MAPA ÚSPĚCHU.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak vybudovat úspěšný webový portál?
Advertisements

Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
Systém uplatňování informací o dalším vzdělávání v pražských médiích Vladimír Dubský Šárka Hastrmanová.
ECVET v Programu celoživotního učení
Žánry a formáty Žánr (druh, rod, způsob, styl, sloh) je obecné pojmenování pro všechny materiály (díla) se společnými znaky žánrové oblasti např. v literatuře.
Co, kdy, kde, jak, kdo. Cíl portálu Stát se jednoduchou a vysoce funkční platformou pro vyhledávání i vkládání kulturních, sportovních, turistických.
Kampaň Nahá celebrita Martin Kožíšek, Manažer pro internetovou bezpečnost.
Od nápadu k úspěšnému řešení Radim Klaška TenSeconds.cz.
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
MAPA ÚSPĚCHU. Neslavíme úspěchy jen těch největších a nejmocnějších Sdružení CZECH TOP let sleduje firmy a společnosti působící v České republice.
Vyšší odborná škola Jana Ámose Komenského Nádražní 120, Ostrava.
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
12. listopad 2013zpracoval: Výzkum programu a auditoria ČT OBSAHOVÁ ANALÝZA ZPRAVODAJSTVÍ Metodika výběru příspěvku.
Veřejná diskuse o standardu kvality profese učitele Váš hlas je důležitý, Váš hlas má vliv. Mgr. Vladimír Srb, MŠMT manažer pracovní skupiny.
NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Mediální komunikace ČD
Pomáháme neziskovkám Významný projekt Olomouckého kraje
Sektorové dohody Ing. Zdeněk Liška generální ředitel Svazu průmyslu a dopravy České republiky.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.

PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
Sport a psaná média redakční praxe v moderním newsroomu.
Spolupráce nebo boj s médii aneb
Internetový speciál VOLBY 2006 (v rámci iHNed.cz) Unikátní volební internetový speciál vydavatelství Economia. cíle projektu komplexní a profesionální.
© M.C.TRITON, spol. s r.o. Propojení veřejného a soukromého sektoru Jan Šícha Prušánky - Nechory.
SEKTOROVÉ DOHODY význam, příprava, realizace. Co je Sektorová dohoda?  Unikátní nástroj umožňující významně ovlivnit rozvoj lidských zdrojů v ČR prostřednictvím.
ČTK a státní správa komunikace v zájmu veřejnosti.
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce Ing. Petra Murycová, oddělení Evropské unie, MPSV.
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ.
ČESKÝ ROZHLAS PARDUBICE projekt ROZHLASOVÉ POSVÍCENÍ Ing. Martin Kolovratník – ředitel stanice.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
KONFERENCE „Konkurenceschopnost okresu Hodonín“ , PRUŠÁNKY
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
Expertní panel pro GS JPD Propagace rovnosti šancí mužů a žen prostřednictvím médií - prezentace - Šance pro společnost, občanské sdružení.
Aktivity Sdružení automobilového průmyslu v oblasti vzdělávání Předkladatel: Jiří Černý, viceprezident TPCA Czech a viceprezident AutoSAP 75. zasedání.
Realizované aktivity v roce 2013 Komise pro technické vzdělávání Sekce Marketing Ing. Pavel Duchek.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě. PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura.
Buďte v obraze Služby pro veřejnou správu oblasti monitorování médií NEWTON INFORMATION TECHNOLOGY, s.r.o. Politických vězňů 10, Praha 1
Když je 50 % víc než 100 %. Základní informace Cíl: Zhodnocení mediálního pokrytí a obrazu organizace Fórum 50 % v období Metoda:
Webové stránky AVL Webové stránky AVL www. avlcr.ic.cz www. avlcr.ic.cz.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Deník veřejné správy.
ANOPRESS IT PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Simona Valachová Název: VY_62_INOVACE_2901_typy.reklamy Téma: Typy reklamy Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Kroměříž 13. –
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
Portál Kudy z nudy Statistiky 2009 Marketingové aktivity v roce 2009 Plán aktivit 2010.
BULLETIN 191. Žofínské fórum Stavebnictví, bilance a plány. Co ohrožuje jeho budoucnost?
Ing. Aleš Průša. Co bylo na počátku ? Primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci Společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast.
Novinky portálu Kudy z nudy Aktivní dovolená:
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Zdeněk Kóňa PUBLICISTICKÝ STYL S publicistickým stylem se nejčastěji setkáváme v … (viz.
Kateřina Čadilová konference Venkov 2016 Význam partnerství pro rozvoj lokální ekonomiky a služeb.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193, Tel.: , Tel.řed./fax: ,
Sponzoring. Tři pilíře Sponzor (firma, podnik) Sponzorovaní (neziskové organizace) Zprostředkovatelé spolupráce (média)
Přehled reklamní kampaně letiště Chotěboř pro Otevřené Mistrovství ČR v letecké akrobacii 2017 a Mistrovství Evropy v letecké akrobacii kategorie Advanced.
Sponzoring.
Informace na dosah ruky
Ing. Pavel Vinkler, Ph.D., ředitel odboru podnikatelského prostředí
J a k REALIZUJEME MAP II NA ŘÍČANSKU ? Linda Kůstková.
Transkript prezentace:

MAPA ÚSPĚCHU

Nový projekt CZECH TOP 100 „MAPA ÚSPĚCHU“ důkladně Sdružení CZECH TOP 100 20 let sleduje firmy a  společnosti působící v České republice Představujeme firmy a osobnosti, které si úctu vysloužily  kreativitou, spolehlivostí, vztahem k místu, ve kterém působí, a sounáležitostí s komunitou, ze které vzešly Neslavíme úspěchy jen těch největších a nejmocnějších Slavíme úspěchy nejen největších a nejmocnějších Nový projekt CZECH TOP 100 „MAPA ÚSPĚCHU“ důkladně zmapuje proměny české ekonomiky za posledních 25 let

Váš osobní vklad Chceme Společně je zásadní – přispěli jste k oživení podnikatelského ducha v naší zemi po roce 1989 Chceme nabídnout silné příběhy a popsat důležité události čtvrtstoletí Společně s vámi chceme hledat i odpovědi na nezodpovězené otázky Projekt se sice ohlíží do minulosti, ale myslí především na budoucnost

Pilotní dokument připraven ke zhlédnutí na přiloženém USB disku odvysílá v nejatraktivnějším vysílacím čase 70 krátkometrážních dokumentů Tematická diskuze bude vedena prostřednictvím Českého rozhlasu a regionálních Deníků společnosti Vltava-Labe-Press V srpnu budou připraveny interaktivní webové stránky Pilotní dokument připraven ke zhlédnutí na přiloženém USB disku

Sdružení CZECH TOP 100 a jeho partneři si váží pozornosti, kterou projektu věnují státní instituce, profesní a odborové svazy i nevládní organizace Jsme potěšeni, že projekt zaštítil ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek Je pro nás velkou ctí a povzbuzením, že pan prezident Miloš Zeman udělil „Mapě úspěchu“ záštitu prezidenta republiky

Media plán/forma partnerství Účast v dokumentu, stopáž 3 minuty, vysílací čas – „prime time“, tvůrce Jiří Podlipný Sponzorský vzkaz v délce 10 sekund po skončení dokumentu (sponzorský vzkaz není spojen s dílem, ve kterém partner sám účinkuje), sponzorský vzkaz je možné spojit i s větším počtem odvysílaných dokumentů Možnost účasti ve zpravodajských a publicistických pořadech ČT (Ekonomika24, Události v regionech…), které budou dokument tematicky rozvíjet

Media plán/forma partnerství Regionální redakce ČRo se účastní natáčení televizního dokumentu, publicisticky „kopírují“ vyznění televizního dokumentu, cílová skupina – posluchač z daného regionu Český rozhlas Plus (celoplošné vysílání) rozpracovává téma dokumentu prostřednictvím analytické publicistiky, rozhovorů komentářů a diskuse (míra „rozpracování“ bude předmětem individuální dohody s partnerem

Media plán/forma partnerství Redakce regionálních Deníků společnosti Vltava-Labe-Press se účastní natáčení televizního dokumentu, publicisticky „kopírují“ vyznění televizního dokumentu, avizují vysílání v ČT, cílová skupina – čtenář z daného regionu Celostátní redakce Vltava-Labe-Press rozpracovává téma dokumentu prostřednictvím rozhovoru a redakčního textu (míra „rozpracování“ bude předmětem individuální dohody s partnerem Redakce regionálních Deníků i celostátní redakce využívá webových stránek pro podporu projektu „Mapa úspěchu“ . Zpravodajský server Denik.cz vychází z tištěné podoby Deníků rozdělené do tří oblastí – republiková, regionální a okresní

Media plán/forma partnerství Sdružení CZECH TOP 100 otevírá v srpnu internetový portál www.mapauspechu.cz – partneři projektu mají portál k dispozici pro prezentaci své společnosti CZECH TOP 100 FORUM, čtvrtletník sdružení (náklad 15 000) nabídne publicitu projektu i jeho partnerům CZECH TOP 100 FORUM SPECIAL - zpracuje příběhy všech partnerů projektu Sdružení CZECH TOP 100 nabízí partnerům projektu přednostní účast na vybraných akcích sdružení ( kalendář akcí bude doručen a vzájemně výhodné plnění individuálně dohodnuto)

V případě zájmu kontaktujte: ales.pospisil@czechtop100.cz GSM: 775 708 082 Sdružení CZECH TOP 100 Vám děkuje za spolupráci