Charakteristika produktu a inovací

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jehličkové tiskárny.
Advertisements

Zatížení od dopravy v tunelu metra
WINDSURFING MATERIÁLOVÉ VYBAVENÍ - plovák
Transparentní akustická ochrana SGG Stadip Silence
Jak se vám dýchá?.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
DRUHY NÁŘADÍ METR ROZKLÁDACÍ měří s přesností na 1mm METR SVINOVACÍ
Kombinovaný kypřič SATURN a NEPTUN
Sady nožů Fiskars Blok na nože – s pěti noži Avanti Souprava na ostření nožů FF – nůž a ostřič Kuchařská souprava FF – sada dvou nožů.
3-stupňový systém šneku s akcelerátorem: 1. Standardní šnek nahrnuje sníh k prostřední části 2. Nová střední část šneku (akcelerátor) hrne sníh do turbíny.
Konstrukce, princip funkce a základní charakteristiky hydromotorů
MADSEN AccuScreen novorozenecký sluchový screener.
První – učebního oboru „Mechanik opravář motorových vozidel
Folie 1M.Kolomazník-PMwww.narex.cz Nové úhlové brusky … Ø 150 – 230 mm.
ZAHRADNÍ SEKAČKY DRUPOL
VRTÁNÍ – DRUHY VRTAČEK Název školy
Radializace Nový Smokovec, září 2011.
Počítačová grafika.
< < < < < < < <<< <<<
Tork BusinessSchool Produktové školení Tork Posílení díky znalostem.
Pružiny.
Rozdíl mezi kluznými a kuličkovými ložisky
Pístové spalovací motory
Tepelná čerpadla třetí generace
Potenciál radiální technologie pro lesní aplikace Zlepšení trakce a mobility v terénu Vyšší jízdní komfort Nižší valivý odpor pneumatik.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Obor: H/01 Zemědělec – farmář.
Frézování - rovinné Používá se k srovnávání prken, fošen nebo hranolů, k frézování (hoblování) ploch do úhlů, spárování a k srážení hran. Rozlišujeme:
TLOUŠŤKOVAČKA.
Ruční elektrický hoblík
Produktová prezentace AC 75
Název operačního programu:
Produktová prezentace
VY_32_INOVACE_11-16 Mechanika II. Tuhé těleso – test.
Vápno pro speciální účely - měkce pálené
NOVINKY - únor MOTOROVÉ PILY A STIGA P46 + ZAHRADNÍ POMOCNÍCI
Dvourotorové stranové shrnovače
Podle principu tisku se dělí na:
Příklepová vrtačka 500W, v kufru + sada A7062 ZDARMA CD 601 A Úhlová bruska 1 200W, kotouč 125mm, v kufru + DIA kotouč ZDARMA Kotoučová pila 1 100W, prořez.
Pč_138_Kovy_Stříhání plechu
mobilní kontejnerové nůžky
Terasové palubky Kateřina TÓTHOVÁ.
Boeing 787 Dreamliner.
Člen skupiny Česká gumárenská společnost a.s.. Strojírna – výroba forem Zkušebnictví pneu Homologace pneu.
BL 320 E Elektrická sekačka Cena s DPH: 1790,- Motor: 1000 W 230/50Hz
ŠIROKOZÁB Ě ROVÉ Ž ACÍ KOMBINACE NOVADISC 730 / 900 Malá energetická náročnost.
Poznámky k průzkumu.
RUČNÍ FRÉZKY.
MODERNIZACE AUTOBUSŮ FORST Štěpán, ŠÍMA Radim, VEDRAL Lukáš
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Pákové svěrky GH Objednací číslo Rozpětí mm Vyložení mm Průřez vodící tyče mm GH ,5x8,5 GH ,5x9,5 GH x11 GH x11 GH x11.
Všestranně využitelný stroj
Pč_137_Kovy_Nástroje pro ruční zpracování kovů
Montážní systémy. Framo – nesvařované ocelové konstrukce výhody systému Framo - možnosti použití - technické parametry - možnosti připojení – komponenty.
Golfklub Klášter Teplá Lukáš Hradecký Prodej golfové techniky John Deere Strom Praha a.s
Pohony NC strojů, odměřovací zařízení. Pohony pro obráběcí stroje musí splňovat mnoho náročných parametrů Nejdůležitější parametry: maximální přesnost.
Jaké jsou hlavní ergonomické aspekty ručního nářadí Cvičení EE.
Technologie – Dělení materiálu (řezání)
Téma: PPS Jak na to. Radí Petr Korbel - Jak si vybrat stůl na stolní tenis  Radí Petr Korbel, účastník pěti olympijských her  Jak si vybrat stůl na.
Pro tuto přírodní raritu neexistuje žádný termín, který definuje počasí. Nastává při hustém sněžení podél břehu velkého jezera a oceánu. Sníh se.
Výkonové jističe nízkého napětí
Přejezdový můstek postřikového rámu
Rowenta zastřihávač vousů Airforce Precision TN4800
EKOLOGICKÁ LIKVIDACE PLEVELE.
VELKÁ ODKLÁDACÍ PLOCHA I NA PARNÍ CENTRUM
SR71_SR SÁČKOVÝ vysavač SYRENE
Charakteristiky provozu trolejbusové dopravy
Komplexní péče o komunikace
Skútry pro přepravu osob
Bc. Martin Šindelář SPŠ Na Třebešíně 2299
Transkript prezentace:

