Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

Malí andělé.
To nejlepší od PRO PROTI ULI STEINA.
Máš rád humor pro dospělé ?.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
VTÍPKY nad * 18.
Ahoj chcete se zasmát? Doufám že až se budete smát nebudete padat za židle.Zapomeňte na svět kolem nás a ponořte se do světa humoru.
Allez les Filles… On hledá ji: Hledám ženu do třiceti let, pak už na to seru... Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený pracovat.
Vysvětlení … problematiky života.
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
POROVNÁNÍ Otec jedné velmi bohaté rodiny vzal jednou svého syna na venkov, aby mu ukázal v jaké bídě někteří lidé žijí.
Černý humor.
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
jarno.webovastranka.cz Co je to střední věk? Když vám penzi nedají, protože jste příliš mladý a ženské vám nedají, protože jste příliš starý.
Pár vtípků pro radost klikej.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Moje malé fórečky 5.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Irské štěstí.
Při vysvětlování nepoužívejte slova příbuzná!
Trochu legrace neuškodí :-)
Bezva fóry.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_236_2TR_CJ Autor: Mgr. Miroslava Ondrová.
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
Jeníček a Mařenka Třídění Odpadu. Žili, byli Jeníček a Mařenka v jednom činžovním domě, kdesi za sedmero horami a sedmero řekami.
VTIPY MegaPrdel-CZ.
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Červená karkulka Lucie Novotná.
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
M A N Ž E L S K Á R E A L I T A Moje žena a já, chodíme dvakrát týdně na večeři do nějaké dobré restaurace. Nejdřív si dáme nějaký aperitiv a potom obvykle.
Jezevčí vrch 2.díl.
DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Černý humor.
Cigánský romaneto.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Co je to domov? DOMOV Domov je máma, táta a sourozenci … Domov je můj pokoj, hračky, knížky … Domov je náš dům, byt, obývák, kuchyň, ložnice,
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
Malí andělé.
POROVNÁNÍ Otec jedné velmi bohaté rodiny vzal jednou svého syna na venkov, aby mu ukázal v jaké bídě někteří lidé žijí.
Máš rád humor pro dospělé ?.
UMÍŠ ŘÍCT – NE! Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Pár vtípků pro radost klikej.
Alkoholické.
POROVNÁNÍ Otec jedné velmi bohaté rodiny vzal jednou svého syna na venkov aby mu ukázal v jaké bídě někteří lidé žijí.
Malí andělé.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Vtipy na téma SKLERÓZA
Malí andělé.
POROVNÁNÍ Otec jedné velmi bohaté rodiny vzal jednou svého syna na venkov aby mu ukázal v jaké bídě někteří lidé žijí.
Něco málo o nás milých, krásných a nepřekonatelných tchýních
Něco Ti vadí? Máš nějaký problém…?
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Transkript prezentace:

Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz

Reklama: Maminko, jak to ze máš tak hebké ruce? Protože nádobí umývá tatínek!

Sedí mamut na lavičce a čte si noviny Sedí mamut na lavičce a čte si noviny. Najednou k němu přiběhnou sloni a děsně ho zmlátí. Mamut zavrtí hlavou a povídá: "Skini zasraný."

Po lese chodí strašně naštvaný medvěd. Všude okolo sníh,mrzne až praští. Medvěd tu kopne do jedličky, tam do zajíce,vlkovi rozbije hubu a přitom si mrmlá: "Proč jsem, kurva, v září pil to kafe...?!!"

Dva bankéři diskutují nad aktuální situací Dva bankéři diskutují nad aktuální situací... "Člověče, po včerejším propadu na burze, jak jsi spal?" "Jako malé dítě!" "To nechápu?" "Celou noc jsem řval a dvakrát se posral"

Posledního dubna křičím na manželku: "Zlato, u dveří je nějaká čarodejnice, co mám udělat?" Manželka: "Dej jí nějaké sladkosti a pošli ji do prdele!" A od té doby se mnou tchýně nemluví ....

Hádají se tři muži, kdo má hloupější manželku Hádají se tři muži, kdo má hloupější manželku. První povídá: "Ta moje vůbec neumí plavat a koupila si kompletní potápěčské vybavení." Druhý říká: "Té mojí se točí hlava, když se podívá z prvního patra a koupila si rogalo." A pak třetí: "To nic není, ta moje jede na čtrnáct dní do lázní, koupila si třicet kondomů a přitom vůbec nemá pinďoura!"

Na lavičce v parku sedí milenecký pár a líbá se.  Přisedne chlap a hladí ženu po kolenou.  Mladík se na něj obrátí:  "Co si to dovolujete?"  "Chtěl jsem jen manželku poprosit, aby mi dala klíče od domu."

Přijde muž domů a volá na manželku "Vezmi si šaty, stará, vyhrál jsem pět milionů!"   Manželka šťastně: "A které, miláčku?"  "Všechny a vypadni..."

Pepíček se ptá otce: "Tati, zasáhne naši rodinu finanční krize Pepíček se ptá otce: "Tati, zasáhne naši rodinu finanční krize?" A tatínek odpovídá: "Finanční krize zasáhne ty, kteří mají peníze. My budeme prostě v prdeli..."

Nashle po novém roce. jarno