ZÁVĚREČNÁ KONFERENCE K PROJEKTU SPOLEČNĚ DOSÁHNEME CÍLE Č. CZ.1.07/1.2.05/04.0036 Celkové způsobilé výdaje 1 489 530 Kč Spolufinancováno ze státního rozpočtu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SPOLEČNĚ DOSÁHNEME CÍLE. Klíčové aktivity Inovace prostřednictvím multimediální výuky a e-learningu • Výukové materiály – e-learning (spolupracujeme s.
Advertisements

Přístav, kde je dobré zakotvit. Přístav, kde je dobré zakotvit Reg.č.: CZ.1.07/1.2.05/ Přístav, kde je dobré zakotvit  reg.číslo: CZ.1.07/1.2.05/
1 Projekt „IVOŠ - zvyšování kvality ve vzdělávání zavedením interaktivní výuky do škol“, s registračním číslem CZ.1.07/1.1.04/ , je spolufinancován.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Představení projektu a řešitelského týmu Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko – výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/
SEMINÁŘ NA TÉMA: MOŽNOSTI REEDUKACE A METODY PRÁCE ŽÁKŮ S INDIVIDUÁLNÍ NEBO SKUPINOVOU INTEGRACÍ Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Střední průmyslová škola, Karviná
Vysoká škola báňská-Technická univerzita Ostrava Nabízí kurzy se zaměřením na stavbu automobilů Popularizace technických oborů u žáků ZŠ – EkoCar CZ.1.07/1.1.07/
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Projekt č. CZ.1.07/2.2.00/ KOMPLEXNÍ INOVACE OBORU CESTOVNÍ RUCH NA VYSOKÉ ŠKOLE POLYTECHNICKÉ.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Závěrečná konference 16.
Rozvoj klíčových kompetencí v praktických činnostech školy  projekt ZŠ Třebíč, Na Kopcích  realizace od do  přidělená dotace =
LETNÍ ŠKOLA PRO TUTORY Monika Všetulová Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci akademie distančního vzdělávání.
Zavedení výuky programování hradlových polí FPGA ve VHDL Učebna Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
ROZPOČET PROJEKTU Kvalitní a efektivní výuka zdravotně postiženého žáka -základní krok do života Registrační číslo:CZ.1.07/1.2.33/
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Zavedení výuky programování hradlových polí FPGA ve VHDL
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Cesta k modernímu vzdělávání
Rozvoj klíčových kompetencí ve všech ročnících nižšího gymnázia formou terénních cvičení TENTO PROJEKT BYL SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A.
Rozvoj interaktivních způsobů výuky ve škole CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
e-learning Lucie Rohlíková
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU „JAK CO FUNGUJE?“
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Tato prezentace byla vytvořena
SLAVNOSTNÍ UKONČENÍ PROJEKTU. PODPORA ROZVOJE MATEMATICKÉ A ČTENÁŘSKÉ GRAMOTNOSTI CZ.1.07/1.2.33/
Učme se nově Souhrnné informace o projektu. Základní údaje Název projektu:Učme se nově Registrační číslo:CZ.1.07/1.1.04/ Název operačního programu:
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ Konstrukce.
Plošná inovace předmětů s využitím e- learningových nástrojů Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU)
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
TATO PREZENTACE BYLA VYTVOŘENA V RÁMCI PROJEKTU: Z AOSTŘENO NA PŘÍRODU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ELII ZAPOJOVÁNÍ LC.
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Tento projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj, státním rozpočtem České republiky a státním rozpočtem Slovenské republiky Metodické.
1 LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ – SUPMAT - Podpora vzdělávání pracovníků center pokročilých stavebních materiálů (CZ.1.07/2.3.00/ )
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Činnost na elektrických zařízeních.
Projekt Rovná šance Číslo projektu: CZ.1.07/1.2.08/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Plošné spoje Obor:Elektrikář.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ
Obor: Elektrikář Ročník: 1. Vypracoval: Bc. Svatopluk Bradáč
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
E-learningový kurz e-learningu
Plánování prvních kroků
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
Inovované podklady ke cvičením ze ZK1
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Grantový projekt „Moderní absolvent strojírenství“
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
Obor hodnot funkce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Yvonna Vančurová. Materiál byl vytvořen v rámci projektu „Škola.
Název operačního programu:
Tvorba a zveřejňování e-publikací na Masarykově univerzitě
Transparentně proti korupci
Transkript prezentace:

ZÁVĚREČNÁ KONFERENCE K PROJEKTU SPOLEČNĚ DOSÁHNEME CÍLE Č. CZ.1.07/1.2.05/ Celkové způsobilé výdaje Kč Spolufinancováno ze státního rozpočtu ČR a Evropského sociálního fondu.

ZÁVĚREČNÁ KONFERENCE K PROJEKTU SPOLEČNĚ DOSÁHNEME CÍLE Č. CZ.1.07/1.2.05/ Celkové způsobilé výdaje Kč Spolufinancováno ze státního rozpočtu ČR a Evropského sociálního fondu.

Zahájení - představení účastníků Spolufinancováno ze státního rozpočtu ČR a Evropského sociálního fondu.

Klíčové aktivity Zážitkový program • Vrstevnický program pro jednotlivé třídy (Mgr. Pekárková) • Sportovní aktivity • Výlet na hrad Bezděz • Hry • Individuální konzultace s žáky, rodiči a učiteli (Mgr. Švandová, Ph. D.) Spolufinancováno ze státního rozpočtu ČR a Evropského sociálního fondu.

Materiální vybavení • Sedací vaky • Overbally • Bosu míče • Tablety • Elektronická taneční podložka • Interaktivní tabule • Trapézová sestava Spolufinancováno ze státního rozpočtu ČR a Evropského sociálního fondu.

Edukační materiály • Video (Ing. Náprstek) • E- learning (Ing. Chludil) E- learning • Multimediální aplikace ( O. Kužela, J. Bradáč, R.Tomšů) Spolufinancováno ze státního rozpočtu ČR a Evropského sociálního fondu.

DĚKUJEME ZA POZORNOST Spolufinancováno ze státního rozpočtu ČR a Evropského sociálního fondu.