1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR 2009. 2 Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
2. INFOSCHŮZKA s 1. ročníky akademický rok 2009/2010.
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Výběr do SCM na sezónu 2009 Michal Vabroušek ÚTM.
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
SPEED DOWN Mladá Boleslav
IX. Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů
Skupinové kurzy snižování nadváhy
Prezentace členství E R B I A G O L F C L U B o.s
Zámek Hluboká Obr.1.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Rozhodovací matice.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Soutěž Obec přátelská rodině Petr Šimerka ministr práce a sociálních věcí 14. května 2009.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2007.
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
Český Internet po (uši v?) krizi Marek Antoš. snímek |datum |dokument | 1. Internetové prostředí 2.
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
49. mistrovství světa ve zpracování textu na počítači
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
Staří páni Vyhodnocení sezóny 2010 Trocha statistiky Celkem bylo odehráno 28 zápasů (vloni 27) Mezi a jsme vynechali pouze 1 pátek).
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
ČLENSKÁ SCHŮZE TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2007.
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
AZ kvíz Lomené výrazy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Šárka Macháňová. Dostupné z Metodického portálu
aneb plážová házená v Mostě.
Schůze koordinátorů programu SOCRATES/ERASMUS
Výsledky NetMonitoru a AdMonitoringu za červenec 2008 Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR) MEDIARESEARCH, a. s. a GEMIUS, S. A
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
Prezentace školy.
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Mapa zájmu - plány.
Eagles Partners KORYNA TOUR Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Eagles Partners KORYNA TOUR 2009 Sdružení mediálních a reklamních firem by Vám rádo.
2nd Announcement GOLF MAGAZÍN PRO-AM TOUR 2010 Public Golf Partners, s.r.o., ©2010.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
Pojistné systémy 7. cvičení. Opakování Urči JNP, které musí zaplatit 45letý klient, chce-li si zajistit roční důchod Kč vyplácený na konci roku,
Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa.
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
Akademie třetího věku. 1.Základní kurz V průběhu 4 semestrů poznávání regionu poznávání regionu průřez historií od antiky po současnost průřez historií.
Soutěž zdravé pětky 5 klíčů k tajemství pyramidy.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ! Internetový kurz zdravého životního stylu
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
LOPOGOLF
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
LOPOGOLF
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
ACM ICPC Programming contest CTU Open soutěž v programování
Transkript prezentace:

1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR 2009

2 Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele vysokých škol •Liga je kombinací online a živých turnajů •Pro všechny, kdo se zajímají o Texas Hold’em, zkušené hráče i úplné začátečníky •6. sezóna (říjen až leden)

3 Poker Texas Hold’em (No Limit) •Nejoblíbenější varianta pokeru na světě (180 mil. hráčů) •Pravidla hry na stránkách (video pořadí kombinací,…) •Cvičná hra (možnost procvičit si pravidla proti počítači) spustitspustit

4 Výhody pro naše hráče •Online turnaje zdarma každý týden o 100$ (15 freerollů) •Nová soutěž – každý týden Bounty Liga o dotaci 50$ + Bounty prémie (15 turnajů) •Nová soutěž – Liga Borců (pokerové kufříky) •Živé turnaje – Praha, Brno, Plzeň, Ostrava, České Budějovice, Mariánské Lázně, Bratislava, Košice, Žilina, Nitra, Trenčín… •Časová volnost, počítají se dvě nejlepší online umístění v měsíci a jedno nejlepší živé •Hráči reprezentují své školy •Získáte přátele ze školy se zájmem o poker •Každý měsíc atraktivní ceny: věcné ceny, postupy na Grand Finále •Grand Finále v závěru každé sezóny: poháry, deset startovných na profesionální turnaje v čele s Českou Pokerovou Tour

