Zákl. rysy Tech. údaje Ceník TODOS - alergie TOMSAT TTT-Tomáš TONCAR Sem vložte fotografii výrobku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VN zdroj pro TILECAL vila Lanna
Advertisements

GSM systémy pro vyrozumění a pro vyhlašování poplachu
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK 1
Zjednodušené blokové schéma napájecího zdroje
Přídavná zařízení.
Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ
Stanoviště pro měření ztrát měničů kmitočtu Jan Dudek VŠB Technická univerzita Ostrava 448 Katedra výkonové elektroniky a elektrických pohonů.
Elektrický proud Podmínky používání prezentace
„ nová technologie vyšší produktivita příznivé ceny "
Přístroje pro bezpečnostní funkce
Magnetohydrodynamický (MHD) generátor
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_32_INOVACE_D2 – 03.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_32_INOVACE_D2 – 05.
MADSEN AccuScreen novorozenecký sluchový screener.
LOGISTICKÉ SYSTÉMY 11/14.
Měříme elektrické napětí
…buďte připraveni. NEBOJTE SE DEFIBRILACE…. Přednemocniční péče: v průměru od 10 minuty Nemocniční péče: po předání od ZZS do nemocnice. Úroveň připravenosti.
Obchodní podmínky pro poskytování ZZ 30 Naše cesta vede k Vám Ing. Jiří Strnad.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
FYZIKA 8.Ročník Práce 02 – VÝKON.
Glukometry Monitorování glukózy v ambulantních i lůžkových zařízení
Společnost ELKO EP, s.r.o. se od začátku roku 2009 stala
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
ROZHODOVACÍ ÚLOHY.
ArcelorMittal Technotron s.r.o.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Prototyp elektromagnetického děla
B V M T část 2. Mikrovlnná technika 1.
Tematická oblast Autor Ročník Obor Anotace.
Zadávací řízení dle pravidel PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“ Společně Měníme.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
1 Informační systém autoservisu Softwarové inženýrství 2003.
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
© Emotron AB Účinný a spolehlivý provoz Ventilátory Kompresory Dmychadla.
Stavba transformátoru Transformace proudu a napětí
Elektronické měřicí přístroje
Fy_099_Elektrický proud v kovech_Elektrická práce, výkon
PEGASYS předplněné pero MHD Představení nové aplikační formy PEGASYS předplněné pero s obsahem 135 mcg nebo 180 mcg pegylovaného interferonu.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Dopravní automobil DA 12-A31
Dokumentace informačního systému
Rower Expert Weba Sport und Med Artikel Gmbh A – 1210 Wien.
Sonometer – měřiče tepla a přenosy Vladimír Lukeš Danfoss CZ
Elektrické jevy III. Elektrická práce, výkon, účinnost
Značky Manuály Mají hned v základu docela slušný dostřel cena poměrně malá od1000 Kč do 3000Kč Vhodné pro začátečníky,ale však velmi pomalá pro.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Název materiálu: Elektrická práce – výklad učiva.
Tato prezentace byla vytvořena
Tato prezentace byla vytvořena
DYNAMOMETRIE je měření síly, kterou je člověk schopen působit na určité těleso (snímací část tensometru nebo dynamometru) po určitou dobu.
Troubleshooting Hledání příčin poruch Metody pro určení proč něco nepracuje správně, nebo neposkytuje očekávané výsledky.
Elektrický proud a elektrické napětí
Elektrické měřící přístroje VY_32_INOVACE_Tomalova_ Osciloskopy_mereni Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním.
MĚŘICÍ PŘÍSTROJE MECHANICKÉ ELEKTRICKÉ MĚŘENÍ. HLAVNÍ ČÁSTI MMP 1. MĚŘICÍ ÚSTROJÍ - elektromechanická část – převádí měřenou veličinu na mechanický pohyb.
Laboratoř tréninkové adaptace UK FTVS
Oblast intervence 3.2 Integrovaného operačního programu
Videoverifikace.
Elektrické měřící přístroje
Název školy: Gymnázium, Roudnice nad Labem, Havlíčkova 175, příspěvková organizace Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Základní pojmy v automatizační technice
Elektrické měřící přístroje
FSA 050.
Elektrické měřící přístroje
Elektrické měřící přístroje
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Hlášení dodávek LP dodaných držitelem registrace do ČR
© STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
Provedení motorového vývodu
Měření fyz. veličin – PRINCIPY PŘÍSTROJŮ
Transkript prezentace:

