Sleva -73,80 Suma EUR 418,18 Celkem před slevou 491,98

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…SERVICES…SERVICES…SERVICES... HAMILTON HAMILTON Řešení mobilního přístupu k podnikovým datům.
Advertisements

ing. Květoslava Plechatá
Užitečné drobnosti v řízení zásob Autor: Martin Schlosser Skalský Dvůr
ITFutuRe s.r.o. – Komplexní řešení příjmu, distribuce, expedice zboží a inventur s čárovými kódy pro sklady, velkoobchody a eshopy.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Easy CRM Posys,spol. s r.o. Duben Hlavní kategorie sw AdresářAktivityPenízeWorkflowZnalostiPoštaSpráva.
Spojení informačního a identifikačního systému v aplikaci
Jednatel Cargologix, s.r.o.
Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
Práce s objednávkami zákazníků Každému podle jeho přání – rychle a snadno Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM prezentace základních funkcí
Řízení vztahu se zákazníky integrované do ERP systému
Návod k registraci CIS (zákaznický informační systém)
(B1 Document Managment) B1UP – Správa dokumentů Ing. Radomír Možnar Servis/Helpdesk.
Prezentace informačního systému pro malé a střední pekárny
Program Lupa zaměřeno na obchody Využití terminálů CipherLab Jak na inventuru s pokladnami QMP po fiskalizaci Nasazení váho-scannerů s pokladnami QMP Vyčíslení.
SIS - Supermarket Informační Systém 1 Komplexní řešení toků zboží v supermarketu.
Daňová evidence příjmů a výdajů
Tisková řešení Monínec Jan Martof.
Projekt CZ.1.07/1.1.38/ Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku uměleckých řemesel a oborů gastro TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
POS novinky…. Agenda – POS Grafické stoly Mobilní rozšíření POS PDAORDERMAN Pravidla, … Vzorová řešení.
Prodejní ceny Možnosti cenové politiky v Řízení zásob Autor: Ing.Robert Naar Skalský Dvůr
Ekonomický systém pro státní správu a samosprávu Hradec Králové, 2. dubna 2007 Tomáš Pavlíček, Tomáš Pavlíček, Solution Architect.
 Projekt CZ.1.07/1.1.38/  Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku  uměleckých řemesel a oborů gastro  TENTO PROJEKT JE.
On-line řešení Vašich tiskovin. Dnešní trendy v produkci dokumentů  Kratší životní cyklus dokumentů  Menší tiskové objemy ale více druhů  Krátké dodací.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Rozšíření IQ sestav v RZ Jak zobrazovat data na 100% ? Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Nákup materiálu.
Návrh systému evidence komponent měřícího řetězce stanic SampleFx.
Novinky a speciální nastavení v ŘZ Autor: Martin Schlosser Skalský Dvůr
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
Odbyt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Finanční deníky MS Dynamics NAV- základní popis KPH-ESF-MU - Skorkovský.
Cisco Informační systém pro město a jeho organizace Mgr. Tomáš Lechner.
Peněžní prostředky.  při hotovostním platebním styku se používají hotové peníze = peněžní prostředky, které jsou:  v podobě papírové  v podobě v mincí.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Postup práce s doklady v modulu MTZ
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
SIS - Supermarket Informační Systém 1 Supermarket Informační Systém Komplexní řešení toků zboží v supermarketu.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Výhody modulu POS Jméno autora:Jaroslav.
Ing. Veronika Dostálková MBA MAJETEK PODNIKU – OBĚŽNÝ MAJETEK Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
HOTOVOSTNÍ OPERACE Nákup a prodej. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro.
Majetek podniku. oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) dlouhodobý.
MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV34 Název školy.
INFORMAČNÍ DEN Řízení skladového hospodářství a prodejny skript v Edičním středisku.
ZPŮSOBY PLACENÍ – platební styk
Orsoft Open – stav modulů
Jednoduchá evidenční pokladna rychlé a levné řešení EET
Jednoduchá evidenční pokladna s EET
STORE B2B je nový efektivní nástroj mezi B2B partnery
Retail Meeting
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Finanční deníky MS Dynamics NAV- základní popis
DAŇOVÁ EVIDENCE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
VY_32_INOVACE_Sikorová_ Evidence peněžních prostředků a obalů
Aktuální stav Orsoft RADNICE Open
Základní informace Možnost zadání rozpočtu i v cizí měně
Chladící a mrazící zařízení, zařízení pro měření množství zboží
Využití finančního deníku MS Dynamics NAV 2016
Úvod od MS Dynamics NAV Příklad nad podej a následky tohoto procesu v systému (sklad, položky zákazníka a věcné položky ( finanční transakce na účtech.
ABRA FlexiBee Developers Day 2015 Integrace Flexibee - ABRA G3
Stručné poznámky k opakování PIS1 - PIS2-druhá část
Úvod MS Dynamics NAV Příklad nákupu zboží a následky tohoto procesu na stav skladu, saldo dodavatele a položky hlavní knihy (věcné položky) Ing.J.Skorkovský,CSc.
Zvláštní režim DPH pro obchodníky s použitým zbožím
Jednoduchá evidenční pokladna rychlé a levné řešení EET
Transkript prezentace:

V www.ansystems.cz 418,18 SW pokladna Sleva -73,80 Suma EUR 418,18 Celkem před slevou 491,98 Výběr velikostní a barevné varianty. Přehled prodeje za doklad Editační pole pro práci zadávání informací o prodeji Numerická klávesnice Fulltextové vyhledávání podle libovolné informace na skladové kartě - Artikl, EAN, MATCH, Cena, Název, Značka… V Změna prodejní ceny částkou, procentem, částkou ceny, slevy Fulltextové vyhledávání podle libovolné informace na skladové kartě - Artikl, EAN, MATCH, Cena, Název, Značka… SW pokladna s intuitivním ovládáním, jednoduchým nastavením a rychlým zaškolením obsluhy Platba v hotovosti, cizí měnou, platební kartou, dárkovou poukázkou, šekem Náhled na stav skladu ostatních prodejen včetně obrázku Zaparkování a odparkování dokladu během prodeje Evidence a vyhodnocení prodeje dle prodavačů Zákaznické slevy – vazba na zákaznický systém, karty Rozhraní pro vedoucího prodejny Vyhodnocení prodeje dle artiklu, skupin artiklu, dnů, hodin, prodavače, zákazníka, sezón. Prodejní doklady Návraty zboží s vazbou na stav skladu Finanční doklady – vklady, výběry, spotřeba, mzdy Tisk aktuálního stavu pokladny Seznam dokladů – zaparkovaných prodejních, finančních Otevření zásuvky Uzávěrky denní, měsíční, tisk na účtenkovou tiskárnu Příjem a výdej reklamace – integrovaný reklamační modul www.ansystems.cz

Možnost přiřazení obrázku k artiklu SW skladové řešení pro maloobchodní sítě s centrálním řízením působící v oblastech móda, obuv, sport, hračky, elektronika, drogerie, klenoty, kde jsou kladeny velké nároky na evidenci různých charakteristik jako jsou velikosti, barvy, materiály, značky, sezóny, sériová čísla, obrázky Evidence charakteristik (velikosti, barvy) k artiklu Informace o celkovém stavu zásob artiklu, nákupních cenách, ... Možnost generování vlastní číselné řady čárových kódů resp. číselného rozsahu EAN a samotný tisk etiket přímo ze skladové karty Ceník Přehled zásob po charakteristikách (v barvách a velikostech) Přehledné zobrazení stavu zásob na jednotlivých skladech do velikostí, s možnostmi filtrací na aktuální, blokovaný, volný stav zásob a také na stav zákaznických a dodavatelských objednávek

418,18 491,98 -73,80 Sleva Suma EUR Celkem před slevou Výběr velikostní a barevné varianty. Rozhraní pro vedoucího prodejny Vyhodnocení prodeje dle artiklu, skupin artiklu, dnů, hodin, prodavače, zákazníka, sezón. Prodejní doklady Návraty zboží s vazbou na stav skladu Finanční doklady – vklady, výběry, spotřeba, mzdy Tisk aktuálního stavu pokladny Seznam dokladů – zaparkovaných prodejních, finančních Otevření zásuvky Uzávěrky denní, měsíční, tisk na účtenkovou tiskárnu Příjem a výdej reklamace – integrovaný reklamační modul

SW skladové řešení pro maloobchodní sítě s centrálním řízením působící v oblastech móda, obuv, sport, hračky, elektronika, drogerie, klenoty, kde jsou kladeny velké nároky na evidenci různých charakteristik jako jsou velikosti, barvy, materiály, značky, sezóny, sériová čísla, obrázky Možnost přiřazení obrázku k artiklu Evidence charakteristik (velikosti, barvy) k artiklu Informace o celkovém stavu zásob artiklu, nákupních cenách, ... Možnost generování vlastní číselné řady čárových kódů resp. číselného rozsahu EAN a samotný tisk etiket přímo ze skladové karty Ceník Přehled zásob po charakteristikách (v barvách a velikostech) Přehledné zobrazení stavu zásob na jednotlivých skladech do velikostí, s možnostmi filtrací na aktuální, blokovaný, volný stav zásob a také na stav zákaznických a dodavatelských objednávek

Integrovaný reklamační modul a zákaznický systém Integrovaný reklamační modul a zákaznický systém . Vyhodnocení prodeje dle artiklu, skupin artiklu, dnů, hodin, prodavače, zákazníka, sezón. Sleva -73,80 Suma EUR 418,18 Celkem před slevou 491,98 Výběr velikostní a barevné varianty. SW pokladna s intuitivním ovládáním. jednoduchým nastavením a rychlým zaškolením obsluhy Fulltextové vyhledávání podle libovolné informace na skladové kartě - Artikl, EAN, MATCH, Cena, Název, Značka…