VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK. VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace

Advertisements

Čas pádí jako voda v křišťálovém vodopádu a tak jako se spojila kapka s kapkou, tak se nám spojily dny a uplynul nám další rok.

Mohl jsem vymyslet pro některý, z vás speciální vánoční přáníčko, ale já jsem řekl NE! Když přáni, tak pro všechny: tak vesele vánoce a šťastný novy rok.
Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou.
CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.

Něco na Vánoce a Nový rok

Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.

Sníh tancuje nad chalupou, pod botama louže křupou
Všem lidem na celém světě přeji…
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
Začíná adventní čas roku 2008
Rok se nám nachýlil ke svému konci a je čas opět po roce vinšovat šťastné a veselé Vánoce a v novém roce, ale to už vám ukážou následující obrázky.
NAD BETLÉMEM JASNÁ HVĚZDA,TO PŘEKRÁSNÉ ZNAMENÍ,PŘÍCHOD SVĚTLA,LÁSKY,ŠTĚSTÍ,NOSITELE NADĚJÍ.
Krásné Vánoce.
TAK SE NÁM SEŠEL ROK S ROKEM A JE OPĚT ČAS POPŘÁT ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE Ráda bych Vám je popřála s pár obrázky z Austrálie.
Kluci, kamarádi, přeji vám co nejpříjemnější poslední chvilku roku a co nejšťastnější vstup do roku Ať Ti ten rok přinese jen a jen to nejlepší!!
JEŽÍŠKU—MÁM PŘÁNÍ.
HEZKÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍ POHODY,JEŽÍŠEK NEPŘÍJDE,PROTOŽE SPADL DO VODY.
Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby { Vánoce nám opravdu klepou na dve ř e, všichni si p ř ejí to nejlepší a na stránkách „Vyso č anští,“
Hvězdný pozdrav sněžných vloček , mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky   a příští rok žádné vrásky.
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
Vzhůru do života. V září se všichni sejdeme a povídáme si, co bylo o prázdninách.Pak nás přivítají paní učitelky a sdělí nám, co pěkného nás čeká.
PROSINEC NEZKLAMAL NÁS,PO ROCE PŘIŠEL ZAS!NEJDŘÍV OVŠEM BARBORA A MIKULÁŠ,PROBUDÍ V NÁS VÁNOČNÍ ČAS!JEŽÍŠEK JE DÁRKŮ PÁN,CESTIČKU JSI NAJDE KNÁM! CO BYCHOM.
Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává
Oheň v krbu tiše praská, v našich srdcích klid a láska, z oblohy se sype sníh, vločky tančí v závějích…
Pohádkové Vánoce přejeme vám Vánoce jako z pohádek,
KARIN   Kalendář mi dneska praví,    že se tvůj svátek slaví,    proto spěchám napsat přání,    hodně dárků k pomilování.    Hlavně štěstí, lásku a to.
Ať s každou spadlou vločkou se rozhostí v srdci mír, ať s každým rampouchem se rozezvoní štěstí, ať vůně vánoc a jehličí Vám přinese do duše klid.
Rolnička mi zacinkala, že je tu čas Vánoc, co kouzelnou má moc
V Y Z N Á N Í L Á S K Y V E R Š Í K Y.
KAMARÁD NewFoton.
Našel jsem spoustu krásných obrázků, které vystihují atmosféru Vánoc.
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
Přeji ti vše nejlepší !.
Vánoční přání pro radost
Veselé velikonoční svátky
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
DUP,DUP,ŤAP,ŤAP,KROK,ZASE UTEKL ROK,PŘEJI VÁM ZLATIČKA,DO DALŠÍCH LET ZDRAVÍČKA,ŤUKY,ŤUKY,CINKY,VÍNKA DO DECINKY,NALÉJ JSI A PŘIPIJ,CELINKOU JI VYPIJ.
Na dortu zas přibyla Ti, další svíčka hořící
1. Už svitlo jitro nedělní a už je bílý den. | Pojďte se na to podívat, kámen je odvalen, Pojďte se na to podívat, kámen je odvalen.
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
Perníková chaloupka aneb
KRÁSNÉ VÁNOCE A NOVÝ ROK
Merry Christmas WHITE CHRISTMAS.
JÁSEJTE ZA DVA,SMĚJTE SE ZA TŘI A OSLAVTE VÁNOČNÍ SVÁTKY JAK SE PATŘÍ
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.

Vypracovali: Martin Madaj a Lukáš Dostál
Vánoční přání pro radost
Šťastné a veselé svátky Vánoční
Krásné vánoční svátky.
Veselé velikonoční svátky
VÁNOČNÍ PŘÁNÍ SPECIÁL PRO VÁS.
Štěstí tomu, kdo ho nemá. Lásku tomu, kdo je sám
Veselé velikonoční svátky
Vánoce Cliccare per avanzare.
Začíná adventní čas roku 2008
4. třída Náš poslední společný půl rok ….
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Krásné a Veselé velikonoce.
Veselé vánoční svátky.
NAD BETLÉMEM JASNÁ HVĚZDA,
Transkript prezentace:

VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK

VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK

VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK

VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK

VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK

VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK UŽ JE TO TU – ZAS JAK VLONI ZDÁ SE TO VŠAK O KUS DŘÍV CO NADĚLÁŠ, ČAS NÁS HONÍ TAK TI PŘEJU VÁNOC SNÍH. AŤ TI SNĚŽÍ SNÍŽEK BÍLÝ POD STROMEČEK DÁRKŮ MOC NA NOVÝ ROK MNOHO ŠTĚSTÍ A AŤ SE DRŽÍ DO VÁNOC (příštích)

NA SILVESTRA POJEZ, POPIJ, POVESEL SE UMÍŠ PŘECE JEŠTĚ ŽÍT O PŮLNOCI ZVEDNI ČÍŠI BUDEM NA SVÉ ŠTĚSTÍ PÍT. CINK CINK PK