Zákl. rysy Tech. údaje Ceník TODOS - alergie TOMSAT TTT-Tomáš TONCAR Sem vložte fotografii výrobku.

Zákl. rysy Tech. údaje Ceník Přehled Jde o přístroj pracující na bioenergetické informaci, kde se dá potlačit reakce na alergén, nebo informaci zesílit, tím odléčit bolesti pohybového ústrojí nebo odstranění únavového syndromu. Na obdobném principu pracuje přístroj Bicom. Jde o převratný pokrok v léčení alergií.

Zákl. rysy Tech. údaje Ceník Základní rysy výrobku a jeho přednosti Použití přístroje je vůči pacientovi velice šetrné. Není třeba žádných aplikací injekční stříkačkou. Výsledek je kontrolovatelný okamžitě. Odléčení na více alergenů - najednou. Při překlenutí krize na alergen postačí přítomnost antialergenu pouze v ruce.

Zákl. rysy Tech. údaje Ceník TODOS - ovládací skříňka Ovládací skříň: měřič síly na alergen časoměrová jednotka přepnutí na antialergen zesílení energie měření energie kontrola na alergen kontrola antialergenu

Zákl. rysy Tech. údaje Ceník Použití Alergická osoba se posadí a provede se měření reakce na alergen. Do ruky se jí dají předpokládané alergeny a provede se proměření změny, nebo kinesiologickým testem se zjistí reakce na alergen. Poté se použije sekret v rezonátoru -1, líh do rezonátoru -2 a osoba po dobu min je pomocí el. desek odléčena, které jsou mezi levou a pravou rukou a koleny.

Zákl. rysy Tech. údaje Ceník Pohled na rezonátor a alergen

Zákl. rysy Tech. údaje Ceník Technické údaje Přístroj TODOS pracuje na malé napětí do 20V, přez adaptér 230/20V s odděleným vinutím a podprahovou energií. Magnety nepřesáhnou výkon 10 mT K přístroji je dodáván podrobný manuál jak pro ovládání TODOSu, tak k způsobu vlastního odléčení vč. VHS kazety nebo CD.

Zákl. rysy Tech. údaje Ceník Rezonátor TODOSu Prvý rezonátor je pro alergeny,nebo jiný energetický zdroj druhý pro vytvoření antialergenu nebo koupelové soli.

Zákl. rysy Tech. údaje Ceník Tvorba cen Cenová relace je závislá na příslušenství k přístroji. Jde o množství alergenů, počet aplikátorů a rozsahu léčby. Od odléčení alergií až po léčbu pohybového ústrojí, nebo odnaučení se kouření. Základní sestava: od ,- Kč Úplná sestava: ,- Kč

Zákl. rysy Tech. údaje Ceník TODOS a ódické magnety Vlastní přístroj TODOS se skládá z universální ovládací skříňky, zdroje, biorezonátoru, pulsních magnetů, ódických magnetů, alergrnů a manuálu ke zvládnutí léčby. Možno dodat VHS kazetu nebo CD

Zákl. rysy Tech. údaje Ceník Dostupnost Přístroj TODOS si lze objednat na uvedené adrese při upřesnění jeho specifikace. TTT - Elektrocentrum TOMSAT Tomáš TONCAR Přátelství 12, CHEB - CZ Tel/Fax: , mob: