Eurocamp Německo Edersee – Franfurkt, 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tábor na Suchém Dole se koná prvních 14. Dní o letních prázdninách.
Advertisements

Letní škola instruktorů Malé Svatoňovice
OLYMPIC VENUES LONDON 2012 OLYMPIJSKÁ SPORTOVIŠT Ě LONDÝN 2012.
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
Konverzace: Popište situaci, ve které jste měl/měla štěstí.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
V letech 2010 – 2012 na škole probíhá projekt Comenius The European START: Solutions through Tales and ART.
Unscramble & Translate Unscramble the following sentences and translate into English. Vzor: jít že domů psali nechtějí Psali, že nechtějí jít domů. They.
Proč se už nemůžeme vídat? Why can't we be seeing each other any more?
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Education Developments in the United Kingdom Rozvoj vzdělávání ve Spojeném království Diversification and Specialism Diverzifikace a specializace Why and.
Pořádání letní teambuildingové akce
Cumulative tests Tenses Phrases. Put the verbs into the correct form I need a rest. I _______ (run) all morning! John isn´t here. He _______ (go) to the.
Co tohle znamená? What does this mean?. Všichni ví kdo jsem. Everyone knows who I am.
Kongresová a incentivní turistika, Leisure, volnočasové aktivity
Že jsem se na to krasobruslení vůbec dívala. I wish I hadn't watched the figure skating.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Dobrý den, pane. Znám vás? Hello, sir. Do I know you?
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_178 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Mgr. Eleonora Klasová Předmět.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
COUNTABLE and UNCOUNTABLE NOUNS Markéta Zakouřilová VY_32_INOVACE_107 ZŠ Jenišovice.
Nemuseli tam jít they didn't have to go there. myslím, že bychom jim to neměli říkat I don't think we should tell them.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Nemusela se vrátit brzo she didn't have to be back early.
Všude kam se podívám vidím ryby. Everywhere I look, I see fish.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
Článek 120 – 150 slov.
Summer Vacation
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Romana Petrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje Národní.
So, such, (a) few, (a) little Nominal Subject Clauses Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Romana Petrová. Dostupné z Metodického.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Nezapomeň co musíš udělat don't forget what you have to do.
Jméno autora: Mgr. Mária Filipová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_15_AJ_CM Ročník: 1. – 4. ročník Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková.
Když jsem byl malý, říkali mi naši, choď na Lukášku a jez chytrou kaši, můžeš tak po celý den bavit se jen. Koukat na tabuli, sedět na židli, o přestávce.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Radim Kříž Text messages Text messages are short written messages between mobile phones. Text messaging is sometimes called SMS (short messaging service).
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Rozsíval. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Rozsíval. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
IF / FUTURE TIME CLAUSES. 1)I´ll wait here. You´ll get back. (until) 2)Give me a ring. You´ll hear some news. (when) 3)The TV programme will end. I´ll.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Love relationship Číslo vzdělávacího materiálu: AJ2-18 Šablona: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Lenka Kulhavá NÁZEV: VY_32_INOVACE_ O 03 TEMA: Angličtina ČÍSLO PROJEKTU:
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Areál HOTEL zámek BERCHTOLD Konferenční prostory.
Seznamovací pobyt pro studenty 1. ročníku ak. roku 2014/2015 FaME UTB ve Zlíně Organizátoři: Ústav tělesné výchovy UTB Studijní oddělení FaME AIESEC -
A Rainbow of culture ( ) Projekt Comenius A Rainbow of culture ( )
Autor: Mgr. Kateřina Suková
Zapiš si TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky
ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU
Going across the USA Tematická oblast Angličtina: The USA
Zapiš si nyní TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky.
Název vzdělávacího materiálu
Zapiš si nyní TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky.
What do you have to think about when planning something?
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Present simple and present continuous
Společenská odpovědnost jako součást firemní kultury
INVITATION Pozvání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Karla Klíče Hostinné AUTOR. Mgr
ANJ - komunikační situace Ročník, obor: 4. ročník, ekonomické lyceum
Autor: Mgr. Kateřina Suková
LONDON´S BURNING - práce s textem
Transkript prezentace:

