Inovace-kvalifikace profesní přípravy, IQ INDUSTRY 1.6. 2010 – 31.12. 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
a spolupráce Libereckého kraje v projektu IQ Industry
Advertisements

POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Číslo operačního programu: CZ.1017 Název OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: AutoNet, nová kvalita výuky v autooborech na středních.
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Podle velikosti firmy – stavební produkce do 20 mil. od 20 do 100 mil. od 100 do 500 mil. od 500.
KONTROLY ZAMĚSTNÁVÁNÍ CIZINCŮ prováděné orgány Celní správy ČR
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky IQ INDUSTRY Výsledky plnění klíčových aktivit projektu.
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
příspěvková organizace Středoškolská 3, Ostrava-Zábřeh
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Stipendia na středních školách zřizovaných Pardubickým krajem ve školním roce 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy.
Projekt IQ auto = IQ Industry VIZE: DOSÁHNOUT SHODY MEZI POTŘEBAMI KVALIFIKOVANÉ PRACOVNÍ SÍLY ZE STRANY PRŮMYSLU A NABÍDKOU TRHU PRÁCE VYMEZENOU ODBORNÝMI.
Začlenění a úloha UNIV 2 ve struktuře regionální odborné školy technického zaměření Ing. Vladimír KEBERT, CSc Ředitel SOŠ a SOU Hořovice.
AutorMgr. Lenka Závrská Anotace Očekávaný přínos Tematická oblastOperace s reálnými čísly Téma PředmětMatematika RočníkPrvní Obor vzděláváníUčební obory.
Projekty Olomouckého kraje a jeho příspěvkových organizací
Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. Jeseník
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
3. ročník „Eko“ výchovně-vzdělávací ho dopoledne pro děti nižšího stupně základních škol října 2012 v 9.00 hodin Sbírkové skleníky Výstaviště.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel ZÁVĚRĚČNÝ SEMINÁŘ 20.LEDNA 2011 V RCO V OLOMOUCI CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel 5.workshop
Projekty Technické pomoci ROP SM 14. Pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje, , Plumlov.
Centrum vzdělávání pedagogů odborných škol. Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka realizace projektu:19 měsíců.
Výzkumy volebních preferencí za ČR a kraje od
Prezentace školy.
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Středočeský kraj Česká republika
Projektový den Střední školy elektrotechnické, Ostrava, Na Jízdárně 30, příspěvkové organizace Mária Borovská Ostrava, TIME (tréninkové, inovační,
PROJEKT: Co nám přinesl tento projekt? 1) Exkurze a)do firem - interaktivní přenos informací do výuky (ZKL Hanušovice, a.s.; Ondřejovická strojírna,
Prospěchová stipendia
SCHOLA SERVIS příspěvková organizace Olomouckého kraje.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Sídlo školy: Bratislavská 2166, Varnsdorf Vznik školy: sloučením.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Máme šanci tvořit svůj život rukama CZ.1.07/1.2.27/
OTEC A SYN mezigenerační vzdělávání v podnikání TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Prospěchová stipendia
Startegie a perspektivy trhu s biopalivy v ČR Česká zemědělská universita, Praha, listopad Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu.
Abteilung/NameTitelDateiname Geändert: Entwurf Vertraulich KONFERENCE IQ INDUSTRY LIBEREC 1.
1 Celostátní konference ředitelů gymnázií ČR AŘG ČR P ř e r o v Mezikrajová komparace ekonomiky gymnázií.
Technické kreslení.
Základní škola Loštice:
Metodické centrum ISŠ – COP a Jazyková škola s právem SJZ Valašské Meziříčí 3. setkání metodiků středních škol okresu Vsetín Středa 11. prosince 2013.
KONTROLA A MĚŘENÍ Měření součástí ve 3D
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Podle činnosti firmy Inženýrské stavby Pozemní stavitelství Ostatní.
Stipendia na středních školách zřizovaných Pardubickým krajem ve školním roce 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy.
Vodohospodářská zařízení Šumperk, a.s.
Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.
Metodické centrum ISŠ – COP a Jazyková škola s právem SJZ Valašské Meziříčí 1.setkání metodiků škol okresu Vsetín Střední školy Středa 21. listopadu 2012.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel 7.workshop
Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu „Vzdělávání pedagogů středních odborných škol Olomouckého kraje v nových trendech vyučovaných oborů“, který.
Anotace: ČR – Olomoucký kraj Vzdělávací oblast: Zeměpis 8. ročník Autor: Mgr. Kosík Lukáš Jazyk: český Očekávaný výstup: Žák vyhledá a zapíše do pracovního.
PORADA FINANČNÍCH MANAŽERŮ A ÚČETNÍCH ZAPOJENÝCH DO PROJEKTU PODPORA TECHNICKÉHO A PŘÍRODOVĚDNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ V OLOMOUCKÉM KRAJI Ing. Michal JungwirthPetra.
Centrum ekonomického vzdělávání v Olomouckém kraji Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.26/ Ing. Josef Peškar Obchodní akademie, Mohelnice, Olomoucká.
Profesionalizace práce koordinátorů EV ve školách Olomouckého kraje
Ústav pro informace ve vzdělávání bude sloučen s Českou školní inspekcí Porada ředitelů škol a školských zařízení Libereckého kraje, 21. říjen.
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Infrastruktura SŠ a VOŠ v Olomouckém kraji
Hospodářská soudržnost ORP v regionu soudržnosti Střední Morava
Stáže pedagogických pracovníků u zaměstnavatelů
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Krajský metodický kabinet ČTENÁŘSKÉ GRAMOTNOSTI
Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Olomouci
Krajský metodický kabinet AUTOMOBILNÍ TECHNIKY
Krajský metodický kabinet Informačních a komunikačních technologií
Modernizace odborného vzdělávání OLOMOUC - pondělí 14. května 2018
Informace o projektu IKAP
Složení centra. Složení centra Cíl: síť - spolupráce Proškolení pedagogů pro práci s nadanými Identifikace. Tvorba struktury práce s nadanými na škole.
Transkript prezentace:

Inovace-kvalifikace profesní přípravy, IQ INDUSTRY –

Olomoucký kraj: Vyšší odborná škola a Střední škola automobilní, U Dráhy 6, Zábřeh Telefon: , Fax: Ing. Vítězslav Martykán - ředitel školy

1. VOŚ A SŚ automobilní Zábřeh, U Dráhy 6 2. SŠT Mohelnice, 1. máje 2 3. SPŠS Olomouc, tř. 17. listopadu SOŠ a SOU strojírenské a stavební Jeseník 5. SOŠ a SOU Šumperk, Bulharská 8 6. SOU zemědělské Loštice, Palackého VOŠ a SPŠ Šumperk, Gen. Krátkého 1 8. SŠP Olomouc, Rooseveltova SPŠ a OA Uničov, Školní SOŠ a SOU zemědělské, Horní Heřmanice SŠT Přerov, Kouřílkova 8 Z apojené do projektu Z apojené střední odborné školy do projektu - Olomoucký kraj - - Olomoucký kraj -

Zapojené ODBORNÉ FIRMY do projektu – Olomoucký kraj: Klein & Blažek spol. s.r.o. Nádražní Štíty PANAV, a.s. Nádražní Senice na Hané HELLA AUTOTECHNIK NOVA s. r. o., Družstevní 16, Mohelnice Zapojené ÚŘADY PRÁCE do projektu – Olomoucký kraj: Úřad práce v Šumperku, Starobranská 2700/19, Šumperk 1 Úřad práce v Olomouci, Vejdovského 988/4, Hodolany, Olomouc 9

Dosažené výsledky v projektu IQ INDUSTRY v ČR - Olomoucký kraj (Stav k ) Cíle projektuplnění Plnění v % Počet akreditovaných programů151173,3 Počet odborných seminářů ve firmách6583,3 Počet účastníků - odborný seminář10078 Počet uzavřených partnerských smluv Počet akreditací na témata EVVO300 Počty seminářů EVVO100 Počty účastníků seminářů EVVO2000 Počty učitelů odborné 10 denní praxe13969,2

SHRNUTÍ Měření efektivity projektu v ČR – OLOMOUCKÝ KRAJ Počet účastníků v projektu Průběžné pořadí Olomoucký kraj144 Úřad práce Šumperk 63 1 Úřad práce Olomouc2 PANAV, a.s. Senice na Hané 94 2 Klein & Blažek spol. s.r.o. Štíty3 HELLA AUTOTECHNIK NOVA s. r. o., Mohelnice4 VOŠ a SŠ automobilní Zábřeh1555 Vyšší odborná škola a Střední škola automobilní, U Dráhy 6, Zábřeh stav k