OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právě jste vysvětlili, že pořízení nejnovějšího softwaru prostřednictvím OVS je skvělý způsob, jak optimalizovat IT a vytvářet hodnotu, a chcete.
Advertisements

SoftPC SQL Prezentace nového SQL modulu Mzdy a personalistika
Andrea Vlčková Jak prodávat produkty Microsoft v akademickém sektoru a v sektoru veřejné správy Andrea Vlčková
Licenční politika Pro výuku devátého ročníku ZŠ Vypracoval: S.V.
1 Microsoft ® Open Subscription License 2 Správa a administrace licencí = hotová noční můra …
Licencování ve veřejné správě NOVĚ
Financování Vniřní a vnější. Vnitřní financování  Důvody:  Větší hospodářská a finanční nezávislost  Lepší likvidita  Lepší přístup k úvěrům  Menší.
Prémiová automatická objednávka
Zkušenosti s utvářením konsorcií v České republice Jaroslav Šilhánek VŠCHT Praha.
Kamil Juřík Trainer Team Development Lead (MVP, MCT) Gopas a.s.
Univerzitní licence Radim Peša Úvod Aktuální informace o celouniverzitních softwarových licencích jsou uživatelům k dispozici na adrese.
Přeřazování operačních systémů v rámci Windows Server 2008 R2.
Jak na licenční politiku a co nás čeká nového
Licencování produktů Microsoft® Office System
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
Windows Small Business Server 2003 R2 LiveMeeting pro partnery Kamil Juřík, MVP
Základní součásti PC Základní Škola.
Co je duševní vlastnicví? Duševním vlastnictvím se rozumí výhradní práva k nakládání s díly, vynálezy a jinými nehmotnými výsledky procesu lidské tvořivosti,
Licencování akademických institucí a studentů
Ing. Jana Korytárová, Ph.D.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Markéta Mead Anti-Piracy Manager Microsoft Česká republika.
WBI Systems a.s. Barákova Říčany T: F: E: W: SQL Server 2008 R2 Základy licencování.
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
Operační systémy.
Aplikace VT v hospodářské praxi licence, autorské právo
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Václav Rada Partner Account Manager - OEM Microsoft Česká republika
Microsoft School Agreement Výhody pro školy na území hl. m. Prahy Magistrát hl. m. Prahy.
Obchodní spolupráce pro vývojářské společnosti Veronika Macáková ISV Partner Account Manager
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Licencované a volně šířené programy, autorské právo.
Microsoft Business Solutions Podniková řešení Microsoft podpora procesů při řízení vaší firmy Petr Hampejs - Product Solution Marketing Manager Milan Cvrkal.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Kam kráčí telekomunikační sítě Morava a Slovensko Jiří Lešek (ředitel velkoobchodu datových národních služeb) Milan Petrásek (produktový.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Školství, zdravotnictví a veřejnou správu Jan Knyttl zástupce společnosti pro školství a samosprávu Změny v licencování pro.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_2.2 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Legálnost užívání SW Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
Příležitost pro partnery s Windows 7 Lukáš Křovák Produktový manažer divize Windows
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-15.
Agenda: 9:00 – 9:30 Snídaně 9:30 – 10:00 Aktuální nástroje a podpora pro partnery (M. Hruška) 10:00 – 11:00 Přehled licenčních programů, SA výhody (K.
SBS 2008, EBS 2008 Radim Petratur Microsoft Č R. Řešení pro každou firmu Midsize BusinessSmall Business CorporateEnterpriseHome
Petr Štos Information Worker Microsoft Česká republika Jakub Kvaček Segment Manager – Breadth Microsoft Česká republika.
Windows XP a live distribuce Knoppix, Danix apod
Licencování Exchange Server 2007 Petr Bobek, Information Worker Microsoft 16. února 2007.
Přehled prom a motivací Martin Fanta Manažer partnerské skupiny TPG
Andrea Vlčková Licensing Marketing Manager Microsoft Česká republika
Windows 7.
Efektivní licencování Karel Klatovský,
Windows 7. stejné HW požadavky jako Vista dokonce možná i o malinko nižší snaha prosadit i do netbooků, nettopů a podobných zařízení s nižším výkonem.
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
Open Lincense Hlavní nabídky na květen - červen Jakub Kvaček Small Business Marketing, 1. dubna, 2010.
POČÍTAČOVÉ PIRÁTSTVÍ. V naší prezentaci se budeme v první části zabývat druhy softwaru a tím co je pro jednotlivé druhy povoleno a co naopak zakázáno.
Majetek podniku. oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) dlouhodobý.
Microsoft DreamSpark Časté dotazy. Benefity jako součást akademických smluv Akademické licenční smlouvy Enrollment for Education Solutions (EES), Open.
SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ LICENCÍ MICROSOFT VE ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍCH V RÁMCI LIBERECKÉHO KRAJE ING. JAN KNYTTL Servodata, a.s.
Řešení rozhodovacího problému Volba kancelářského software (Microsoft Office vs. Open Office) v prostředí podniku Autor: Dalibor Kaláb Ročník II: 2006/2007.
LICENČNÍ MODEL PRO PRODUKTY MICROSOFT porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 15. prosince 2012.
DUM - Digitální Učební Materiál TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Pouze pro společnost Microsoft a její partnery Použití příručky pro prodej zákazníkům ze sektoru SMB Vedle impozantního uvedení systému Windows 8 společností.
Základy informatiky Aplikační SW - licence
Windows 7.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
Vybudování Technologického centra MěÚ Vyškov
Transkript prezentace:

OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo server Organizace kupující 1 nebo 2 licence Malé a střední podniky požadující snadnou jednorázovou transakci Malé a střední podniky požadující jednodušší správu licencí Malé a střední podniky požadující standardizaci softwaru v celém podniku Malé a střední podniky požadující standardizaci softwaru v celém podniku a výhody z nevlastnění softwaru Střední a velké podniky požadující flexibilitu při nákupu platbě za licence podle potřeby Střední a velké podniky požadující standardizaci softwaru v celém podniku Střední a velké podniky požadující standardizaci softwaru a výhody z nevlastnění Klíčový přínos pro zákazníka V případě zakoupení nového počítače je předinstalován a jeho životnost trvá a končí s životností počítače Řešení pro max. 5 počítačů zahrnuje: software, CD, návod a licenční podmínky v jednom balení. Na konci období jste vlastníky licence. Zjednodušená správa licencí a rozložené platby. Na konci období jste vlastníky licence a můžete standardizovat verze v celé společnosti. Zjednodušená správa licencí a rozložené platby. Na konci období jste vlastníky licence. Snížení nákladů na licence pomocí modelu založeného na pronájmu a přesun softwaru z nákladů CAPEX do OPEX Flexibilní platby během provozu pro větší organizace Nejvýhodnější cena pro větší organizace a zjednodušená správa licencí a rozpočtu Nejvýhodnější pro větší organizace, zjednodušená správa licencí a rozpočtu, nejnižší pořizovací náklady Minimální vstupní požadavky Žádná vstupní úroveň 5 licencí5 počítačů 250 počítačů Ideální velikost pro zákazníkaVšechny velikostiDo 25 počítačů Období platnosti smlouvyNení k dispozici. 2 roky3 roky Bez vypršení platnosti (SA 3 roky) 3 roky Dostupné licenční nabídky Licence Licence a program Software Assurance Volitelně SA Volitelně SA Program Software Assurance Volitelně SA prostřednictvím VL po 90 dnů Volitelně SA Volitelně SA Platební podmínky Zaplaceno v plné výši v době nákupu. Pořizovací náklady v plné výši Platba rozdělena do 3 let Roční platby Pouze pořizovací cena licence nebo pořizovací cena/režie 3 roky za L+SA Platba rozdělena do 3 letRoční platby Možnosti upgradu Možnost přidání SA prostřednictvím smlouvy VL Nabídka některých upgradů Volitelně SA Volitelně SA Zůstávají zákazníkovi licence po vypršení smlouvy? Jejich platnost končí s vypršením životnosti hardwaru. Obnova nebo volitelné odkoupení Volitelné odkoupení Možnosti licence na operační systém Windows Jediný legální způsob pořízení operačního systému Windows na základě licence K dispozici POUZE licence na upgrade (zákazník potřebuje základní licenci OEM nebo FPP ke KAŽDÉMU počítači, který chce upgradovat) Windows Professional/Business nebo vyšší verze vyžadují upgrade prostřednictvím multilicenčního řešení. Skladové jednotky Windows Home (Basic/Premium) nejsou vhodné pro podnikové zákazníky.

Výběr správných programů Ano Zvažte možnost OEM pro licence na operační systém Poznámka: OEM/FPP je jediný legální způsob pořízení základní licence na OS Windows. Licence pouze na upgrade jsou k dispozici prostřednictvím multilicenčních programů. Zvažte možnost OEM pro licence na operační systém Poznámka: OEM/FPP je jediný legální způsob pořízení základní licence na OS Windows. Licence pouze na upgrade jsou k dispozici prostřednictvím multilicenčních programů. Potřebujete zakoupit 5–250 licencí? Chcete být aktuální a mít nejnovější software společnosti Microsoft a přitom mít platby za licence rozloženy do tří let? Chcete provést standardizaci na základě produktů Windows, Office či serverových produktů společnosti Microsoft? Chcete nejnižší pořizovací náklady, nebo se počet počítačů ve vaší společnosti mění, nebo chcete pořídit předplatné na software společnosti Microsoft? Méně než 5: Zvažte FPP (maloobchod) Více než 250: Zvažte podnikovou smlouvu nebo program Select Plus Méně než 5: Zvažte FPP (maloobchod) Více než 250: Zvažte podnikovou smlouvu nebo program Select Plus Open License: Nabízí ceny na základě množství a flexibilitu pořizování licencí podle potřeby. Open Value v omezeném rozsahu: Zahrnuje výhody programu Software Assurance, jako jsou práva na nové verze licencovaného softwaru a flexibilita rozložení plateb do tří let. Open Value pro celou společnost: Přináší další úspory zákazníkům, kteří si pořídí alespoň jednu součást platformového softwaru. Potřebujete koupit nový hardware? Open Value Subscription: program pro celou organizaci, který poskytuje flexibilitu a snížení krátkodobých nákladů u netrvalých licencí. Ne Ano Ne Ano Ne Ano