Karta EUROBEDS + Prémiový kupon = SLEVA

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

. Pec pod Sněžkou Sdružení cestovního ruchu a propagace
Proč 17.duben? 19. dubna 1743, se narodil Abraham van Ketwich, považovaný za zakladatele investičních fondů, protože založil v roce 1774 první investiční.
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
S nordic walking holí, vydej se do okolí Prezentace projektů spolupráce IV kolo PRV Ob č anské sdru ž ení MAS St ř ední Vsetínsko.
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.
Konference NOVÁ GENERACE TURISTICKÉHO ZNAČENÍ ANEB TURISTICKÉ STEZKY DO MOBILU Rámcový projekt Životní prostředí v Praze a volný čas – V Praze za přírodou.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
Člověk a příroda Zeměpis Praktický zeměpis Jak se vybavit na výlet VY_32_INOVACE_15 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka.
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Systém ELEKTRONICKÉ AUKCE Lukáš Urbančík. Jaké cíle si klademe jako majitelé firem ? Snížit náklady Zvýšit tržby.
PRAHA slaví 125 let KČT. pátek neděle centrum oslav Národní zemědělské muzeum – Letná.
O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.
JEDNOTNÝ ODBAVOVACÍ SYSTÉM V ODIS
Kdo vlastně jsme? Jsme skupina mladých fotografů, kteří se zajímají zejména o MHD. Navštěvujeme dny otevřených dveří, muzea, hrady, zámky a nakonec jednou.
Výzkumy CzechTourism Fórum cestovního ruchu listopadu 2011
Sen o Vaší dovolené se může stát skutečností, pokud navštívíte krásné přímořské letovisko Leptokaria, které je skutečnou symbiozou romantické, antické.
Letní turistická sezóna 2007 Cestování Čechů po českých regionech Rostislav Vondruška Ředitel CzechTourism.
KNIHOVNA FAKULTY TĚLESNÉ KULTURY
Nemají Vaše ratolesti co na sebe? Navštivte náš. MINI SVĚT. Najdete nás.
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
STOVĚŽATÁ PRAHA Projekt 6. tříd
Destinační management TO Jeseníky-východ
HAMÉ NABÍDKA CO-PROMOTION Česká republika Slovensko
Téma: Práce se zdroji Vypracoval: Mgr. Milan Pilař.
Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné.
Vychytávky s hypotékou
CESTA KE ZMĚNĚ CZ / /0012 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně.
n Zprostředkování obchodů se zahraniční klientelou n Vyřizování veškeré korespondence s DE n Tlumočení obchodních jednání n Vyhledávání nových obchodních.
OREA HOTELS představuje téměř 6000 připravených, komfortních hotelových lůžek, 1200 pohodlných míst u prostřených stolů s kvalitní současnou gastronomií,
Projekt spojeného průkazu studenta středních a vyšších odborných škol s kartou ISIC.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 2.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Podnikání v cestovním.
Věrnostní klub - ČEDOK.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
Asociace cestovních kanceláří České republiky
Didaktické metody pro výuku cestovního ruchu na školách.
FINANČNÍ ZAJIŠTĚNÍ PROJEKTU DM TO JESENÍKY II
Nabídka týmu PR. Co už můžete využívat dnes: informační bulletin RADAr obecně orientované prezentace k oběma systémům fact sheets  souhrn podkladů pro.
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Duben Nepomuk.
Tisková konference 9.dubna 2015 Program  9.00 – 9.15 Představení Světového dne investičních fondů a dalších aktivit AKAT Jan D. Kabelka, předseda AKAT.
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Powerpoint 2010 Powerpoint - pracovní prostředí VY_32_INOVACE_01 Sada 25.
Cestovní ruch a INTERNET Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
Tisková konference 13. dubna 2016 Program  – Prezentace ke Světovému dni investičních fondů Jana Brodani, výkonná ředitelka AKAT 
Domov seniorů T.G.M. Beroun Poskytování sociálních služeb Příspěvková organizace Pod Studánkou Beroun Zpracoval: Marek Paclt.
JAK SPOLUPRACOVAT? DOKÁZALI TO JINÍ, TAK MY TAKÉ! Petr Janeček Ekonomická fakulta Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Dovolená a region, lázeňstvíJiří Šimon 4. března 2016.
Těšínské Slezsko Region Card prioritní nástroj marketingu a spolupráce v destinaci Petr Kolčárek destinační manažer turistické oblasti Těšínské Slezsko.
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
1 Spolupráce Klubu českých turistů se subjekty cestovního ruchu.
Informace o projektu CEPIN. Cíl projektu Trvání projektu – Celková dotace Kč, z toho na FaF UK: Kč Realizován.
Elektronická evidence tržeb kdo má povinnost od kdy v jakém režimu co k tomu potřebuje kde může systém otestovat.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Karta Toulavka 2017.
Krajské fórum cestovního ruchu České Budějovice
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
FYZIOTERAPEUTA ŠANCE PRO ABSOLVENTY
Využijte krátkodobý pracovní pobyt v Anglii – blízko Manchesteru
Člen skupiny HAVEX 1.
Transkript prezentace:

Karta EUROBEDS + Prémiový kupon = SLEVA

SLEVY Po předložení karty EUROBEDS a Prémiového kuponu je držiteli poskytnuta sleva (1 prémiový kupon = 1 sleva) vstupné (muzea, obrazárny a galerie, věže,…) půjčovné (lodě,…) jízdné (vyhlídkové plavby,…) ubytování (penziony, kempy,…) lázeňský relaxační pobyt

PRO KOHO A ZA KOLIK ? Kupony se prodávají v sadě po 20 kusech pro členy KČT - Kč 200,- pro členy KZOZP - zdarma pro ostatní turistickou veřejnost - Kč 450,- (jako komplet = karta EUROBEDS + sada prémiových kuponů) Poznámka: Celková hodnota slev dosud nasmlouvaných partnerů je více než Kč 2 000,-.

JAK A PROČ ? navštívíte dosud nepoznaná místa vyzkoušíte nové aktivity Vyberte si jako cíl svého výletu nebo dovolené turisticky zajímavé místo, s nímž máme uzavřenou partnerskou smlouvu o poskytování slevy na Prémiové kupony. navštívíte dosud nepoznaná místa vyzkoušíte nové aktivity odpočinete si v příjemném prostředí ušetříte peníze

KDE NAJDETE INFORMACE ? ve formě vizitek partnerů v tištěném celostátním Průvodci EUROBEDS ve formě upozornění na nové partnery v časopisu TURISTA - Zprávy KČT ve formě vizitek partnerů na webových stránkách www.kct.cz a www.eurobeds.cz

INFORMACE A KONTAKTY Ústředí KČT I my jsme připraveni Vám poskytnout podrobnější informace. Ústředí KČT Archeologická 2256, Praha 5 – Lužiny, PSČ 155 00 kct@kct.cz Ing. Jaroslav Krejzlík – generální sekretář tel. 736 754 010 Ing. Ivana Schwarzbachová schwarzbachova@kct.cz tel./fax: 251 611 911, mobil: 736 754 092

Neváhejte a využijte nabízených výhod EUROBEDS Prémiových kuponů. Naši partneři Vás očekávají a těší se na Vás.