Nabídka masérských služeb S možností hlídání dětí

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
do procesu nástupu a zajištění tvorby mléka zasahuje:
Advertisements

Zveme Vás na den otevřených dveří v salonu Saphira
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
AWB Aesthetic-wellness-beauty
Zveme Vás na předvánoční den otevřených dveří Studia Nefertiti
MESIT – 8. květen MASÁŽE Jakub Mrva. Proč masáž? - patří mezi nejvhodnější metody regenerace sil po práci - pomáhá při nežádoucích stavech jako.
Alternativní masážní přístroje
KOŽNÍ SYSTÉM.
NEINVAZIVNÍ, BEZBOLESTNÝ, EFFEKTIVNÍ REDUKCE LOKÁLNÍHO TUKU A OBVODU BODY CONTOURING BEZ CHIRURGIE BEZ DOBY NA ZOTAVENÍ.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P9_2.18 TEMATICKÁ OBLAST: Vybraná témata z teorie tělesné kultury Zdravý životní styl. TYP: DUM výkladový Předmět: TVZ.
První pomoc při akutních stavech MUDr.Eva Svobodová.
Mízní (lymfatická) soustava
Soustava mizní - lymfatická
 Informování širší veřejnosti o alternativním způsobu léčby.  Praktická zkouška léčení psa klasickou medicínou a alternativní.
Návykové látky, závislosti
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Povrch lidského těla autor: David Hainall.
DETOXIKACE – očista organismu
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
ČLOVĚK – VNITŘNÍ ORGÁNY, KOSTRA A SVALY
Hormonální řízení.
PLNÝ DECH.
Choroby a onemocnění srdce.
. CIVILIZAČNÍ CHOROBY.
Bylinná parní lázeň - FITODAR
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P9_3.11 Tematická oblast: První pomoc, péče o zdraví člověka První pomoc při úrazu elektrickým proudem DUM – výkladový.
VY_32_INOVACE_TMM22560BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Elektronický materiál byl vytvořen v rámci projektu OP VK CZ.1.07/1.1.24/ Zvyšování kvality vzdělávání v Moravskoslezském kraji Střední průmyslová.
Aneta Kafková, Marie Strašíková
Homeostáza a termoregulace
VY_32_INOVACE_TMM25460BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Akupunktura a akupresura
Přírodní látky Bílkoviny = Proteiny –přírodní látky složené ze 100 – 2000 molekul aminokyselin (AK) → makromolekuly –obsah – C, H, N, O, S, P –vazby mezi.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
ÚVOD DO KLASICKÉ MASÁŽE
Kožní soustava.
Riskuj Lidské tělo Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Monika Dudová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
První pomoc při úrazu elektrickým proudem
AROMATERAPIE.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
spracoval: Nguyen Thanh Binh
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: Hana Turoňová Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_SOUSTAVA.
Název školy: D ě tský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, p ř ísp ě vková organizace T ř ebívlice Autor:
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_SARKA_HAMPLOVA_KOSMETICKA_MASAZ_JINE_MASAZNI_TECHNIKY_ 16 Název školyStřední škola služeb,
Návykové látky, závislosti. VY_32_INOVACE _25_NÁVYKOVÉ LÁTKY, ZÁVISLOSTI_PŘÍRODOPIS_HLAVOVÁ Anotace Výukový materiál prostřednictvím ICT napomáhá k inovaci.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: Hana Turoňová Název materiálu: VY_32_INOVACE_12_TĚLNÍ.
Cévní systém lidského těla
ČOKOLÁDA A JEJÍ PUTOVÁNÍ PO TĚLE Biologicko-chemický projekt.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Vliv alkoholu na zdraví člověka. cílová skupina: střední školy anotace : vliv alkoholu na zdraví člověka klíčová slova : fetální alkoholový syndrom autor:
 Léčiva jsou léčivé látky, které by měly mít pozitivní účinky na zdraví člověka  Léčiva mohou mít různou cestu podání injekčně (do svalu, do žíly, podkožně),
Základní škola a Mateřská škola Dobrá Voda u Českých Budějovic, Na Vyhlídce 6, Dobrá Voda u Českých Budějovic EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MASAZ_POKOZKY_HLAVY_PREZEN TACE_1_12 Název školyStřední škola.
Citrony Limetka Pomeranče Šípky – Rose Hips Acerola Hesperidin Rutin.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_SLUŽBY-
Kožní soustava VY_32_INOVACE_06-08 Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Přírodověda Tematický okruh: Člověk a jeho zdraví.
Nemoci světa. AIDS  1. případ cca před 25 lety, ale už stihl zabít přes 25 milionů lidí  Aids napadá imunit. systém, tělo pak není schopno se bránit.
MÍZNÍ SOUSTAVA.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Lumír.
VY_52_INOVACE_24_01_význam kůže
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Kosmetická masáž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
KŮŽE ŠABLONA 32 VY_32_INOVACE_11_28_Kůže.
Člověk a barvy Barvy jsou přítomny v nesčetných různých formách a jevech Člověk je schopen prostým okem rozeznat aspoň 2000 různých odstínů Člověk barvy.
Orgány lidského těla Přírodověda 5. ročník Zpracovala: Dana Kučerová.
Název: VY_52_INOVACE_PR_17 Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44
Svalová tkáň = soubor buněk stejného tvaru i funkce
Bílkoviny = Proteiny Přírodní látky
Transkript prezentace:

