TianDe krása a zdraví z Tibetu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Síla iWoWWe Během 24 měsíců bude iWoWWe znát každý a bude ho mít skoro každý Proč? Nejlevnější, nejlepší, nejvíc možností komunikace (volání,
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Zveme Vás na den otevřených dveří v salonu Saphira
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
ZOOT – finální řešení Prezentace týmu D Předmět: Optimalizace podnikových procesů.
Komenský by se radoval aneb škola hrou
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
specialista na firemní květinový servis
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Vítejte v katalogové prezentaci. 795KČ 352 KČ Omlazující krém 30g Číslo produktu: g Gel pro modelaci obličeje 328 KČ Zpevňující a vyhlazující.
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
KDO JSME.. CO JE T CARE Spolehlivost, péče Mladá společnost, která přináší změnu Šetříme Váš čas a peníze Dlouhodobé zkušenosti v prodeji Stabilní obchodní.
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Whitte street 156 Pink 5 Tel.č Pondělí 10 – 19 Úterý 10 – 18 Středa 10 – 18 Čtvrtek 9 – 17 Pátek 11 – 15 Péče o pleť Váš.
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
Práce v obchodním oddělení jako motivace a čest Praha, 21. 5
Implementace systému flexibilních benefitů
Jan Hummel Fruitisimo.
Den matek s Neděle
NexEurope TM Srdečně vás vítáme na prezentaci. NexEurope TM Kolik lidí znáte, kteří mají problémy s postavou a s nadváhou ? Více jak 2 ? Jistě je jich.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_194.
Podpora prodeje v MOB Maloobchod musí předat informace o své : společnosti, nabídce, cenách, cílové skupině zákazníků Podpora prodeje znamená cílenou komunikaci.
VÍTEJTE VE SVĚTĚ WowWe Bill Starkey VIDEOKOMUNIKACE 36 miliard videí prohlídnuto online každý měsíc 30 milionů Skype uživatelů v daném okamžiku 280.
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Phyto Life ™ - Chlorophyll (chlorofyl)*
Ochrona praw autorskich © sierpień PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
Speciální vánoční balíčky
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
1 PROGRAM PŘEDSTAVUJEME VÁM. 2 Je program, kde můžete získat auto s 0% akontací a příspěvek až 100% na splátky leasingu. Strategie programu Freedom spočívá.
Oslavte osmé narozeniny společnosti TianDe 8.narozeniny kosmetiky TianDe.
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Mezinárodní Obchodní příležitost. Zdraví a krása Dlouhověkost Snížení váhy Zvýšení výkonu Rychlá a účinná regenerace.
Marketingový plán Marketing používej a poděl se s ostatními Spojování úsilí Podnikat pro sebe - ale ne sám Welcome.
Mezinárodní Obchodní příležitost. 14 zemí světa Evropa Česká Republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko Asie a Pacifik Austrálie, Indonésie, Nový Zéland,
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu, platí anglická verze. Tiens si vyhrazuje všechna práva na změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu,
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Nu Skin EMEA Majetkový zvyšovatelKompenzačního plánu prodeje.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
American Diamond Traders inc.
Marketingový plán podniku
Akce a motivace na KVĚTEN 2017.
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Transkript prezentace:

TianDe krása a zdraví z Tibetu

TianDe v překladu znamená „Nebeská dokonalost“ Společnost vznikla v Barnaulu, v samém srdci Altaje. Tiande to je rychle se rozvíjející společenství šťastných a úspěšných lidí. Cílem společnosti je dát lidem co nejlepší možnosti a nástroje pro splnění každého sne a přání.

Vysokou 54% marži v případě přímého prodeje zákazníkovi. Společnost TianDe vyrábí kosmetiku a potravní doplňky obsahující pouze přírodní složky, s využitím nejnovějších technologií a respektováním originálních tibetských, čínských a altajských receptur. Společnost TianDe nabízí: Vysoce kvalitní zdravotní kosmetiku a potravní doplňky za vynikající ceny. Vysokou 54% marži v případě přímého prodeje zákazníkovi. Velkorysý plán odměňování s možností vysokého výdělku. Pravidelné propagační a slevové akce. Možnost otevřít si vlastní distribuční kosmetické centrum.

TianDe nabízí široký sortiment produktů pro různé určení, například: Péče o vlasy Péče o pleť a pokožku těla Obličejové masky Anti Age produkty Produkty na problematickou kůži Péče o rty Produkty na ústní hygienu Péče o pokožku rukou a nohou Program proti celulitidě Speciální kosmetika pro muže Produkty pro ženskou hygienu Parfémy Dekorativní kosmetika Fytočaje Zdravotní programy – Proti parazitům, Buněčná obnova těla, Antialergický program, Podpora imunitního systému, Podpora vnitřních orgánů a střev, Podpora oběhového systému ad.

