UNDER ARMOUR Softball.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prestižní 3D podznačky.
Advertisements

Pro posun snímků použijte šipky na klávesnici. PAS3 100 Standardní provedení: Materiál:Satén Barva:Tělová tmavá Podpatek:FLER (7 cm) Doplňky:Přední přezka.
Umělá vlákna = syntetická
NIKE OBUV.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
MESIT – 8. květen MASÁŽE Jakub Mrva. Proč masáž? - patří mezi nejvhodnější metody regenerace sil po práci - pomáhá při nežádoucích stavech jako.
Základní vzdělávání - Člověk a příroda - Přírodopis – Biologie člověka
KOŽNÍ SYSTÉM.
Stavitelství 9 PROSTUP TEPLA OP
Popis produktu: Perfektní kombinace rychlosti a kvality, nový 15,1 Mpix CMOS snímač a obrazový procesor DIGIC 4 v kombinaci s vysokou kvalitou fotografií.
Výzbroj a výstroj našeho teamu.
D r o b n o s t i z kůže kontakt: Každý výrobek je originál a je možné si ho objednat na uvedeném kontaktu. Přeji Vám příjemně strávené.
Product Management Continental / 2010 © Continental Product Fact Book ContiForceContact TM Marketing Technologie ovlivňuje Design Zadní osaPřední.
FRENCYS Zima 2014/15.
Pro posun snímků použijte šipky na klávesnici. STD Standardní provedení: Materiál:Satén Barva:Tělová tmavá Podpatek:FLER (7 cm) CENA:1.790,- Možnost.
Druhy obvazů – obinadlové obvazy
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
Obleky a oblečení u jednotek požární ochrany
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
Presents premium diving lights. Kvalita za dobrou cenu Svítilny FINN LIGHT jsou kvalitativně a technologicky na špici trhu s potápěčskými svítilnami.
Tork BusinessSchool Produktové školení Tork Posílení díky znalostem.
Sympatex Technology – 2007, naše cesta do budoucnosti.
Nová digitální piana 2009 / 2010 FAST ČR, a.s
Model: CS 05 • ELEGANTNÍ OVLÁDACÍ PANEL
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
Tradition in Leadership Setkání textilu a kovu Tradition in Leadership.
VY_52_INOVACE_ZBO2_5164HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
ZEMĚ výjimečná? ...nebo jen jedna z mnoha?.
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
VY_52_INOVACE_ZBO2_5864HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Běžecké lyže Běžecké lyže se od sebe navzájem liší vzhledem, tvarem, hmotností, a jízdními vlastnostmi Jízdní vlastnosti lyží vyplývají z jejich vlastností.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 14Číslo DUM.
- lyžařské oblečení včetně doplňků (brýle, přilby, chrániče, rukavice) vrstvené oblékání.
EVOPOWER SS 2015 KOPAČKY VELIKOST Běžná cena:1599,- Cena pro Vás: 999,- Juniorské kopačky evoPOWER 3.2 jsou to pravé pro hráče všech kategorií.
Biologie člověka.
EVOSPEED SS 2015 KOPAČKY VELIKOST Běžná cena:1599,- Cena pro Vás: 999,- Fotbalové kopačky evoSPEED 4.3 pro juniory využívají měkkou a lehkou.
Plasty Materiál byl vytvořen v rámci projektu
52_INOVACE_ZBO2_0164Ho Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
„Sportem ku zdraví, poradí Všestranný“ Svět sportovní módy Pavel Všestranný CZ.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Produktová prezentace 08/2007 Tork is an SCA brand Produktová prezentace - ubrousky.
52_INOVACE_ZBO2_0964Ho Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
Shrnutí poznatků ze semináře o půjčování audiovizuálních děl v knihovnách v České republice V Praze 23. března 2007 Aleš Danielis a Ondřej Materna Přílohou.
Vypracoval: Jozef Gibeľ
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
SE ZVLÁŠTNÍMI VLASTNOSTMI
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_MARTA_KAFKOVA_PRODEJ_TEXTILNIHO_ZBOZI_TE XTILNI_VLAKNA_PREZENTACE_03 Název školy Střední.
HLAVNÍ ZMĚNY U NOVÝCH SPORÁKŮ Nová mřížka STABIL PLUS Nová sjednocená grafika (panel, sklokera. deska) Nová 3D rukojeť Nové lesklé sklo dvířek.
Vytvořil: Miroslav Tobyška. Skříne počítačů Skříně počítačů (case) slouží pro uchycení komponent počítače a dále k ochraně těchto komponent proti vnějším.
Nové oděvní materiály Další možnosti vývoje materiálů.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor:Mgr. Jiří Hajn Název DUM:VY_32_Inovace_ – Kůže Název sady:Přírodopis – lidské tělo Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
POVRCH LIDSKÉHO TĚLA Veronika straková.
PUMA x FACR jedna z největších sportovních firem světa
Technické prostředky v požární ochraně
DE’LONGHI KOMFORT TRRS0715C – TRRS0920C – TRRS1225C OLEJOVÉ RADIÁTORY
SUCHÝ TRILAMINÁTOVÝ OBLEK AGAMA EXTRA
KNITWEARS/ SVETRY.
Nabídka výrobků z ovčí vlny fa Hořínek Miroslav
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
PRÁDLO Z TKANIN- osobní prádlo
PRÁDLO Z TKANIN - obrubované zboží
DRESSES/ ŠATY.
From Czech Sheeps to You
LYŽAŘSKÁ A SNOWBOARDOVÁ VÝSTROJ
VY_32_INOVACE_657_OCHRANA MATERIÁLU NÁTĚREM Název školy
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
Transkript prezentace:

UNDER ARMOUR Softball

UNDER ARMOUR využívá pouze funkční materiály, které splňují pomáhá v přípravě pro maximální výkony mnoho profesionálním sportovcům je značkou, která myslí na životní prostředí Patří, co se technologií a designu týče, mezi absolutní špičku ve světe je NOVINKOU na českém trhu podporuje i nejmladší sportovce je značkou, která pomáhá bojovat proti rakovině prsu využívá pouze funkční materiály, které splňují ty nejnáročnější požadavky uživatelů

Funkční letní prádlo Jemný, lehký a hladký materiál řady HeatGear, který je bytelný a pohodlný Lehký materiál, který díky pružnosti do všech stran zaručuje maximální pohyblivost Anti-Odor technologie zabraňuje vzniku mikrobů, které způsobují nepříjemný zápach, takže Tě udrží déle fresh. Hladký flatlockový šev zabraňuje podráždění kůže Materiál: 5.0 oz Polyester/Elastan . Signature Moistrure Transport System pro odvod potu Tě udrží v klidu a pohodě (1236223-001) UA HG SONIC COMPRESSION LS TEE - 632 Kč bez DPH (Doporučená MOC – 1019 Kč) (1236224-860) UA HG SONIC COMPRESSION SS TEE - 539 Kč bez DPH (Doporučená MOC – 869 Kč)

Funkční zimní prádlo 4-Way Stretch pružný materiál dopřeje neomezenou volnost pohybu, ale přitom skvěle drží tvar. Měkká, počesaná vnitřní vrstva udrží teplo Dvouvrstvá konstrukce je bytelná, hladká a rychle schnoucí Hladké, flatlockové švy a raglánový střih zajišťují dokonalou volnost pohybu bez podráždění pokožky Signature Moisture Transport System odvádí pot od těla (1221708-001) UA CG EVO COMPRESSION MOCK - 991 Kč bez DPH (Doporučená MOC – 1599 Kč) (1003539-410) UA CG SS COMPRESSION MOCK - 811 Kč bez DPH (Doporučená MOC – 1309 Kč)

Mikiny Armour®Fleece mikina pro mírné až chladné počasí UA Storm technologie – impregnovaný, voděodpudivý materiál vás udrží v suchu a pohodlí, ale zachovává skvělou prodyšnost UA Storm technologie – impregnovaný, voděodpudivý materiál vás udrží v suchu a pohodlí, ale zachovává skvělou prodyšnost Charged Cotton® – obohacená bavlna kombinuje jemnost a pohodlí běžné bavlny s prodyšností a rychleschnoucími vlastnostmi syntetických materiálů (1233245-025) UA AF® Storm Big Logo Hoody - 1078 Kč bez DPH (Doporučená MOC – 1739 Kč) (1236696-001) UA CC® Storm Transit Full-Zip Hoody - 1171 Kč bez DPH (Doporučená MOC – 1889 Kč)

Kraťasy Lehký tkaný materiál se strukturou je dostatečně bytelný, aby vydržel jakékoliv zatížení Signature Moisture Transport System pro perfektní odvod potu. Froté šortky francouzské konstrukce, vyrobené z hebké bavlny, Ti dopřejí pohodlí a skvělou výdrž Materiál: Polyester Signature Moisture Transport System odvádí pot od těla a udrží Tě tak v suchu a pohodlí Materiál: 100% bavlna (1229092-403) UA NEW EU MULTIPLER SHORT - 539 Kč bez DPH (Doporučená MOC – 869 Kč) (1229083-410) UA EU COTTON SHORT – 489 Kč bez DPH (Doporučená MOC – 789 Kč)

Funkční boxerky 4-Way Stretch materiál pro větší volnost pohybu a rychlejší schnutí Vylepšená funkční guma v pase pro bezpečné a pohodlné usazení Flatlockové švy pro neomezený pohyb bez podráždění pokožky Signature Moisture Transport System odvádí pot pryč a tím Tě udržuje v suchu a pohodlí Anti-Odor technologie zabraňuje vzniku mikrobů, které způsobují nepříjemný zápach, takže Tě udrží déle fresh (1230365-001) UA THE ORIGINAL 9” BOXERJOCK® BOXER BRIEFS - 359 Kč bez DPH (Doporučená MOC – 579 Kč)

Tepláky Bytelný materiál s počesanou vnitřní vrstvou jsou dokonale pohodlné a teplé Kapsy ze síťoviny Vyšívané logo a nápis Signature Moisture Transport System odvádí pot od těla Skrytá elastická guma v pase s vnitřní šňůrkou pro lepší a pohodlnější usazení (1232852-410) UA AG STRENGTH TRACK PANT - 718 Kč bez DPH (Doporučená MOC – 1159 Kč)

Polo Revoluční Coldblack® technologie odráží infračervené a teplé paprsky, takže ani tmavé látky se tak nezahřívají a dopřejí Ti komfort i za pražícího slunce Anti-Odor technologie zabraňuje vzniku mikrobů, způsobujících nepříjemný zápach, takže budeš déle fresh Lehká, nepatrně strukturovaná funkční látka je navíc extrémně bytelná Vylepšená ochrana UPF 30+ blokuje UV-A i UV-B parsky a chrání tak Tvou kůži Signature Moisture Transport System odvádí pot a udrží Tě v suchu, klidu a pohodlí (1233725-001) UA HG COLDBLACK OUTLINE LOGO POLO - 991 Kč bez DPH (Doporučená MOC – 1599 Kč)

Polo Anti-Odor technologie zabraňuje vzniku mikrobů, způsobujících nepříjemný zápach, takže budeš déle fresh Užší atletický střih Vylepšená ochrana UPF 30+ blokuje UV-A i UV-B parsky a chrání tak Tvou kůži (1201519-001) UA HG PERFORMANCE POLO - 718 Kč bez DPH (Doporučená MOC – 1159 Kč)

Bag na boty Praktická cestovní taška na boty Průduchy pro lepší větrání UA bytelné zipy Rozměry 38 x 22 x 14 cm (1218037-001) UA PTH L TEAM SHOES BAG - 272 Kč bez DPH (Doporučená MOC – 439 Kč)

Taška Taška vhodná na baseball i softball Odolné provedení, kvalitní kovové lisované zipy Kapsa na 3 pálky, zvláštní kapsa na helmu a boty Rozměry 94 x 30,5 x 20 cm Materiál 100% nylon (1206724-001) UA DUGOUT BAT BAG - 1171 Kč bez DPH (Doporučená MOC – 1889 Kč)

Kontakt Veškeré oděvy mohou mít potisk nebo výšivku dle požadavku. Cena bude kalkulována dle konkrétních požadavků (počet barev, velikost a vybraná technologie). Nabídka zboží je orientační - na základě konkrétní objednávky (počty a velikosti) může být upravena dle aktuální dostupnosti zboží. Petr Matoušek Obchodní manažer Tel: 777 555 666, Email: p.matousek@bagosport.cz