Věříme na správné lidi s tím správným produktem, kteří změní světové poměry.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Advertisements

IX. Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
stlačený zemní plyn vs. nafta
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Solární systémy pro aktivní topení
Jak se vám dýchá?.
Problémy životního prostředí a jejich řešení 1: ovzduší
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
VODA NA ZEMI Hydrosféra – vodní obal země.
Opel a stlačený zemní plyn (CNG) Zbyněk Janeček Fleet & CV Manager GM Southeast Europe (Opel, Chevrolet) Branch office Praha Praha,
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
ATMOSFÉRA Obecná část Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
VSTUP DO TURBO 2 SUPER 15 DOLARŮ JEDINÁ PLATBA PRO VSTUP DO Wellspringunion - REVOLUČNÍHO SYSTÉMU.
% % PROCENTA PŘEHLED UČIVA Milan Hanuš DOC PDF
Vítejte na prezentaci. Společnost Start – Listopad 2005 Bez úvěrů a velmi dobře financována Sídlo – Orlando (Florida) USA Vlastní BudovyBudovy ServeryServery.
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Kdo chce být milionářem ?
Téma: SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ CELÝCH ČÍSEL 2
ZPRACOVÁNÍ ROPY A JEJÍ PRODUKTY
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Mapa zájmu - plány.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
Automation and Drives pro velkoobchody TIA na dosah.
Čtení myšlenek Je to až neuvěřitelné, ale skutečně je to tak. Dokážu číst myšlenky.Pokud mne chceš vyzkoušet – prosím.
Emise automobilů Michal Jílek, 9.C ZŠ Šumperk, Dr. E. Beneše 1.
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
Posloupnosti, řady Posloupnost je každá funkce daná nějakým předpisem, jejímž definičním oborem je množina všech přirozených čísel n=1,2,3,… Zapisujeme.
52_INOVACE_ZBO2_1364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
Ozon – ochránce a zabiják
Výpočty z chemických rovnic
Jaké jsou technické prostředky ke snižování vlivu dopravy na životní prostředí - Jaká auta budeme používat? Patrik Macháček ZŠ Vítězná, Litovel 1250.
možnosti a význam použití
Markéta Pokorná, sk. 19 Vyučující: Ing. David Hynek
Aromatické uhlovodíky (Areny)
Automobily a výfukové plyny
Vzduch Je stejnorodá směs plynných látek: 78%dusíku, 21% kyslíku, 1% ostatních plynů (oxid uhličitý, vodní pára, vzácné plyny (argon) a případně další.
Máme spolupracovníky, kteří plní naše vize a odpovídají potřebám společnosti ?
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
Uhlovodíky jako palivo VY_32_INOVACE_G Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
NexEurope TM Srdečně vás vítáme na prezentaci. NexEurope TM Kolik lidí znáte, kteří mají problémy s postavou a s nadváhou ? Více jak 2 ? Jistě je jich.
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
UNIV2 Kraje Obchodní akademie, Kostelec nad Orlicí Federal-Mogul Friction Products a.s. Henri Ramczyk.
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Stavebnictví
Kvalita benzínu a nafty – oktanové a cetanové číslo
Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Jitka Dvořáková
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
Použití CNG v dopravě Svaz dopravy 5. března 2009 Ing. Jan Zaplatílek.
KONTROLNÍ PRÁCE.
Porovnání výroby a prodejů vozidel ve světě
2.Marketingové prostředí
Vaše budoucnost s FM GROUP
Daně na energie z pohledu velkého odběratele paliv a elektřiny Ing. Petr Matuszek Seminář AEM/SVSE – Spotřební daně na energie Praha 27. listopadu 2007.
Znečištění ovzduší Ročárková, Pachmanová.
Žilová, Stoklasová, Pavlíková 3.O
Krajina a životní prostředí
VLIV PRŮMYSLU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
Klepnutím lze upravit styly předlohy textu. –Druhá úroveň Třetí úroveň –Čtvrtá úroveň »Pátá úroveň 1 Klepnutím lze upravit styly předlohy textu. –Druhá.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_52_INOVACE_PR_05_„ČISTÝ.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha-východ AUTOR: Ing. Ivana Fiedlerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_ F 19 TEMA: Chemie 8 – Oxidy dusíku.
Ropa - zpracování Vytvořili: Dana Syrůčková Denis Vyleta Karolína Jelínková Jakub Švandrlík.
Znečištění vzduchu dopravou
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
Uhlovodíky Chemie 9. třída.
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Transkript prezentace:

Věříme na správné lidi s tím správným produktem, kteří změní světové poměry

Start Listopad 2005 bez úvěrů a velmi dobře financováni bez úvěrů a velmi dobře financováni Sídlo v Orlandu, Florida, USA Sídlo v Orlandu, Florida, USA m² kanceláře m² kanceláře Vlastní multijazyčný tým podpory zákazníků Vlastní multijazyčný tým podpory zákazníků Vlastní zásilkové centrum Vlastní zásilkové centrum Vlastní programátorské oddělení Vlastní programátorské oddělení Vyspělý systém Backoffice Vyspělý systém Backoffice Vlastní server za $1.5 millionu. Vlastní IT oddělení. My máme ten kód!

