Informační schůzka k programu IP Erasmus v Burgasu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace pro studenty vyjíždějící s programem LLP- ERASMUS v ak. roce 2012/2013 Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. LLP - ERASMUS.
Advertisements

Přijímací řízení na střední školy
Shrnutí výhod při použití plukotraku 1.
Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
VOICE of European TeacherS (VOICES) je partnerská síť, která spojuje akademické pracovníky, učitele z praxe, studenty učitelských oborů a instituce, které.
Informace pro rodiče studentů třídy 1.A ŠR 2012/2013
Přijímací řízení.
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
ERASMUS+ (2014 – 2020) Petra Riou ZO DIFA JAMU
Studyline s.r.o LET ZKUŠENOSTÍ  Založeno v roce 1999 => 11 LET ZKUŠENOSTÍ  5 kanceláří v ČR - Praha, Brno, Plzeň, Liberec, Olomouc.
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Studium v zahraničí. Hana Koucká Petr Kulich. Obsah Představení projektu Etapy projektu Zdroje projektu Cash Flow projektu bez oportunitních nákladů s.
Seite 1 GOETHE-INSTITUT PRAHA PRAHA, Seite 2 ČÍM JE GOETHE-INSTITUT?  KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ INSTITUCÍ  ZÁKLADEM NAŠÍ PRÁCE JE SPOLUPRÁCE.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
Mezinárodní konkurenceschopnost, její faktory a aplikace na ČR
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Vliv konceptu zelených budov na provozní fázi výstavbového projektu Ing. Jiří Dobiáš LEED AP.
ERASMUS 2012/2013 mobilita studentů Oddělení mobilitních programů Rektorát VUT v Brně Antonínská 1.
Projekt CZ.3.22/2.3.00/ Spolupráce škol a veřejných institucí v česko-polském pohraničí v oblasti vzdělání k vyšší uplatnitelnosti na trhu práce.
Projekt CZ.3.22/2.3.00/ Spolupráce škol a veřejných institucí v česko-polském pohraničí v oblasti vzdělání k vyšší uplatnitelnosti na trhu práce.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Školení zaměstnanců web + intranet v Praze.
HANDOUTS FOR CZECH-US SKYPE MEETINGS. * letních kempů * Různé zaměření (ziskové, neziskové, náboženské) * Tradice především na východním pobřeží.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_62_INOVACE_A1 – 31.
Schůze koordinátorů programu SOCRATES/ERASMUS
Schůze koordinátorů programu LLP/Erasmus
VSTUPNÍ SOUSTŘEDĚNÍ ÚVODNÍ INFORMACE KOO FEL ZČU.
1. Ročníkový pohovor Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Kdo chce být milionářem ?
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Možnosti studia v zahraničí pro studenty doktorského studia
Erasmus Info Day – DIFA 2013 Barbara Dostálová (zastupuje Hana Matějková) Institucionální koordinátor programu Erasmus Rektorát JAMU, zahraniční oddělení.
Mapa České republiky Univerzita Karlova / Charles University (Praha, Plzeň, Hradec Králové) Jazykové kurzy – 1 rok – placené (po nich vstup.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Představení Domu zahraničních služeb/ Národní agentury pro evropské vzdělávací programy Barbora Nájemníková , Bratislava.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Learning English during summer? Martina Guzova 12 May 2011.
Projekt CZ.3.22/2.3.00/ Spolupráce škol a veřejných institucí v česko-polském pohraničí v oblasti vzdělání k vyšší uplatnitelnosti na trhu práce.
Pro vás Aleš Michl 2000: ČR = 0,46% 2011: ČR = 0,93% Zdroj dat: Bloomberg.
Studium firemní komunikace v Anglii Workshop Institutu Interní Komunikace 1.
Zvyšování manažerských kompetencí středního managementu a zaměstnanců firem Zlínského kraje TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM.
Erasmus+ Info Day – DIFA 2014 Hana Matějková Institucionální koordinátor programu Erasmus Rektorát JAMU, zahraniční oddělení Beethovenova.
NOVÉ MOŽNOSTI V PROGRAMECH EU Sněm RVŠ - Praha,
Stipendia do EU doc. RNDr. Petra Poulová, Ph.D. - Michaela Plašilová.
Bloomberg terminál Pavlína Hříbalová MA381 2 Obsah € Co je to € Funkce € Práce s Bloombergem € Zdroje.
Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/ Tato prezentace je spolufinancována.
Informační schůzka k programu. Erasmus+ Program ERASMUS+ se zaměřuje na spolupráci vysokoškolských institucí a vysokoškolských institucí s podniky. Program.
Projekt AKTION : „Bezolovnaté pájky“ Masarykova universita v Brně, Fakulta přírodovědecká, Katedra teoretické a fyzikální chemie, Kotlářská 2, 611.
Telekomunikace 14TC Semestrální práce:
AKTION Česká republika – Rakousko, spolupráce ve vědě a vzdělávání Helena Hanžlová.
R VY a Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika Prezentace studijních oborů 2013.
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
METODA STORYLINE Metoda Storyline jako nástroj výuky anglického jazyka v heterogenních třídách ZŠ Na Rovině.
Způsob spolupráce mezi studenty a malými a středními podniky.
Manuscriptorium v Evropě, a ENRICH kompatibilita a interoperabilita Jaroslava Kašparová, AiP Beroun eContentplus.
ODDĚLENÍ ZAHRANIČNÍCH STYKŮ (OZS) ozs.vse.cz MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ.
MOŽNOSTI STUDIA V ČÍNĚ. Ing. Dana Brázdová Ing. Eva Zamrzlová Ing. Radka Vaváková ODDĚLENÍ ZAHRANIČNÍCH STYKŮ VŠE.
FULBRIGHT Ů V PROGRAM A Č ESKÉ UNIVERZITY. Přehled stipendijních programů Stipendia pro české účastníky: Pro vědce a přednášející Pobyty na 3-10 měsíců.
Studentská mobilita LS 2014/2015 v rámci dotace z grantu Norských fondů CZ07/MSNG/MOPNG01.
Mobilita studentů na základě bilaterálních smluv, popř. formou „free movers“
University of Hull 2015/2016.
Na MZLU.
Kam můžu vycestovat. Kam můžu vycestovat Země CEEPUS mobilit Slovenská republika Maďarsko Rakousko Slovinsko Polsko.
EKONOMICKÁ ANALÝZA Orientace pro studenty Září 2017.
Michaela Niklová Portsmouth
Institucionální rozvojový plán TUL 2017
Transkript prezentace:

Informační schůzka k programu IP Erasmus v Burgasu

IP ERASMUS pro studenty VŠEM Intenzivní výukový program v Burgasu, Bulharsko Téma: Strategické rozhodování v rychle se měnícím prostředí Doba trvání: – Úřední jazyk: angličtina

Partnerské instituce Burgas Free University, Bulgaria University of Barcelona, Spain Polytechnic Institute of Beja, Portugal University of Debrecen, Hungary University of Economics and Management, Prague, Czech Republic Trakya University, Edirne, Turkey Z každé instituce studentů a 1 učitel Absolventi programu získají mezinárodně platný certifikát a 6 ECTS kreditů

DAY ACTIVITY/TOPIC 1.Arrival and Accommodation 2.External and Internal Risks for the Company 3.Risk Assesment and Management 4.Strategic Planning under Uncertainty 5.Strategic Planning under Uncertainty 6.Strategic Management 7.Strategic Management Strategic Marketing Planning 8.Strategic Marketing Planning 9.Quantitative and Qualitative Methods for Business Environment Forecasting 10.Quantitative and Qualitative Methods for Business Environment Forecasting 11.Strategic Behavior and Game Theory 12.Management Software for Business Decisions 13. Application of the Management Software in the Real Business Environment Evaluation of Students’ Competences: Test 14. Evaluation of Students’ Competences: Course work presentations and evaluationFinal Evaluation of the IP. Closing Ceremony 15.Departure Working Program

Finanční podpora: Každý student obdrží 200Euro/pobyt (ubytování a stravování je hrazeno z pobytového stipendia a celková cena činí 185 Euro) Každý student obdrží 75% cestovních nákladů, sám si financuje 25% cestovních nákladů (cca Kč) Vratná záloha Kč (ze zálohy bude vráceno 75% ceny letenky + jakýkoliv rozdíl mezi cenou letenky a výší zálohy) Př. Letenka za Kč – vráceno bude 75% ceny letenky = 7 500Kč + rozdíl mezí zálohou a cenou letenky = 2000 Kč

Chcete se účastnit? Podepsanou přihlášku odevzdejte nejpozději do do 12:00 hod. Vratnou zálohu Kč zaplatit v hotovosti nejpozději do do 12:00 hod.

Ing. Michala Vašíčková  Koordinátorka programu Erasmus  Informace Webové stránky  Facebook  ww.facebook.com%2Fgroups%2F %2F ww.facebook.com%2Fgroups%2F %2F

Děkujeme za pozornost Nějaké dotazy ???