Eurocamp Německo Edersee – Franfurkt, 2012

Místo konání Kemp probíhal ve dvou lokalitách Prvních 7 dní v Národním parku u jezera Edersee Zařízený kemp s bungalowy, sportovním zázemím a společenskou budovou Poslední 3 dny ve Franfurktu Ubytování na pokojích přímo v areálu Sportschule Hessen

Aktivity - Sport Rozličné možnosti sportovního vyžití Víceúčelové venkovní hřiště Fotbal, házená, tenis, basketbal … Volejbal, nohejbal, badmington … Lezecká stěna Pod dohledem instruktorů

Aktivity - Sport Jeden den Zumba program Možnost využití kanoí na jezeře Včetně záchranného vybavení Výlet na kanoích do vedlejší vesnice

Aktivity - Sport Beach volleybal Výlet do blízkých lázní Turnaj i volná hra Výlet do blízkých lázní Kassel

Výlety – Marburg, Kassel Historické město spjaté s bratry Grimmy Kassel Wellness centrum Výstava moderního umění

Franfurkt

Aktivity - Teambuilding Teambuildingové aktivity Nápomocné workshopy pro snazší seznámení mezi participanty Důraz na osvojení principů týmové práce Neformální styl cvičení Zážitková výuka Nabytí schopností praktickou formou

Aktivity - Teambuilding Spolupráce, pomoc druhým, vedení týmu, práce pro tým 5

Večerní programy International evenings Představování a prezentace jednotlivých států Účastnící předváděli to nejzajímavější ze svých zemí Národní zvyky, hry, zajímavosti …

Večerní programy Většinou nejoblíbenější část kempu Kassel Téměř vždy se dělo něco zajímavého :-) Kassel Wellness centrum Výstava moderního umění

Workshopy Další zajímavé aktivity Malování triček, lukostřelba, „Flusačky“ … Wellness večer – masáže, „Beauty salon“, relaxační hudba …

Workshopy Většina z aktivit byla volně dostupná po celou dobu kempu Zejména volný přístup na veškerá sportoviště, a dostupnost veškerého sportovního vybavení

Účastníci a Team O účastníky se staral tým německých profesionálů společně se zkušenými vedoucími z účastnických zemí 8 zemí, více než 90 lidí Portugalsko, Dánsko, Polsko, Německo, Rusko, Španělsko, Itálie Český tým 

Jak se účastníkům líbilo?

Jak se účastníkům líbilo? Reakce účastníků – převzato z Facebook stránky skupiny kempu Hello guys, I have not forgotten you, I miss you! Ahoj lidi, nikdy nezapomenu, chybíte mi! I miss all you great people!♥ Chybíte mi všichni skvělí lidé Can't belive that 4 days passed since eurocamp!!!! miss everrybody! Nemůžu uvěřit, že už 4 dny uběhly od konce!!!! Všichni mi chybíte! I want to return to Eurocamp, with all of you :( Chci se vrátit na Eurocamp, s vámi všemi :(

Jak se účastníkům líbilo? Reakce účastníků – převzato z FaceBook stránky skupiny kempu Feeling lots of thrills while your countries are marching under the olympic fire!! miss everybody a lot guys ♥ Cítím hodně vzrušení když se všechny vaše země spojují pod olympijským ohněm!! Všichni mi moc chybíte Guys, let us never forget, we always remain in contact with each other, I miss you all so much, I love you ♥ Lidi, nikdy nezapomeňme, zůstanem v kontaktu, Chybíte mi všichni moc, miluji vás I wanna go back in time to spend some more time with all of you wonderful people ♥ Chci zpátky v čase, strávit více času s vámi zázrační lidé

To byl Eurocamp 2012 Created by Ondřej Serbousek