VÍKENDOVÁ CESTA K SOBĚ 23. až 25. 5. 2014 • Váňův statek • cena: 3 800 Kč Pojďme věnovat víkend péči o sebe. Péči, kterou si užijeme v dané chvíli, ale.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kudy vlastně putují peníze
Advertisements

Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
Lidské zdraví a potrava - pokračování
Financování sociálních služeb
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
Citigroup soutěž o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi pro ženy a muže v ČR Bc. Jitka Kolářová, Gender Studies o.p.s.
Boj o modlitbu I Centrum pro katechezi v Olomouci, 2014.
Společné vzpomínkové setkávání klientů i jejich blízkých v DS Blaník
ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana
Představení zajímavých projektů OPVK
Earth Power Vás zdraví !. MiM Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou.
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
PR KLUB Jsme tu pro vás?! Media relations…pojďme si to vyříkat.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
Také si myslíte, že to děláte správně?
Poradkyně pro přírodní metody léčení
Vesmírní lidé Filozofie 2009 Jiří Zima. Filozofie 2009 Jiří Zima 1 Základní filozofie Existence mimozemské civilizace obývající vyšší dimenzi Andělé světla.
Kurz: Asistentka v předškolní péči … reflexe aneb jak bylo a co bude Zdravotnické zařízení MČ Praha 4, Kotorská 1590/40, Praha 4, IČO:
Představení skupiny OlgaŠtěpánka JanaFatima Propagace skupiny.
Ročník Lenka Miketová ZSF OU v Ostravě
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Psychologie štíhlé postavy
1 K čemu ještě 8. návyk S.R. Covey „Od efektivnosti k velikosti, vyjímečnosti“ Obsah: 1.Proč 8. návyk 2.Rámcové objasnění 8. návyku 3.Úloha leadership.
Honza Kuklínek Římanům 7k – Smrt vyřeší skoro všechno Kdo je v Kristu, je nové stvoření. Co je staré, pominulo, hle, je tu nové! 2 Korintským 5:17.
Rousínov, Uvidíme velké věci! Rousínov,
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
AMILO Car a.s. Talent marketingových komunikací.
MultiVita pomáhá s chutí růst Ing. Radka Šimánková Manažerka značky Rama.
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … Č lov ě k a zdraví VY_32_INOVACE_8.
1 očima knihoven Martin Vojnar UKB Seminář: Primo očima knihoven.
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Autory materiálu a všech jeho č ástí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. St ř ední škola hotelnictví a slu ž eb.
Stavební pozemek v Dobraticích pod Prašivou v části Šprochovice o výměře 1276 m2. Velmi hezké, klidné a slunečné prostředí v závětří vzdálené od Frýdku-Místku.
Listy mého stromu V našem životě existují lidé, kteří nás činí šťastnými prostě jen proto, že nám zkřížili cestu. Někteří jdou cestou po našem boku dlouho,
VY_32_INOVACE_04_ Přírodověda pro 4. ročník
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
Zdraví Vás Fíček - Vašíček ve finále se rodinná rada shodla na jmén ě MAX.
Základní skupiny organismů
bezpečnost – více možností – spolupráce s lékaři
Život podle Božího slova Jak si mladík udrží svou stezku čistou? Musí se vždy držet tvého slova. Žalm
Oslavte osmé narozeniny společnosti TianDe 8.narozeniny kosmetiky TianDe.
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Dílna 1 Téma: Poznání vesmírných těles Návštěva planetária v Praze
Kurz léčebné výživy a její praktické aplikace
O NÁS smlouvy Naše auta v Jablonci nad Nisou Ulice-Arbesova 440.
10. Seminář Rodina, problémová rodina, rodina a škola
1. Věčný Bože, silný v boji, | jak jsou příbytkové tvoji rozkošní, | ze všech nejkrásnější. | A proto touží má duše | po síních tvých v každém čase, |
Dětský hospic.
a zdravého životního stylu.
N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
Ájurvéda a já ročníková práce srpen Óm Dhanvantaraje Namaha Děkuji všem učitelům, kteří mi ukazují cestu.
Studijní pomůcky pro knihovníky
Struktura poradenského procesu
Rotenburg Wümme – Karolína Hanková.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Jana Novotná Název materiálu:
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Speciální technologie 3. ročník - kuchař
WELLNESS POBYTY LÁZEŇSKÉ POBYTY. WELLNESS POBYT  Vhodný jako dárek pro: rodiče milence partnery manžele novomanžele důchodce a další kdo potřebuje trochu.
Lékárny Dr. Max a ekonomické výhody pro Vás
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Autor: Mgr. Lenka Zlámalová Datum: Název: VY_32_INOVACE_12_ČESKÝ JAZYK
Co je to zdravá výživa ?
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
Bibličtí objevovatelé (Discovery Bible Study)
Lázeňská léčebně rehabilitační péče péče v dětských ozdravovnách Dohodovací řízení pro rok Společný návrh ZP.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