Základní doporučené produkty 1. Péče o ruce 30203 Mléčný peeling 120g 123,90 Kč 30213 Tekutá sůl, medová broskev 380g 162,70 Kč 40102 Regenerační krém Aloe Vera 80ml 33,60 2. Péče o vlasy 20117 Šampon s Aloe Vera 200g 116,20 Kč 20110 Omlazující balzám na vlasy 220g 144,60 Kč 20116 Balzám na vlasy s Aloe Vera 460ml 149,80 Kč 3. Základní péče o tělo 32601 Aloe Vera sprchový gel 350g 144,60 Kč 32602 Krémový sprchový gel Sluneční olivy 350 g 144,60 Kč 32604 Krémové tělové mléko Sluneční olivy 350g 206,60 Kč 4. Zkušební nabídka pro kosmetická centra 12104 Vyživující krém proti vráskám 50g 142,00 Kč 20115 Obnovující balzám s výtažky ženšenu 500g 216,90 Kč 12704 Liftingový krém na kontury kolem očí 15g 284,00Kč

Marketingový plán společnosti TianDe Příjem z maloobchodního prodeje Z maloobchodního prodeje získáváte marži ve výši 54%. Dále získáváte podle dosažené kvalifikace bonusovou slevu ve výši 5% až 37%.   2. Bonusy z budování a vedení obchodní skupiny Zisk z maloobchodního prodeje je 54%. Bonusová sleva z osobního obratu je 5% až 37%. Bonus za skupinový obrat vámi vedených obchodních partnerů 5% až 37%. Ředitelský bonus 5% z obratu 5 úrovní vašich ředitelů. Jednorázová peněžní odměna 15 000 Kč až 2 000 000 Kč podle dosažené pozice. Další jednorázové odměny a akční bonusy. Distributoři kategorií „ředitel“ a výše kromě rozdílu bonusových slev získávají navíc 5% z 5 úrovní svých ředitelů. Pravidlo 75/25 Konzultant, který dosáhl kategorie „ředitele“ a výše, u něhož se na první úrovni objevil distributor v kategorii „ředitele“ a výše, dostává 5% z 5 úrovní v případě, že skupinový obrat tohoto ředitele činí maximálně 75% ze skupinového obratu sponzora. Pravidlo komprese Při kalkulaci bonusových slev platí tzv. pravidlo komprese. Měsíčně dle výsledků zúčtovacího období všichni aktivní distributoři a jejich struktury postupují k prvnímu nadřazenému aktivnímu distributorovi. Poté se přidělují statusy a připisují se bonusy.

Bonusové slevy

Rozdílové bonusy

Příklad výpočtu provize

Příklad výpočtu provize

Podnikání s TianDe znamená: Vlastní podnikání se spolehlivým partnerem, mladou, silnou společností. Zvýšení vašich příjmů, bonusů a finančního ocenění. Vzdělávací přednášky a kurzy v oblasti kosmetiky, potravinových doplňků, obchodních a manažerských dovedností. Videokonference a webináře s úspěšnými lídry společnosti. Účast na národních a mezinárodních konferencích. Speciální nabídky a programy pro nové poradce. Zajímavé výdělky a odměny. Volná pracovní doba - pracujete kdy chcete a s kým chcete. K rozvoji vašeho vlastního podnikání není potřebná velká investice. Čtvrtletní katalogy s velmi atraktivními cenami produktů.

Spoluprací s naším týmem získáte: Osobní podporu při budování vašeho podnikání. Informační materiály a návody. Účast na akcích probíhajících pouze v našem týmu. Vzdělávací materiály o síťovém marketingu. Pravidelná produktová školení. Online webináře a konference. Elektronické i písemné materiály pro vaši podporu. Operativní komunikaci s lídry našeho týmu přes Email, Skype, ICQ a telefon. Ve městech, kde nejsou kanceláře TianDe Vám pomůžeme otevřít vaši vlastní kancelář. Rychlé reakce na vaše podněty a připomínky. Možnost zajistit si zajímavý, trvale rostoucí příjem a splnit si tak své sny a přání. Kontaktujte člověka, který Vás na tuto prezentaci pozval, ZDARMA SE ZAREGISTRUJTE a vydejte se s námi na cestu krásy, zdraví a finanční nezávislosti.