TOUR DE LABE HANDICAP 18. - 19.9. 2010 Speciálně sestavená balíčková cena pro Vás 1370 Kč vč.DPH/os/den Obsahem ceny jsou služby uvedené na následujících.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Advertisements

CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
DOVOLENÁ CB K. Vary PASEKY nad JIZEROU č
NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
HOTEL DVOŘÁK TÁBOR s.r.o., Hradební 3037, Tábor
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Hotel Garni - Současná finanční situace v hotelnictví očima managementu“
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
REKONSTRUKCE LETNÍHO KOUPALIŠTĚ V JILEMNICI
Hotel Saloon.
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Budova č.1Gen.Závady 118-kapacita200 osob Budova č.2Litomyšlská 66-kapacita30 osob Budova č.3Gen.Závady 383-kapacita70 osob Školní jídelnaGen.Závady 118-kapacita.
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
CHARAKTERISTIKA ·     je seznam nabízených pokrmů a příloh;   ·     svým vzhledem a obsahem reprezentuje provozovnu;       je reklamním a propagačním prostředkem.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Kdo chce být milionářem ?
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Prezentace zasedacích místností. Předsálí kongresového sálu možnost pořádání cateringových akcí provádění prezenčních úkonů prezentace výrobků a služeb.
Mapa zájmu - plány.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Orlík
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Hotel Kapitán areál s vlastní pláží a sportovišti Vše pro Váš volný čas.
Střelské Hoštice – Lokalizace: na břehu řeky Otavy, Střelské Hoštice 100, okres Strakonice (silnice č. 22 ze Strakonic) Charakteristika.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
KOLO – VODO – CHODO VÝLET Z l a t á K o r u n a
Pořádání letní teambuildingové akce
Penzion u máchova Jezera
Školicí a ubytovací středisko IAT
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Plzeňský kraj 14. –
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
Připravily: Romana Velflová Jana Zábrodská Týmová práce na předmět 3MA382 Příprava Aquaparku na letní provoz.
Projekt Centra sportu AŠSK ČR
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
 Adresa: Vzdělávací a konferenční centrum Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Telč, Náměstí Jana Kypty 74, Telč- Vnitřní Město, telefon:
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Sport ve Štětí Komise pro sport a volný čas města Štětí Prosinec 2015.
Praktická stáž „Osvojení odborných kompetencí – uplatnění obecných ekonomických principů při řízení hotelu“ 17. –
SPORTOVNÍ AREÁL MÍROVÁ SE VÁM JIŽ OD 1. KVĚTNA 2011 OTEVÍRÁ NABÍZÍME...
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
Víceúčelové sportovní centrum Na Chobotě Aktualizace studie proveditelnosti
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
SPORTOVNÍ HRY SENIORŮ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2017
SPORTOVNÍ HRY SENIORŮ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2017
Ostružno - Prachovské skály
Zapiš si TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Zapiš si nyní TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky.
Škola v přírodě
Zapiš si nyní TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky.
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
Letní víkend s Michalem Šubrem
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
OPRAVA PLAVECKÉHO STADIONU
Transkript prezentace:

TOUR DE LABE HANDICAP Speciálně sestavená balíčková cena pro Vás 1370 Kč vč.DPH/os/den Obsahem ceny jsou služby uvedené na následujících stránkách a jsou tučně označené Cenová nabídka zpracoval: Jindra Langová

UBYTOVÁNÍ  Hotel*** 250 lůžek + 18 přistýlek, jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje převážně s balkonem  ½ pokojů s připojením na internet – wifi  Internet koutek v hotelové hale  Non-stop recepce se směnárnou (Euro, USD) a drobným prodejem suvenýrů, hygieny a nápojů  Úschovna sportovního náčiní, sušárna dresů  Půjčovna sportovních potřeb a jízdních kol  Drobné sekretářské služby (kopírování, skenování, tisk dokumentů, fax apod.) Ceny obsahují snídani, DPH a místní poplatky. Bezbariérový pokoj Dvoulůžkový pokoj Třílůžkový pokoj Pokoj s přistýlkou jednolůžkovýdvoulůžkovýtřílůžkovýpřistýlka 900 Kč1600 Kč1800 Kč600 Kč

STRAVOVÁNÍ  Samoobslužná jídelna pro snídaně, obědy a večeře (až 250 míst)  Snídaně formou nabídkového stolu (teplé nápoje, uzeniny, sýry, máslo, džem, med, jogurt, cereálie, mléko, chléb, pečivo, vejce, teplá uzenina apod.)  Oběd – výběr ze 2 polévek a 3-4 hlavních jídel, salátový bar, ovoce, moučník, iontový nápoj  Večeře – výběr ze 2-3 hlavních jídel, salátový bar, ovoce, moučník, pomazánka, iontový nápoj  Zajištění odpoledních svačin a pitného režimu po celou dobu pobytu  Vlastní catering pro malé i velké akce (až 2000 osob), občerstvení při jednáních  Denní Lobby Bar (až 60 osob), Sport Bar s tanečním parketem a terasou (až 250 osob) a letní tenisový klub (až 150 osob venku) Ceny obsahují DPH. Denní samoobslužná jídelna Lobby Bar Sport Bar Tenisový klub snídaněobědvečeřeobčerstveníraut 100 Kč 180 Kč od 50 Kčod 250 Kč

SPORT  Venkovní a vnitřní sportoviště pro více jak 20 druhů sportu, převážně olympijských  4 fotbalové hřiště z toho jedno s umělým trávníkem a osvětlením, atletický stadion se sektory pro hody, vrhy a skoky, 5 tenisových dvorců (antuka), 2 tenisové dvorce travnaté, 3 volejbalové kurty (antuka), 2 volejbalové kurty travnaté, 2 kurty na beachvolejbal, 3 asfaltové hřiště (tenis, nohejbal aj.), 2 dráhy na petanque, nástupní molo pro vodní sporty na Labi + úschovna lodí  Multifunkční sportovní hala s hledištěm až pro 1000 osob (palubovka), 2 sportovní haly s univerzálním povrchem TARAFLEX, krytý atletický tunel 100m se sektorem pro skok daleký a pro vrhy a hody do sítě, vzpěračská posilovna, plavecký bazén 25m se 4mi dráhami  Půjčování sportovních potřeb, zajištění audio/videozáznamu, rozhodčích nebo soupeřů pro přátelská utkání apod. Ceny obsahují DPH. Multifunkční hala Beachvolejbal Fotbalové hřiště Atletický stadion Multifunkční hala Sportovní hala Plavecký bazén Fotbalové hřiště tenisový/volejbalový kurt 1290 Kč/h600 Kč/h2500 Kč/h2000 Kč/h 150 Kč/h

SÁLY A UČEBNY  Kongresový sál s kapacitou až 450 míst divadelně, cca 300 míst školně. Velké pódium, řečnický pult, předsednický stůl, pianino, šatna, barová část pro občerstvení, ozvučení, internet wi-fi, zatemnění.  Kinosál s kapacitou 120 míst divadelně a cca 90 míst školně. Vestavěné plátno, ozvučení, internet.  Učebna č.44 s kapacitou 80 míst divadelně a cca 40 míst školně. Vestavěné plátno, posuvné tabule na stěnách, klimatizace, internet. Možnost ½ denního nebo hodinového pronájmu.  Učebna č. 23 s kapacitou 42 míst školně. Internet. Možnost ½ denního nebo hodinového pronájmu.  Konferenční technika – dataprojektor, přenosná plátna, flipcharty, TV, video, DVD přehrávač, laserová ukazovátka, přenosné ozvučení, bezdrátové a klopové mikrofony, občerstvení během jednání.  Zprostředkujeme jakoukoliv další neuvedenou konferenční techniku nebo službu. Ceny obsahují DPH. Kongresový sál Kinosál Učebna č.44 V.I.P. salónek Kongresový sál kinosál, VIP učebna č.44 Učebna č.22,23,33,34,38,40 Přenosné plátno ozvučení Kč/den10000 Kč/den 5000 Kč/den 300 Kč/den1000 Kč/den

WELLNESS & FITNESS  Regenerační teplý bazén 37° (12-15 osob)  Whirlpool vana s teplou vodou 36-37° (4-6 osob)  Dvě Finské sauny s ochlazovacím bazénkem, solárium  Uvolňovací lázeň pro končetiny, tzv.šlapačky (princip střídání studené a horké vody)  Plavecký bazén 25m s vodou 27°  Vyškolení maséři – sportovní, uvolňovací a speciální masáže  Kondiční posilovna se stroji Green  Speciální posilovna se stroji TechnoGym Ceny obsahují DPH. TechnoGym Plavecký bazén Whirlpool vana Solárium Regeneračn í bazén Whirlpool vana finská sauna Kondiční posilovna Posilovna TechnoGym 1500 Kč/h1000 Kč/h 500 Kč/h800 Kč/h

VOLNÝ ČAS  Minigolf (v době květen až září )  Petanque, Ruské kuželky, tenis, badminton, basseball, volejbal, nohejbal, golf (Poděbrady)  Herna – kulečníkové stoly (karambol, pool), stolní tenis, šipky, stolní fotbálek  Půjčovna jízdních kol (labská cyklostezka Nymburk-Poděbrady vhodná i pro inline brusle)  Sportovní rybolov na Labi nebo na přírodní nádrži Remanence přímo v areálu  Půjčovna sportovního náčiní (tenisové rakety, pálky na stolní tenis, rakety na badminton, sada na basseball, míče na fotbal, volejbal, basketbal, nohejbal, házenou, futsal, atletické náčiní apod.  Prodejna tenisových míčů, sportovních upomínkových předmětů (ručníky, trička, potítka čepice aj.) Ceny obsahují DPH. Minigolf Cyklistika Petanque Cyklostezka u Labe minigolfpetanquekulečník Tenisový kurt jízdní kolo 30 Kč/hra90 Kč/h 150 Kč/h150 Kč/½ dne

DOPROVODNÉ AKCE  DJ nebo živá kapela s vlastní aparaturou a osvětlením.  Lukostřelba, střelba z kuše, vzduchové pistole, laserová střelnice.  Zábavné simulátory – rodeo býk, surfing, snowboarding, formule.  Sumo ring, horolezecká stěna, trampolína, dětské nafukovací atrakce (hrad apod.).  Casino – Ruleta, Black Jack, Poker, Mezi kostky  Závody na Dračích lodích (nymburští Dragons Team jsou mistři světa v této disciplíně)  Zajištění autobusové dopravy. Ceny obsahují DPH. DJživá kapelalukostřelba rodeo býk casinodračí lodě 1250 Kč 1hod 1874 Kč 1 hod 6250 Kč 2hod Kč 5hod Kč 4hod 2Lodě Kč/den