Jasnozření a dálkový průzkum Podmínky pro jasnozření Metodika praxe jasnozření.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Symbolické vystoupení z hrobu svých těl a zpřítomnění si Nulového bodu všech Nulových Bodů Prostor NB v NB je vyjádřen bílou barvou okolo obrázku cvičícího,
Advertisements

Co je to Nulový bod? Druhy Nulových Bodů Jak s nimi pracovat?
Akutní bolest - bolesti
JAK CVIČIT S „H“ VIBRACÍ PRO OVLIVNĚNÍ DNA? Praktické rady pro cvičení s FOS=FOP.
Soustava žláz s vnitřním vyměšováním
SLOUP BOŽSTVÍ V CHDS Co je SLOUP BOŽSTVÍ? Jak s ním pracovat? Jaké jsou možnosti použití?
Praktické poznámky Pro obchod a život. KAŽDÉ OBCHODNÍ JEDNÁNÍ JE CITOVÁ ZÁLEŽITOST Lidský mozek je tvořen „nižšími“ oblasty, které zpracovávaji přicházejicí.
Symbolické vystoupení z hrobu svých těl a zpřítomnění si Nulového bodu všech Nulových Bodů Prostor NB v NB je vyjádřen bílou barvou okolo obrázku cvičícího,
Smyslová soustava člověka
OPTICKÉ PŘÍSTROJE 1. Lupa Podmínky používání prezentace
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Optické klamy profesora Lahvičky.
Optické klamy Martina Mihalíková 8.Au.
Optické vlastnosti oka
Složení lidského oka Bloudíčková Gabriela, Radová Jana, Spáčal Josef, Březinová Dagmar, Marek Hrůza, Ludvík Josef.
Nervová soustava.
Oko jako optická soustava, optické přístroje
Oceňování, vděčnost a zákon rozšíření a zákon rozšíření (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)
SOUSTAVA SMYSLOVÁ Informace o okolním světě a o vlastním těle dostáváme prostřednictvím smyslových buněk Smyslové buňky tvoří základ čidel Čidla jsou vybavena.
Neverbální komunikace
ŽLUTÁ SKVRNA.
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Název: ČLOVĚK
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci,  Je plné radosti = jásavý chvalozpěv. Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Kánon hlavy (Unface) Základní pravidla pro kresbu portrétu
Smyslové orgány VY_32_INOVACE_CH AUTOR: Mgr. Jana Krajinová
Nervová soustava- receptory
 Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Kate ř ina Č ermáková Datum: Cílový ro č ník: 8.
Hormonální řízení.
NERVOVÁ SOUSTAVA Anotace: Materiál je určen k výuce přírodopisu v 8. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky se základními pojmy a informacemi o stavbě a funkci nervové.
Jak poznávám a vnímám Pavel Šuranský.
FYZIKA PRO IV. ROČNÍK GYMNÁZIA - OPTIKA
Nervová soustava ll Přírodopis Autor: Mgr. Irena Hudcová
B i o c y b e r n e t i c s G r o u p Bloková schemata tří základních podsystémů informačního systému mozku.
NERVOVÁ SOUSTAVA II. ŘÍDÍCÍ CENTRUM.
Řídící soustavy Nervová a hormonální.
Smyslové ústrojí 5. ročník
Oční vady Eliška Gálová, 3.G.
Odpuštění a smíření 4 teze. 1. Proces smíření začíná u oběti cílem je obnovit lidskou důstojnost oběti, kterou viník poničil cílem je obnovit lidskou.
BOZP – Práce s počítačem
Oko.
Zvukové léčení pomocí Rife frekvencí
PROFIL (pohled na hlavu ze strany)
LUPA A MIKROSKOP Téma: Obrázky Studijní text
NERVOVÁ SOUSTAVA 2.
NERVOVÁ SOUSTAVA.
 Aneb to nejlepší, co nás mohlo potkat….  Na počátku Bůh stvořil nebe a zemi (Gen 1,1)  Bůh stvořil člověka, aby byl jeho obrazem, jako muže a ženu.
Ploštěnci Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice Autor: Mgr. Miloslav Cajska Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název: VY_52_INOVACE_1A_32_Smysly.
Z očí do očí Lidské oko z hlediska fyziky Filip Šefčík, Dominik Nop, Lubomír Pala, Matěj Tomešek.
OKO MEDÚZ, PLOŠTĚNEK Biologie Schmidtová, Pospíšilová, Fojtů Sexta a.
NERVOVÁ SOUSTAVA.
MEDITACE HC /P. KONCENTRACE → MEDITACE Koncentrace – DHARANA – soustředění mysli na vnější, nebo vnitřní objekt Umění se úplně ponořit do toho, co právě.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice – Spořilov AUTOR: Věra Konířová NÁZEV: VY_52_INOVACE_PŘÍRODOPIS 6. – 9._33.ZRAKOVÉ ÚSTROJÍ TÉMA: ZRAKOVÉ ÚSTROJÍ ČÍSLO PROJEKTU:
Oko Savců Matějka, Grulich, Preget. Části oka - obrázek.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
PaedDr. Jozef Beňuška OKO JAKO OPTICKÁ SOUSTAVA aneb O akomodaci, brýlích a pod.
Zuzana Gocníková, Filip Hutečka, Hana Koláčková, Václav Slivka Prezentace k projektu Z očí do očí (biologická část č. 1)
Aplikovaná optika I: příklady k procvičení celku Geometrická optika
Z očí do očí.
Kosmetická masáž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Židům 1. kapitola Bůh mluví a ANDĚLÉ.
Polarizace Proseminář z optiky
Jakub Vrána, Zdeněk Dorazil, Štěpán Konečný
ŽLÁZY S VNITŘNÍ SEKRECI
LIDSKÝ ORGANISMUS SMYSLY A NERVY.
Číslo projektu:. CZ / / Číslo materiálu:
Transkript prezentace:

Jasnozření a dálkový průzkum Podmínky pro jasnozření Metodika praxe jasnozření

Podmínky pro jasnozření  klidné místo bez zbytečných vzruchů  volné oblečení a celkově je potřeba se cítit uvolněně (odpočinek, strava, psychický stav)  jasnozření může být mentální nebo astrální či dokonce fyzické…  jasnozření může být s otevřenýma nebo zavřenýma očima…  zpravidla se bude začínat mentálním jasnozřením se zavřenýma očima…  později se může sledovat jak skrze astrální nebo i přímo fyzické oči (otevřené-zavřené) Mentální jasnozření skrze tyto orgány:  7. oko - cca 2 cm na vlasovým okrajem čela…  5. oko - ve středu čela (je to 6. hlavní čakra a je to skutečný zdroj vidění)  3. oko - mezi obočím ( zpracovává viděné informace a převádí je do mozku)  Hypofýza - podvěsek mozkový - zde se zpracovávají informace z 3.,5.,7. oka a předávají dále …  Epifýza – šišinka mozková – řídící místo pro příjem viděných, slyšených a cítěných info…

Funkční schéma jasnozření 3. oko 5. Oko – 6.čakra 7. oko 7. čakra Hypofýza Epifýza Střed hlavy Nulový bod 7.čakry

6.Čakra - přední 6.Čakra - zadní 5.Čakra - přední 5.Čakra - zadní 7.Čakra NB - 6.Čakry NB - 5.Čakry

Popis funkce částí schématu jasnozření 7.Čakra přijímá všechny vibrace ze Stvoření a skrze svůj NB (nulový bod) je posílá=vyzařuje do Epifýzy, kde její vnitřní tekutý krystalický obsah je aktivován v jedné polovině těchto krystalů (schematicky vrchní polovina velkého krystalu) 7.Oko nachází se v BR/DT (boží rovina duševního těla) přijímá všechny vibrace v podobě světla ze Stvoření a posílá je = vyzařuje do Hypofýzy, do její VDÚ (volně duchovní úrovně Hypofýzy kde se nachází i NB 6.čakry, která je v této úrovni i 5.okem) odkud je vedeno do VDR/DT (volně duchovní roviny duševního těla) a tedy i do stejné roviny v Epifýze. Zde působí na spodní část tekutého krystalického obsahu. Pokud je 6.čakra aktivovaná, je i aktivováno 5.oko. To se stane, když je 3JT (trojjediné těle) čisté a především DT (duševní tělo). Pokud tedy nedochází díky „nečistotě“ k deformaci světla ze 7.oka, je toto světlo v rezonanci se světlem (vibracemi) ze 7.čakry a tedy v Epifýze dochází k aktivaci tekutého krystalického obsahu. Tato aktivace krystalického obsahu vyvolá příslušné generování signálu pro další zpracování v příslušném zrakovém centru v mozku. Čím tedy méně je deformováno světlo přicházející přes 7. oko do Hypofýzy nižšími úrovněmi D, tím jasněji „vidíme“!

Metodika čistění DT pomocí světla Prasvětla (světlo z prapodstaty stvoření) přivedené přes 7. oko, můžeme vést až do 3. oka a dále do celé odpovídající roviny v DT. Naplníme celou DR/DT (duševní rovina duševního těla) a necháme vyzařovat = ovlivňovat ostatní roviny DT a jim odpovídající roviny CET (citově emočního těla) a MET(materiálně-éterického těla) ve směru 3JT (trojjediného těla), ale také k vyšším tělům (IST, LD, ŽD, BD) BR/ DT 7. oko VDR /DT 5. Oko – 6.čakra DR/ DT 3. oko

Metodika čistění a aktivace zření: 1.Z CHDS v IST se přemístíme s V-IST do V-Hypofýzy a zpřítomníme si 7.oko v BR/DT… 2.„V-IST spoj mne a zpřítomni mi V- Hypofýzy!“ 3.„Zpřítomňuji si V-7.oka v BR/DT!“ 4.Skrze V-7.oka se „díváme“ do vesmíru a spojujeme se a zpřítomňujeme si Vědomí moře světla (V-MS) a požádám o prasvětlo (PS) pro sebe… 5.„Zpřítomňuji si V-MS.“ 6.„V- MS, prosím Tě vylití PS do mého Mikrokosmu potřebuji se vyčistit.“ 7.Když cítím, že jsem dostal svolení, požádám přímo MS o vylití PS… 8.„MS prosím tě vylij do mého Mikrokosmu PS skrze mé 7.oko.“ 9.„PS prostup a prozař skrze Hypofýzu a 3.oko DR mého DT a odtud všechny úrovně, roviny a těla 3JT, IST a VDT!“ Když máme pročištěny všechna těla a jejich úrovně pomocí prasvětla, můžeme zahájit aktivaci zření (jasnozření) z V-IST v CHDS… „ V-IST zpřítomni mi V-DT!“ „V-DT aktivuj 7.oko, 5.oko a 3.oko v DT!“ „V-Hypofýzy přiveď skrze 7.oko PS do Epifýzy a aktivuj její tekutý krystalický obsah!“ „V-Hypofýzy přiveď skrze 7.oko PS do 5. a dále do 3.oka a aktivuj přímé zření ve všech rovinách DT!“

Metodika jasnozření Příprava k práci obsahuje: 1.Očistu pomocí PS (prasvětla) – SNÍMEK č.7 blok 1. 2.Aktivaci zření v orgánech zření v DT a BD (Boží Duch) – SNÍMEK č.7 blok 2. Po aktivaci si zpřítomníme V-BD Z úrovně vědomí V-BD si zpřítomníme V-NB 7.čakry v NB 7.čakry (střed hlavy), lze to udělat ale i z V-BS v CHDS (Vědomí božího sloupu v chrámu duchovního srdce) 1.„ V-BD zpřítomni mi V-NB 7.čakry v NB 7.čakry“! 2.„ V-NB 7.čakry nalaď se na MSaVP!“ (moře světla a všudypřítomnosti) 3.„ Zpřítomňuji si krystaly v Epifýze, jako zářivě světle fialové krystaly!“ (stačí jeden) 4.„ FK (fialové krystaly) aktivuj/te se pro jasnozření)!“ Poznámka: můžete také v tomto NB 7.čakry vyslovit „H“ vibraci a směrovat jí do příslušné úrovně Epifýzy ( VDÚ,ISÚ,DÚ- mentální sféra Epifýzy), ty pak tyto krystaly příslušně vybudí… Po aktivaci FK obrátíme pozornost z NB 7.čakry k 5.oku - obrazy a vjemy snímáme tímto okem do NB 7.čakry, který je zároveň NB 6.čakry (viz obrázek) 5.„V- NB - 7.čakry aktivuj úroveň V- NB - 6. čakry a v ní 5.oko ke zření!“ 6.„V- NB - 7.čakry aktivuj úroveň V- NB - 6. čakry a v ní 3.oko ke konkretizaci obrazu v Mysli!“

7. čakra Úroveň NB 6.čakry Úroveň NB 7.čakry přední 6. čakra zadní 6. čakra Schéma NB ve středu hlavy – dvě úrovně NB v jednom

Metodické pokyny k nácviku jasnozření 1.Očistu pomocí PS (prasvětla) – SNÍMEK č.7 blok 1. Cvičení provádíme do doby než jsme si jisti, že jsme dostatečně očistili uvedené roviny a těla pomocí PS (viz obsah bodu č. 1)…!!! 2. Aktivaci zření v orgánech zření v DT a BD (Boží Duch) – SNÍMEK č.7 blok 2. Cvičení provádíme tak dlouho až jsme si jisti, že jsme dostatečně aktivovali uvedené orgány zření a těla pomocí svého Vědomí cestou imaginace (viz obsah bodu č.2)…!!! 3.Aktivace dvojitého NB, Krystalů Epifýzy a zadání cíle zření pro 5. oko a zpracování skrze 3.oko v Mysli (DR/DT) Cvičení provádíme tak často až jsme schopni rychle a bez problémů realizovat obsah bodu č. 3 tohoto bloku…!!!