O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice 412 01 Web: www.cfradobyl.cz Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pět dekád českého softballu a baseballu
Advertisements

Václav Metlička Cyklokros
SPORT – Spišská Nová Ves
Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Vojtěch Černý Debatní liga, debatní pohár

Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Václav Metlička Cyklokros
LET EXISTENCE.  Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Vytvořil : Ivan Kutsyn Můj Oblíbený fotbalový klub.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Okresní svaz hokejbalu Teplice
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
Střední průmyslová škola chemická akademika Heyrovského a
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
40. Výročí naší školy 1974–2014.
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
21. ROČNÍK ČERVENCE 2012 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO AREÁLU.
19. ROČNÍK ČERVENCE 2010 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ NA MORAVĚ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
CHELSEA Chelsea je anglický fotbalový klub v Londýně.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Vítejte u kabelové TV Pržno v novém roce
XXVII. Silvestrovské derby
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Klub sběratelů baleného cukru
* 30. června 1981 – Jablonec nad Nisou je česká oštěpařka, světová rekordmanka, olympijská vítězka a držitelka světového rekordu v hodu oštěpem (výkon.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Petr Čech.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
Lounské gymnázium se může pyšnit nejen odchovem mnoha lounských florbalových reprezentantů, nýbrž i velmi úspěšným družstvem děvčat, která v nedávné době.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Václav Novák Mikroregiony kraje Vysočina Václav Novák.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
FC Slovan Rosice, z.s..
Největší úspěchy v historii československého a českého fotbalu
Otakar Mestek, Michal Blažej
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Transkript prezentace:

O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená Domácí hala : SH Chemik Lovosice – povrch Conipur HG (Terezínská 1032, Lovosice ) Dosavadní úspěchy: Mistr ČR (2007) Vítěz Poháru ČR (2006) 3. místo – Nejúspěšnější sportovec roku 2007 (Okresní kolo Litoměřice) 1. místo v Krajské lize – 6x (2004,2005, 2006, 2007, 2008, 2009-ČFSF) 1. místo v Okresní lize – 6x (1996, 1998, 2002, 2005, 2006, 2007) 4. místo, semifinále play off II. ligy „západ“ (2010-futsal FIFA)

Historie klubu CF Radobýl Litoměřice začal psát svou historii v sálovém fotbalu - futsalu v roce 1991 a ve své premiérové sezóně 1991/1992 (5.ročník v Ltm.) obsadil 5. místo v konečné tabulce soutěže. Historicky první vítězství okresní ligy se zrodilo v ročníku 1995/1996. V ročníku 2001/2002 si po vítězství v okresní lize CF Radobýl zajistil postup do krajské ligy Ústeckého kraje. Po první nováčkovské sezóně v krajské lize (2002/2003), kde jsme obsadili 10. místo a tím se udrželi v krajské lize, jsme se následujících 5 ročníku stali krajskými mistry a v sezóně 2006/2007 vše vyvrcholilo vítězstvím na závěrečném turnaji sezóny O mistra České republiky v Lovosicích, a po zásluze se stali mistry ČR, což je náš největší úspěch v dosavadní historii klubu. V předešlém ročníku, tedy v sezóně 2005/2006 jsme po výhře v krajském kole poháru postoupili do celostátního finále ČR, které se konalo taktéž v lovosické hale Chemik a také v tomto finálovém turnaji jsme uspěli a získali jsme titul v poháru ČR. V ročníku 2004/2005 jsme založilo „B" mužstvo, které hrálo tři sezony okresní ligu Litoměřicka, kde se stali trojnásobnými mistry okresní ligy, poté byla okresní liga zrušena a tím zaniklo i naše „B" mužstvo. V letošní sezóně jsme přešli pod hlavičku ČFSF (Česká federace sálového fotbalu) futsal, v Ústeckém kraji se založila krajská liga s názvem Soutěž regionu Teplice a po vítězství jsme se kvalifikovali na turnaj Kvalifikace o celostátní Red futsal ligu pro rok 2009/2010 a po vítězství na tomto turnaji jsme získali možnost reprezentovat Ústecký kraj v celostátní lize ČR v ročníku 2009/2010, což je dalším velkým historickým úspěchem našeho futsalového klubu. Nakonec jsme, ale přešli pod ČMFS a začali tak psát novodobou historii ve futsalu FIFA, když v prvním ročníku II. ligy jsme skončili v semifinále play off a obsadili 4. místo.

Hledáme partnery pro zabezpečení a rozvoj klubu Nabízíme tyto druhy reklamních prvků: reklama na dresech týmu logo sponzora na oblečení a vybavení našeho klubu vyvěšení banneru s logem sponzora v domácí hale reklama v TV přímých přenosech Chance futsal ligy reklama v bulletinech, plakátech a dalších letáčcích reklama na webových stránkách klubu Možnosti podpory finanční dar sportovní vybavení zabezpečení dopravy zabezpečení domácích utkání

Kontaktní údaje Eduard Revaj Předseda klubu telefon: Pavel Zuna Sekretář klubu telefon: Bc. Robert Műhlfait Hospodář klubu telefon: Ing. Michal Rapavý Sportovní ředitel klubu Telefon: Adresa: CF Radobýl Litoměřice o.s. Lidická 12 Litoměřice IČO: Bank. účet: / web:

Děkujeme za pozornost a případnou podporu klubu.