Registrace Registrační Poplatek: 25 EU Podmínky pro výnosy z obchodní činnosti ve společnosti Agel: 1. Stanete li se Exekutivnim Členem 2. Stanete li.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Struktura členění (dělení) členských příspěvků (14
Advertisements

Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
Využití ICT technologií pro posílení ekonomické a finanční gramotnosti
1. cvičení úrokování.
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Dlouhodobý hmotný majetek – odpisy (2. část) Vypracoval : Ing. Jana Šustrová Projekt Anglicky v odborných.
* Procenta Úvod Matematika – 7. ročník *
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Síla iWoWWe Během 24 měsíců bude iWoWWe znát každý a bude ho mít skoro každý Proč? Nejlevnější, nejlepší, nejvíc možností komunikace (volání,
Prémiová automatická objednávka
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
Věrnostní program.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
UVEDENÍ NOVÉHO SKENERU NA TRH
VSTUP DO TURBO 2 SUPER 15 DOLARŮ JEDINÁ PLATBA PRO VSTUP DO Wellspringunion - REVOLUČNÍHO SYSTÉMU.
DATA MINING Irma Macháčová PROČ DATA MINING?
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
Earth Power Vás zdraví !.
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Životní pojištění AMCICO AIG Life 2008
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
Základy financí 8. hodina.
SKENEROVÉ BONUSY.
ADR OBJEDNÁVKY A SKENOVÉ KARTY
Mzdové výpočty II. Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Pojistné systémy 7. cvičení. Opakování Urči JNP, které musí zaplatit 45letý klient, chce-li si zajistit roční důchod Kč vyplácený na konci roku,
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Věra Machová Gymnázium Uherské Hradiště
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
TRANSITION – DRUHÁ KARIÉRA NIZOZEMSKÝ PŘEŠKOLOVACÍ PROGRAM NATAŠA NOVOTNÁ.
Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné.
NexEurope TM Srdečně vás vítáme na prezentaci. NexEurope TM Kolik lidí znáte, kteří mají problémy s postavou a s nadváhou ? Více jak 2 ? Jistě je jich.
Příklady (část 1.) Kolik budu mít v bance po 4 letech, jestliže dnes vložím 500 tis. Kč při roční úrokové míře 5 %? Kolik budu mít v bance jestliže bude.
Finanční matematika v osobních a rodinných financích
Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii..
Jana Leciánová Gymnázium Uherské Hradiště, 2013
PRIVÁT Sbírka členů po 12$ Skládá se 5 členů x 12$= 60$ 12$ 12$ 12$ 12$ 12$ START 60$
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
MARKETINGOVÝ PLÁN Školící verze.
VÍTEJTE VE SVĚTĚ WowWe Bill Starkey VIDEOKOMUNIKACE 36 miliard videí prohlídnuto online každý měsíc 30 milionů Skype uživatelů v daném okamžiku 280.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_269.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
Věra Machová Gymnázium Uherské Hradiště
– soutěž PODNIKOVÉ ČINNOSTI Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. Střední škola.
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
Věrnostní klub - ČEDOK.
Vaše budoucnost s FM GROUP
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Phyto Life ™ - Chlorophyll (chlorofyl)*
Ihre Karriere bei XANGO Jednoduchý a lukrativní odm ěň ovací systém © X-team-reichl-2007 VASE kariéra u XANGO 5. 3% Globální bonus Pool (každý třetí měsíc)
Ochrona praw autorskich © sierpień PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy.
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
1 PROGRAM PŘEDSTAVUJEME VÁM. 2 Je program, kde můžete získat auto s 0% akontací a příspěvek až 100% na splátky leasingu. Strategie programu Freedom spočívá.
Mezinárodní Obchodní příležitost. Zdraví a krása Dlouhověkost Snížení váhy Zvýšení výkonu Rychlá a účinná regenerace.
Marketingový plán Marketing používej a poděl se s ostatními Spojování úsilí Podnikat pro sebe - ale ne sám Welcome.
Mezinárodní Obchodní příležitost. 14 zemí světa Evropa Česká Republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko Asie a Pacifik Austrálie, Indonésie, Nový Zéland,
OSVČ – sociální zabezpečení OSVČ - podnikatel Vyměřovacím základem je 50 % z (příjmy – výdaje = ZISK). Rozhodným obdobím je kalendářní rok. Za.
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
VY_62_INOVACE_ Název výukového materiálu: Je leasing výhodný způsob pořízení majetku? Autor: Mgr. Pavla Rosyvková Datum: Duben 2013 Předmět:
V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu, platí anglická verze. Tiens si vyhrazuje všechna práva na změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu,
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 4 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: březen 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Nu Skin EMEA Majetkový zvyšovatelKompenzačního plánu prodeje.
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Transkript prezentace:

Registrace Registrační Poplatek: 25 EU Podmínky pro výnosy z obchodní činnosti ve společnosti Agel: 1. Stanete li se Exekutivnim Členem 2. Stanete li se Personalnim Členem Exekutivni Členstvi (1,000 EU) cca. 16 kartonu produktu 3 obchodní centra Možnost výplaty Exekutivniho Bonusu. 500CV rozděleno do vaší organizace Personalni Členství ( 250 EU) cca 4 kartony produktu 1 obchodní centrum 125 CV rozděleno do vaší organizace 1 2

Členství v Agel Teamu umožnuje zakoupení produktu za Velkoobchodní ceny a prodat s okamžitým ziskem 20% Maloobchod 1

Entry Levels Product OrderFast Start Executive $1000 (16 boxes)$200 Personal $200 (4 boxes)$35 (Use the chart #2 from the brochure here) Rychlý Start / Bonus První Objednavky 2 Osobni Clenstvi Sponzor dostane za kazdeho Osobniho Clena Bonus $35 Exekutivni Clenstvi Za kazdeho Exekutivniho Clena dostava sponsor $200

Executivni Bonus Každý měsic se děli 3% z celosvětoveho profitu firmy Agel mezi exekutivni cleny, kterim narostla kratsi noha nejmene o 1000 CV. Každých 1000 CV platí jako 1 akcie. Například, v případě, že profit firmy Agel je 2 miliony CV, 3%= $ by se pak dělilo mezi exekutivni členy. V případě, že by ku příkladu bylo 1000 akcie (t.j lidi s nárustem 1000 CV v kratši noze), cena jedne akcie = $60 Dejme tomu, že vaše kratší noha je o 2000 CV větší než předešlí měsíc, máte nárok na 2 akcie, tedy $120 (2x$60). Exekutivni bonus je ovšem možný jenom pro ty exekutivni členy s kratší nohou do CV s mesiční auto-objednavkou min. 100 CV

4 5

Kazdorocni Sjezd Lidru Diamantovy direktoři (a výše) se mohou zůčastnit každoročně celosvětove konvence lidru. Musi se kvalifikovat jako Diamantový Direktoři v uplinulém roku. Cestovni bonus je přidělen každému podle počtu diamantu. 6

Bonus z objemu teamu Pravá noha = CVLevá noha = CV = 1. generace TVC = $ Maximální profit $ ( CV) za 1 obchodní centrum za měsic. Počet generaci není limitován. Mesiční profit 10% z celkoveho obratu teamu v kratší noze (v CV bodech) = TCV (totalni CV) 7

Generační Bonus Výdělek v % ze 7 generaci % z 1. generace; 7% z 2-7 generace podle stupně od Supervisora po 4-diamantoveho direktora 8

Strom Umistění Členy, které jste osobně přivedli do svého teamu jsou vaše 1. generace. V případě, že člen vaší 1. generace přivede někoho do svého teamu, stává se dotyčný vaší 2. generací. Když někdo z vaší 2. generace přivede nového člena do teamu, pro vás je daný nový člen vaše 3. generace a tak dále. = 1. generace Generační Strom