Nabídka masérských služeb S možností hlídání dětí LEWEL STUDIO OLOMOUC Nabídka masérských služeb S možností hlídání dětí

BAŇKOVÁNÍ + KLASICKÁ MASÁŽ . Baňkování je metoda známá déle než pět a půl tisíce let. Účinky baňkování - z těla se začnou odplavovat potními žlázami a lymfatickým systémem všechny nečistoty a dochází k detoxikaci organismu - tkáň se prokrví, dochází k pročištění krve a zlepšení krevního oběhu - při baňkové masáži dochází k uvolnění ztuhlých svalů a k odstranění bolesti - Baňkovat se může přikládáním více baněk na konkrétní akupresurní body, či meridiánové dráhy. Je také možné masírovat pomocí jedné baňky.

LÁVOVÉ KAMENY = HOT STONES Silně energetická masáž, která se provádí pomocí teplých kamenů,kdy teplo kamenů působí jako dotyk slunečních paprsků,které příjemně prohřívají tělo a uvolňují veškeré napětí. Účinky masáže -stimuluje krevní a lymfatický oběh - hluboká relaxace a harmonizace organismu - prohřívá celé tělo - detoxikuje organismus - vyrovnává energii v těle - anticelulitický účinek Doporučené dávkování 1xměsíčně

MANUÁLNÍ LYMFODRENÁŽ Účinky celková detoxikace organismu Je zaměřena na lymfatický systém, který z tkáňového prostoru odvádí všechny metabolity, cizorodé látky, viry, bakterie a bílkoviny, které nejsou pro svou velikost schopny projít žilní stěnou. Provádí se malým tlakem, kterým působíme jenom na kůži a podkoží, ale zároveň dostatečně silným na to, aby se lymfa nevrátila zpět do prostoru, který ovlivňujeme. Účinky celková detoxikace organismu anticelulitický účinek odstranění pocitu těžkých nohou

AROMA MASÁŽ Aroma masáže uvolňují, zbavují stresu a navozují hlubokou relaxaci. Má schopnost podpořit krevní a lymfatický oběh těla, působí na nervovou soustavu. K masážím se používají kvalitní rostlinné oleje s příměsí léčivé aromatické silice. Molekuly esenciálních olejů pronikají přímo pokožkou a přítomné aroma vyvolává neméně důležitý psychologický účinek. Aromaterapie je jedním z nejlepších způsobů k uvolnění stresu a napětí, jimiž dnes mnozí z nás trpí.

ČÍNSKÁ ENERGETICKÁ MASÁŽ Podstatou čínské energetické masáže je obnovovat proudění energie Qi v energetických drahách ve správném rytmu. Působí především na centrální nervový systém a na většinu orgánů v těle. Ztráta energie bývá vyvolána zejména duševní přepracovaností, nervozitou a podrážděností, nepravidelným životním rytmem apod. Úzce souvisí se zdravím, povahou a duševnem každého člověka

