Destinační management turistických lokalit regionu Hranicko a Dolina Małej Panwi Projekt podpořen z OP Přeshraniční spolupráce ČR – PR Hranická rozvojová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Žijeme aktivně a zdravě Motto: Kdo si hraje, nezlobí.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Škola obnovy venkova Třanovice Spolek obnovy venkova Česká republika Moravskoslezský kraj Francie Morbihan.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
GUIDE ME! Projekt mezinárodní spolupráce. Anotace projektu  Moderní technologie pro podporu cestovního ruchu  Propagace cestovního ruchu  Výměna zkušeností.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Projekt Podpora rozvoje Olomouckého kraje Ing. Marta Novotná 1. října 2008.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Projekt partnerství škol Comenius Comenius School Partnership Mezinárodní projekt spolupráce mateřských škol „Okno do světa“
Evropské seskupení pro územní spolupráci TRITIA – vývoj spolupráce čtyř regionů Mgr. Petr Ksenič Ostrava, 18. října 2011.
Udržitelný rozvoj služeb cestovního ruchu Zpráva o průběhu projektu v období leden – červen 2006 Valná hromada Mikroregionu Hranicko Spolufinancováno.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Cesta k modernímu vzdělávání
MEZINÁRODNÍ SROVNÁVACÍ STUDIE Produkt RP Podpora Romů v Praze.
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Program rozvoje venkova a problematika DPH Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Partnerství Moravská brána do Evropy Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Prezentace 13. května 2010 Vzdělávací.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Destinační management TO Jeseníky-východ
OBLAST 5: KULTURNÍ CESTOVNÍ RUCH A UDRŽITELNÝ ROZVOJ KULTURY Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy EVROPSKÁ KULTURNÍ STEZKA.
1 ENVIRONMENTÁLNÍ ŘÍZENÍ MĚST se zaměřením na energetický management PORSENNA o.p.s.
ŠKOLY PRO REGION modernizace ŠVP ZV v českorakouském příhraničí Novohradska registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.10/ Datum zahájení projektu:
České teplo s.r.o.březen České teplo s.r.o. KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ ENERGIÍ ENERGETICKÝ OUTSOURCING –Dodávky tepla, ele. energie a chladu –Facility služby.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Balíček zážitků – Mlynářský cyklo-víkend na Hranicku Po stopách využívání vodní a větrné energie Michaela Škrobánková, Hranická rozvojová agentura, z.s.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Co vám nabízíme v oblasti partnerské spolupráce měst a obcí Praha, 19. června 2012.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Program rozvoje venkova a problematika DPH Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do venkovských oblastí.
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Místní partnerství zaměstnanosti Projekt Místních partnerství zaměstnanosti Ing.Tomáš Müller MAS Uničovsko,o.p.s. Informační seminář 19.2.
2. setkání pracovní skupiny projektu Destinační management turistických lokalit Hranicko a Dolina Małej Panwi Michaela Randáčková Hranická rozvojová agentura,
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"
Turistická sezona, cestovní ruch a služby ve Středočeském kraji Ing. Miloš Petera, hejtman Středočeského kraje.
1 Visegrad, Norské fondy, veřejná výběrová řízení Mgr. Iva Minaříková.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Projekt spolupráce v Programu rozvoje venkova, osa IV. LEADER VENKOVSKÉ.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Destinační management TO Poodří - Moravské Kravařsko Konference Kunín 9. června
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Nízkonákladový mezinárodní projekt spolupráce Projekty pro podporu venkovské identity přinášejí novou kvalitu života do venkovských oblastí.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
PŘIBLIŽME SE K SOBĚ – PD STUDIE CENTRA OBCE REG.Č.: CZ3.22/3.3.05/ Začátek spolupráce: Dne byla zástupci obou obcí Mosty u Jablunkova.
Greenway Jizera 2008 Seminář Greenway Jizera Mladá Boleslav,
Greenway Jizera Seminář Greenway Jizera Mladá Boleslav,
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
1. SETKÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU MAP SO ORP KUTNÁ HORA 30. BŘEZNA 2016 DAČICKÉHO DŮM, KUTNÁ HORA.
Karta Toulavka 2017.
Prioritní osa 2 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Transkript prezentace:

Destinační management turistických lokalit regionu Hranicko a Dolina Małej Panwi Projekt podpořen z OP Přeshraniční spolupráce ČR – PR Hranická rozvojová agentura, z. s Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Realizační tým projektu Vedoucí partner projektu: Hranická rozvojová agentura, z. s. projektový manažer – Michaela Randáčková finanční manažer – Ing. Marcela Tomášová supervizor – Ing. Jan Balek Partner 1: Město Hranice koordinátor – Jana Černá Partner 2: Gmina Kolonowskie koordinátor – Konrad Wacławczyk Partner 3: Gmina Zawadzkie koordinátor – Adam Wójtowicz Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Územní dopad projektu – Česká republika region Hranicko – 31 obcí Město Hranice Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Územní dopad projektu – Polská republika Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Územní dopad projektu – Polská republika Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Zdůvodnění a popis realizace projektu • využití zajímavého turistického potenciálu v obou regionech • nové formy přeshraniční spolupráce • zavedení destinačního managementu jako formy řízení turistických lokalit • aktivní spolupráce všech partnerů • šíření informací o projektu Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Aktivity jednotlivých partnerů Hranická rozvojová agentura, z. s.: • monitoring a podpora aktivit partnerů projektu, aplikace získaného know- how • řízení projektu, fungování destinačního managementu a dalších aktivit • vznik turistických infobodů • turistické balíčky a jejich rezervační systém na webu • vznik cyklowebu • 5 vzdělávacích seminářů pro poskytovatele služeb v CR • prezentace na mezinárodních veletrzích v Brně a Opoli Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Aktivity jednotlivých partnerů Město Hranice: • vytvoří 5 aktivit, z toho 4 budou ve spolupráci s polským partnerem • průvodcovská služba po městském naučném okruhu • zajištění informovanosti o projektu, Programu a partnerském regionu Regiony Kolonowskie a Zawadzkie: • turistické balíčky, produkty, vícejazyčné publikace • vydání mapy regionů s vyznačením cyklotras a turistické infrastruktury • multimediální mapa ve formě CD-ROM • účast na veletrzích, setkání obyvatel obou regionů • cyklistické putování po trase Zawadzkie – Kolonowskie - Hranice Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Harmonogram projektu: Zahájení projektu:07/2008 Ukončení projektu:06/2010 Aktivity: 2008: kulturní akce, tištěný materiál o projektu, průvodcovské služby po Hranicích 2009: vydání kulturního kalendáře, účast na mezinárodním veletrhu, vzdělávací semináře, studijní pobyty, poznávací zájezdy, kulturní akce, průvodcovské služby, turistický rezervační systém 2010: studijní cesta, vzdělávací workshopy, vytvoření webových stránek, turistické promo materiály, turistický veletrh, vydání tištěného materiálu o projektu Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Celkové způsobilé výdaje projektu: Hranická rozvojová agentura: EUR Gmina Kolonowskie: EUR Gmina Zawadzkie: EUR Město Hranice: EUR CELKEM: EUR Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí