Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
(dodáváno s praktickou taškou)
Advertisements

Kuperóza v kosmetické praxi
Listopad 2010.
1.Význam kosmetického účinku šamponu
The Beauty Collection Nové produkty Podzim 2011.
Jaroslava Harničárová ambulance lékařské kosmetiky VN Brno
ACCURA Nová pleť.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Zveme Vás na den otevřených dveří v salonu Saphira
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
Zveme Vás na předvánoční den otevřených dveří Studia Nefertiti
STAVBA KŮŽE VY_32_INOVACE_01-02 Jolana Fialová SOU Domažlice KOSMETIKA.
TianDe krása a zdraví z Tibetu.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Elixír zdraví, mládí a krásy - živý kolagen
MESIT – 8. květen MASÁŽE Jakub Mrva. Proč masáž? - patří mezi nejvhodnější metody regenerace sil po práci - pomáhá při nežádoucích stavech jako.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Vital Light denní 2500 Kč Den po dni jsou vrásky méně viditelné a pokožka je pevnější. Pleť a vzhled jsou sjednocené. Pleť je zářivá a povzbuzená díky.
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
Vítejte v katalogové prezentaci. 795KČ 352 KČ Omlazující krém 30g Číslo produktu: g Gel pro modelaci obličeje 328 KČ Zpevňující a vyhlazující.
The Beauty Collection Nové produkty Podzim 2011.
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Nové masky Pro Comfort z výtažky z květin Daruji naše pokožce kvetoucí vzhled.
Kde Nás najdete ? Vanessa Connor Papiererstraße 27, Landshut, Germany Tel. :
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Kosmetika.
Tužka na vyhlazení vrásek
ŽIVOT JAKO LEPORELO, REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.4.00/ Kůže Autor: Mgr. Kateřina Čermáková Datum: Cílový ročník: 8.
BELEX-08 EXCELLENS.
Masážní gel «Ortophyt» se zlepšenou recepturou
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Biologie člověka.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
Speciální vánoční balíčky
Aplikační potenciál keratinových vedlejších produktů masného průmyslu
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
VY_52_INOVACE_ZB03_1664TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Kožní soustava.
Popáleniny Šárka Urbánková.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
CO JE NOVÉHO od firmy ASAM Iris Cosmetic v roce 2015
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
Základní péče o pokožku. Základní péče:  Čištění  Tonizace  Přípravky na oční víčka a rty  Přípravky denní a noční péče  Přípravky na krk a dekolt.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_SARKA_HAMPLOVA_KOSMETICKA_MASAZ_JINE_MASAZNI_TECHNIKY_ 16 Název školyStřední škola služeb,
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Kosmetika z Toskánska Přírodní výtažky 1 v Itálii.
Přírodní laboratoř krásy. Vše krásné je i jedinečné. Jedinečný je vzor sněhové vločky, neopakovatelné jsou obrysy listí a tvary oblaků. Stejně nezaměnitelná.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
SKONCUJTE S VRÁSKAMI! VÝROBEK OCENĚN DERMATOLOGY. CHVÁLEN UŽIVATELI BOTULOTOXINOVÝCH INJEKCÍ.
Autor výukového materiálu: Denisa Dosoudilová Datum vytvoření výukového materiálu: květen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII. Vzdělávací.
Sérum pro sjednocení pleti Sérum jeunesse unifiant
Drogerie – osobní hygiena I
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
KŮŽE ŠABLONA 32 VY_32_INOVACE_11_28_Kůže.
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Soustava kožní Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Období lidského života
Kolagen – architekt kůže
Transkript prezentace:

Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí! «Zřídka, trochu a na potřebné místo!» (Dr. Michel Pistor, zakladatel metody mezoterapie.) Domácí alternativa mezoterapie: Cena mezorolleru < cena 1 sezení mezoterapie. Kúra mezoterapie = 6-8 sezení.

Mezoroller: terapie vpichování kolagenu „Bílkovina mládí“: 40% lidského kolagenu se nachází v kůži, proto kůže jako první reaguje na jeho nedostatek vytvářením vrásek. Mezoroller stimuluje produkci kolagenu.

Navraťte své kůži mladost jemnými pohyby rukou Mikrojehly jsou z chirurgické ocele, která se používá k výrobě chirurgických nástrojů. Tloušťka mikrojehly se rovná tloušťce lidského vlasu, délka je 0,2 mm.

Doručení kosmetických přípravků na přesnou adresu Mezoroller zvyšuje účinnost krémů a sér až na 90%.

Mezoroller pomůže: 1. Zbavit se příznaků stárnutí: zmenšit hloubku vrásek, zpomalit vytváření nových vrásek; 2. Zformovat zřetelné obrysy tváře, zvýšit pevnost a elasticitu kůže; 3. Zbavit se jizev (jizvičky od akné, popáleniny), strií a celulitidy; 4. Zlepšit celkový stav pleti: zvlhčit, stáhnout póry, snížit produkci kožního mazu; 5. Odstranit pigmentaci; 6. Stimulovat růst vlasů na hlavě.

Délka procedury – 5-10 minut. Počet procedur týdně: 3-4. Použití mezorolleru: 1. 2. 3. 4. 5. Délka procedury – 5-10 minut. Počet procedur týdně: 3-4. 1. krok: očista pokožky. 2. krok: nanesení aktivních složek. 3. krok: použití mezorolleru. 4. krok: opětovné nanesení kosmetického přípravku. 5. krok: očištění mezorolleru.

Přednosti použití mezorolleru: 1. Mnoho způsobů použití. 2. Zachování celistvosti epidermis. 3. Mnohonásobně posílený účinek použití kosmetických přípravků. 4. Nebolestivost procedury. 5. Absence vedlejších účinků. 6. Podstatná úspora financí.

Doporučované přípravky Mezoroller + Cíl Doporučované přípravky Vypnutí tváře Korekce obrysů obličeje Zpevnění kůže obličeje NANO CORRECTOR Liftingový efekt. Vyživující regenerační noční krém ze série Marine Collagen. Intenzivní liftingový krém ze série Collagen Active. Zpevňující a liftingová emulze na obličej a krk ze série Collagen Active. Odstranění a prevence vrásek Regenerace a omlazení kůže Stimulace produkce kolagenu NANO CORRECTOR Botox efekt Omlazující energetická emulze ze série Zhenfei perfect. Intenzivní pečující krém na vrásky ze série Zhenfei perfect. Odstranění pigmentace Normalizace produkce melaninu Obnova bariérové funkce kůže Zesvětlující krém na obličej ze série Solution. Odstranění strií na těle Zvýšení pevnosti a elasticity kůže Boj s celulitidou Krém na celulitidu s extraktem tachua ze série Model Up. Komplex na celulitidu ze série Model Up. Modelující krém na zpevnění poprsí ze série Model Up. Zpevňující anticelulitidní gel ze série Collagen Active.

Mezoroller + NANO CORRECTOR Botox efekt na mimické vrásky Čelní vrásky Vráska „mračivka“ «Гусиные лапки» „Vějířky“ kolem očí Nosoretní rýhy

NANO CORRECTOR Botox efekt – bezpečná alternativa k botoxovým injekcím Aktivní komponenty transdermálního komplexu: Hexapeptid-30 – bezpečná obdoba botulotoxinu, myorelaxans nové generace. Tripeptid-5 – peptid obnovující dermální matrix, stimulující syntézu kolagenu, elastinu a fribroblastů. Kyselina hyaluronová – superzvlhčovač kůže. 1 molekula KH váže až 1000 molekul vody! Viditelné výsledky již za 7 dní.

Použití nano correctoru: 1. 2. 1. S pomocí dávkovacího nástavce naneste několik kapek mezokoktejlu na konečky prstů a aplikujte jej na očištěnou pokožku obličeje. 2. Malé množství mikrokapslí naneste na bříška prstů a poklepávajícími pohyby je aplikujte na problémové partie pokožky, kam jste předtím nanesli mezokoktejl.

Mezoroller + NANO CORRECTOR Liftingový efekt místo operativního liftingu tváře Aktivní složky transdermálního komplexu: Kolagen – „bílkovina mládí“. Hydrolyzovaný kolagen – kolagen se zvýšenou vstřebatelností. Beta-glukan – imunostimulátor kůže. Glukosamin – stimulátor syntézy kyseliny hyaluronové. Kyselina hyaluronová – superzvlhčovač kůže. 1 molekula KH váže až 1000 molekul vody! Viditelné výsledky již za 7 dní.

Mezoroller – Váš průvodce zemí krásy a mládí! www.tiande.ru