Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.Význam kosmetického účinku šamponu
Advertisements

Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Péče o kůži novorozence a kojence
VÝŽIVA – základní složky potravy
OŠETŘOVÁNÍ DEKUBITŮ A OPRUZENIN
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Jak změříme teplo přijaté nebo odevzdané při tepelné výměně
Nová řada Herbal Aloe Připravila: Křížová Vlaďka.
Vyživující řada, vytvořená speciálně pro vlasy suché a bez života. Díky nejnovější technologii, která se zabývá péčí o vlasy suché a bez života, se účinek.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Atopická dermatitida v číslech
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
Místo chemie z továren — mýdlo ze stromů.
VÝŽIVOVÁ HODNOTA POTRAVY 6. ROČNÍK
Periorální dermatitida
Dětská kosmetika z pohledu dermatologa
Ročníková práce Péče o kůži 2013/14 Honza Sokolář 6. Třída Obr. 1.
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
Simona Keková, KMD FreeDeK
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: ING. EVA ŠÍDOVÁ Název:VY_32_INOVACE_635_KOŽNÍ SOUSTAVA Téma: VRSTVY KOŽNÍ SOUSTAVY,
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
SPIRIT s. r. o. „… každý pokus má svou cestu“ 1/2011.
Tužka na vyhlazení vrásek
PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVKY NA VŠI
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_19
Tuky = Lipidy Přírodní látky
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním.
VY_52_INOVACE_ZB03_0364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
M E T O D Y H O D N O C E N Í K O S M E T I C K Ý C H P Ř Í P R A V K Ů V Č S N Ing.Karel Janeš, CSc.
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
KOSMETIKA.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Superfoods superpotraviny.
Základní přípravná péče
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
Zenit,spol.s r.o. Pražská 162, Čáslav strana1 …když úklid dává smysl.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_16_01_péče o dítě Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679, příspěvková.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
Doplňky stravy pro seniory - ano či ne? Mgr. Šárka Novotná.
Číslo projektu MŠMT: CZ / / Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
CENÍK KOSMETICKÝCH A RELAXAČNÍCH SLUŽEB. Ceny jednotlivých úkonů jsou závislé na kvalitě, délce a především stavu srsti upravovaného psa. Je tedy možné,
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Drogerie – osobní hygiena I
Regenerační přípravky II.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
Aloe Vera Speciál.
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
Transkript prezentace:

Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml

JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml K pokožce tak jemná jako čistá voda. Speciálně vyvinutá pro novorozence. Dostatečně jemná i pro citlivou pokožku. Benefity výrobku: Minimální počet ingrediencí, které byly vybrány pro svou šetrnost Bez obsahu mýdla a barviva Minimální parfemace Jemnější než dětské mýdlo pH neutrální k pokožce novorozence Díky složení “Už ani slzu” nedráždí citlivé dětské oči ani pokožku. Dermatologicky a oftalmologicky testována Používaná v porodnicích po celém světě. Od září 2008 rovněž používaná v 98 % českých a 96 % slovenských porodnic. Cena: 89,06 Kč / 106,37 Sk

V prvních 12 měsících dětská pokožka vyžaduje speciální péči

Voda nebo šetrná koupel?

Výsledky klinické studie: Použití samotné vody nepřináší pokožce žádné výhody

Hydratační šampon Johnson´s Baby NOVINKA s dvojím účinkem Obnovuje vlhkost suché pokožky a vlásků

Jemnost a zkušenosti JOHNSON’S® Baby + mimořádné hydratační schopnosti Glycerin dodává hydrataci suché pokožce a vláskům Panthenol & Minerální olej vytváří na vláscích tenký film pro udržení stálé úrovně hydratace zvýšení hydratace pokožky* +56% zvýšení hydratace vlasů* +17% ověřeno klinickou studií *měřeno v porovnání s použitím čisté vody

Řešení pro suchou pokožku Přírodní dětská kosmetika JOHNSON´S® BABY SOOTHING NATURALS™ Soothing Naturals 4.5M – 13M => we would need to reach 20M$ at least in the region to create a sustainable business. Entering 3 new categories with 3 new lines expansion.