Charakteristika produktu a inovací 1. Robustní konstrukce se čtyřmi koly a velkým rozvorem zajišťuje vynikající stabilitu a snadné používání a. Konstrukce rámu brání naklánění a nadzvedávání b. Zatížená zadní kola s velkým průměrem pro stabilitu na travnatém podkladu c. Madlo pro snadné přenášení d. Vyšší hmotnost, a tedy i setrvačnost, usnadňují sekání e. Nadstandardní šířka sekání - 45 cm f. Lze sekat třikrát blíže okraji, než u ostatních sekaček. 2. Extra velké rozpětí výšky sekání - od 2,5 cm do 10 cm a velmi snadné nastavení a. Konkurenční výrobky nabízí výšku sekání od 10 do 45 mm b. Výšku lze snadno nastavit pomocí páčky c. Lze sekat takřka všechny druhy trávníků d. Odborníci nedoporučují zkracovat trávník o více než 1/3 3. InertiaDriveTM: Výkonný a robustní řetězový pohon a vřeteno s velkým průměrem působí jako setrvačník, čímž usnadňují sekání (princip podobný jako u jízdního kola) a. Většina konkurenčních výrobků má vřeteno umístěné na ose kol b. Vřeteno s velkým průměrem, silné nože a řetězový pohon  o 30-40% snazší sekání  2x větší výkon

Odpovědi na protiargumenty 4. Bezdotykové sekání čepelemi z vysoce odolné tvrzené oceli s přesně vybroušeným ostřím, snadné nastavení vzdálenosti čepelí pomocí šroubku a. Vřetenové sekačky trávu narozdíl od ostatních "nežvýkají", ale stříhají podobně jako nůžky, trávník je tak odolnější vůči vnějším vlivům b. Nastavení čepelí lze snadno zkontrolovat Příliš malá vzdálenost čepelí způsobuje hluk při sekání Příliš velkou vzdálenost čepelí lze snadno poznat - čepele nepřestřihnou list papíru   5. Pohodlné držení díky třídimenzionální rukojeti s měkkým povrchem a dopředný odhoz trávy a. Měkká rukojeť, mnoho možností uchopení b. Možnost nastavení čtyř různých výšek úchopu bez použití nářadí c. Rukojeť lze sklopit dopředu pro snazší skladování d. Kousky trávy nepadají na nohy Odpovědi na protiargumenty “Sekačka neseká dostatečně nízko” Sekat trávu na méně než 2,5 cm není pro trávník zdravé, způsobuje přílišné vysychání a zabraňuje správnému růstu kořenů Konkurenční vřetenové sekačky nemohou sekat vysokou trávu (10cm), tato schopnost je jedním z důležitých znaků vřetenové sekačky Fiskars

“Je příliš těžká, když má 23.5 kg” “Sekačka MomentumTM je dražší než konkurenční sekačky. Proč za stejnou cenu nekoupit motorovou sekačku?” Výsledek sekání je mnohem lepší než u ostatních druhů sekaček díky způsobu sekání podobnému stříhání nůžkami. Rotační sekačky konce trávy třepí, a tak způsobují zasychání a infekce trávníku Sekání sekačkou MomentumTM je oproti používání motorových sekaček bezhlučné. Při používání klasických vřetenových sekaček je často třeba přikoupit sběrný koš a zabránit tak odletování kousků sekané trávy na všechny strany. Benzinové sekačky samozřejmě potřebují časté doplňování pohonných hmot, čímž zvyšují náklady jejich používání. Vřetenová sekačka Fiskars MomentumTM neprodukuje při používání žádné emise, a je tak mnohem ekologičtější než používání motorových sekaček. Sekačka Fiskars MomentumTM má nulové provozní náklady. “Je příliš těžká, když má 23.5 kg” Robustnost a přiměřená hmotnost jsou důležité pro plynulé sekání. Výsledkem je, že je snadnější sekačku tlačit, než udržovat lehkou sekačku, která nedrží stopu a klouže. Větší hmotnost umožňuje, aby se řetěz pohyboval plynule. Po úvodním zatlačení se vřeteno pohybuje i když přestanete sekačku tlačit.