LOTUS SYMPOSIUM 2008 © 2008 IBM Corporation VÍTEJTE NA SYMPOSIU 2008! Mediální partneři:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Advertisements

Knihovny současnosti 2011, České Budějovice 13. – 15. září 2011
Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
Jdeme do hloubky: týdenní report
Telephone-based Presales Technical Support Peter Rus.
Vytěžte své licence Notes/Domino na maximum Dan Vrána, CubeTeam
Případová studie: UNIC-Services Ltd. Firma UNIC-Services  Založena roku 1993 IT pracovníkem, jménem Saara Remes-Ulkunniemi  Firma nabízí vzdělávací.
© 2008 IBM Corporation Webov á ře š en í Petr Kunc Tom áš V á vra
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
3. Životní cyklus a procesy projektu
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
Dotyková zařízení ve výuce​ KA4 Evaluace
IBM SYPOSIUM O SPOLUPRÁCI © 2006 IBM Corporation Datamining z Domina R7 Dan Vrána CubeTeam ®
Struktura personální směrnice
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
© 2009 IBM Corporation Lotus SW Přehled produktů Petr Kunc,
Tvo ř te historii. CAD a Data Management VIII. ročník konference Autodesk Academia FÓRUM listopad 2008 Ing.Radomír Žvak DAGIS a.s.
Lotus NotesJiří Beran1 Lotus Notes Jiří Beran. Lotus NotesJiří Beran2 Co to je Lotus Notes? Lotus Notes je „groupware“ A co to je „groupware“? Groupware.
Řízení realizace Pro IT, a.s. Ing. Jarmila Šarmanová … průzračnost, která je vidět.
Jan Bartoš MPC,MCTS. OFFICE 365 ÚVOD Microsoft Office 365 Správa a automatizace prostředí Office 365 pomocí Windows PowerShell Základní přehled a vlastnosti.
CIS Cizinecký informační systém
Get Social. Do Business. ©2011 IBM Corporation IBM Connections přehled produktu Tomáš Vávra Petr Kunc.
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
Plánování LASA & FIDO. Úvod Co je to plánování?  Čeho chceme dosáhnout?  Čeho jsme schopni dosáhnout?  Jak toho chceme dosáhnout?  Jak poznám, že.
Výzkum a vývoj, studijní prameny a spolupráce s praxí Ing. Milan Kocáb, MBA Ing. Tomáš Cajthaml.
Program zahájení - Petr Pavlinec, KÚ role systémového integrátora - Martin Vimr, PH organizace projektu - Vladimír Kvarda, PH obsazení projektového týmu.
© 2009 IBM Corporation Lotus Café – srpen 2009 Novinky ze světa Lotusu Petr Kunc,
Realizační tým ICZ duben 2005
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Požadavky na další funkce systému ePUSA verze 2.0 Projektová dokumentace.
21 dobrých důvodů pro dobré knihovny – Příspěvek Goethe-Institutu k odbornému dialogu a k výměně mezi knihovníky ve Střední a Východní Evropě a v Pobaltí.
Inspirační databanka pro podporu strategického řízení rozvoje lidských zdrojů v krajích Národní vzdělávací fond, o.p.s. M. Mandíková, Z. Palán, I. Sládková,
Hlavní partneři a prezentátoři. XPages snadno a rychle? Dan Vrána, CubeTeam
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Elektronická pošta Název školy
Spojení obzorů: Lotus Domino a Caché/Ensemble Možnosti jsou i tam, kde je nečekáte…
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
Úkol 1 - řešení týmové komunikace Promovaní inženýři (tým A, s út 12.45)
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
1 Řízení implementace IS a SS* Šablony. 2 Vzorové postupy.
2. Životní cyklus a procesy projektu
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
JPrVyd Desktopová aplikace pro evidenci příjmů a výdajů OSVČ.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING 2. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
6. Profesní kompetence jako pracovní způsobilost Dagmar Svobodová.
Fakulťáci.cz Informace, návody, popisky…
KA 02 - Mentoring Ing. Jiří Pešan manažer KA 02. Mentoring Hlavním cílem této aktivity je zajistit škole a jejím pedagogům metodickou a technickou podporu.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR E-tržiště České pošty.
Portál jako Dynamic WorkPlace.  Cleverbee s.r.o.  společnost založena 2000  15 let zkušeností (prodej a vývoj ERP řešení)  švýcarská společnost se.
PŘIBLIŽME SE K SOBĚ – PD STUDIE CENTRA OBCE REG.Č.: CZ3.22/3.3.05/ Začátek spolupráce: Dne byla zástupci obou obcí Mosty u Jablunkova.
ICT – TEORIE A PRAXE – ŠKOLY A FIRMY Miloš Maryška, Katedra informačních technologií, VŠE Praha
Lotus Symposium 2010 Praktické vyuz ̌ ití Activities Dan Vrána | CubeTeam.
Dynamica, a.s. Boris Bělousov Intranet MMHK. 6 přínosů pro pracovníky úřadu Projekt implementace Názory z úřadu Mgr. Denisa Netolická, vedoucí odboru.
Seminář Svazu měst a obcí České republiky , Praha Úloha architekta při rozvoji města Ing. arch. Marek Janatka, Ph.D.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Publikace vydané RVDA Martina Smetanová.
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
Setkání členů Řídícího výboru MAP SO ORP Beroun
PRŮBĚH DOKUMENTACE UNIVERZITNÍHO INFORMAČNÍHO SYSTÉMU MZLU V BRNĚ
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
ŘÍZENÍ projektŮ [SID 1103_avm_PM], verze 2.1, 13/06/2011.
Vítejte na třetí místní konferenci
Transkript prezentace:

LOTUS SYMPOSIUM 2008 © 2008 IBM Corporation VÍTEJTE NA SYMPOSIU 2008! Mediální partneři:

LOTUS SYMPOSIUM 2008 © 2008 IBM Corporation ® Quickr & Homo Sapiens Pavel KRUMMER & Dan VRÁNA CubeTeam s.r.o.

LOTUS SYMPOSIUM 2008 © 2008 IBM Corporation Ze života...  Praktická ukázka použítí Quickru při realizaci rekonstrukce bytu  Ne, že by Quickr sám něco postavil, ale pomůže při sladění všech činností  Profesně různorodá skupina lidí se společným cílem = zrekonstruovat byt  Snažili jsme se o návrh reálné situace včetně krizových okamžiků

LOTUS SYMPOSIUM 2008 © 2008 IBM Corporation Dříve... “trošku nadneseně”  Čím začít...  Majitel předem neví co ho čeká, co potřebuje pro stavební řízení a co pro vlastní stavbu  Jak probíhá realizace projektu  Komunikační šumy  Majitel bytu nevěděl na čem se architekt a revizní technik dohodli  Architekt neznal změny, které si majitel schválil řemeslníkům  Převážně telefonem a em  Složité plánování schůzek – je třeba všechny obtelefonovat  Množí se verze dokumentací, nikdo neví, která je aktuální

LOTUS SYMPOSIUM 2008 © 2008 IBM Corporation Realizační tým Architekt Jan Kaplický Elektrikář František Křižík Majitel bytu Pavel Krummer

LOTUS SYMPOSIUM 2008 © 2008 IBM Corporation S Quickrem I.  Gůglím “rekonstrukce architekt požadavky” a našel jsem  (Následuje ukázka veřejné Wiki společnosti Q-byt)  Poučen, pouštím se do shánění dokumentů

LOTUS SYMPOSIUM 2008 © 2008 IBM Corporation S Quickrem II.  S dokumenty a podepsanou smlouvou startujeme společný projekt  Navrhujeme harmonogram činností  (ukázka práce s tasky, propojení na maily členů týmu)

LOTUS SYMPOSIUM 2008 © 2008 IBM Corporation S Quickrem III.  Pracujeme na projektové dokumentaci a máme spousty změn  (ukázka práce s konektorem z File exploreru – vkládáme balík příloh )  (ukázka schvalovacího WF nad dokumentem změna v projektové dokumentaci)

LOTUS SYMPOSIUM 2008 © 2008 IBM Corporation S Quickrem IV.  Plánujeme kontrolní dny a termín kolaudace  (ukázka práce s Týmovým kalendářem [LN mail, outlook, fre ])

LOTUS SYMPOSIUM 2008 © 2008 IBM Corporation S Quickrem - Závěr  Všechny potřebné informace najdeme na jednom místě  Pracujeme pouze s aktuální verzí dokumentů  Schvalujeme bez schůzek  Plánujeme bez přehmatů  Majitel má přehled o stavu všech prací

LOTUS SYMPOSIUM 2008 © 2008 IBM Corporation Naše zkušenosti  Implementace Quickru pro klienta Omnipack  Instalace a konfigurace  Školení včetně prvního vytvoření míst a jejich zabezpečení, ukázky migrace souborů, mailové notifikace atp.  Používáme Quickr pro interní účely  Nápady měníme v projekty oDiskuse, wiki, blog = zdroj neocenitelných informací  Sdílíme informace mezi centrálou a pobočkou

LOTUS SYMPOSIUM 2008 © 2008 IBM Corporation Popis použitého prostředí  Windows 2003 Server  Lotus Domino  Lotus Quickr 8.1  Šablona qproject od SNAPPS  LDAP server na Lotus Domino (stejné HTTP heslo)  Konektor do windows průzkumníku

LOTUS SYMPOSIUM 2008 © 2008 IBM Corporation CubeTeam - profil

LOTUS SYMPOSIUM 2008 © 2008 IBM Corporation Otázky a odpovědi