Zakaznik muze objednávat výrobky Agel bez toho, zeby se musel/a stát členem firmy Agel a bez zaplacení členského poplatku 25 EU. Zákazník není kvalifikovan k výdělkové činnosti, jenom muže zakoupit výrobky za velkoobchodní ceny. V případě mesíčních auto-objednavek, sponzor dostane $5 za každy Box. Zakazník bude automaticky umístěn do sponzorovy kratší nohy. Kromě $5 za Box, sponzor vydělává 10% z objemu zakoupených Boxů v kratší noze. V případě že se zákaznik rozhodne přejít do pozice člena, zaplatí členský poplatek 25 EU a dokoupí si 4 Boxy a nebo 16 Boxů a stane se exekutivním členem. Obchodni centrum 1 Obchodni centrum 2Obchodni centrum 3 = Zakaznik Zákazník

Auto-objednavka Auto-objednavka vám umožní pravidelný přisun preferovaných Boxů. Platby budou staženy z karty kterou uvedete ve svém profilu (v backofisu). Každý měsic si mužete přispusobit auto-objednavku podle vašich preferencí: datum zaslaní, počet Boxů i druh výrobku. Možne datumy zaslání auto- objednanych : 1, 5, 10, 15, 20, 25 dne každého měsice. 12 3

Povyseni Povýšeni v prvním měsic vašeho zápisu Doplatíte jenom zvyšnou část, tedy např. Když jste 5.5. zaplatili 250 a chcete povýšit do Executivniho stupně (1000), stači když doplatíte 750. Povýšeni následující měsíce Musíte zaplatit celou částku, např. Když jste zaplatili 250 v 5. měsíci, v měsíci 6. zaplatíte 1000 k dosáhnutí exekutivního stupně. (v tomto případě je sponzor oprávněn k $200 – bonus rychlého začátku

Na konci kazdeho mesice se rozdíl mezi kratší a delší nohou přenese do nasledujiciho měsíce – tato suma se přidá na stranu delší nohy a nový měsíc tak nezačíná nulou, ale: Delší noha = rozdíl z uplynulého měsice a kratší noha = 0 Kvalifikace k přenešení CV vyžaduje minimální auto- objednavku 2 Boxy a více. Kvalifikace k přenešení CV vyžaduje minimální auto- objednavku 3 Boxy a více. Kvalifikace k přenešení CV vyžaduje minimální auto- objednavku 4 Boxy a více. Přenašení

Tři obchodní centra Exekutivni členství umožnuje otevření 3 obchodních center. Auto-objednavka určiteho objemu vas pak opravňuje k výplatě daných bonusu. Mužete pak začít umisťovat nove členy v levo i pravo od obchodniho centra 2 a 3. Na to abyste si začali obchodni centrum 1 musite umístit noveho člena v levo pod obch. centerum 2 a v pravo pod obch. centrum 3. Obchodní centum 1 Obchodní centum 2Obchodní centum 3 Začni svou pravou nohu zdeZačni svou levou nohu zde

Kvalifikace Mesiční kvalifikace Objednavka 50 CV mesičně vás opravňuje k: Bonusu Rychleho začátku a Bonusu z objemu teamu. (Maximální výdělek $5 000) Objednavka 100 CV měsíčně vás opravňuje ke: Všem bonusum tohoto kompenzačního plánu U kompenzačního plánu jste vyplaceni podle stupně kvalifikace za danou časovou periodu. K tomu abyste se kvalifikovali musíte objednat určitý počet Boxů měsíčně a mít ve svém teamu člena, který objednává určitý počet Boxů mesičně..

50% Maximálni Profit Společnost Agel vypláci maximálně do 50% svého měsíčního profitu. Maximální výplata v hodnotě 3% z celkového zisku společnosti Agel bude rozdělena na Bonus Luxusni Vozidlo Cestovní Výdaje Roční Sjezd Lidru V připadě, že vyplacené bonusy jsou vyšší než mesiční profit firmy Agel, zredukují se tak aby se dostali na hodnotu k profitu firmy Agel. -Všechny bonusy kromě bonusu rychleho začatku budou redukováne na nutnou hranici po určitou dobu.

Glossary CV = Commissionable Volume (body) TVC = Team volume Commission (Vyplata z objemu teamu) PV = Personal Volume Bonusova Perioda: Kalendařní měsic: Bonusova perioda končí poslední den měsíce (o pulnoci) Aktivační Objednávka (Prvni objednavka): opravňuje nas k učasti na kompenzačnim plánu firmy Agel.