5 GRAND FINÁLE 60 kvalifikantů Živé turnaje Praha postupují TOP 2 Živé turnaje Brno postupují TOP2 Živé turnaje Plzeň postupují TOP 2 Živé turnaje Ostrava postupují TOP 2 Živé turnaje Bratislava postupují TOP 2 Živé turnaje Trenčín postupují TOP 2 Živé turnaje Budějovice postupují TOP 2 Živé turnaje Mariánské Lázně postupují TOP 2 Živé turnaje Žilina postupují TOP 2 Živé turnaje Košice postupují TOP 2 Živé turnaje Nitra postupují TOP 2 Online žebříček říjen - postupují TOP 2 listopad - postupují TOP 2 prosinec - postupují TOP 2 leden - postupují TOP 2 Celkový Online žebříček postupují TOP 5 Liga Borců září - postupují TOP 2 říjen - postupují TOP 2 listopad - postupují TOP 2 prosinec - postupují TOP 2 TOPTURNAJ pro nejlepších 25 každý měsíc postupuje 1 hráč Bounty žebříček říjen - postupují TOP 2 listopad - postupují TOP 2 prosinec - postupují TOP 2 leden - postupují TOP 2 Celkový Bounty žebříček postupují TOP 5 Co nás čeká?

6 UNIpoker.cz – „Brána do České Pokerové Tour a světa profesionálního pokeru“ GRAND FINÁLE Vítězové Grand finále: 1. místo - vstup do turnaje České Pokerové Tour v hodnotě Kč + zlatý pohár 2. místo - vstup do turnaje České Pokerové Tour v hodnotě Kč + stříbrný pohár 3. místo - vstup do turnaje České Pokerové Tour v hodnotě Kč + bronzový pohár 4. místo - vstup do turnaje České Pokerové Tour v hodnotě Kč 5. místo - vstup do turnaje České Pokerové Tour v hodnotě Kč 6. místo - vstup do turnaje v hodnotě Kč 7. místo - vstup do turnaje v hodnotě Kč 8. místo - vstup do turnaje v hodnotě Kč 9. místo - vstup do turnaje v hodnotě Kč 10. místo - vstup do turnaje v hodnotě Kč „Vyhrajte vstup do České Pokerové Tour - nejprestižnější profesionální pokerové soutěže v ČR s prizemoney přes Kč. Výhercům UNIpoker ligy budeme držet palce u televizních obrazovek. Podívejte se do archivu ČT4 Sport *, jaké prostředí na nejlepší z nejlepších UNIpoker ligy čeká.“ * ( ) Ceny sezóny Zimní semestr 2009 – Grand finále

7 Online žebříček ZS 2009 – říjen, listopad, prosinec, leden 1. místo: postup do Grand finále 2. místo: postup do Grand finále + v průběhu ligy vyplaceny dotace do freerolů (15 x 100$ (cca Kč)) Celkový Online žebříček ZS místo: postup do Grand finále 2. místo: postup do Grand finále 3. místo: postup do Grand finále 4. místo: postup do Grand finále 5. místo: postup do Grand finále Bounty liga – žebříček ZS 2009 – říjen, listopad, prosinec, leden 1. místo: postup do Grand finále 2. místo: postup do Grand finále + v průběhu ligy vyplaceny dotace do 15 turnajů (do každého turnaje dotace 50$ a Bounty prémie 5x 5$ (celkem se hraje cca. o Kč)) Celkový Bounty žebříček ZS místo: postup do Grand finále 2. místo: postup do Grand finále 3. místo: postup do Grand finále 4. místo: postup do Grand finále 5. místo: postup do Grand finále Liga Borců – žebříček ZS 2009 – září, říjen, listopad, prosinec (leden se počítá do LS2010) 1. místo: postup do Grand finále 2. místo: postup do Grand finále + TOPTURNAJ pro prvních 25 za každý měsíc o postup na Grand finále a pokerový kufřík s žetony Živý žebříček ZS 2009 – Praha, Brno, Plzeň, Ostrava, České Budějovice, Mariánské Lázně, Bratislava, Žilina, Trenčín, Nitra, Košice 1. místo: postup do Grand finále 2. místo: postup do Grand finále Ceny sezóny Zimní semestr 2009 – Online a živé žebříčky

8 Jak se můžu přihlásit? 1. Zaregistrovat se a aktivovat se na stránkách

9 Zveme Vás na cvičný online turnaj UNIpoker.cz o 100$ v neděli od 20:00 (registrace od 17:00) Turnaj je přístupný všem zdarma, stačí mít pouze registraci na UNIpoker.cz a správně vyplněný nickname v profilu do pátku :00 Přejeme dobrou kartu v UNIpokeru!