Čas letí, spojení trvá … www.mdaccess.cz PROJEKT INTERNET ZDARMA DO ORDINACÍ Norbert Hlaváček ředitel MD Access, a.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Advertisements

PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Školní síť a její připojení k internetu
DIAL – UP ISDN ADSL kabelová televize bezdrátové (WiFi) mobilní
K-base – Středočeská alternativa Freebase
Metropolitní síť. Co přináší metropolitní síť obcím  Pokrytí požadavků občanů na moderní technologie  Jistota dobrého rozhodnutí – možnost rozšíření.
Hosting informačního systému K2
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Profesionální monitory Společnost HANTAREX vyvinula a zpracovala technologii modulárních monitorů pro digitální video stěny.
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
E-Česko 2006 Státní informační a komunikační politika Praha Vladimír Mlynář.
Centrální elektronická podatelna a úřední deska Městský rok informatiky.
Certifikační autority – situace v ČR
Kanceláře k pronájmu Křižíkova 1377, Frýdek-Místek
GTS CZECH, a.s. pro MD Access, a.s.. GTS a MD Access  GTS poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných.
Obor informační technologie
INTERNET - TERMINOLOGIE
Elektronické služby VZP ČR
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Internet Pojem Internet se začal vymezovat v polovině šedesátých let, kdy Američané hledali způsob, jak propojit důležitá vojenská pracoviště a tím zajistit.
Converged Communications Friday, April 10, 2015 Telekomunikační technologie jako nástroj pro optimalizaci chodu zdravotnického zařízení.
Komerční využití systému ISDS
Připojení k internetu (GPRS-EDGE-CDMA a Wi-Fi)
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Dámy a pánové, držte si klobouky, zrychlujeme!. Internet Expres od 1. února 2006 zrychluje  Revoluce v nabídce vysokorychlostního internetu od ČESKÉHO.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
Jan Křečan ISSS 2005 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
Chci nabízet připojení WiFi. Malá domácí síť Nabízí možnost připojení kdekoli v bytě, nebo domě V zahraničí se nabízí v balíčku s připojením ADSL. Ukažme.
NEBOLI. Pojem elektronické bankovnictví Podstatou je elektronické jednání mezi klientem a finanční institucí. Podstatou je elektronické jednání mezi klientem.
Možnosti připojení k Internetu ve Velkém Meziříčí
eHealth vs eGovernment : souboj bez vítěze
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
Kvalita a bezpečnost IT ve zdravotnictví
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Informační a komunikační technologie
Mobilní komunikace ve státní správě a samosprávě Možnosti využití mobilních sítí pro komunikaci s občany a a správními orgány.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Připojení k internetu Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí. Grafické znázornění části internetu.
B i o c y b e r n e t i c s G r o u p Nový obor - počítače v medicíně a biologii  Proč je management informací ústřední otázkou v biomedicínském výzkumu.
Pharma Factoring Factoring České spořitelny, a.s.
Technické řešení PostSignum QCA
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Centrální elektronická podatelna a úřední deska ISSS 2006.
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Windows 7 – hlavní panel, základní nastavení Windows 7 – nastavení spořiče.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
Důvody vypsání výběrového řízení na připojení města k internetu 1) Firma Logicprim s.r.o. neplní dlouhodobě smluvní závazek na záložní bezdrátové připojení.
Projekty CCRJM v oblasti internetových aplikací Brno Ing. Lukáš Bačík.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 POČÍTAČE A INTERNET V ČESKÉ SPOLEČNOSTI DOMÁCNOSTI A JEDNOTLIVCI Využívání informačních.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Josef Šetek Seminář pro SC 3.2 ZVYŠOVÁNÍ EFEKTIVITY A TRANSPARENTNOSTI VEŘEJNÉ SPRÁVY PROSTŘEDNICTVÍM ROZVOJE VYUŽITÍ A KVALITY.
Základy práce s portálem CzechPOINT. 2 Úřad na cestě k lidem Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Asistované místo výkonu veřejné správy.
VoIP – internetová telefonie Úvodní seznámení © Mgr. Petr Loskot
Připojení k internetu Jakub Adam, 9.B GPRS General Packet Radio Service (GPRS) je služba umožňující uživatelům mobilních telefonů GSM přenos dat a připojení.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák Název: VY_32_INOVACE_02_Inf6 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Připojení k.
Základy práce s portálem CzechPOINT HW, SW, tokeny, certifikáty, administrace.
Biometrika v informační bezpečnosti Daniel Raška.
Možnosti připojení k internetu
Elektronické bankovnictví
Informace o projektech v IDS JMK
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
INTERNET - TERMINOLOGIE
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Software (programy) Vypracoval: Mgr. R. Jančar
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Transkript prezentace:

Čas letí, spojení trvá … PROJEKT INTERNET ZDARMA DO ORDINACÍ Norbert Hlaváček ředitel MD Access, a.s.

Čas letí, spojení trvá … Cíle společnosti MD Access Vytvářet podmínky pro efektivním a zabezpečenou elektronickou komunikaci ve zdravotnictví –Internetizace  Zpřístupnění internetu –Computerizace  Dostupný hardware  Kvalitní a bezpečný software –Autentizace a autorizace  Kvalifikované elektronické podpisy/certifikáty

Čas letí, spojení trvá … Projekt INTERNET ZDARMA •Určeno –v první fázi zdravotnickým pracovníkům do jejich ordinací a lékáren –následně i pro zdravotnická zařízení většího typu •Parametry –Vysokorychlostní (ADSL 256/64 kb/s) –Neomezený –24 hodin 7 dnů v týdnu •Zvýhodněné hlasové služby

Čas letí, spojení trvá … Kdo to zaplatí •Zdravotnický subjekt hradí pouze jednorázově –990 Kč (bez DPH) - aktivační poplatek – 1 Kč (bez DPH) - instalační balíček ( splitter, ADSL modem, kabely) •Aplikace MD Screen –Podmínkou pro službu zdarma je instalace a chod speciálního spořiče obrazovky MD Screen, který se spouští ve chvílích, kdy zdravotník svůj počítač nevyužívá. Na obrazovku pak přináší medicínská informační sdělení a i komerční zprávy od dodavatelů do zdravotnictví. Nicméně jakmile lékař pohne myší nebo se dotkne klávesnice, MD Screen zmizí a lékař může nerušeně pokračovat ve své práci.

Čas letí, spojení trvá … Další rozšiřování internetových služeb •V současnosti je nabídka limitována dostupností technologie ADSL (pokrývá 60-70% populace) •Využívání dalších technologií –Kabelové –Bezdrátové  vysokofrekvenční pásmo  GPRS, EDGE … •Jednání s dalšími partnery –COMA, UNET, České radiokomunikace –Otevřenost všem ostatním

Čas letí, spojení trvá … Plán rozvoje aktivit MD Access •Poskytnout internet zdarma cca zdravotnickým subjektům v roce 2005 •Nabídnout kvalifikované elektronické certifikáty v prvním čtvrtletí roku 2005 •Připravit nabídku výhodného hardware a software •Rozšířit distribuční síť o další partnerské firmy z oblasti informačních systémů ve zdravotnictví