vezmi si tužku a velký papír

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lesson 1 pozdravy (neformální) počítání 1-5
Advertisements

RISKUJ! VY_22_INOVACE_68 Anglický jazyk 9. ročník
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_11.
Zájmena (osobní) I have got / We have got Angličtina 7. ročník
Zájmena přivlastňovací
Pozdravy Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Komunikace Greetings VY_22_INOVACE_07 Sada 2 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracovala:
Pozdravy + osobní údajej e
1.1 Introduction – Úvod do AJ
EU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Knoblochová. Materiál vznikl v rámci projektu EU peníze školám.
BÝT (kladný a záporný oznamovací způsob)
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_10 Název materiálu: Vyjadřování věku a udávání času Tematická oblast: Angličtina 1. ročník – strojírenské.
ČAS – TIME (celé hodiny)
gramatika BÝT - otázka VY_22_INOVACE_41
MY FAMILY (slovní zásoba) THIS x THAT, ZÁJMENA
Seznamování se s angl. jazykem – slovní zásoba, představování Materiál je určen k bezplatnému používání pro potřeby výuky a vzdělávání na všech typech.
PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Hello.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_12.
Procvičování učiva anglického jazyka 1.pololetí Materiál je určen k bezplatnému používání pro potřeby výuky a vzdělávání na všech typech škol a školských.
množné číslo (pravidelné)
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:
ČAS – TIME (čtvrt, půl, tři čtvrtě, celá + minuty)
Pozdravy Přeložte a opakujte výslovnost: Good morning.
Seznamování se s angl. jazykem – My classroom, numbers
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
OPAKOVÁNÍ 7.ročník 1. – 3. lekce
ČLEN určitý / neurčitý Anglický jazyk 7. ročník
Časování slovesa BÝT (to be)
VY_22_INOVACE_36 Angličtina 7. ročník Autor: Jitka de Oliveira Manuelová, BBS Základní škola Pelhřimov, Komenského 1326 slovní zásoba HOUSE.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovní zásoba Colours VY_22_INOVACE_27 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_01_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
ČAS – TIME (čtvrt, půl, tři čtvrtě, celá + minuty)
ONE TWO THREE FOUR FIVE SIX SEVEN EIGHT NINE TEN KLIKNĚTE NA ČÍSLA VE SPRÁVNÉM POŘADÍ.
Čísla – number Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nikola Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
FAMILY #1 Who is this / that? Who is it? Angličtina 7. ročník
At the shop Dialogues. Phrases / Potřebné fráze Mohu Vám pomoct? Kolik stojí….? How much is / are…..? Can I help you? tato (tento,toto) / tyto … Ještě.
Projekt "EU peníze školám", registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
My day – daily routine NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_ Jazyk anglický TEMA:
Jitka Vodrážková Hello, kids! VY_22_INOVACE_1A_29_WHAT_TIME_IS_IT Čas v celých hodinách Vyjádření jednoduchých časových údajů Procvičování,
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Troskotovice, příspěvková organizace Autor: Michaela VráblíkováNázev : VY_32_INOVACE_24AJ_3tr_SLOVICKA10.Téma:
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Identifikátor materiálu: EU – 3 – 30 - Pozdravy
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
Anglický jazyk – cvičení na podporu konverzace
Shapes and colours Škola
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Jazyk a jazyková komunikace - Anglický jazyk
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
COLOURS (doplňovačky a zkoušení)
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_06_Barvy a čísla Anglický.
GREETINGS AND FORMS OF ADDRESS
FRUIT NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
EU peníze školám Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Zdeňka.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Riskuj.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
množné číslo (pravidelné)
VY_22_ INOVACE_ 16_ ANGLICKÝ JAZYK 3
AUTOR: Bc. Leona Vejrostová NÁZEV: VY_22_INOVACE_02_29_Číslovky
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
VY_22_INOVACE_1A_26_NUMBERS
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_30_Vánoce
GREETINGS Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
COLOURS (doplňovačky a zkoušení)
EASTER.
Transkript prezentace:

vezmi si tužku a velký papír VY_22_INOVACE_08 Angličtina 7. ročník (procvičování slovní zásoby - 1.-2.lekce) Autor: Jitka de Oliveira Manuelová, BBS Základní škola Pelhřimov, Komenského 1326 ANGLIČTINA Návod: vezmi si tužku a velký papír vyber si téma, které si chceš procvičit (např. Počítání 1-10) klikni na vybrané téma (např. Počítání 1-10): přečti si nejdříve česky první slovíčko pak si to slovíčko řekni anglicky nahlas a nakonec to slovíčko napiš anglicky na papír pak udělej enter a zkontroluj si napsané slovíčko s počítačem, a takto pokračuj se všemi slovíčky!

POZDRAVY SLOVÍČKA 1. LEKCE POČÍTÁNÍ 1 - 10 PŘEDSTAVOVÁNÍ BARVY zpět konec

SLOVÍČKA 1.lekce dívka ano co, jaký je tvůj, tvoje jméno ne chlapec moje, můj já jsem girl yes what is your name no boy my I am zpět konec

POZDRAVY 1 a 2.lekce ahoj (při setkání) čau (při loučení) Dobré ráno (dopoledne). Dobré odpoledne. Dobou noc. Nashledanou. hello, hi bye Good morning. Good afternoon. Good night. Goodbye. zpět konec

POČÍTÁNÍ 1-10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 one two three four five six seven eight nine ten zpět konec

PŘEDSTAVOVÁNÍ Jaké je tvé jméno? Já jsem Jan. Moje jméno je Petr. Já jsem dívka. Já jsem chlapec. Jak se máš? Dobře. A ty? What is your name? I am John. My name is Peter. I am a girl. I am a boy. How are you? I am fine. And you? zpět konec

BARVY bílá žlutá červená zelená modrá hnědá černá white yellow red green blue brown black zpět konec

SLOVÍČKA 2.lekce dobrý, dobré, dobrá ráno odpoledne noc děkuji prosím barva a kniha tužka auto toto je … good morning afternoon night thank you please number colour and book pencil car this is … zpět konec

THE END