B:POWER, a.s. Elektrárny s využitím ORC

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
XIX. seminář energetiků Regulace v energetice z pohledu EU a ČR seminář Energetiky Malenovice, a. s. a TP Otrokovice, a. s. 21. a 22. ledna 2009, Jelenovská.
Advertisements

Výkupní ceny 2013 Budoucnost bioplynu, Hospodářská komora,
Vzorové příklady a inspirace pro úspěšné realizace
 2011  Ministerstvo průmyslu a obchodu. Proč držet bioplyn pod kontrolou?!
XXIV. SEMINÁŘ ENERGETIKŮ
KONFERENCE OZE Vyhodnocení energetických a ekonomických efektů zdrojů na biomasu Ing. Josef Karafiát, CSc. ORTEP, s.r.o.
NEREGULOVANÝ BUSINESS REGULOVANÝ BUSINESS NEREGULOVANÝ BUSINESS
Ing. René Neděla, Ing. Svatopluk Srba Energetický regulační úřad
Solární systémy pro aktivní topení
Energeticky úsporný projekt
PROGRAM SLOVSEFF II. PROSTŘEDKY NA FINANCOVÁNÍ UDRŽITELNÉHO ROZVOJE NA SLOVENSKU Jan PEJTER ENVIROS, s.r.o.
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Výroba a distribuce elektrické energie
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
ANO? Zajímáte se o některou z těchto oblastí?
• Vliv výběru a kvality tepelné izolace komponentů a potrubí na energetickou náročnost systému předávání tepla Joule 2010 Září Zdeněk HERMAN Předávací.
Ing. René Neděla poradce předsedkyně Energetický regulační úřad
EXPERT NA TEPLO.
Tisková konference TEPLOFIKACE LEDVIC 12. září 2013 Ing. Vladimír Gult předseda představenstva a generální ředitel.
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
sdružení českých výrobních, obchodních a inženýrských firem se zkušenostmi v oblasti vývoje, výroby a dodávek technologického zařízení.
Made by Jakub Šafránek
Energetická bezpečnost regionu Workshop v rámci projektu Energetický Inovační Portál CZ-PL.
BIOPLYN v ČR STAV A PŘEDSTAVENÍ POTENCIÁLU ROZVOJE
Zkušenosti s malou pyrolýzou
XIII. EXPORTNÍ FÓRUM Limitující faktory českého exportu 6. – Česká exportní banka Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních.
Bioplynové Elektrárny Projekt je realizován na základě finanční podpory MŠMT.
Internetový portál Ing. Bronislav Bechník, Ph.D. odborný garant oboru Obnovitelná energie a úspory energie
Zákon o podporovaných zdrojích energie
Ing. Jiří Štochl, technický ředitel, TEDOM-VKS s.r.o
Využití obnovitelných zdrojů energie, energeticky soběstačné obce
Užitečnost BPS Ing. Jiří Zima, obchodní manažer
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Hodnocení možností penzijních fondů v rámci penzijní reformy Autor práce: Ing. Petr Kupčík Vedoucí práce: doc. Ing. Eva Vávrová, Ph.D. Oponent práce: Ing.
Strategie společnosti E.ON v oblasti obnovitelných zdrojů v ČR Energetika Invest s.r.o (dceřinná společnost E.ON) Dipl. Ing. Josef Renč Managing Director.
Aktuální využití obnovitelných zdrojů pro výrobu elektřiny v ČR Ladislav Pazdera Ministerstvo průmyslu a obchodu , Praha.
Společnost Skanska je tu pro vás
Vliv energetické koncepce na obchodníka s energiemi Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Ekonomické aspekty fotovoltaiky A5M13FVS-12. Ekonomické hodnocení PV systémů Cena elektřiny vyrobená nějakým systémem (např. fotovoltaickým) se obvykle.
DE Transformace skupiny E.ON v České republice Jelenovská
Kritické situace v PS ČR
Vysoké učení technické v Brně
EURO Gas Business Breakfast Plynárenství před a po otevření trhu z pohledu distributora plynu Ing. Josef Kastl President, Česká plynárenská unie Praha,
Zákon o podpoře výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů Ladislav Pazdera Ministerstvo průmyslu a obchodu Seminář AEM Praha,
Výroba elektřiny z obnovitelných zdrojů v ČR v roce 2004 Ladislav Pazdera Ministerstvo průmyslu a obchodu Seminář AEM MSV Brno,
Taures, a.s. Základní informace o společnosti. Obsah Základní informace o společnosti Typické projekty Vybrané reference Pracovní příležitost Co nabízíme.
Změna Státní energetické koncepce a priority České republiky k zajištění bezpečnosti zásobování elektřinou Ing. Tomáš H ü n e r náměstek ministra © 2008.
ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
XXI. Seminář energetiků Regulace v energetice. Podpora OZE a její vliv na cenu elektřiny. Cenová rozhodnutí na r Seminář Teplárny Otrokovice, a.
PLYNOVÁ KOTELNA V BYTOVÉM DOMĚ
Petr Kessler Gymnázium Rumburk
Pohled MŽP na novely energetických zákonů Doc. Ing. Miroslav Hájek, Ph.D. Ministerstvo životního prostředí Vršovická Praha 10 Tel..:
Tomáš Křížek Setkání primátorů a starostů měst a obcí České republiky.
České plynárenství po vstupu do EU a před otevřením trhu Ing. Jan ZAPLATÍLEK © 2004 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
NÁRODNÍ ALOKAČNÍ PLÁN, OBCHODOVÁNÍ SE SKLENÍKOVÝMI PLYNY, DOPADY ZÁKONA O INTEGROVANÉ PREVENCI NA PRŮMYSL Ing. Josef Bubeník Česká energetická agentura.
Větrný Jeníkov Bohumil Belada.
Golden Gas Technologies s.r.o.
Tisková konference k cenovým rozhodnutím ERÚ pro rok 2014 Ing. Alena Vitásková předsedkyně ERÚ 29. listopadu 2013.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
SBERBANK CZ VÁŠ SILNÝ A SPOLEHLIVÝ OBCHODNÍ PARTNER ŘÍJEN 2014.
Energoblok ORC B:POWER Ing. Josef Géba. KOGENERACE: Motor vs. Turbína -Výroba elektřiny a tepla cca 1:1 -Nutné zásobníky na teplou vodu -Nutný záložní.
Fungování energetických trhů v EU a ČR Jak dál po novele zákona o podpoře OZE 31. října 2013 Ing. Jiří Bis.
Firemní profil … technology in harmony with nature Upozornění: Tato prezentace slouží výhradně pro účely firmy TEDOM. Byla sestavena autorem s využitím.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
1 Stavíme svět zítřka. Nové smluvní modely – urychlení investiční výstavby Doprava – investice do dopravní infrastruktury, Ing. Tomáš Koranda, HOCHTIEF.
Státní energetická koncepce, energetická bezpečnost ČR, energetický systém EU: Jaká budoucnost čeká jádro? Dana Drábová Efektivitu již nelze měřit především.
STRATEGIE VYUŽÍVÁNÍ DOMÁCÍCH ZDROJŮ BIOMASY
Ing. Josef Géba Kogenerace na biomasu.
Podpora výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů energie
Transkript prezentace:

B:POWER, a.s. Elektrárny s využitím ORC Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

TÉMA PŘEDNÁŠKY – o čem budeme hovořit o společnosti B:POWER, a.s. o technologii ORC B:POWER powered by Triogen o možnostech nasazení ORC B:POWER powered by Triogen o našich realizacích Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

Chytré využití energetických zdrojů s vysokou návratností investic KDO JSME, CO NABÍZÍME? Chytré využití energetických zdrojů s vysokou návratností investic Jsme inženýrská společnost, dodávající na trh ucelená řešení elektráren v oblasti malé energetiky na klíč v řádech desítek až stovek kilowatt. Pracujeme jen s léty ověřenými technologiemi, které se řadí mezi špičky v daném segmentu energetiky. Naše řešení přinášejí zákazníkům efektivní zhodnocení vlastních investic a stabilitu vlastního byznysu. Společnost B:POWER je součástí holdingu B:GROUP. Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

HOLDING B:GROUP Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

Elektrárna s využitím ORC pro kombinovanou výrobu elektřiny a tepla JAKÉ MÁME PRODUKTY? Elektrárna s využitím ORC pro kombinovanou výrobu elektřiny a tepla Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

Wood Gas Power Plant- WGPP pro kombinovanou výrobu elektřiny a tepla JAKÉ MÁME PRODUKTY? Wood Gas Power Plant- WGPP pro kombinovanou výrobu elektřiny a tepla Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

JÁKÉ MÁME ZKUŠENOSTI, KAM SMĚŘUJEME? Za 2 roky existence naší společnosti na trhu jsme zrealizovali: 1 projekt v oblasti WGPP 11 projektů v oblasti ORC, z toho: 2x kotel na biomasu +ORC 1x důlní provoz 1x skládka 7x bioplynová stanice 10 projektů v České republice,1 projekt na Slovensku a v Lotyšsku V letošním roce překročíme obrat ve výši 140 Mil Kč Náš další obchodní a realizační směr je v regionech Pobaltí, Ruska a Balkánských států Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

ORC B:POWER – JAK PRACUJE? Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

ORC B:POWER VARIO – JAK PRACUJE? Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

ORC B:POWER VARIO – Graf závislosti výroby Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

ORC Triogen – JAK PRACUJE? Praha, 5. dubna 2017

ORC B:POWER = chytré řešení energetiky ORC VARIO 450°C 55°C 130kW 160kW 2MW Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

ORC B:POWER = chytré řešení energetiky 160kW 2MW Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

ORC B:POWER = chytré řešení energetiky VB-1 VARIO 450°C 55°C 130kW 2MW Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

BPS Jetřichovec Lokalita: BPS VOD Jetřichovec Technologie: bioplynová stanice Zdroj tepla: 1× JMS312 624 kWel, 1 × JMS312 526 kWel Průměrný reálný čistý výkon: 102kWel Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

Důl František - GreenGas Lokalita: GreenGas, lokalita František II Technologie: důlní plyn Zdroj tepla: 2 × KGJ, TEDOM Q D1600 CON Dulní Průměrný reálný čistý výkon: 152kWel Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

BPS Smolotely Lokalita: BPS Smolotely Technologie: bioplynová stanice Zdroj tepla: 1 × KGJ, JMS 320, 1063 kWel Průměrný reálný čistý výkon: 91kWel Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

BPS Rostěnice Lokalita: BPS Rostěnice Technologie: bioplynová stanice Zdroj tepla: 1 × KGJ, JGS 416, 1189 kWel Průměrný reálný čistý výkon: 87kWel Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

BPS Třeština Lokalita: BPS Třeština Technologie: bioplynová stanice Zdroj tepla: 1 × KGJ, JMS 320, 1063 kWel Průměrný reálný čistý výkon: 91kWel Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

BPS Hořiněves Lokalita: BPS Hořiněves Technologie: bioplynová stanice Zdroj tepla: 1 × KGJ, MWM TCG2020V12, 999 kWel Průměrný reálný čistý výkon: 86kWel Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

Skládka Riga - Lotyšsko Lokalita: Riga, Lotyšsko Technologie: skládka Zdroj tepla: 6 × KGJ, JMS 320, 1063 kWel Průměrný reálný čistý výkon: 152kWel Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

Skládka Riga - Lotyšsko Lokalita: Pila Levoča, Slovensko Technologie: ORC Vario s kotlem Zdroj tepla: 1,25MW teplovzdušný kotel Průměrný reálný čistý výkon: 130kWel Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.

těšíme se na spolupráci! U BOROVÉ 69, 580 01 HAVLÍČKŮV BROD Díky za pozornost a těšíme se na spolupráci! B:POWER, a.s. U BOROVÉ 69, 580 01 HAVLÍČKŮV BROD Ing. Josef Géba Obchodní ředitel pro jihovýchodní Evropu, člen představenstva josef.geba@bpower.cz www.bpower.cz Praha, 5. dubna 2017 B:POWER, a.s.