MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POPIS AREÁLU Ubytování představuje 12 rodinných dvojdomků vždy se sedmi 2 až 3 lůžkovými byty přístupnými vchodem situovaným do středu areálu. Každý byt.
Advertisements

Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD
NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Bytové družstvo U Arény
2 CHARAKTERISTIKA PROJEKTU  Veletrh se zaměřením na setkání potenciálních zaměstnavatelů, personálních agentur s cílovou skupinou volných pracovních.
DPH Vypočítej sazbu DPH.
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblastEkonomika a účetnictví – Obchod DUMVY_32_INOVACE_EKU_325.
Systemotronic-Real, s.r.o. Hybešova 38, Brno
Divadlo Hybernia prezentace pro partnery
EKONOMICKÉ ASPEKTY LÉČBY 1  Diagnostika  Léčba:  Absorpční pomůcky  Léky  Fyzioterapie  Operace  Pracovní neschopnost.
SELECT studio a. s.. Jednorázové výdaje Vybavení (kamery, mikrofony, rekvizity, zelené plátno) – Kč Auta – Kč Celkem: Kč.
P R E Z E N T A C E Auto Salač s.r.o.
Prémiová automatická objednávka
Pivní a vinné slavnosti 2014
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Hotel Saloon.
Doučování Bc. Jiří Švec Doučování Předměty: ◦ Účetnictví  Převážně pro studenty obchodních akademií, středních a vyšších odborných škol.
Silniční daň.
Mobilní přepážky Letiště Praha - Ruzyně. Všeobecné podmínky Přepážky jsou umístěny v příletové hale, dle žádosti na Terminálu 1 nebo Terminálu 2, vždy.
specialista na firemní květinový servis
Tepelné čerpadlo 3.
Jak v praxi využít analýzu bodu zvratu?
Daň z přidané hodnoty.
SRDCE NA DLANI 2005 Řada charitativních koncertů na pomoc Fondu Ohrožených Dětí.
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_62_INOVACE_A1 – 31.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Kdo chce být milionářem ?
Násobení a dělení čísel 10, 100 a jejich násobků
1 Reklama na letišti Praha Ruzyně. 2  Platí na všechny objednávky zaslané do  Platí v průběhu období –
Daň z přidané hodnoty.
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
Řešíme pro případy, kdy firma účtuje o zásobách: a) způsobem A, b) způsobem B.
Prezentace zasedacích místností. Předsálí kongresového sálu možnost pořádání cateringových akcí provádění prezenčních úkonů prezentace výrobků a služeb.
Mapa zájmu - plány.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
Členění útvarů Alokační fáze
1 Seminář. 2 Veřejná podpora Obecná pravidla PRV.
Daň z přidané hodnoty a její účtování
Základy ekonomie Egor Sidorov Seminář 1/2.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Azylák PC IS pro služby sociální prevence. PC IS „Azylák“
VY_32_INOVACE_ Daňová soustava.
Trotec FineMarker Hybrid
TEL Základní osvětlení sálu reflektory PAR 64 (24ks) ze čtyř stran na stojanech. Včetně bodového reflektoru- Follow.
– ročník výstavy pro lidi, kteří nezůstávají sedět doma 16. ročník výstavy ze soutěže „ pro radost a potěšení“ POD ZÁŠTITOU: MINISTERSTVA.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Ebixpedice za úplným zatměním Slunce 21. srpna 2017 USA
Pronájem nebytového prostoru Ostrava – Poruba, B. Martinů 812/11
IV. ročník Memoriálu Jana Marka
Povodně a finanční pomoc Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
Penzion u máchova Jezera
Energie Slunce Realizace fotovoltaických elektráren.
Výpočet úroku. Paní Nováková si na dobu 9 měsíců uložila do banky Kč na termínovaný vklad při úrokové míře 4,5% p.a.  A) vypočítej, kolik Kč úroku.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Pear s.r.o. Vesmírné dobrodružné výlety Nabízíme jednodenní výlety na Měsíc, Mars,. Saturn, Uran, Neptun, Venuši, Merkur i Jupiter Nejen rodinné týdenní,
Obvod, obsah – 1 Čtverec, obdélník, pravoúhlý trojúhelník
Prezentace služeb Pokoje 4* Restaurant Catering.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
PRODUKTY BIOSUNTEC – DOTACE NZÚ SAMOSTATNÝ OHŘEV VODY FOTOVOLTAIKOU I. (VEŠKERÉ CENY U VŠECH PŘÍKLADŮ JSOU VČETNĚ DPH) INSTALOVANÝ VÝKON:1,5 kW.
Materiálně-technický standard v sociálních službách Eva Capicarová.
SPORTOVNÍ AREÁL MÍROVÁ SE VÁM JIŽ OD 1. KVĚTNA 2011 OTEVÍRÁ NABÍZÍME...
Prostory zámku Litomyšl pro Vaše akce. 1.Kongresové centrum 2.Svatební prostory 3.Zámecké divadlo 4.Exteriéry a zahrada.
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
Transkript prezentace:

MAJAKOVSKÉHO SÁL

RAISŮV SÁL

SPOLEČENSKÝ SÁL

MAJAKOVSKÉHO SÁL + BALKON

RAISŮV SÁL, SPOLEČENSKÝ SÁL

NÁRODNÍ DŮM NA VINOHRADECH

NÁRODNÍ DŮM NA VINOHRADECH CENÍK PRONÁJMŮ PRO MATURITNÍ PLESY 2015 V celém objektu NDV je přísný zákaz kouření!!! Cena (Kč) DPH 21% Celková cena (Kč) Majakovského sál (včetně balkónu) 100.000 21.000 121.000 Pouze v měsíci lednu Vám nabízíme speciální cenu za pronájem Majakovského sálu. Majakovského sál (včetně balkónu) 80.000 16.800 96.800 Jako doplněk k Majakovského sálu Raisův sál 20.000 4.200 24.200 Společenský sál 10.000 2.100 12.100 Samostatný pronájem (bez Majakovského sálu) Raisův sál 80.000 16.800 96.800 Společenský sál 60.000 12.600 72.600 Salonky č. 14 a 15, jako zázemí pro účinkující a organizátory, jsou poskytnuty k pronájmu zdarma. Celý dům ( 3 sály a salonky č.14 a 15) 130.000 27.300 157.300 Další služby, které jsou povinné pro pořádání maturitního plesu po celý čas plesu - služby zvukaře, osvětlovače a bezpečnostní služba. Celková cena tohoto balíčku činí 10.000,- Kč + DPH – ( 1x zvukař, 1x osvětlovač, 2x bezpečnostní služba). V ceně za pronájem sálu je zahrnuto následující: - postavení sálu, zapůjčení inventáře Národního domu (stoly, židle, řečnický pult, maskérské stolky, atd.), - odběr vody, vytápění / chlazení, - odběr elektrického proudu (do 100 kW), - zastavení autobusů (nákladních aut) v bezprostřední blízkosti NDV, - stávající osvětlení a ozvučení, - pořadatelská služba. Nezahrnuté služby v ceně pronájmu: - šatna pro hosty 10,- Kč / kus, placeno individuálně, - výroba a tisk vstupenek 5,- Kč / kus + DPH v případě Vašeho zájmu, je možné zajistit si vlastní výrobu a tisk vstupenek - technické vybavení nad rámec NDV, tzn. pronájem technického vybavení (ozvučení, osvětlení) záleží na konkrétních požadavcích kapel a klienta (klavír, bodové reflektory apod.). Kontakt: obchod@nardum.cz, +420 221 596 206