Co napsat do pisku Co vytesat do kamene.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Změň, co změnit můžeš, ostatní nech být..
Advertisements

Metrické vlastnosti.  Odchylka dvou r ů znob ěž ných p ř ímek je velikost ka ž dého z ostrých nebo pravých úhl ů, které p ř ímky spolu svírají. • (R.
Trhlina ve džbánu.
Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let.
Na téma: Jak ovlivňuje můj život současná technika.

Peníze.
LÁSKA.
Za jednoho chladného rána se zastavil jeden mladík v metru ve Washingtonu a za č al hrát na housle. B ě hem 45 minut zahrál 6 skladeb, všechny od Bacha.
 Je soubor jednoduchých a ú č elných opat ř ení vedoucích k záchran ě ž ivota.
Žena (návod pro muže).
Radovan Hanslík k vinta A.  sklo bylo objeveno kolem roku 3000 p. n. l. v Egypt ě  v 1. stol. vynalezli sklá ř skou píš ť alu  p ů vodn ě se pou ž.
Pro jediného človíčka na zemi... (from - tomidol)
Medvídek Pú.
Ud ě lej si č as! Udělej si čas na lásku … Je to tajemství věčného mládí.
Ž ivot je škola Dostal jsi t ě lo. M ůž eš je mít rád nebo nenávid ě t, ale je tvou jedinou jistotou, ž e je budeš mít a ž do konce ž ivota.
ALKO JÓGA PRAVIDELNÝM PROCVIČOVÁNÍM DOVEDETE PROVEDENÍ JEDNOTLIVÝCH POZIC K DOKONALOSTI.
Základní pou č ky Použijte podle svého uváženíPoužijte podle svého uvážení.
Č ím se zabývám ve volném č ase Já se ráda ve volném č ase zabývám tím, ž e kreslím na malí ř ském stojanu, hraju na po č íta č i a ráda chodím na krou.
Čtěte pomalu a tiše!  .
Bezobratlí.
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Jsou v ž ivot ě chvíle, kdy nám p ř ítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej cht ě li mít p ř i sob ě.
..Nejrychlejší kolektivní hra na světě..
Doufám, že mi ho pošleš zpátky! Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !!
Centrum pro katechezi Olomouc, Nem ůž eme ho vid ě t o č ima kolem sebe, proto ž e je neviditelný. Nem ůž eme ho vid ě t ani rozumovou úvahou, proto.
Automatická presentace se zvukem
Prezentace o tom co nám FYZIKA dala a vzala
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Tak jsme se p ř átelé p ř es všechny potí ž e, na našem podzimním setkání všichni sešli. Chyb ě l Petr, toho jsme omluvili. 20. zá ř í jsme se zase sešli,
Skoro denn ě dostávám od svých p ř átel maily. Jsou rozli č né. N ě které krati č ké, jen tak pro informaci, nebo upozorn ě ní, ale také n ě které,
Chci vám ř íci - DĚKUJI ! Za všechny ty v ě ci, o které jsem sice nikdy nežádal,
Vyrobilo centrum pro katechezi samota, - bezradnost, - neví s kým bojuje, - neví proti č emu bojuje, - neví, jak má bojovat, - neví, co je jeho.
Photo by Aneta Brožovská Present by Aneta Brožovská.
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !
 Co je strategie? Dlouhodobý plán č inností zam ěř ený na dosa ž ení cíle Z ř eckého „strategos“ – generál - vedení  Rozdíl mezi strategií a taktikou?
Milý č loví č ku…. Ur č it ě se najde n ě kdo, koho máš opravdu rád…
M a y a A n g e l a a j e j í m o u d r á s l o v a K l i k e j.
VY_32_INOVACE_VkZ.8.14-Postižené dítě a jeho okolí název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:8. ročník – Člověk a zdraví.
Princip, na jakém pracuje tento p ř ísun financí je jednoduchý. Každý den sa na této stránce objevují reklamy. Po jejich p ř e č tení se registrovaným.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Chci vám vyjádřit, co pro mne znamená
Přátelství je jako křídla ptáků
Š T Ě S T Í ŠT Ě STÍ…. Ž ivotem vládne št ě st ě na, ne moudrost.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Říká se, že stačí jen 1 minuta na to, abychom si někoho zapamatovali!
CITÁTKY O LÁSCE.
V kolika v ě cech se díváme, kam vlaje kou ř, místo abychom se dívali, odkud vítr vane.
RŮŽOVÁ ZAHRADA SLOVA.
… proč mi moji přátelé stále posílají vtipy, prezentace, zajímavosti, ale bez připsání nějakého slova ??? Tak tady je odpověď. … proč mi moji přátelé.
Vypracovala Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mlado ň ovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Josef Procházka08 VKZ (Výchova ke zdraví) P08B0308P.
Michalíková Hor č íková 2. Ro č ník VSRR Bc. Aristoteles.
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Seznámení se s hláskami a jejich dělení
Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let.
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
VY 32 INOVACE 361.
Co napsat do písku, a co vytesat do kamene.
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů,
Život je cesta, která vede domů.
Naučil jsem se....
Č T I P O M A L U A T I Ś E !! -na světě je minimálně pět lidí, kteří by pro Tebe zemřeli.
Pošli toto srdce všem, které nechceš v roce 2010 ztratit,
Charlie Chaplin.
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů,
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Transkript prezentace:

Co napsat do pisku Co vytesat do kamene

Dva kamarádi se vydali přes poušť. Předtím se ale pohádali a jeden z nich dostal facku od toho druhého. Dotyčný, aniž by cokoli řekl se sehnul a napsal prstem do písku: "Dnes mi můj nejlepší přítel dal facku".

Putovali dál. Došli ke krásné oáze s jezírkem a rozhodli se, že se vykoupou. Ten, co dostal facku se začal topit, ale ten druhý ho zachránil a vytáhl z vody.

"Dnes mi můj nejlepší přítel zachránil život". Když se probral, vytesal do kamene: "Dnes mi můj nejlepší přítel zachránil život".

napsal jsi to jen do písku a tentokrát jsi to vytesal do kamene. Kamarád se jej optal: "Když jsem ti dal facku, napsal jsi to jen do písku a tentokrát jsi to vytesal do kamene. Proč?"

Odpověděl: "Víš, když mi někdo ublíží, píši to jen do písku,aby vítr tyto řádky odfoukl na znak odpuštění. Ale když mi někdo pomůže, vytesám to do kamene, aby to tam zůstalo na věky.

Nauč se svůj žal a křivdy psát jen do písku a své štěstí vyrýt do kamene

že je potřeba jen jedna minuta na to abychom si někoho zapamatovali, Říká se, že je potřeba jen jedna minuta na to abychom si někoho zapamatovali, jen jedna hodina abychom si jej oblíbili a mnohokrát nestačí ani celý život, abychom na něj zapomněli.

Pošli tato slova všem lidem na které nemůžeš zapomenout a nezapomeň ani na toho kdo Ti tento mail poslal.

Pokud je nepošleš nikomu znamená to, že jsi sám a Tvoji přátelé jsou zapomenuti (přinejmenším v této chvíli). Věnuj jim minutu svého času!