Konverzace Které sporty hrajeme v každém ročním období?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt: L/01 Uměleckořemeslné zpracování kovů
Advertisements

URČOVÁNÍ ČASU Prvouka 1. a 2. ročník Gabriela Mikulková 2011.
Practice with Numbers Answer the following questions in Czech. Remember to use the correct case of nouns after numbers. Vzor: Kolik minut má hodina?
ŠKOLA Základní škola Malá Morávka, okres Bruntál, příspěvková organizace AUTOR Mgr. Zuzana Zechová PŘEDMĚT Prvouka NÁZEV Rok ROČNÍK 3.
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
Expressions of Time II Construct phrases based on the following pattern. Vzor: On Monday ne v pondělí, ale v úterý *Taken from Lesson 11, pg. 139, ex.
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
NJ - konverzace Určování času.
ZLOMKY Kateřina Švajdová Miroslava Možná U1ST, 4. ročník.
Telling Time Write out each of the following time expressions in words. Vzor: 5:25 Je pět hodin a dvacet pět minut. *Taken from Lesson 7, pg. 89, ex. 7.
Expressions of Time Write out the following times in two different ways (whenever possible). Vzor: 1:30 am Je jedna hodina třicet minut. Je půl druhé.
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?.
Vypracovala: Mgr. Silvie Reitharová
Kolik to stojí?.
Hodiny a režim dne pro první třídu.
BĚŽÍ, BĚŽÍ, NEPOLEŽÍ, NEMÁ VŮZ ANI SÁNĚ, PŘECE NIKDY NEUSTANE.
Desetinná čísla 2.část.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Lekce 4 čas.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_10 Název materiálu: Vyjadřování věku a udávání času Tematická oblast: Angličtina 1. ročník – strojírenské.
VY_22_INOVACE_J-A-25 Aj pro 4.r./ snímek 1-7 /, 5. r. T I M E - ČAS Základní škola Ostrava, Gebauerova8, příspěvková organizace Autorka: Mgr. Daniela.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Komunikace Dates
NUMBERS- ČÍSLA Aj pro 3.-5.r.
Znalostio zlomcích.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Vladislav Michl
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: SIMONA ŠTRANCOVÁ, DIS. NÁZEV: VY_32_INOVACE_664_KOLIK_JE_HODIN TÉMA: KOLIK JE HODIN?
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
ICT M 5.R. Desetinná čísla
Poslechněme píseň: Buď na mě hodná. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_102.
TIME EXPRESSIONS předložky časové
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_06_AJ1G Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
* Číselné výrazy Matematika – 8. ročník *
ČAS – TIME (čtvrt, půl, tři čtvrtě, celá + minuty)
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
Šest čtyři pět tři osm deset sedm devět dvě jedna.
Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Kolja 4. Song presentations #2 A-La L11 nová slova.
Pozor, čárka I..
3. ročník Time, weather and seasons Vypracovala: Mgr. V. Sýkorová Použitá literatura: Wilkesová A.: Můj první slovník česko-anglický. Slovart 2003.
ČAS – TIME (čtvrt, půl, tři čtvrtě, celá + minuty)
18.1 Days and dates Elektronická učebnice - I. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Anglický jazyk Autor: Zuzana Tonderová.
PREPOSITIONS OF TIME (předložky s časovými údaji)
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
5. lekce.
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Konstantinovy Lázně, okres Tachov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_School TEMA: School.
VY_22_INOVACE_45.AJ.8 ČASOVÉ PŘEDLOŽKY (Time prepositions) Ročník:8. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Cizí jazyk (Anglický.
Autor: Mgr. Marie Hartmannová
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Autor: Mgr. Renata Václavíčková
AUTOR:Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_19_ URČOVÁNÍ ČASU
Sada 1 MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Sada 1 Matematika MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Anglický jazyk – cvičení na podporu konverzace
Autor: Mgr. Radana Marelová
KALENDÁŘ.
Výpočty celku a části celku zadané zlomkem
Charakteristika výukového materiálu
Učíme se poznávat hodiny II, 3. ročník
Numerals 0 nula 1 jeden, jedna, jedno 11 jedenáct
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Čeština: 1. lekce Czech language: 1st lesson
Anglický jazyk – cvičení na podporu konverzace
Dny − days Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nikola Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
Transkript prezentace:

Konverzace Které sporty hrajeme v každém ročním období?

Kolja 4

Song presentations #2 Le-Z

L11 ex4 Vzor: On Monday - ne v pondělí, ale v úterý 1. On Wednesday

L11 ex4 Vzor: On Monday - ne v pondělí, ale v úterý 1.On Wednesday - ne ve středu, ale ve čtvrtek 2. On the twenty-ninth

L11 ex4 Vzor: On Monday - ne v pondělí, ale v úterý 1.On Wednesday - ne ve středu, ale ve čtvrtek 2. On the twenty-ninth - ne devětadvacátého, ale třicátého 3. At four oclock

L11 ex4 3. At four oclock - ne ve čtyři hodiny, ale v pět hodin 4. In December

L11 ex4 3. At four oclock - ne ve čtyři hodiny, ale v pět hodin 4. In December - ne v prosinci, ale v lednu 5. On Saturday

L11 ex4 3. At four oclock - ne ve čtyři hodiny, ale v pět hodin 4. In December - ne v prosinci, ale v lednu 5. On Saturday - ne v sobotu, ale v neděli 6. In spring

L11 ex4 3. At four oclock - ne ve čtyři hodiny, ale v pět hodin 4. In December - ne v prosinci, ale v lednu 5. On Saturday - ne v sobotu, ale v neděli 6. In spring - ne na jaře, ale v létě 7. In August

L11 ex4 3. At four oclock - ne ve čtyři hodiny, ale v pět hodin 4. In December - ne v prosinci, ale v lednu 5. On Saturday - ne v sobotu, ale v neděli 6. In spring - ne na jaře, ale v létě 7. In August - ne v srpnu, ale v září 8. In autumn

L11 ex4 3. At four oclock - ne ve čtyři hodiny, ale v pět hodin 4. In December - ne v prosinci, ale v lednu 5. On Saturday - ne v sobotu, ale v neděli 6. In spring - ne na jaře, ale v létě 7. In August - ne v srpnu, ale v září 8. In autumn - ne na podzim, ale v zimě

L11 ex6 5:20pm

L11 ex6 5:20pm pět(sedmnáct) hodin a dvacet minut/za deset minut půl šesté(osmnácté) 4:15am

L11 ex6 5:20pm pět(sedmnáct) hodin a dvacet minut/za deset minut půl šesté(osmnácté) 4:15am čtvrt na pět/čtyři hodiny a patnáct minut 4:45pm

L11 ex6 5:20pm pět(sedmnáct) hodin a dvacet minut/za deset minut půl šesté(osmnácté) 4:15am čtvrt na pět/čtyři hodiny a patnáct minut 4:45pm tři čtvrtě na pět(sedmnáct)/čtyři hodiny(šestnáct hodin) a pětačtyřicet minut 2:30pm

L11 ex6 2:30pm půl třetí(patnáctého)/dvě hodiny(čtrnáct hodin) a třicet minut 9:06pm

L11 ex6 2:30pm půl třetí(patnáctého)/dvě hodiny(čtrnáct hodin) a třicet minut 9:06pm devět hodin (jednadvacet hodin) a šest minut 11:54pm

L11 ex6 2:30pm půl třetí(patnáctého)/dvě hodiny(čtrnáct hodin) a třicet minut 9:06pm devět hodin (jednadvacet hodin) a šest minut 11:54am jedenáct hodin a čtyřiapadesát minut/za šest minut poledne 2:12am

L11 ex6 2:12am dvě hodiny a dvanáct minut 6:39am

L11 ex6 2:12am dvě hodiny a dvanáct minut 6:39am šest hodin a devětatřicet minut