGING VZOROVÝCH BYTŮ podpora prodeje developerských projektů
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Mobilní přepážky Letiště Praha - Ruzyně. Všeobecné podmínky Přepážky jsou umístěny v příletové hale, dle žádosti na Terminálu 1 nebo Terminálu 2, vždy.
NIH-live Přehlednost Dostupnost v elektronické podobě Bez vulgárních slov Možnost publikování vašich příspěvků Příjemný design novin Zákaz kopírování článků.
Komenský by se radoval aneb škola hrou
Advokátní kancelář Černotová & Halšková
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Výuková prezentace Předmět:
Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.
Optimalizace tramvajové dopravy s cílem redukce dopravních výkonů metodou preference nízkého počtu frekventovaných linek (Jeden z původních návrhů, nyní.
Výsledky NetMonitoru a AdMonitoringu za červenec 2008 Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR) MEDIARESEARCH, a. s. a GEMIUS, S. A
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
Studio AJ KINOREKLAMA jsme tu proto, aby i Vás bylo nejlépe vidět a slyšet právě tam, kam se lidé chodí dívat Automatickou prezentaci spustíte klávesou.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Renata Aulová
Studentské sdružení Jiří Hošek & Martin Haltmar IČO:
Změníme Váš úhel pohledu 360°advertising. Umístit reklamu je důležité Děláte svoji práci dobře, možná dokonce skvěle ! Ale ví to o Vás Vaši potenciální.
Dopravní charakteristiky
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa Tyršova VY_52_INOVACE_161_čas-úkoly pro přemýšlivé Vytvořil: Jana Slaboňová Základní škola Dr. Miroslava Tyrše, Česká.
Penzijní fondy v rámci důchodové reformy Mojmír Boucník Viceprezident Asociace penzijních fondů.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_RUBMO_ESTETIKA_20 Název materiálu: Reklama Tematická oblast: Estetika, 1. ročník Anotace: Prezentace slouží k výkladu.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Prezentace pečovatelské služby
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Sdílením k úspěchu aneb Sdílením k profesionalizaci = úspěch Stanislava Kabele, Asim El Amin.
MISYS-CAR úvodní informace o dopravním IS 13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel: ,
1 Evropská charta bezpečnosti silničního provozu a Svaz měst a obcí ČR XII. Sněm Svazu měst a obcí ČR Zlín, 26 a 27. května 2011 Vojtěch Mynář Předseda.
Nabídka reklamních ploch
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Prezentace projektů na podporu spolupráce mezi ČR a Asií 1.ČSOB Česko – asijské obchodní fórum
Nové funkce v novém Skliku
Cestovní náhrady podnikatelů
Věrnostní klub - ČEDOK.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Jihlava,
Téma : Veřejná podpora Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Ostrava,
1 PROGRAM PŘEDSTAVUJEME VÁM. 2 Je program, kde můžete získat auto s 0% akontací a příspěvek až 100% na splátky leasingu. Strategie programu Freedom spočívá.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Slovní úlohy o pohybu Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Zlín,
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
LEDOVÁ PLOCHA od ,- Kč/ plochy kromě kruhu pro vhazování a ploch BPA.
Březnová všehochuť Zadání práce pro 1.březnovou hodinu.
FINANČNÍ GRAMOTNOST REKLAMA ZPRACOVALA: MGR. IVA NOVOTNÁ SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ČESKÁ KAMENICE, JAKUBSKÉ NÁM. 113, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
Domov seniorů T.G.M. Beroun Poskytování sociálních služeb Příspěvková organizace Pod Studánkou Beroun Zpracoval: Marek Paclt.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
1 Důchodové pojištění. 2 Důchodové pojištění v roce 2012 Důchodové pojištění musí mít každý občan ČR Sociální pojištění se skládá ze tří složek: - důchodové.
Cestovní náklady podnikatele. Paušální cestovní výdaje  Podnikatel si může do nákladů započítat paušální odpočet 5000 Kč/měs. na jedno firemní vozidlo.
Katherine z.s. Kateřina Kloudová Etiketa do škol.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborná škola Net Office, spol. s r. o
ZAMYŠLENÍ - DISKUSE Člověk žije ve společnosti druhých lidí. V životě se můžeme dostat do situace, kdy na umění domluvit se a spolupracovat bude závislé.
VARIANTY A CENÍK REKLAMNÍHO ZVIDITELNĚNÍ
Piktogram reklama logo
Transkript prezentace:

Reklama v taxíku Svezeme vaši reklamu v taxíku…

Reklama v taxíku … Zcela nový způsob propagace! … Oslovování pasažérů vozů taxi vaší reklamou přímo během jízdy! Jak ? Prostřednictvím reklamních spotů promítaných na monitorech umístěných ve vybraných vozech taxi. Jak zaručíte, že uvidí právě naši reklamu? Průměrná doba jízdy vozem taxi po Praze činí 15 – 20 minut. 30tisekundové spoty našich klientů tvoří cyklický 15ti minutový reklamní blok. Během tohoto bloku promítneme DVA 30ti sekundové spoty (tzv. superspot) vaší společnosti, oddělené intervalem cca. 7,5 minuty. tel: Reklama v taxíku? Co je to? Vašespotyrozhodně neminou Vaše spoty, tak pasažéry rozhodně neminou. Svezeme vaši reklamu v taxíku…

Reklama v taxíku Spoty budou promítány ve vozech taxi vyšší třídy, provozovaných soukromými řidiči, spolupracujícími s významnými pražskými dispečinky. Kolik to stojí ? tel: V jakém taxíku? Svezeme vaši reklamu v taxíku… Navíc při zahájení spolupráce obdržíte kontakt na vozy, v nichž promítáme vaši reklamu.

Reklama v taxíku Nemáme reklamní spot !? Svezeme vaši reklamu v taxíku… Na obrazovkách ve vozech taxi je možné přehrávat spoty v podobě: VIDEO (v zájmu zachování psychického zdraví řidičů, a s ohledem na následnou bezpečnost silničního provozu - bez zvuku) PPT PDF... a další V případě, že nemáte k dispozici propagační spot vaší společnosti, rádi vám jej vytvoříme! Kde získám více informací ? Pro více informací využijte některý z níže uvedených kontaktů: tel:

Dekujeme za pozornost … Svezeme vaši reklamu v taxíku… … a přejeme vám hezký den!