Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž 10. 9. 2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Projekt „Rovnost na Vysočině v kontextu koncepce rodinné politiky Kraje Vysočina“ Ing. Soňa Krátká, regionální koordinátorka.
Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům Záměr vzniku.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
HARMONOGRAM DALŠÍCH KROKŮ A ŘÍZENÍ EKS CM 25. června 2013 KONFERENCE VELEHRADSKÝ DŮM CYRILA A METODĚJE Mgr. Milan Filip vedoucí Odboru strategického rozvoje.
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Film jako nástroj marketingu destinace - shrnutí.
Chrudimsko-Hlinecko Informační a propagační kampaň Turistické oblasti Chrudimsko – Hlinecko Minikonference cestovního ruchu Chrudim – 10. duben 2010.
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
Konference NOVÁ GENERACE TURISTICKÉHO ZNAČENÍ ANEB TURISTICKÉ STEZKY DO MOBILU Rámcový projekt Životní prostředí v Praze a volný čas – V Praze za přírodou.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Setkání informačních center Zlínského kraje Uherské Hradiště
P REZENTACE MAS K RÁLOVSKÉ STEZKY O. P. S. Cestovní ruch a formy podpory Chotěboř
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Tomáš Čihák, Vysočina Tourism Chotěboř,
EVROPSKÁ KULTURNÍ STEZKA SV. CYRILA A METODĚJE 25. června 2013 KONFERENCE VELEHRADSKÝ DŮM CYRILA A METODĚJE Ing. Ladislav Kryštof Radní Zlínského kraje.
Pracovní jednání Ing. Milan Plesar, místostarosta města.
Sdružení cestovního ruchu Aktivity a činnost SM-SCR
Konference Dobrovolnictví v obci – jak na to? Soběslav, října 2013 Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci -
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
Tématické stezky zaměřené na cestovní ruch Stezka řemesel v Livradois-Forez v oblasti Auvergne.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
Spolupráce knihoven paměťových institucí PhDr. Zdeňka Friedlová IV. seminář knihoven paměťových institucí Zlínského kraje Státní okresní archiv Zlín -
Konice je výchozí bod pro Vaše kroky v našem regionu.
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
Východní Morava, ráj pro cykloturistiku
Destinační management TO Jeseníky-východ
XV. celostátní finan č ní konference , Praha Přínosy meziobecní spolupráce Svazek měst a obcí Krkonoše a formy spolupráce veřejného sektoru.
OBLAST 5: KULTURNÍ CESTOVNÍ RUCH A UDRŽITELNÝ ROZVOJ KULTURY Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy EVROPSKÁ KULTURNÍ STEZKA.
Knihovny muzeí a galerií Zlínského kraje zpráva o činnosti Iveta Mátlová Slovácké muzeum v Uherském Hradišti XXX. seminář knihovníků muzeí a galerií Národní.
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Prezentace turistické oblasti
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Propagace České republiky jako golfové destinace
Regionální konference v MSK
Akční plán 2012 marketingové strategie rozvoje CR turistické oblasti Ostravsko VIZE: Zkvalitnění a rozšíření nabídky cestovního ruchu TO Ostravsko CÍLE:
Spolupráce neziskového sektoru Zlín –
Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s., Nejlepší destinační management ČR Je nám pět let! Luhačovice,
Centrála cestovního ruchu Východní Moravy- dosavadní zkušenosti, nové příležitosti VÝROČNÍ KONFERENCE CESTOVNÍHO RUCHU TURISTICKÉHO REGIONU VÝCHODNÍ MORAVA.
Projekt Destinační management MSK - možnosti spolupráce.
NOVÁ TVÁŘ ÚSTECKÉHO KRAJE TISKOVÁ KONFERENCE Krajský úřad Ústeckého kraje.
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Spolupráce moravských krajů v oblasti cestovního ruchu Holešov 2011
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Zlínský kraj a podpora cestovního ruchu Ing. Ladislav Kryštof člen Rady ZK pro oblast kultury a cestovního ruchu Vsetín
Letos se jezdí k nám! Role destinačního managementu v období ekonomické krize PhDr. Dana Daňová.
Posilování přeshraniční spolupráce v období MVDr. Stanislav Mišák náměstek hejtmana Zlínského kraje Konference , Zlín.
Setkání informačních center Zlínského kraje Valašské Klobouky
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Upgrade Obsah 1.Celková strategie Východní Moravy (CS, claim, moodboard) 2.Hlavní marketingové nástroje: zdůvodnění 3.Nová dynamická orientace.
Cyrilometodějské jubileum 2013 Přehled aktivit Zlínského kraje Ing. Ladislav Kryštof Výroční konference cestovního ruchu Východní Moravy, 29. ledna 2012.
Projekt Otevřené brány zpřístupnění významných sakrálních památek ve Zlínském kraji.
ADONIS – ZO ČSOP projekty v cestovním ruchu , Dolní Kounice.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Ú hel pohledu OTEVŘENÉ BRÁNY POUTNÍ STEZKY VÝCHODNÍ MORAVY EVROPSKÁ KULTURNÍ STEZKA SV. CYRILA A METODĚJE Tři projekty zaměřené na poutnictví, tři pohledy.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
statutární náměstkyně hejtmana
ŽIVÝ KRAJ – DESTINAČNÍ AGENTURA PRO KARLOVARSKÝ KRAJ, Z.S.
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
turistická oblast v srdci Čech
„Cyril a Metoděj, autentický příběh naší země“
Transkript prezentace:

Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž

Program jednání 9: :30 - úvodní slovo - letní akce v Kroměříži - informace z CCRVM 10:30 – 11:00 - prohlídka IC 11:00 – 11:20 - přesun do zámku s výkladem o Kroměříži 11:30 – 13:30 - prohlídka Arcibiskupského zámku s výkladem

Akce v Kroměříži

Zprávy z CCRVM Vše podrobněji a aktuálně na centraly-cestovniho-ruchu-vychodni- moravy-ccrvm/ centraly-cestovniho-ruchu-vychodni- moravy-ccrvm/ • IC Tour 2013 – velké poděkování účastníkům • Fam a press tripy • Prezentace a tiskové konference (TK) • Veletrhy • HIT sezony

D alší informace •prosba zkontrolovat kontaktní údaje o IC na webu (i zda je IC v seznamu vlevo) – neopravovat sami, nahlásit Ing. Horáčkové •trvá zájem o TIPY na VÝLETY, PROGRAMY v okolí měst a obcí ZK ke zpracování na web a Facebook (zasílat Ing. Horáčkové, Mgr. Janečkové) – vč. plakátů a podrobnějších informací o akcích •v případě zájmu k dispozici Průvodce VM (ing. Urbanovský, ) •dotisk propagačních materiálů z vlastních prostředků – informace Ing. Krahulová,

Další informace Kulturní stezka sv. Cyrila a Metoděje •Evropský projekt, v současnosti partneři z ČR, Slovenska, Slovinska, Řecka, Itálie. •Při CCRVM vznikl subjekt „Zájmové sdružení právnických osob Evropská kulturní stezka sv. Cyrila a Metoděje“ (zapsán 30. srpna 2013), od ledna 2014 bude při centrále fungovat výkonný sekretariát projektu. •Cílem je rozvíjet evropskou spolupráci v oblasti trvale udržitelného kulturního turismu. Jednou z prvních aktivit bude vytvoření pasportu míst, spojených či podporujících CM tradice. •Předpokládáme, že informační centra se stanou kontaktními místy pro informování turistů o tématu a v menší či větší míře se zapojí do projektu. •Bližší informace Ing. Urbanovský

Zlín a změny v turistických cílech •uzavřen zámek a původní obuvnické muzeum •nové expozice 14|15 Baťův institut •Muzeum jihovýchodní Moravy vč. obuvnického muzea, Krajská galerie a Krajská knihovna F. Bartoše •v případě bývalého obuvnického muzea a expozic, které byly na zámku, došlo ke sloučení do jediné expozice s názvem Princip Baťa (špičková prezentace Baťovy obuvnické výroby, organizace výroby a života ve Zlíně, cestovatelství Hanzelky a Zikmunda a multimediální tvorby, hlavně filmové •

Právě připravujeme: Kroměříž žádanou destinací – nový projekt na zvýšení konkurenceschopnosti destinace Filmová Kroměříž a další aktivity filmové kanceláře Zlin Region Film Office I novace turistického informačního portálu – příprava nového webu Východní Moravy Marketingové kampaně zaměřené na zdravý životní styl – do roku 2015

Děkujeme Vám za pozornost Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s Tel.: , 901, 902, 903, 905