Angličtina 7. ročník Autor: Jitka de Oliveira Manuelová, BBS Základní škola Pelhřimov, Komenského 13 26 IN THE CLASSROOM this x that my x your VY_22_INOVACE_12.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zájmena přivlastňovací
Advertisements

Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Doporučeno pro: žáky 3. ročníku ZŠ Předmět: německý jazyk Autor: Mgr. Richard.
Lesson 1 pozdravy (neformální) počítání 1-5
Přítomný čas průběhový
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_07_AJ2V Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_30.
2.1 School Practise „have got“
sloveso MÍT VY_22_INOVACE_55
Unit One TO BE To Have. To Be / být  I am  You are  He, she,it is  We are  You are  They are  Já jsem  Ty jsi  On, ona,ono je  My jsme  Vy.
Zájmena (osobní) I have got / We have got Angličtina 7. ročník
Adele – poslech, práce s textem.
Zájmena přivlastňovací
Čtěte a přeložte: Mother is at home. Matka je doma.
Jak se jmenuje tvoje maminka? Jak se jmenuje tvůj tatínek? Jak se jmenuje tvůj bratr? Jak se jmenuje tvoje sestra? Jak se jmenuje tvoje babička? Jak se.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-19-Služby Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště, Dubno.
Sloveso "to BE".
Anglický jazyk 7. ročník Autor: Jitka de Oliveira Manuelová, BBS Základní škola Pelhřimov, Komenského 1326 AT SCHOOL slovní zásoba open x close VY_22_INOVACE_10.
Nakupováníe Anotace: Žáci si v prezentaci osvojí základní fráze na téma Nakupování, což je podpořeno vizuálně a sluchově. Žáci si procvičí čtení a dále.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/ Vzdělávací.
Popis lidí a věcí e Anotace: Žáci si v prezentaci osvojí slovní zásobu potřebnou při popisu věcí a osob. Výrazy si mohou procvičit dle zadání v prezentaci.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO.
vezmi si tužku a velký papír
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Sporty a aktivity e Anotace: Žáci si v prezentaci osvojí základní výrazy a fráze na téma Sporty a aktivity. Fráze si mohou procvičit dle zadání v prezentaci.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 5. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Cizí jazyk - Anglický jazyk – My day.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět :Amgličtina jako první.
Přítomné časy, budoucí – will, minulý čas prostý - 6. ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
PREPOSITIONS ON, IN, UNDER Zmáčkni klávesu F5. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
1 V té váze není žádná voda. 2 Na horách není žádný sníh. 3 V tvém domácím úkolu nejsou žádné chyby. 4 V naší knihovně nejsou žádné francouzské knihy.
BÝT (kladný a záporný oznamovací způsob)
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině Prepositions VY_22_INOVACE_21 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovní zásoba Look VY_22_INOVACE_17 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině Tvorba otázky VY_22_INOVACE_32 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
ČAS – TIME (celé hodiny)
Prepositions VY_32_INOVACE_032 – 2.sada, AJ ANOTACE
gramatika BÝT - otázka VY_22_INOVACE_41
MY FAMILY (slovní zásoba) THIS x THAT, ZÁJMENA
Pronouns Markéta Zakouřilová VY_32_INOVACE_112 ŽS Jenišovice.
PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Hello.
VY_22_ZAZNAM_ Aj.I.3.BD.35 There is,there are. Když říkáme, že někde něco nebo někdo je, použijeme k tomu vazbu There is nebo There are. There is pokud.
množné číslo (pravidelné)
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Podbořany, Husova 276, okr. Louny AUTOR: Jaroslava Kudláčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_605_NÁBYTEK TEMA: Nábytek ČSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
Seznamování se s angl. jazykem – My classroom, numbers
OPAKOVÁNÍ 7.ročník 1. – 3. lekce
Časování slovesa BÝT (to be)
VY_22_INOVACE_36 Angličtina 7. ročník Autor: Jitka de Oliveira Manuelová, BBS Základní škola Pelhřimov, Komenského 1326 slovní zásoba HOUSE.
In the classroom – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
FAMILY #1 Who is this / that? Who is it? Angličtina 7. ročník
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec.
VY_22_INOVACE_63 Jazyk a jazyková komunikace. Anglický jazyk. My family. 1. ročník únor 2012 Mgr. Kateřina Šujanová Me and my family 2.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Bc. Leona Vejrostová NÁZEV: VY_22_INOVACE_02_33_Vazba.
HOUSE kitchen bedroom bathroom garden a garage dining room living room.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
CLASSROOM OBJECTS Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
COLOURS (doplňovačky a zkoušení)
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Mgr. Věra Tománková Project 1
AUTOR:Mgr. Iveta Hejtmánková
Riskuj.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kluky, okr. Písek
AUTOR: Bc. Leona Vejrostová NÁZEV: VY_22_INOVACE_02_06_Abeceda 2
AUTOR: Mgr. Iveta Hejtmánková
množné číslo (pravidelné)
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
AUTOR: Bc. Leona Vejrostová
COLOURS (doplňovačky a zkoušení)
Transkript prezentace:

Angličtina 7. ročník Autor: Jitka de Oliveira Manuelová, BBS Základní škola Pelhřimov, Komenského IN THE CLASSROOM this x that my x your VY_22_INOVACE_12

What is this? This is a _______. This is a __________. ______________. pencil blackboard This is a table This is a schoolbag This is a pen This is a book konec zpět

What is that? That is a ________. _______________. door window That is a blackbord That is a chair That is a pencil case That is a classroom zpět konec

Překlad vět Co je toto? Toto je školní taška. Toto je tabule. Toto je stůl. Toto je můj stůl. Toto je tvůj stůl. Toto je moje židle. Toto je tvoje auto. Toto je červené auto. What is this? This is a schoolbag. This is a blackboard. This is a table. This is my table. This is your table. This is my chair. This is your car. This is a red car. konec zpět

Překlad vět Co je tamto? Tamto je penál. Tamto jsou dveře. Tamto je okno. Tamto je kniha. Tamto je tužka. Tamto je moje tužka. Tamto je tvoje pero. Tamto je žlutá tužka. What is that? That is a pencil case. That is a door. That is a window. That is a book. That is a pencil. That is my pencil. That is your pen. That is a yellow pencil. konec zpět

THE END Zdroj obrázků: