M Ě S T O J A K O M Í S T O P R O Č L O V Ě K A TRIALOG – brněnský institut rozvoje občanské společnosti Unie výtvarných umělců Olomoucka Kulturní sdružení.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kreativní centrum Brno
Advertisements

P Ř E K R Ý V Á N Í S Y M B O L Ů P Ř E K R Ý V Á N Í S Y M B O L Ů
Symfonická báseň od Bedřicha Smetany
Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
Město jako místo pro člověka projekt mezinárodního kulturního dialogu
Památky Unesco Česká republika.
m i r o s l a v a t r i z u l j a k o v á malířka, restaurátorka narozena 1955 v Olomouci Absolventka SUPŠ v Uherském Hradišti, obor užité a propagační.
Hlavní město Praha Beznosková Šárka INFORMACE UBYTOVÁNÍ ZAJÍMAVOSTI
BOHUMIL MATĚJÍČEK Osobnosti Chyšecka.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jana Homolková ANOTACE Prezentace zpracovává téma Praha – hl. město. Prezentace je.
Letecký pohled na část města ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Snímky Vladimír Hudec Srpen 2011 Grafická úprava Antonín Jirušek.
Cesta k vyhlášení architektonické soutěže prosinec 2004: NK předložila MK ČR investiční záměr na novou budovu 20. prosince 2004: NK a Rada hl.m. Prahy.
Začátek … Městská knihovna Sedlčany 1. červen 2001 – otevření knihovny v nových prostorách červen 2003 – první schůzka partnerů, narození Lukáška Potřeba.
CESKA REPUBLIKA Foto: Jaíra (Yair) Moreshet Procházka po České zemi a její památky:-) Hudba: WA. Mozart- klarinet Trio Es dur, K. 498, Allegro.
Centrum pro kreativní průmysly Tartu - příklad úspěchu Ave Anniste vedoucí projektu.
I Institut tvůrčí fotografie je součástí Filozoficko- přírodovědecké fakulty a později Slezské univerzity v Opavě od roku 1990.
Občanské sdružení KolumbusPředstavuje Výstavy děl svých členů.
Dotační programy odboru umění, literatury a knihoven kulturní aktivity v oblasti profesionálního umění program státní podpory stálých profesionálních divadel,
IV. CELOST Á TN Í KONFERENCE (aneb příklady dobré praxe) I. den.
Na internetu: Karel Šimek říjen 2006.
O GALERII CHODBA ● na Katolické gymnázium Třebíč působí od roku 2000 ● založena s cílem vzdělávat a kultivovat studenty školy ● výstavy českých i zahraničních.
Vítejte v Městské knihovně Čelákovice
2013 ….. Již tradičně každým rokem probíhají Vánoce v krajském městě Brně spojené s Vánočními trhy. Tyto jsou na třech místech v centru města Náměstí.
Emmanuele Moretti Francesca Possenti Stefano Teodorani Architektura: Zjevení světla Raně křesťanský kostel ve městě Santarcangelo di Romagna studie tří.
m a r e k t r i z u l j a k malíř, sochař, sklářský výtvarník narozen 1953 v Bratislavě Absolvent Střední uměleckoprůmyslové školy sklářské v Železném.
Spolupráce lokálních institucí Seminář Komunitní role veřejných knihoven ZLÍN
PO STOPÁCH KARLA IV. ŠKOLNÍ PROJEKT 4. B –
Knihovny vzdělávají aneb Senioři v lavicích Nebuďte sami doma Městská knihovna Chrudim a sekce 60+ SKIP
Procházka městem Brnem
ROZVOJ KLÍČOVÝCH KOMPETENCÍ
P O U T N Í K olej malíř, restaurátor narozen 1955 v Brně studia : 1971 – 1975 Střední uměleckoprůmyslová škola v Uherském Hradišti 1975 – 1980 Akademie.
3. zasedání předsednictva Rady vysokých škol Praha, 16. března 2006 Česká konference rektorů Prof. Ing. Petr Sáha, CSc.
Partnerství m ě st Brno a Rennes. Partnerství m ě st Brno a Rennes : od r Prvotní motivace: „napravit Mnichov“ V letech 1990 – 2000 d ů raz kladen.
Občanské sdružení Abertamy Staletími k budoucnosti - Ryžovna
ČESKÁ REPUBLIKA Hlavní město Praha. ČESKÁ REPUBLIKA Hlavní město Praha.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 9. sněm RVŠ, 20. listopadu 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
Expertní panel pro GS JPD Propagace rovnosti šancí mužů a žen prostřednictvím médií - prezentace - Šance pro společnost, občanské sdružení.
Česká republika Hlavní město Praha
Praha Andy Poláková.
Symfonická báseň od Bedřicha Smetany
Státní symboly Petr Machala.
Umělecké směry 19. století
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Město Brno.
Téma: KULTURA A VĚDA V PRVNÍ REPUBLICE Předmět: Dějepis
MELODIE Úvod Tato internetová prezentace navazuje na první část, která byla zpracována v roce Jedná se o pokračování zajímavých budov a objektů,
2012 …… VÁNOCE- VÁNOČNÍ TRHY VE MĚSTĚ PROBÍHAJÍ NA NĚKOLIKA MÍSTECH OD do NA NÁMĚSTÍ SVOBODY NA ZELNÉM TRHU NA MORAVSKÉM NÁMĚSTÍ Vánoce.
ZS1BP_IVU1 Interpretace výtvarného umění 1 Mgr. Alice Stuchlíková katedra výtvarné výchovy, Pedagogická fakulta, Masarykova univerzita, Brno
Ubytování v hotelu na Lido di Jesolo, 40 km od Benátek.
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
1)O projektu Můj dům, moje město Organizátoři Organizátoři Obsah projektu, aktivity Obsah projektu, aktivity Časový harmonogram Časový harmonogram Výstupy.
Zajímavé fotografie Brno- leden 2016 melodie Pohled na náměstí-Zelný trh z horní části, od sousoší sv. Trojice.
VY_32_INOVACE_27_Brno.  Druhé největší město v České republice  Největší město na Moravě  Leží na soutoku řek Svratky a Svitavy  Město úspěšných.
CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy:Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:Mgr. Miloš Kluiber Název:VY_32_INOVACE_312 _Praha Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
MELODIE.
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek
Snímky pořízeny v letech 2014 a 2015
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
Letecké snímky zajímavých objektů byly pořizovány při vyhlídkových letech, které prováděli Karel Dyntera a Vladimír Hudec z ultra lehkého letounu typu.
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
Hlavní město Praha - pražské metro, letiště Václava Havla - Ruzyně,
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
PRAHA ZA VLÁDY KARLA IV. Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
ÚSTAVA ČESKÉ REPUBLIKY
Město Brno Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
1.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
VÁNOCE v BRNĚ 2017.
Transkript prezentace:

M Ě S T O J A K O M Í S T O P R O Č L O V Ě K A TRIALOG – brněnský institut rozvoje občanské společnosti Unie výtvarných umělců Olomoucka Kulturní sdružení LA GINESTRA, Santarcangelo di Romagna projekt mezinárodního kulturního dialogu

1995 “Stavíme mosty“, mezinárodní výstava v Rimini 2002 “Rimini – Světlo a barva”, mezinárodní výstava v Rimini 2003 “Cesty svobody”, Olomouc, Praha a Brno 2004 “Město jako místo pro člověka”, Olomouc, Brno a Praha 2004 “Architektura: zjevení světla”, projekt mladých architektů z Rimini 2005 “Město”, prezentace katalogu, Konferenční sál Institutu TRIALOG, Brno 2005 “Město jako místo pro člověka II.”, výstava na Festivalu 3 + 1, Letovice 2006 “Město”, mezinárodní konference v Rimini 2006 Projekt pro městečko Borghi 2006 “Město jako místo pro člověka III.”, výstava, TRIALOG Brno 2006 “Město jako místo pro člověka III.”, výstava na Festivalu 3 + 1, Letovice 2006 “Stopy světla zachycené v kameni”, konference, Santarcangelo di R.

“ S T A V Í M E M O S T Y “ Společná výstava slovenských, českých a italských umělců Sala delle Colonne, Rimini, říjen 1995

“ R I M I N I - S V Ě T L O A B A R V A ” Mezinárodní projekt s účastí italských, francouzských, slovenských a českých umělců Studie o městě Rimini a úvahy o současném životě ve městě (2000 – 2002) Mezinárodní výstava v Rimini, červen 2002

Zahájení výstavy, Sala delle Colonne (Sloupová síň), Rimini, červen 2002

Výběr z fotografického cyklu Rimini – Světlo a barva

Cesta sdružení La Ginestra do České republiky, Olomouc, Praha a Brno, říjen 2003 Na Václavském náměstí v Praze Prof. Moretti a manželé Malagutiovi před katedrálou Sv. Víta Program v Centru Mariapoli v Praze Podzim v Praze, pohled na katedrálu Poslední soud, jedna z vitráží v katedrále Sv. Víta

“ C E S T Y S V O B O D Y ” Olomouc, Praha, Brno, říjen 2003 Setkání v uměleckém klubu Galerie G Mezinárodní konference “Kultura jako místo setkání s pravdou” Přednáška prof. Maurizia Malagutiho : “Cesty svobody” Centrum Mariapoli Praha - Vinoř Masarykova univerzita, Brno Umělecký klub Galerie G Olomouc

Mezinárodní projekt “ M Ě S T O J A K O M Í S T O P R O Č L O V Ě K A ” Výstava: “Město jako místo pro člověka” Olomouc, Brno a Praha 2004 Galerie G a galerie Patro, Olomouc, říjen 2004 Konferenční sál Institutu TRIALOG, Brno, říjen 2004 Kancelář veřejného ochránce práv, Brno, říjen 2004 Poslanecká sněmovna, Praha, listopad 2004 Kongres: “Město jako místo pro člověka” Kancelář veřejného ochránce práv, Brno, říjen 2004 „Architektura: zjevení světla“ Projekt mladých architektů z Rimini

Výstava v Galerii G, Olomouc, říjen 2004 Olomoucký primátor Ing. Martin Tesařík s prof. G. Morettim a malířem M. Trizuljakem

Kancelář veřejného ochránce práv, Brno, říjen 2004 Kongres “ M Ě S T O J A K O M Í S T O P R O Č L O V Ě K A ”

Výstava ve foyeru Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Praha, listopad 2004

Přijetí u předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky vlevo: Zástupci sdružení LA GINESTRA a vystavujících umělců uprostřed: Velvyslanec Italské republiky, pan Giorgio Radicati s manželkou vpravo: Předseda Poslanecké sněmovny, PhDr. Lubomír Zaorálek

Zahájení výstavy ve foyeru Poslanecké sněmovny Praha, 10. listopadu 2004 Italský velvyslanec, pan Giorgio Radicati při zahajovacím projevu Vpravo: PhDr. Lubomír Zaorálek, předseda Poslanecké sněmovny

“ A R C H I T E K T U R A : Z J E V E N Í S V Ě T L A ” Studie vytvořená ve spolupráci s mladými architekty z Rimini Emmanuele Moretti, Francesca Possenti a Stefano Teodorani Kostel ze 6. století, Santarcangelo di Romagna

“ M Ě S T O ” Mezinárodní setkání v sídle institutu TRIALOG, Brno, duben 2005 Slavnostní uvedení publikace „Město jako místo pro člověka“

Pozvánka na mezinárodní konferenci „Město jako místo pro člověka“ Rimini, leden 2006 “ M Ě S T O J A K O M Í S T O P R O Č L O V Ě K A II. a III. ” Výstavy uskutečněné v rámci Festivalu v Letovicích (ročníky 2005 a 2006)

Mezinárodní konference “ M Ě S T O J A K O M Í S T O P R O Č L O V Ě K A ” Rimini, Teatro degli Atti (Divadlo činohry), leden 2006

P R O J E K T P R O M Ě S T E Č K O B O R G H I Spolupráce sdružení La Ginestra, architektů C. Fumagalliho, J. Kotka a malíře M. Trizuljaka se zastupitelstvím Borghi při zpracování projekčního záměru nových urbanistických úprav. Snímky jsou z pracovní návštěvy v městečku Borghi (oblast Rimini) v dubnu 2006

Výstava “M Ě S T O J A K O M Í S T O P R O Č L O V Ě K A III.” Konferenční sál Institutu TRIALOG Brno (březen - duben 2006) Prezentace projektu „Město jako místo pro člověka“ Santarcangelo di Romagna, 9. listopadu 2006

město je obrazem člověka, podobá se lidem, kteří v něm bydlí a město zároveň člověka formuje...

fotografie Marek Trizuljak výroba Marek Trizuljak Dagmar Petrášková 2006