MEDOVÁ MASÁŽ Při masáži medem dochází k odstraňování toxinů, které se ukládají hluboko  tělesných tkáních kolem páteře po celou dobu našeho života. Kdy masáž vhodná není: - při alergii na med - v oblasti otevřených ran, při poškození pokožky - při krvácení v těle(žaludeční vředy apod) při vysokém očním tlaku Preventivně se masáž provádí 1x za měsíc, při potížích je vhodná masáž 1 – 2x týdně. Masáž se provádí ve 3 nanesení medu. 1 nanesení trvá cca 20 min. Kdy je masáž vhodná: - Onemocnění orgánů - Při vyčerpání, stresu, stavech neklidu - střevní a žaludeční potíže - poruchy spánku, deprese,migrény - krevní potíže, alergie - revmatická onemocnění svalů akloubů, artrózy - a jiné

GALVANICKÁ ŽEHLIČKA GALVANIC SPY II Čeho dosáhneme ošetřením Galvanic Spa? Pečlivým používáním kladného a záporného galvanického proudu je možné vyčistit pleť do hloubky a následně ji ošetřit pozitivně působícími látkami. Hladká plocha nástavce, určená k ošetření obličeje, krku a dekoltu slouží k tomu, aby se specielní látky, obsažené v kladně a záporně nabité substanci v ampulkách, dostaly hluboko do kůže a tím ji hloubkově vyčistily, zjemnily póry a zmenšily viditelnost vrásek. Pomocí specielních látek (Theobromin a Goldkamilie) dochází k lepšímu štěpení a menšímu ukládání tuků.

UŠNÍ SVÍCE Ušní svíce jsou přírodním relaxačním prostředkem využívajícím tepla z hořící svíčky. Lze použít při poruchách spánku a celkové relaxaci organismu. Při opakujících se bolestech hlavy, napětí či tlaku v hlavě, stresech a pro pocit příjemného uvolnění. Svíce je uprostřed dutá, nemá knot, vnitřní část je z přírodní tkaniny a navrchu tenká vrstva včelího vosku. Při aplikaci se klient cítí příjemně, vnímá teplo a jemný praskot v uchu, po odstranění svíčky a nečistot lépe slyší. Ušní svíce lze aplikovat k jakékoli masáži. Jedna svíce hoří cca 10 min.

CENÍK MASÁŽÍ - Baňkování + klasickou masáží : Částečná masáž 1 h 380 Kč Celková masáž 1,5 h v kombinaci s klasickou masáží 570 Kč - Lávové kameny = hot stones Částečná masáž 1 h 480 Kč Celková masáž 1,5 h 700Kč Manuální lymfodrenáž Částečná masáž 1 h 380Kč Celková masáž 1,5 h 570 Kč

CENÍK MASÁŽÍ - Aroma masáž celková masáž 1,5 h 540 Kč Čínská energetická masáž hlava + šíje + záda 1h 360 Kč celková masáž 1,5h 540 Kč Medová masáž záda 20 min 150 Kč 40 min 250Kč 60 min 350 Kč Ušní svíce 1 aplikace 15 – 20 min 130 Kč

CENÍK MASÁŽÍ - Galvanická žehlička – Galvanic spy II samostatné ošetření obličeje 350 Kč částečná tělová masáž + gavanic spy obličej cca 1,5h 700 Kč částečná tělová masáž + galvanic spy nohy, břicho (celulitida) 580 Kč HLÍDÁNÍ DĚTÍ 60 Kč/h

AKČNÍ NABÍDKA Sleva 10% pro účastníky kurzů cvičení rodičů s dětmi pro majitele permanentek na cvičení v LEWEL studiu Možnost zakoupení KREDITU: kredit 1000 Kč = 10 % sleva kredit 2000 Kč = 15% sleva Možnost čerpání jednoho kreditu mezí více osobami (kredit je přenosný) Možnost čerpání příspěvku od pojišťovny METAL-ALIANCE, možnost platby poukázkami Sodexho Relax pass, Flexi pass, Dárkový pass Možnost platby fakturou ( čerpání příspěvků FKSP )

MASÁŽ JAKO DÁREK?? ANO, PROČ NE! Chcete svým blízkým umožnit strávit příjemné odpočinkové chvíle. Nabízíme možnost zakoupení DÁRKOVÝCH POUKAZŮ na vámi vybranou masáž.

KONTAKT Mgr. Lenka Fasnerová Email: lenka.fasnerova@seznam.cz Smrčkova 10 Olomouc – Hodolany Email: lenka.fasnerova@seznam.cz Telefon: 604 208 821