Microsoft Silverlight

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_04_01 Autor: Mgr. Ivana Matyášková
Advertisements

Web Michal Žůrek Jak se na něj dívám já..
Pomůcka pro tvorbu prezentací závěrečné a diplomové práce
Vývoj aplikací s využitím JavaFX
Tvorba webových stránek
Multimédia – digitální animace Bohumil Bareš.  animovaný GIF  princip: sekvence obrázků s určitou změnou  omezený počet barev -> kvalita  omezené.
CSS a HTML 5. HTML 5 HTML5 je nová verze specifikace značkovacího jazyka HTML, která přináší podstatné změny v technologiích webových stránek. HTML5 umožňuje.
HYPERTEXT PREPROCESSOR. JAZYK PHP. Jazyk PHP (Hypertext PreProcessor) je intepretovaný jazyk určený pro web. Je celkem jednoduchý, snadno přenositelný.
Webová aplikace.  Úvod  Možnosti vývoje (komponenty, které dokážeme nabídnout) + ukázka  Možnosti využití Frameworku pro těžkého klienta  Výrobní.
Programová rozhraní pro grafické adaptéry
TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK
Replikace dat Bakalářská práce na téma. 2 Obsah prezentace - Práce s daty za pomoci XML - Webové služby - Teorie replikace dat - Replikace dat.NET Framework.
PHP – vkládání souborů a html 5
Elektronické prezentace Jiří Fejfar Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí - na závěr (pokud je nutno.
Vysoká škola Báňská - Technická univerzita Ostrava Inovace výuky odborných předmětů na bázi řízení projektu Jana Šarmanová Libor Holub Radoslav Fasuga.
Tvorba webových aplikací
3MA381 PowerPoint - seznámení
MS Office PowerPoint 2007 Ing. Jaroslav Parma.
Dlouhodobá maturitní práce studentů Tomáše Kurce & Jana Kuželky
ITERAČNÍ METODY DLOUHODOBÁ MATURITNÍ PRÁCE
Moderní formy tvorby webových stránek Martin Šebela, 9.A vedoucí práce: Mgr. Jan Kříž.
Radek Pavlíček, duben 2010 Aktuální trendy v přístupnosti.
Animace Moderní počítačové aplikace. Animace Lidské oko je přitahováno pohybujícími se objekty Animace nejen přitahuje pozornost, ale slouží i jako prostředek.
Kontrolky ve WPF Jan Lasac Vedoucí práce Ing. Václav Novák, CSc.
* Slouží pro vytváření a úpravu textových dokumentů. * Dnešní pokročilé textové procesory umožňují do dokumentu vkládat kromě textu i obrázky, videa,
Petr Korviny SCO 2007 Brno Usnadnění tvorby elektronických studijních textů pro distanční vzdělávání Petr Korviny
Windows Presentation Foundation 2D grafika. 2D tvary Elementy UI stromu Stejné jako jiné ovládací prvky a elementy Mohou mít k sobě připojeny události,
Macromedia Dreamweaver Software pro editaci kódu Bohuslav Čech3MA381.
Power Point– sestavujeme prezentaci
GRAFIKA.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ Program 4. krajského setkání metodiků Metoda CLIL a výuka odborného cizího jazyka 1.
uložené procedury (stored procedures) triggery, sekvence, pohledy, funkce, parametrické dotazy (prepared statements) komplexní agregace a SQL dotazy jiné.
Služby WCF Vedoucí práce Ing. Václav Novák, CSc. Boris Eninger.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
doc. RNDr. František STANĚK, Ph.D.
Počítačová grafika a prezentace
Operační systém Windows Mobile
Centrální evidence výkonů U3V Ing. Jan Krňoul,
Vzdělávací technologie aplikace Jaromír Reger (L07155)
Vektorová grafika.
Elektronická prezentace Alžběta Srnová Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí– na závěr (pokud je nutno.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Pedagogická fakulta Katedra informatiky Akademický rok: Studijní obor: Výpočetní technika a informatika.
WebCastle VŠB Vedoucí bakalářské práce:Ing. Jan Ružička Ph.D. Vypracoval:Martin Prager VŠB – TU Ostrava Institut Geoinformatiky Studijní skupina :G362.
Jan Rubín, 4.B.  Seznámení s projektem  Cíl projektu  Nástroje pro řešení  Metody práce/tvorba projektu  Dotazy, praktická ukázka 2.
Přístup do IS z mobilních zařízení Tomáš Tureček Katedra Informatiky FEI VŠB-TU Ostrava.
Pagination pro formuláře ASP.NET Petr Jelínek Vedoucí práce Ing. Václav Novák, CSc.
Microsoft SQL server Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
INFORMATIKA 7 Jak má vypadat textový dokument III2 - I7- 16.
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Učební obor: Kadeřník, Kuchař-číšník Ročník: Internetová stránka.
Webová mapová aplikace pro odbor školství MSK Bc. Michal Samiec Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava.
Jindřich Zelený AVT Vedoucí práce: Bc. Ing. Roman Malo Ph.D.
Návrh systému sdílení GIS dat v rámci společnosti MND,a. s. Vedoucí Ing. Jan Růžička Ph.D.
Kurz Adobe Dreamweaver CS6 v LMS Moodle
MICROSOFT OFFICE 2007/2010. Důvod změny Inovace technologií Nové možnosti použití Kompatibilita Ukončení tech. podpory starších verzí Office 2003 –
MS PowerPoint Pokročilé efekty a práce s multimédii.
CHRONOPHOBIA Autor: Bc. Michal Jirouš Vedoucí práce: Ing. Petr Felkel Ph.D. (3D akční hra)
Vektorová grafika (11). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_033.ICT.34 Tvorba webových stránek – MS Visual Studio.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_043.ICT.13 Práce s předlohou snímku.
Zahradnická fakulta v Lednici S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 23. – 25. dubna 2008 S 4 U – Seminář o Univerzitním informačním systému.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 32 AnotaceProgramové.
Mapové servery v lesnictví Připravil: Jakub Štrbík DIPLOMOVÁ PRÁCE Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně LESNICKÁ A DŘEVAŘSKÁ FAKULTA.
ZLEPŠENÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA EOA
Ročníková práce Webové aplikace
Bc. Vladimír Holubec Bc. Nikola Němcová
GRAFIKA.
PRŮBĚH DOKUMENTACE UNIVERZITNÍHO INFORMAČNÍHO SYSTÉMU MZLU V BRNĚ
Informační a komunikační technologie
Nové webové mapové aplikace ČGS RNDr. Vít Štrupl, PhD. Nesuchyně 4. 4
Transkript prezentace:

Microsoft Silverlight Vypracoval : Jakub Kolebaba Vedoucí práce: Ing. Ivana Durdilová

Obsah Cíle práce Seznámení s technologiemi Představení webové aplikace Ukázka animací Závěr

Cíle práce Popsání základních prvků a principů technologie MS Silverlight Vysvětlení tvoření animací a popis jejich kódu Vytvoření přehledné webové aplikace Usnadnění pochopení nové technologie

Použité technologie Vývoj v MS Visual Studio 2010 .NET MS Silverlight Softwarová platforma Pro vývoj MS Windows aplikací MS Silverlight Práce s vektorovou grafikou Platformní nezávislost

Průběh tvorby práce Seznámení s technologií MS Silverlight Vytvoření webové aplikace Vytvoření několika animací Vložení animací do webové aplikace Popsání jednotlivých částí kódu animací

Návrh webové aplikace (silverlight.aspone.cz) Jednoduchý vzhled Přehlednost, snadná orientace Malá velikost (i přes množství obrázků) Nezávislost na velikosti obrazovky a rozlišení

Struktura aplikace Struktura webové části Webová aplikace obsahuje mimo jiné tyto soubory: *.master (*.aspx) *.css *.sitemap

Uvolnění pro veřejnost Princip přístupu k aplikaci popisuje následující obrázek:

Cíle tvoření animací Komplexní postup tvoření aplikace Animace rozsáhlejší v programové části Animace rozsáhlejší v designové (XAML) části Použití reprezentativní skupiny objektů

Ukázkové aplikace http://silverlight.aspone.cz

Oponentní připomínky Přidání záložky KONTAKT Formát a syntaxe zdrojů práce Doplnění popisu Adobe Flash v záložce POROVNÁNÍ

Výsledky práce Výsledkem práce je webová stránka (http://silverlight.aspone.cz) která obsahuje: Možnosti technologie Silverlight Důkladný popis animací Komplexní příklad Porovnání s Adobe Flash

Závěr – shrnutí Projekt poskytuje potřebné informace pro úvodní seznámení s technologií MS Silverlight Struktura projektu dovolí v budoucnu jeho postupné rozšiřování na základě potřeb uživatelů

Dotazy

Děkuji za pozornost