T r a d i č n í d o d a v a t e l z a b e z p e č o v a c í t e c h n i k o u s e c u r i t y s y s t e m s p ř e d s t a v.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Advertisements

™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Komplexní dodávky řídicích systémů po systémy s vysokým výkonem
Prezentace elektronických zámků III. • Otevření otočením klávesnice • 1 Master kód • 1 Uživatelský kód • Časové zpoždění 1-99 min. CombiStar Simplex CombiStar.
PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ
Základní jednotka PC Obr. 1.
Profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny.
2N® Helios 2N Helios/Helios IP produktová prezentace
2N ® SIP Speaker Prezentace produktu 2N ® SIP Speaker Základní popis : IP paging systém pro veřejná hlášení a komunikaci Univerzální použití.
Sintony® 60 - bezpečný domov v elegantním hávu
TOSHIBA Qosmio X G Josef Adam. Procesor Procesor typ : procesor Intel® Core™2 Extreme QX9300 frekvence procesoru : 2.53 GHz sběrnice FSB : 1066.
MADSEN AccuScreen novorozenecký sluchový screener.
tf hit – TECHFASS® Home in Touch
Komunikační moduly C2COM a CSAIO8x
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
2N ® Helios IP Uni Produktová prezentace
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-11.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Automatizační technika Programovatelné automaty – technické vybavení (EL52) Ing. Zuzana.
Komplexní řešení docházkového systému VEMA®
Automation and Drives A&D AS Tomáš Halva Strana 1 (C) Si emens AG, 2002, Automation & Drives EK SIMATIC S7-200 SIMATIC S7-200 Komunikační procesor pro.
Zdroj Parametry – napájení všech komponent PC
2N ® Helios IP Verso Produktová prezentace. Jsme česká společnost zaměstnávající 150 zaměstnanců, která se zabývá výrobou a vývojem telekomunikačních.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_ 1 _ 2 _03 Název vzdělávacího materiáluZákladní deska počítače a sběrnice Jméno autoraIng.
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Stroje a zařízení Prvky sběrnicových systémů (EL14-2.část) Ing. Josef Nevařil ELEKTROTECHNIKA.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Jan Křečan ISSS 2005 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
Výrok „Já bych všechny ty internety a počítače zakázala.“
Ústředna Galaxy Počítačová technologie Rozsah od 0 do 512 zón
UČÍME V PROSTORU Elektrotechnika Název předmětu: Inteligentní budovy Název a ID tématu: Elektrická kontrola vstupu (EL48) Zpracoval(a): Ing. Jaromír Mazal.
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Elektrotechnika
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
Technické prostředky PLC OB21-OP-EL-AUT-KRA-M Ing. Petr Krajča.
BEZDRÁTOVĚ OVLÁDANÉ POJEZDY TERČŮ STŘELNICE
8 ZÓN 16 KLÁVESNIC 32 TYPŮ ZÓN 6 VÝSTUPŮ 10 UŽIVATELSKÝCH KÓDŮ 100 UDÁLOSTÍ V HISTORII DETEKTORY KLÁVESNICE G8.
Rozšířitelnost až na 128 zón Nový software V2 2 x komunikační sběrnice RS485 8 nezávislých podsystémů 50 uživatelských kódů 8 současně pracujících uživatelů.
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Tomáš Baťa Periferní zařízení počítače. Definice Periferní zařízení počítače jsou nástroje, které nejsou nutné k provozu počítače ale zpříjemňují a zefektivňují.
Univerzita třetího věku kurz ECDL
DAITEM - BEZDRÁTOVÝ INTERCOM, OVLÁDÁNÍ BRÁNY A BRANKY
Elektronické přístupové systémy. Od 125 kHz k 13,56 MHz = = Frekvence 125 kHz umožňuje používat kartu pouze jako identifikační číslo (občanský průkaz)
Confidential1 KX-TDA100/200CE (Ver.1.0) KX-TDA100/200CE (Ver.1.0) Část 4 Programování Panasonic Communications Co., Ltd. PBX Division Servisní školení,
1 FPA-1200 ST/PRM2-EU | 13/11/2008 | © Robert Bosch GmbH All rights reserved, also regarding any disposal, exploitation, reproduction, editing, distribution,
Bezdrátový systém pacient- sestra. Přijímací jednotka s displejem.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Stmívací jednotka.
MODERNIZAČNÍ KIT SIDO-M SIDO Systems Šimice & Dobrovolný výtahové systémy ČESKÝ PRODUKT PRO MODERNIZACE PO KTERÉM VÁŠ VÝTAH OMLÁDNE SIDO-M KIT v.1.0 Robert.
Security Systems BU Communication Systems Slide 1 a) Distribuce zpráv a upozornění na veřejných prostranstvích informační hlášení = místní rozhlas evakuační.
1HONEYWELL - CONFIDENTIAL Quality and Innovation at its Best!
Mikropočítačová technika Úvod do mikropočítačové techniky a její aplikací.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Kamerový systém Výjezdní zasedání UISLednice, 23. – Bc. Martin Pokorný Sekce centrálních aplikací Vývojový tým Univerzitního informačního.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
ATV30RM bezSÁČKOVÝ vysavač ATHEN EVO
ATV324LD 011- bezSÁČKOVÝ vysavač ATHEN EVO
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
2N® Indoor Touch.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
Programování mikropočítačů Platforma Arduino
Chytrý zámek.
2N® Helios Vario analogue version
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Vývojový kit Freescale M68EVB908GB60
PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
INTELIGENTNÍ MOTORICKÝ ZÁMEK
RA22HCG011 - bezSÁČKOVÝ vysavač RHAPSODY
Autor: Mgr. Václav Chvál
Transkript prezentace:

t r a d i č n í d o d a v a t e l z a b e z p e č o v a c í t e c h n i k o u s e c u r i t y s y s t e m s p ř e d s t a v u j í

„Navržen chránit“ SATEL je přední výrobce v zabezpečovacím průmyslu specializující se na vývoj, výrobu a prodej vysoce kvalitních a uživatelsky nenáročných elektronických systémů, vystupující na trhu od roku 1990. Portfolio společnosti se neustále rozrůstá, ovlivněno vzrůstajícím počtem spokojených zákazníků. „Kvalita a inovace“ Mnoho nových řešení vzniklo právě ve společnosti SATEL, inovace jako obousměrná komunikace v bezdrátovém systému nebo víceúčelový modul ETHM-1 a nový přístupový systém ACCO upevňují pozici společnosti SATEL na světovém trhu se zabezpečovacími systémy.

Přístupové moduly ACCO Poptávka po jednoduchém přístupovém systému vyústila ve vytvoření systému ACCO. Systém ACCO zajišťuje možnost implementace čtecích hlav a identifikačních médií ze zbazpečovacího systému INTEGRA. Povedený design umožňuje nasazení tohoto produktu v jakýchkoliv prostorách. ACCO-KP (WG) ACCO-KP-PS (WG)

ACCO Základní vlastnosti řešení pro jedny dveře s autorizací příchodu a odchodu samostatný nebo RS-485 síťový provoz (až 255 řídících jednotek) integrace systému registrace pracovní doby (WTR) 5 programovatelných vstupů 2 programovatelné výstupy 1 reléový výstup autonomní nebo provoz se systémem ACCO až 1024 uživatelů nastavitelná uživatelská práva autorizace přístupu: - bezkontaktní karty a kódu, - bezkontaktní karty nebo kódu, - pouze bezkontaktní karty - pouze kódu až 256 plánů prázdninové plány stálá paměť 24576 událostí záznam odpracované doby funkce anti-passback

ACCO Základní vlastnosti podpora následujících autorizačních terminálů: - LCD klávesnice s integrovanými bezkontaktními čtečkami karet, - klávesnice s integrovanými bezkontaktními čtečkami karet, - bezkontaktní čtečky karet RS-485 komunikační rozhranní RS-232 pro lokální programování podpora následujících způsobů programování: - servisní režim na LCD klávesnici, - lokální připojení PC přes port RS-232 - PC připojené ke sběrnici RS-485 skrze ACCO-USB převodník stálá paměť pro uchování nastavení možnost upgrade firmware (FLASH) RJ konektor pro připojení servisní LCD klávesnice tamper ochrana Spínaný napájecí zdroj (u ACCO-KP-PS): - kapacita 1,2A - obvod pro dobíjení a testování baterie - ochrana před plným vybitím baterie verze WG umožňuje připojení čtecích hlav s rozhraním WIEGAND

ACCO Čtecí hlavy EM-Marin technologie 125kHz Rozměry 120x80x16 mm CZ-EMM EM-Marin technologie 125kHz Rozměry 120x80x16 mm IP 54 Použití k systému ACCO a PZTS INTEGRA CZ-EMM 2 EM-Marin technologie 125kHz Rozměry 127x35x21 mm IP 44 Použití k systému ACCO a PZTS INTEGRA

ACCO Čtecí hlavy EM-Marin technologie 125kHz CZ-EMM 3 EM-Marin technologie 125kHz Výstupní formát dat: SATEL, WIEGAND 26 a CLOCK&DATA Rozměry 47 x 158 x 24 mm IP 64 Použití k systému ACCO a PZTS INTEGRA CZ-EMM 4 EM-Marin technologie 125kHz Výstupní formát dat: SATEL, WIEGAND 26 a CLOCK&DATA Rozměry 47 x 158 x 24 mm IP 64 Použití k systému ACCO a PZTS INTEGRA Zvonkové tlačítko

ACCO Klávesnice s čtecí hlavou ACCO-KLCDR-BG EM-Marin technologie 125kHz Velký, snadno čitelný LCD displej Modrý podsvit kláves a displeje Indikátor stavů dveří LED kontrolkami Tamper ochrana Klávesnice pro zadávání kódu Akustické potvrzení příkazu bzučákem Funkce pro správu uživatelů Identifikace uživatele textem na LCD displeji Programovatelné ovládání dveří Rozměry: 140 x 126 x 26 mm Barva krytu: BG – šedá, BW - bílá ACCO-KLCDR-BW

ACCO Klávesnice s čtecí hlavou ACCO-SCR-BG Modrý podsvit kláves Podpora 125kHz EM-MARIN Indikátor stavů dveří LED kontrolkami Tamper ochrana Klávesnice pro zadávání kódu Akustické potvrzení příkazu vestavěným bzučákem Navrženo pro venkovní instalace Rozměry 47 x 158 x 24 mm Zvonkové tlačítko

ACCO Příslušenství Podpora až 255 ACCO řídících jednotek v síti ACCO-USB Podpora až 255 ACCO řídících jednotek v síti Rozhraní pro bezkontaktní čtečky pro snadné přiřazení a ověření karet Napájeno přímo z USB portu Snadná instalace PLUG&PLAY ACCO-USB - CZ Čtečka pro rychlé načítání přes ACCO-USB v programu ACCOSoft-Light Ověření totožnosti karty, čipu, .. Napájeno přímo z ACCO-USB Snadná instalace PLUG&PLAY

ACCO Software ACCO-SOFT-LT Program ACCO-SOFT-LT umožňuje konfiguraci od 1 do maximálně 255 modulů v systému. Prostřednictvím programu jsou vytvořeni uživatelé a plány přístupů. Plány přístupů se ukládají do všech modulů, které jsou podporované programem. Data vztahující se k uživateli se ukládají pouze do modulů, na které má daný uživatel přístup. Díky programu ACCO-SOFT-LT, získá administrátor mimořádný nástroj pro sledování výkonu celého systému, jako například vizualizaci stavu modulu, nebo možnost snadného vyčtení událostí. Pokročilá funkce filtru umožňuje filtrovat události, které administrátor v daný okamžik potřebuje vidět. Tato funkce kromě jiného umožňuje zobrazování událostí vztahující se k přítomnosti personálu na pracovišti, po té se dané události využívají například k výpočtu pracovní doby.

ACCO Příklady zapojení Jedny dveře oboustranně 1- Řídící jednotka 2- Otvírač dveří 3- Sledování stavu dveří 4- Vnitřní čtecí hlava 5- Venkovní čtecí hlava

ACCO Příklady zapojení Dvoje dveře oboustranně s připojením na PC 1,6- Řídící jednotka 2,7- Otvírač dveří 3,8- Sledování stavu dveří 4- Venkovní čtecí hlava 5,9- Odchodové tlačítko 10 – Čtecí hlava 11 – Převodník RS485/USB

Děkuji za pozornost Ing. Milan Huml Technická podpora prodeje EZS,ACS EUROALARM spol s r.o. Modřanská 80 147 00, Praha 4 - Hodkovičky, CZ Tel.  : +420 272 770 148 Fax  : +420 272 770 149 GSM : +420 608 948 094 E-mail : huml@euroalarm.cz WEB : www.euroalarm.cz Otevírací doba Po - Čt: 8:00 - 17:00 Pá: 8:00 - 16:00