ISC Communication Czech a.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Advertisements

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Představení společnosti
a Internetové dispečinky
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
1. Severočeské družstvo zdravotně postižených Člen tématické sítě pro sociální ekonomiku TESSEA.
Čas letí, spojení trvá … PROJEKT INTERNET ZDARMA DO ORDINACÍ Norbert Hlaváček ředitel MD Access, a.s.
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Úvod do počítačových sítí Úvod. Úvod do počítačových sítí •Úvod, síťové protokoly, architektury,standardy •Fyzická úroveň •Linková úroveň •Lokální počítačové.
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
Bakalářský studijní obor Elektronika a sdělovací technika B-EST.
Prezentace bakalářského oboru
Implementace SAP Business One
Autor: Ondřej Šimčík. OBSAH  Televizory Televizory  Počítače Počítače  Mobilní Telefony Mobilní Telefony.
Výrobce toroidních komponentů značky
STS Uhlířské Janovice s.r.o. Výrobní možnosti společnosti STS Uhlířské Janovice s.r.o.
MOBILNÍ TELEFONY.
Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení Hornicko – geologická fakulta.
Počítačové technologie ve službách dopravy Sledování vozidel off a on-line.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Magdaléna Špačková, 8.C Michaela Gistrová, 8.C Václav Rokyta, 8.C.
Internetový obchod v ČR 2005 / 2006 Konference SAEC, , Bratislava Josef Suchánek APEK - Asociace pro elektronickou komerci.
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
LCS International, a.s..
Měření mobilních služeb Mobilní metokomise Mobile Internet Forum 2010.
Návrh a implementace VOIP sítě
DUEL SERVICES EUROPE a.s. Ohlídáme Váš dům Domácí alarm s GSM/GPRS komunikací.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Inovativní produkty a technologie SCSISpokojenost zákazníka zákazníka Profesinální klientský servis v oblasti kontaktních center Samsung Value System.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Společnost Eurotel a Integrovaný záchranný systém.
Internet Pojem Internet se začal vymezovat v polovině šedesátých let, kdy Američané hledali způsob, jak propojit důležitá vojenská pracoviště a tím zajistit.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
1 H A S A P C o n s u l t i n g, s. r. o. Představení společnosti M ILOŠ Ž ÁČEK.
SVĚT TECHNIKY A JÁ. Mobilní telefon: Zastává mnoho funkcí ( fotoaparát, navigaci, počítač, voláni a sms, rádio a mnoho dalších). Je přenosný lehký tenký.
PŘÍJEM INFORMACÍ 1 Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Telefonování přes Internet
ANECT a.s. – představení společnosti
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
Copyright © 2011, atlantis Leden Copyright © 2011, atlantis Aruba VPN NEW.
Poslouchat hlas zákazníka
Konference CATE 2001 EXPERT & PARTNER engineering.
Očkovací centra Avenier (nejsou jen pro cestovatele) Mirka Kohoutková Obchodní a marketingová manažerka Praha Avenier, a.s., Bidláky 20, 639.
Jednotné komunikační prostředí města Plzně
Mobilní komunikace ve státní správě a samosprávě Možnosti využití mobilních sítí pro komunikaci s občany a a správními orgány.
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
Zdeněk Pospíšil. Mezinárodní obchodní značka, pod kterou japonská firma Panasonic Corporation prodává své výrobky z oblasti domácí elektroniky. Vznikla.
POWER LINE – PLC (POWER LINE COMMUNICATION)
osobní prezentace konzultant ICT
... umění optické komunikace PROFiber Networking s.r.o. se jako bývalá divize Vláknové optiky MIKROKOM s.r.o. opírá o tradici 15tiletého působení v oboru.
Připojení k internetu Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí. Grafické znázornění části internetu.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
IP kamery Instalace + použití. Obsah prezentace Typy a rozdělení Postup instalace Oživení – vyhledání kamer Oživení – spuštění sledovacího programu Závěr.
Přírodní učebna Na přírodní zahradu budou použity peníze ze sběru papíru. Na zahradě se již pracuje! Pan učitel Pavlík momentálně vyrábí kruhové posezení.
AMiT, spol. s r.o.. O společnosti 2 Elektronika pro kolejová vozidla a veřejnou dopravu AMiT je společnost s ručením omezeným Vysoce kvalitní výrobky.
XXI. Seminář STMOÚ, Ostrava května 2011 T-MAPY spol. s r.o. XXI. Seminář STMOÚ, Ostrava května 2011 T-MAPY spol. s r.o.
Ekonomický úsek Tisková konference KŘP.
KIT digital Czech a.s. Praha, září 2009strana : 1 KIT digital Czech a.s. Představení společnosti 14. září 2009 initiate data media.
Informace o projektuKontakt Skanska CZ a.s. Divize Pozemní stavitelství Čechy Murmanská 4/ Praha 10 - Vršovice tel.: fax: 267.
VoIP – internetová telefonie Úvodní seznámení © Mgr. Petr Loskot
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák Název: VY_32_INOVACE_56_Inf8_9 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Mobilní komunikace.
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Vypracovali: Tomáš Dula Jakub Konečný Richard Kalužík Jan Jaspar
Vytvořili: Filip Najman a Vojtěch Valenta
Informační a komunikační technologie
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Miroslav Hora, Rudolf Toužín, Martin Motyčka
Transkript prezentace:

ISC Communication Czech a.s. Představení společnosti Srpen 2011 www.isccz.eu

Základní data 1986 společnost založena v USA 1990 v ČSFR založena společnost s ručením omezeným 2000 společnost přeměněna na akciovou společnost cca 70 zaměstnanců roční obrat více než 350 mil. Kč dynamický růst obratu i době ekonomického poklesu v ČR stabilní síť partnerů po celé ČR www.isccz.eu

Hlavní oblasti činnosti DOVOZ * DISTRIBUCE * PRODEJ * INSTALACE SERVIS * ŠKOLENÍ * PORADENSTVÍ Telekomunikační technika Služby operátorů Telefonní přístroje Biometrické systémy Kancelářská a prezentační technika Sledovací a zabezpečovací technika IP kamery a software ISDN, ADSL, VoIP, internet Klimatizace Navigace Příslušenství www.isccz.eu

Nabízíme Komunikační systémy Alcatel-Lucent, Panasonic, 2N, Gigaset Hlasové i datové služby společností Telefónica, T-Mobile, U:fon, Vodafone GSM telefony značek Nokia, LG, HTC, Samsung, Sony Ericsson, Huawei Odolné mobilní telefony Sonim Bezdrátové i standardní telefony Panasonic, Gigaset, Alcatel, Concorde, Grundig, Brondi, Hagenuk, Telco, Tesla a další Kancelářská technika Panasonic - faxy, kopírky, panaboardy, multifunkční zařízení Klimatizace a tepelná čerpadla Panasonic Docházkové a přístupové biometrické systémy SUPREMA Široký sortiment originálního i neoriginálního příslušenství k telefonům Navigační systémy GPS Garmin, TOMTOM, Navigon Produkty APPLE Náhlavní soupravy Plantronics, Jabra IP kamery a software OXE, Panasonic www.isccz.eu

Nabízíme Dveřní komunikátory, domácí telefony Tesla Videointerkom systémy COMMAX Výtahové systémy 2N GSM brány 2N, Elektronické zabezpečovací ústředny s podporou GSM komunikace 2N Digitální nahrávací zařízení D@AVOS Monitorovací software pro kamerové systémy GO 1984 Audio a videokonferenční zařízení Polycom Spotřební elektronika různých značek www.isccz.eu

Partnerům poskytujeme Pravidelná obchodní a technická školení Technickou podporu E-shop Marketingovou podporu Ochranu skladu Instalaci a servis (záruční i pozáruční) Help desk Motivační a věrnostní programy www.isccz.eu

Záruční servis Telekomunikační a kancelářská technika značky Panasonic ústředny systémové telefony bezdrátové telefony klasické tel. přístroje IP telefony faxy multifunkční zařízení záznamníky kopírky Panaboardy www.isccz.eu

Pozáruční servis Klasické a bezdrátové telefonní přístroje značky Gigaset a Siemens Mobilní telefony značek Nokia, Sony Ericsson Ústředny Alcatel Konzultace opravy s techniky přímo na místě Drobné menší opravy na počkání – po konzultaci V případě déle trvající opravy poskytnutí náhradního faxu zdarma Sledování průběhu opravy on-line na stránkách www.isccz.eu

ISO certifikace www.isccz.eu

DĚKUJEME a TĚŠÍME SE NA DALŠÍ SPOLUPRÁCI