 Randy Ray & Wendy Lewis  Randy prodal a instaloval hardwarový a softwarový paket za 125 milionů $ společnosti NASA který se do dnes používá.  On a Wendy odstartovali Alpha Computer systems. Inc. Která se v top 500 umístila Alpha Computer systems. Inc. Která se v top 500 umístila na 184 místě mezi nejrychleji rostoucími firmami v Americe a později ji odprodali za $25 millionů. na 184 místě mezi nejrychleji rostoucími firmami v Americe a později ji odprodali za $25 millionů.  16 roků vytvářejí Backoffice systémy pro spoustu MLM firem po celém světě.  Silně věří v upřímnost, integritu a slušnost.

Vyvinutý a používaný od 70tých let Vyvinutý a používaný od 70tých let Patentovaná technologie Patentovaná technologie Přeformulovaná 2 roky do podoby tablet Přeformulovaná 2 roky do podoby tablet Vyrábí se v USA Vyrábí se v USA Produkce je registrována u EPA Produkce je registrována u EPA FFi má výhradní celosvětová distribuční FFi má výhradní celosvětová distribuční práva práva Určeno pro všechny spalovací motory a Určeno pro všechny spalovací motory a druhy paliva druhy paliva Složeno ze 100% aktivních ingrediencí Složeno ze 100% aktivních ingrediencí Žádná rozpouštědla a plniče Žádná rozpouštědla a plniče

ANO! Technologie která je používána a testována v rozsáhlých testech více jak 30 let. více jak 30 let. Nemění vlastnosti paliva Nemění vlastnosti paliva Registrován u EPA. # Registrován u EPA. # Celosvětově platná pojistka chrání plně Celosvětově platná pojistka chrání plně všechny uživatele všechny uživatele Chrání životní prostředí Chrání životní prostředí

Jerry Lang 40ti leté zkušenosti v petrochemickém průmyslu.40ti leté zkušenosti v petrochemickém průmyslu. Uznávaný jako jeden ze 2 celosvětově největších odborníků na spalování.Uznávaný jako jeden ze 2 celosvětově největších odborníků na spalování. Konzultuje pro Chevron Texaco, Shell, Exxon, a Mobil.Konzultuje pro Chevron Texaco, Shell, Exxon, a Mobil. 17 Patentů; 13 týkajících se emisí. Tyto patentované technologie se do dneška prodaly za více jak $850 millionů.17 Patentů; 13 týkajících se emisí. Tyto patentované technologie se do dneška prodaly za více jak $850 millionů. Technický expert proTechnický expert pro

MPG-CAPS™ vytváří patentovaný katalitický povlak na vnitřním povrchu spalovací komory….MPG-CAPS™ vytváří patentovaný katalitický povlak na vnitřním povrchu spalovací komory…. –Urychluje hoření Zvyšuje efektivitu motoruZvyšuje efektivitu motoru Redukuje teplotu na vrcholu pístu, tím zvyšuje životnost motoruRedukuje teplotu na vrcholu pístu, tím zvyšuje životnost motoru –Zabraňuje uhlíku a mazivu obsaženému v popílku vytvářet usazeniny. Redukuje oktanovou „ chuť“ motoru – místo 98 můžete jezdit na 95Redukuje oktanovou „ chuť“ motoru – místo 98 můžete jezdit na 95 –Odbourává usazeniny na kroužcích Zvyšuje těsnost kroužků a redukuje nadbytečnou spotřebu olejeZvyšuje těsnost kroužků a redukuje nadbytečnou spotřebu oleje –Vytváří povrch na zapalovacích svíčkách, katalitickém konvertoru a kyslíkovém senzoru Brání ukládání karbonuBrání ukládání karbonu Dlouhodobě snižuje produkci smoguDlouhodobě snižuje produkci smogu

Nepřekračujte předepsanou dávku !! NEW ½ Gramová Tableta První nádržKaždá další 6-10 Gallons Litrů 1 Tabletu½ Tablety Gallons Litrů 1+1/2 Tablety1 Tabletu Gallons Litrů 2 Tablety1+1/2 Tablety Gallons Litrů 2+1/2 Tablety2 Tablety Gallons Litrů 3 Tablety2+1/2 Tablety Gallons Litrů 3+1/2 Tablety3 Tablety 1.Znát počet natankovaných litrů. 2.Vypočítejte počet tablet. 3.Vhoďte do nádrže. 4.Zapisujte si spotřebu pro porovnání. INSTRUKCE

