Každý týden přibývají noví.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ENERGETICKÉ SUROVINY - ELEKTRÁRNY
Advertisements

Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Beckiland Firemní párty.
Vítejte v POJIŠTĚNÍ BOSKOVICE Kdo jsme? > největší makléřská síť v ČR > více než 20 let na trhu > jsme se světovou jedničkou Marsh > partner všech pojišťoven.
Bytové družstvo U Arény
Solární systémy pro aktivní topení
PROGRAM SLOVSEFF II. PROSTŘEDKY NA FINANCOVÁNÍ UDRŽITELNÉHO ROZVOJE NA SLOVENSKU Jan PEJTER ENVIROS, s.r.o.
TvS-centrum Praha s.r.o. |
Financování třetí stranou pro projekty zabývající se energií dřeva v obcích Jonas Mey Berlínská energetická agentura Liberec,
Elektromobily Předpokládá se, že elektromobily se budou v budoucnosti stále více využívat. Jejich největší výhodou je převádění energie na pohyb s účinností.
Kuchyně a kompletní interiéry na zakázku
Pokračujte zde. P ř edstavení restaurace Restaurace Na Ostrově a celý areál sídlí na vyjímečném místě v přírodě, dostupné několik minut přímo z centra.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Tisková konference TEPLOFIKACE LEDVIC 12. září 2013 Ing. Vladimír Gult předseda představenstva a generální ředitel.
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
Tepelné čerpadlo 3.
Solární Střešní solární elektrárna Informace pro majitele nemovitostí.
Konference VYKUROVANIE Tatranské Matliare ALOKÁCIA NÁKLADOV ZA ENERGIU POMOCOV SW NÁSTROJOV Jan Talášek Tatranské Matliare
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
Šetříme energií v domácnosti
BUĎTE CHYTŘÍ, CHRAŇTE PŘÍRODU A PLAŤTE MÉNĚ SNÍŽENÍ SPOTŘEBY ELEKTRICKÉ ENERGIE
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Chování domácností. Úvod n Jak a čím jsou domácnosti ovlivněny.
Územní energetická koncepce Jihočeského kraje České Budějovice, 24. června 2003.
CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Inovace systémů vytápění Možnosti úspor při vytápění a přípravě teplé vody TRONIC CONTROL® s.r.o. Ing. Vít Mráz.
Solární panely g.
Využití zemního plynu v domácnosti
Energetické suroviny 5. ročník
Penzion u máchova Jezera
Jakou máme spotřebu elektrické energie? (zadání projektu)
Konkurence Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Centrum Služeb Budějovická Tisková konference,
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
2.Marketingové prostředí
LIPNO pocity geografů z letní turistické destinace
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 – Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP VK Řešení.
Kontokorentní úvěr Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Možnosti úspor v Domovech pro Seniory. Nabízíme našim zákazníkům více než pouze výrobky!
1 Brno, Ing. Petr Fajmon Dopady liberalizace a legislativních změn na JMP,a.s.
Pasivní stavitelství jako ekonomický koncept. Východiska Výstavba a provoz budov je hltoun energetických zdrojů Každá budova má být v takovém stavu, aby.
NIPOS – Lenka Lázňovská.  Velký okruh subjektů poskytujících veřejné služby v kultuře, a to zejména v oblasti veřejné osvěty a edukace. Jsou naplněním.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Tomáš Křížek Setkání primátorů a starostů měst a obcí České republiky.
1www.eav.cz Energetická agentura Vysočiny, z.s.p.o. Ing. Michaela Bačáková EAV, z.s.p.o. Jiráskova 65 Jihlava
Druhy trhů Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Chování kupujících  Chování kupujících je složitý proces, který ovlivňuje řada vnitřních i vnějších činitelů a marketingový odborníci mohou znalost.
Tesco Store Zpracoval Ing. Jan Weiser. Osnova výkladu 1. Tesco ve světě 2. Tesco v ČR 3. Hlavní poslání firmy 4. Formáty prodejních jednotek 5. Tesco.
Topný infračervený systém. Princip infratopení - Základem je skleněná topná deska ze 4 mm bezpečnostního skla - Topná deska se rozehřeje na teplotu 100.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
TarifSMLL+XLXXL Měsíční paušály300 Kč450 Kč650 Kč950 Kč2000 Kč3 900 Kč Volné minuty neomezené V rámci o25,605,00 4,003,000 Ostatní sítě v ČR5,605,00.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Faktory ovlivňující nabídku a poptávku
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Pasivní a nízkoenergetické domy (modely) Ekologické praktikum 9. ročník 2013.
TECHNOLOGICKÝ VÝVOJ VE VŠECH ODVĚTVÍCH průměrné auto vs. šetrné auto spotřeba 6,5 l/100km spotřeba 1,5 l/100km, příp. 6,5 kWh/100km.
Sociální podnikání a jeho potřeby v ČR
Prodejní a odbytová činnost ve stravovacích zařízeních
Regionální seminář „sociální podnikání“ v Opavě
Společensky odpovědného podnikání
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
OSOBNOST SPOTŘEBITELE - 2
Velkoobchod Autor: Ing. Sikorová Renata VY_32_INOVACE_Sikorová_
Energetické suroviny 5. ročník
Erasmus v Tartu.
STRATEGIE VYUŽÍVÁNÍ DOMÁCÍCH ZDROJŮ BIOMASY
SOŠ a SOU Jindřichův Hradec
Představení aktivit Skupiny MOL v České republice
Transkript prezentace:

Každý týden přibývají noví. Tito obchodní partneři Singulis odměňují své stálé zákazníky za to, že u nich nakupují a také za to, že jim reklamou zvyšují tržby Každý týden přibývají noví. Stav k 18.5.2014

ŘEZNICTVÍ a JÍDELNA HUDERA - Střešovice SPORTFUN.cz PIZZA CORDA IMOFA autoservis, pneuservis, asistence při nehodě, jednání s pojišťovnami – volejte přímo servis, nevyužívejte asistencí BOOTH.cz počítače, mobily a další za skvělé ceny LÉKÁRNA MEDIC ART lékárny na praze 6 a Praze 2 OPTIKA KAREL ZAJÍC kvalitní brýle – dioptrické, sportovní, sluneční – poradenství i měření 1 STEP PODLAHY kvalitní podlahy – domácnost, provoz, sport ... všude Čerpací stanice Q100 benzinová stanice v Modřanech s kvalitními palivy (hotovost) ŘEZNICTVÍ a JÍDELNA HUDERA - Střešovice kompletní nabídka masa, uzenin vč. jídelny SPORTFUN.cz sportovní vybavení za neskutečné ceny PIZZA CORDA rozvoz i posezení – pouze z originálních surovin MAXLASERGAME největší moderně vybavená aréna – pro děti i dospělé OBČERSTVENÍ U ŠRANĚK nádherné posezení u Vltavy, až 600 lidí i krytá místa REX CENTRUM BEZPEČÍ ochrana a sledování domů, dětí, aut ... RESTAURACE U PRAMENE restaurace s výbornou kuchyní VOLLEYFUN.cz výstavba sport. areálů vč. vybavení, reklamní činnost, coaching KOMINÍK čištění i revize ECS snížení spotřeby el. energie pro větší objekty, harmonizace napětí, úspora až 40% GRAND CLINIC jedna z nejkvalitnějších klinik plast. chirurgie, nejmodernější metody, opravují i nepodařené případy z jiných klinik MATRACE VEGAS široká nabídka kvalitních matrací – od levných až po .... BIOSYNCHRON zdravotní matrace – léčí světlem, teplem ... UZENÁŘSTVÍ HUDERA - Dejvice výborná nabídka uzenin z domácí výroby ESCI finanční dluhové poradenství A1 CONSULT snižte spotřebu el. energie – el. kotle, přímotopy, pece, bojlery...garance úspory 25%

Sledujte Facebook – Singulis Praha – jak přibývají obchodníci v Praze Sledujte Facebook – Singulis Praha – jak přibývají obchodníci v Praze. Kompletní nabídku z celé ČR najdete na www.singulis.cz a samozřejmě na Facebook – Singulis ČR