Domácí mazlíčci. PETS. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Ryšánková Základní škola Kolín III., Masarykova.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Příkaz k úhradě "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková, Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné.
Advertisements

Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.09 Název pro školu:
Canary parrot turtle hamster guinea pig kitten puppy rabbit tropical fish white mouse Lesson 12 – new vocabulary Animals.
To have got - negative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_376, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have got.
VY_22_INOVACE_J-A-24 Aj- pro r. PETS- domácí mazlíčci
1 To have got - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_377, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
PETS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Rita Náplavová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
HOUBY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Pořadové číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: II/2 Sada: VY_22_INOVACE_AJ.3.18 Ověření.
Domácí zvířata a jejich chov Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pospíšilová Základní škola Kolín III., Masarykova.
VLASTNOSTI LÁTEK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Renata Jeřábková Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné.
SMĚSI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Renata Jeřábková Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na
  CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_527_Př5     Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu                      
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Ryšánková Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Pořadové číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: II/2 Sada: VY_22_INOVACE_AJ.3.08 Ověření.
VY_32_INOVACE_02_BĚLKOVICE– LAŠŤANY_AJ_5. ROČNÍK Mgr. Blanka Theimerová Základní škola a Mateřská škola Bělkovice – Lašťany CZ.1.07/1.4.00/
VY_32_INOVACE_15_BĚLKOVICE–LAŠŤANY_AJ – 3. – 4. ročník Mgr. Blanka Theimerová Základní škola a Mateřská škola Bělkovice – Lašťany CZ.1.07/1.4.00/
Mláďata Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec a základní škola speciální Heřmanův Městec.
ČLENY PODSTATNÝCH JMEN člen neurčitý člen určitý Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Radek Dlouhý Základní škola Kolín III.,
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Vzdělávací oblast: Anglický jazyk Autor: Mgr. Martina Hulenková
Obrázkový slovník Část první Drak Želva Kanárek Ovce Králík Kráva Křeček Krysa KůňLev Další.
Společenstva polí ROSTLINY a ŽIVOČICHOVÉ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pospíšilová Základní škola Kolín III.,
Зз. знамя запад завтрак золото зуб змея звезда.

FAKTURA "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vaňková, Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na
ZÁKLADNÍ ŠKOLA NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE ANGLICKÝ JAZYK SLOVNÍ ZÁSOBA PETS VY_32_INOVACE_AJ_VE_05 Vypracovala: Mgr. Ludmila.
Animals Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka Milovice,
Název učebního materiálu Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Ёё. ёлка ёж жёлтый цвет чёрный уголь цыплёнок и яйцо.
Prezentace angličtiny
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Elektronická učebnice - I
To have got - affirmative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_375, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Kocourková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Colour animals II Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Vypracovala: Mgr. V. Sýkorová Použitá literatura: Peisertová, A. (přeložila): První slova slov. Nakladatelství BUVIK, Bratislava Wilkesová,
Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Bc. Lucie Ševčíková VY_22_INOVACE_2.2.1 AJ6,7k_4 Téma: My pets – reading comprehension,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí DATUM: AUTOR: Jana Hofrichterová NÁZEV: VY_32_INOVACE_18_Have got TÉMA SADY: Anglický.
Jitka Vodrážková Hello, kids! VY_22_INOVACE_1A_30_BIG_TURNIP Storytelling- pohádka O veliké řepě v angličtině Dramatizace pohádky, jednoduchá.
ZVÍŘATA A JEJICH MLÁĎATA
Anotace - Animals Anotace - Pracovní list k procvičení slovní zásoby Autor - Mgr. Martina Kolářová Jazyk - Čeština, angličtina Očekávaný výstup - Plynulé.
VY_32_INOVACE_16 Aj Animals 3.4.tř. Name:. Let´s play with animals. Go on. Pokračuj.
The animals, vazba Have got Autorka: Mgr. Bohumila Navrátilová Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU PENÍZE ŠKOLÁM.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
AUTOR: Mgr. Marie Benabdelmalek NÁZEV: VY_32_INOVACE_2A_19
CAN YOU FIND THE THINGS? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Autor: Mgr. Eva Procházková
WILD ANIMALS.
Jméno autora Datum vytvoření Ročník Vzdělávací Téma – název Anotace
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_07_Domácí mazlíček
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Vy_32_Inovace_56_Zvířata
VY_22_ INOVACE_ 35_ ANGLICKÝ JAZYK 3
ANIMALS Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
Zvířata - Animals Škola: SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace Autor: Mgr. Lenka Hulejová VY_32_INOVACE_21_ZVÍŘATA - ANIMALS_HULEJOVÁ Jazyk a.
kokk NÁZEV ŠKOLY: ZŠ speciální Litvínov, Šafaříkova 991, okr. Most
Předmět: Anglický jazyk
Příprava na písemku obrázky 5
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Transkript prezentace:

Domácí mazlíčci. PETS. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Ryšánková Základní škola Kolín III., Masarykova 412 Dostupné na www.7zskolin.cz Spolufinancované z ESF, akce EU peníze školám 1.4 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

a dog a cat a guinea pig a puppy a kitten a hamster

a parrot a canary a budgie a snake a mouse a turtle

a fish a rabbit a spider a frog

My dog is small. It likes ham. It can run. Hello! I am David. I have got a dog. It is Alan. It is white. My dog is small. It likes ham. It can run.

My cat is big. It likes milk. It can jump. Hello! I am Peggy. I have got a cat. Its name is Mici. It is black and white. My cat is big. It likes milk. It can jump.

http://majda-zvirata.blog.cz/0811/zaba - žába Zdroje obrázků: http://www.klub.senior.pl/humor-zabawa/t-relax-literki-i-fotki.-page190-8025.html- kanár foto http://tajemno.najdise.cz/tajemny-pribeh/28-pavouk-rodovo-zvire - pavouk http://majda-zvirata.blog.cz/0811/zaba - žába http://www.prozeny.cz/magazin/deti-a-rodina/rodinne-vztahy/5708-poridit-si-pejska-o-prazdninach – kluk s pejskem foto http://rodina.dama.cz/clanek.php?id=7235 - děvče s kočkou foto http://www.klub.senior.pl/humor-zabawa/t-relax-literki-i-fotki.-page190-8025.html- kanár foto http://cs.wikipedia.org/wiki/My%C5%A1 - myš foto http://www.zoobrno.cz/cs/zvirata-v-zoo/chovana-zvirata/australie-a-oceanie/andulka-papousek-vlnkovany.html andulka foto http://zvirata.megainzerce.cz/hadi-plazi-terarni-zvirata/zelva-pardali-odrostla-mladata-299841.htm želva foto http://www.aquabis.cz/aquabis/eshop/5-1-akvarijni-ryby/0/5/52-Xiphophorus-helleri-gold-comet rybka foto http://www.hopkajici-usaci.estranky.cz/fotoalbum/kralik-hermelin/hermelin1.html - králík foto http://www.foto-tapety.cz/image1.php?uid=32&iid=562&nv=33554433&sz=0 - morče foto http://rafikahafik.blog.cz/1012/sibirska-kocka - kočka foto http://www.naturfoto.cz/krecek-polni-fotografie-16412.html - křeček foto http://www.kocka-kocour.estranky.cz/fotoalbum/kocky/krasne-kocky/kocka---krecek.html - kotě foto http://najpes09.topky.sk/se/217/134/index/1410 - pes foto http://www.muj-pes.cz/zdravi-a-nemoci/moznosti-vakcinace-psu-623.html - štěně foto http://bazar.ooo.cz/?page=2&typ=1104 papoušek foto http://www.udalosti112.cz/tiskove-zpravy/cech-pasoval-247-zivych-zvirat.html - had foto