1.Snižuje výdaje za palivo (garantováno 7-14% s MPG) 2.Snižuje produkci emisí 3.Zvyšuje výkon 4.Čistější motor a)Odbourává sulfátové a uhlíkové usazeniny 5.Zvyšuje oktanové číslo a)o bodu 6.Prodlužuje životnost motoru

vyzývá. Všechny vlády po celém světě aby zlepšily kvalitu ovzduší ve městech, aby tak chránili zdraví obyvatelstva. “ Snížením úrovně znečištění ovzduší můžeme pomoci všem zemím redukovat výskyt nemocí horních cest dýchacích, srdečních onemocnění a rakoviny plic. Navíc vše povede ke snížení emisí z pohonných hmot, které přispívají klimatickým změnám” Dr. Maria Neira, WHO Director of Public Health and the Environment

Oxidy Dusíku (NOx): Jsou obsaženy v emisích automobilů a v atmosféře se podílejí na rozkladu ozonu. (smog). Oxid Uhelnatý (CO): Bezbarvý a nepáchnoucí prudce jedovatý plyn produkovaný při špatném spalování paliva Uhlovodíky (HC): Nespálené palivo.

ÚČINKY: 1. Lepší spalování 2. Lubrikace palivového systému 3. Rychlejší vzplanutí REDUKUJE: 1. Nesprávnou detonaci 2. Kouř a pevné částice

Každý kdo jezdí na této planetě autem !!!!

Zboží se zasílá do 181 zemí už po 14ti měsících!

Společnost je připravena přinést své jméno a trendy do každé domácnosti. Společnost je připravena přinést své jméno a trendy do každé domácnosti. Produkt je masově rozšiřitelný Produkt je masově rozšiřitelný Společnost která ve svém oboru posunula vývoj technologií na hranici současných možností Společnost která ve svém oboru posunula vývoj technologií na hranici současných možností

5 Faktorů úspěchu: 5 Faktorů úspěchu: 1 Správný produkt, ve správný čas 2 Masově rozšiřitelný a spotřební 3 Jednoduše se o tom mluví 4 Spoří peníze lidí 5 Vše musí dávat smysl

1.Přímý prodej 2. Fast start bonus 2. Fast start bonus 3. Binární provize 3. Binární provize 4. Matching bonus 4. Matching bonus Pro úplné znění a podobu kompenzačního plánu se podívejte na web společnosti. Čtyři toky příjmu

Webové stránky na rok Nákup za velkoobchodní ceny Tvorba binární sítě Aktualizovaný backoffice Platební karta Online nákupy

120 MPG-CAPS ™ GENERUJE 200 BODŮ Premium Member 210 MPG-CAPS ™ GENERUJE 200 BODŮ SILVER Member Podmíněná kvalifikace na Silver po dobu 30ti dnů

VY TOMEVA Nejlepší volba Business Builder Pack Osobní prodej Nepřímý prodej 900 bodů $50 za cyklus

VY Tom

Optimální $52.95 nákup Generuje 50 CV v binárním plánuGeneruje 50 CV v binárním plánu Kvalifikuje na provizeKvalifikuje na provize Body NEBUDOU nikdy spláchnuty!Body NEBUDOU nikdy spláchnuty! Vytváří reziduální příjemVytváří reziduální příjem

Schody k Vašemu úspěchu… ISR Bronze Silver Gold Platinum! Website Business Center % Match % Match 3- 10% Match 2 1 vyplacený cyklus! Binární cykly mají limit $ za týden Matching bonus nemá žádný limit Využívejte Matching bonus hned! Startujte jako Silver! % Match 2-20% Match

Skupiny lidí Skupina 1 Ti, kteří dále platí plnou cenu za pohonné hmoty. Skupina 2 Ti, kteří spoří peníze tím, že používají naše produkty a jsou ohleduplní k přírodě. Skupina 3 Ti, kteří vydělávají peníze tím, že naše produkty doporučují.

Klíčová otázka: Do které skupiny chcete patřit VY???

Sedněte si s tím kdo Vás pozval Zaregistrujte se a objednejte si Váš produktový paket Poznejte prezentaci a seznamte se se všemi prodejními pomůckami Zvěte a voďte své známé na týdenní setkání Zvěte a voďte své známé na týdenní setkání Mluvte o tom s každým kdo jezdí autem! Mluvte o tom s každým kdo jezdí autem! OPAKUJTE TO!! OPAKUJTE TO!! ROZHODNĚTE SE TEĎ ! ROZHODNĚTE SE TEĎ !