Přírodní dětská kosmetika JOHNSON´S® BABY SOOTHING NATURALS™ Obsahuje jedinečnou kombinaci přírodních látek: čistého vitamínu E, výtažků z listů olivovníku a pro pokožku nezbytných minerálů: Gama-tokoferol, jednu z nejaktivnějších forem vitamínu E Výtažek z listů olivovníku (Olea Europaea), který má antioxidační účinky Minerální látky - draslík a hořčík, které plní klíčovou úlohu při kožním metabolismu a udržování vodní rovnováhy v buňkách Obsahuje ingredience derivované z rostlin (rostlinný olej, výtažky z aloe vera a heřmánku) S velmi jemnou vůní (neobsahuje parfemace*, které by mohly způsobovat alergie) Bez umělých barviv Vyvinuto ve spolupráci s týmem pediatrů Důkladně testováno dermatology Účinnost a tolerance výrobků byla ověřena klinickou studií Lze používat už od novorozeneckého věku * Neobsahují žádnou z 26-ti parfemací, potenciálních alergenů, podle Směrnice EU o kosmetických výrobcích 76/768/EEC.

K dostání nyní nejen v lékárnách Představujeme Vám v řadě přírodní dětské kosmetiky která zmírňuje příznaky suché pokožky i velmi suchých míst již po prvním použití – klinicky ověřeno.

Přírodní dětská kosmetika JOHNSON´S® BABY SOOTHING NATURALS™ Krém proti opruzeninám, 75 ml Jedinečné složení krému kombinuje: Ochranný účinek oxidu zinečnatého S unikátní směsí přírodních látek – výtažků z listů olivovníku, čistého vitamínu E a pro pokožku nezbytných minerálů Chrání před vznikem opruzenin Pomáhá redukovat zarudnutí Dobře roztiratelný Aplikace při každé výměně plen Používá 98% českých a slovenských porodnic

Přírodní dětská kosmetika JOHNSON´S® BABY SOOTHING NATURALS™ Ochranný krém do chladu a větru, 75 ml Jedinečné složení krému kombinuje: Ochranný účinek lanolínu S unikátní směsí přírodních látek – výtažků z listů olivovníku, čistého vitamínu E a pro pokožku nezbytných minerálů Trojí účinek: Chrání před vysoušením vlivem chladu a větru Předchází podráždění Zklidňuje pokožku Ochranný krém do chladu a větru 75 ml MOC 79,9 Kč / 89,9 Sk

Přírodní dětská kosmetika JOHNSON´S® BABY SOOTHING NATURALS™ Používá 98% českých a slovenských porodnic Hydratační koupel 400 ml Přináší úlevu pro suchou pokožku. Díky složení "Už ani slzu" nedráždí citlivé dětské oči. Vysoce hydratační mycí gel 250ml Přináší úlevu pro suchou pokožku. Díky složení "Už ani slzu" nedráždí citlivé dětské oči. Intenzivní hydratační krém 100 ml Přináší úlevu pro suchou pokožku již po prvním použití. Rychle se vstřebávající a nemastné složení poskytuje 24-hodinovou hydrataci. Hydratační tělové mléko 250ml Přináší úlevu pro suchou pokožku již po prvním použití. Rychle se vstřebávající a nemastné složení poskytuje 24-hodinovou hydrataci.

Tolerance a účinnost JOHNSON´S® BABY SOOTHING NATURALS™ byla ověřena klinickou studií Výsledky klinických hodnocení (při použití těl. mléka a mycího gelu) * Ve studii sledováno 24 rodičů s dětmi ve věku 6 – 36 měsíců Došlo ke zlepšení klinických příznaků suchosti, zarudnutí a hrubosti a ke zvýšení úrovně hydratace pokožky: 1. po 24-hodinách: 2. Po 1 týdnu (oproti počátečnímu stavu): * Kombinace krému a mycího gelu měla srovnatelné výsledky.

Děkuji za pozornost