Atletický klub A. C. Sparta Praha

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji.
Advertisements

Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
CZECHMAN Kid‘s Team, SK OMT Pardubice
Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee.
Atletický klub A.C. Sparta Praha
RAGBYOVÝ KLUB WRC LOUNY
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
BASKETBAL II..
Oddělení mládeže a sportu
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
LONDON 2012 inpire a generation
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Judo Sokol Praha Vršovice
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
SEMINÁŘ TRENÉRŮ VESLOVÁNÍ
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
ATLETIKA 2.
NEJLEPŠÍ SDRUŽENÁŘI. HISTORIE Mezi nejslavnější závodníky je možné zařadit především olympijské vítěze a mistry světa, kterými jsou Anssi Koivuranta (FIN),
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
ATLETIKA přednáška.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
1 Fakultní ZŠ Olomouc, Tererovo nám. 1 VÝHODY PRO ŽÁKY SPORTOVNÍCH TŘÍD.
NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ KRASOBRUSLAŘI
Euroškola střední odborná škola, Litvínov- Hamr, Sklářská 81
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
ČEŠTÍ LYŽAŘI - KLASICI.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Sportovní a podnikatelská střední škola, s.r.o.
NEJLEPŠÍ SKOKANI NA LYŽÍCH
SYSTÉM ZABEZPEČENÍ PŘÍPRAVY KE STÁTNÍ A REZORTNÍ SPORTOVNÍ REPREZENTACI V PŮSOBNOSTI MINISTERSTVA OBRANY Zpracoval:
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Sady 5. května Plzeň
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Zlatá koruna Královéhradeckého kraje 2016 Ocenění.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
Ekonomika a management atletických klubů. Ekonomika ČAS Česká atletika s.r.o. Česká atletika, s. r. o., je marketingovou agenturou Českého atletického.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
FC Slovan Rosice, z.s..
Nábor mladých fotbalistů
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
BSE České Budějovice o. s.
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Plavecký klub Děčín.
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
Transkript prezentace:

Atletický klub A. C. Sparta Praha NABÍDKA PRO PARTNERY

Historie Jeden z nejstarších atletických oddílů v ČR Odkaz na velké úspěchy Sparťanů ve starořeckých OH, spartskou výchovu a houževnatost Za náš klub závodili Olympijští vítězové Dana Zátopková a Ludvík Daněk Další olympijští medailisté Jiří Skobla, František Janda Suk a František Douda Sparťanští atleti získali množství medailí z kontinentálních i světových šampionátů

Současnost Sídlo A.C. Sparta Praha se nachází na atletickém stadionu na Letné, hned vedle fotbalového stadionu . Náš atletický stadion je zároveň využíván fotbalisty Sparty. Podmínky pro trénink nám ztěžuje výstavba tunelu Blanka. Proto jsme se rozhodli ve spolupráci s Association Club Sparta Praha a magistrátem hl. města Prahy vybudovat nový atletický stánek na Podvinném mlýně, který by měl být dobudován nejpozději v roce 2011. V současné době atletický oddíl disponuje několika reprezentanty a družstva dospělých se nacházejí v I. lize. Mládežnická družstva soutěží stejně jako družstvo mužů „B“ na úrovni pražských přeborů družstev.

Současnost - závodníci Reprezentanti ČR a medailisté z mistrovství ČR: Remigius Machura – juniorský mistr Evropy a několikanásobný mistr ČR Nela Severová – několikanásobná mistryně ČR a reprezentantka Vladislav Hruška – medailista z MČR a reprezentant Tomáš Staněk – medailista z MČR a reprezentant Bohuslav Macháč – medailista z MČR Ondřej Cais – medailista z MČR Lucie Fišerová – medailistka z MČR

Budoucnost a plán Sparťanská atletika měla po většinu své existence velkou členskou základnu, která byla předpokladem pro růst špičkových závodníků. Z důvodu omezení činnosti oddílu kvůli výstavbě tunelu Blanka výrazně poklesl rozsah členské základny. V novém reálu bychom tedy rádi zaznamenali nárůst počtu členů alespoň na úroveň původního stavu. Chceme podchytit a vytrénovat nové atletické talenty a zvýšit počet reprezentantů ČR ze sparťanských řad. Plánujeme postup družstev mužů a žen zpět do extraligy, kam v minulosti tradičně patřila. To vše pro nás znamená zajistit dostatečné sportovní zázemí vzhledem ke konkurenci. K tomu budeme potřebovat zabezpečení materiální (atletické vybavení, náčiní, nářadí, dresy) i personální (kvalitní trenéři, členové realizačního týmu...)

Generální partner Obchodní jméno hlavního partnera v názvu atletického klubu Reklamní označení na dresech všech závodníků Možnost využití názvu A.C. Sparta Praha a sportovců klubu ve vlastní inzerci a k vlastním PR aktivitám Reklamní bannery v prostorách atletického stadionu – Letná Reklamní bannery v prostorách A.C. Sparta Praha - Podvinný mlýn Reklamní bannery na všech akcích a mítincích pořádaných A.C. Sparta Praha Možnost využívání atletického stadionu a posilovny ( včetně kvalifikovaných trenérů ) k firemním účelům a vlastní kondiční přípravě. CENA: 250 000,- Kč

Hlavní partner Reklamní označení na dresech všech závodníků Možnost využití názvu A.C. Sparta Praha a sportovců klubu ve vlastní inzerci a k vlastním PR aktivitám Reklamní bannery v prostorách atletického stadionu – Letná Reklamní bannery v prostorách A.C. Sparta Praha - Podvinný mlýn Reklamní bannery na všech akcích a mítincích pořádaných A.C. Sparta Praha Možnost využívání atletického stadionu a posilovny ( včetně kvalifikovaných trenérů ) k firemním účelům a vlastní kondiční přípravě. CENA: 80 000,- Kč

Partner Reklamní bannery v prostorách atletického stadionu – Letná Reklamní bannery na všech akcích a mítincích pořádaných A.C. Sparta Praha Možnost využití názvu A.C. Sparta Praha a sportovců klubu ve vlastní inzerci a k vlastním PR aktivitám Možnost využívání atletického stadionu a posilovny ( včetně kvalifikovaných trenérů ) k firemním účelům a vlastní kondiční přípravě. CENA: 30 000,-Kč

Oficiální dodavatel Reklamní bannery v prostorách atletického stadionu – Letná Reklamní bannery na všech akcích a mítincích pořádaných A.C. Sparta Praha Možnost využití názvu A.C. Sparta Praha a sportovců klubu ve vlastní inzerci a k vlastním PR aktivitám Možnost využívání atletického stadionu a posilovny ( včetně kvalifikovaných trenérů ) k firemním účelům a vlastní kondiční přípravě. CENA: barterový obchod

Oficiální stránky klubu: Kontakt Oficiální stránky klubu: www.atletikasparta.cz Kontaktní osoba: Petr Jaroš petrjaros@email.cz +420 603 912 694