VÍKENDOVÁ CESTA K SOBĚ 23. až • Váňův statek • cena: Kč Pojďme věnovat víkend péči o sebe. Péči, kterou si užijeme v dané chvíli, ale může mít veliký vliv i do budoucna pro nás i pro naše blízké. V jediném (a jedinečném) víkendu můžeme dát odpočinout tělu i duši. Zároveň se mnohé dovědět (nejen) o sobě, možná se něco užitečného naučit, protáhnout a posílit tělo a ducha osvěžit. A možná se i trochu vyřádit a odreagovat. Jak kdo bude chtít a jak bude komu přirozené. Přihlášky, informace, dotazy: , Těšíme se na Vás Živá strava celý víkend + přednášky, workshopy • Rodinné konstelace • Jóga/power jóga • Bubnování a muzicírování • Meditace Víkendem Vás povedou: •PhDr. Naďa Verecká – báječná (původně dětská) psycholožka, jejíž systém práce s klienty i léčebné výsledky se zcela vymykají rámci dnešní obvyklé psychologické praxe… Viz také •Roman Malík, MBA – obětavý muž s velikým srdcem a obrovským nadšením pro duchovní růst, živou stravu a přírodní léčitelství. (Stránky jsou zatím v procesu tvorby.) •Ing. Hanka Zapletalová – Výživová poradkyně, cvičitelka power jógy a autorka knihy o živé stravě Nevšední gurmán… Viz také: (Rozhovor najdete na: a na pozici 60:47: ) •Firma Iswari dodá superfoods na náš stůl: Více na: Zdraví v nás

VÍKENDOVÁ CESTA K SOBĚ 23. až • Váňův statek • cena: Kč Pojďme věnovat víkend péči o sebe. Péči, kterou si užijeme v dané chvíli, ale může mít veliký vliv i do budoucna pro nás i pro naše blízké. V jediném (a jedinečném) víkendu můžeme dát odpočinout tělu i duši. Zároveň se mnohé dovědět (nejen) o sobě, možná se něco užitečného naučit, protáhnout a posílit tělo a ducha osvěžit. A možná se i trochu vyřádit a odreagovat. Jak kdo bude chtít a jak bude komu přirozené. Přihlášky, informace, dotazy: , Živá strava celý víkend + přednášky, workshopy • Rodinné konstelace • Jóga/power jóga • Bubnování a muzicírování • Meditace Víkendem Vás povedou: •PhDr. Naďa Verecká – báječná (původně dětská) psycholožka, jejíž systém práce s klienty i léčebné výsledky se zcela vymykají rámci dnešní obvyklé psychologické praxe… Viz také •Roman Malík, MBA – milý a obětavý muž s velikým srdcem a obrovským nadšením pro duchovní růst, živou stravu a přírodní léčitelství. (Stránky jsou zatím v procesu tvorby.) •Ing. Hanka Zapletalová – Výživová poradkyně, cvičitelka power jógy a autorka knihy o živé stravě Nevšední gurmán… Viz také: (Rozhovor s Hankou si můžete poslechnout zde: a také na pozici 60:47: Více na: Zdraví v nás •

VÍKENDOVÁ CESTA K SOBĚ 23. až – Váňův statek – Pelhřimovsko Pojďme věnovat víkend péči o sebe. Péči, kterou si užijeme v dané chvíli, ale může mít veliký vliv i do budoucna pro nás i pro naše blízké. V jediném (a jedinečném) víkendu můžeme dát odpočinout tělu i duši. Zároveň se mnohé dovědět (nejen) o sobě, možná se něco užitečného naučit, protáhnout a posílit tělo a ducha osvěžit. A možná se i trochu vyřádit a odreagovat. Jak kdo bude chtít a jak bude komu přirozené. Přihlášky, informace, dotazy: , Živá strava celý víkend + přednášky, workshopy • Rodinné konstelace • Jóga / power jóga • Bubnování a muzicírování • Meditace Víkendem Vás povedou: •PhDr. Naďa Verecká – báječná (původně dětská) psycholožka, jejíž systém práce s klienty i léčebné výsledky se zcela vymykají rámci dnešní obvyklé psychologické praxe… Viz také •Roman Malík, MBA – milý a obětavý muž s velikým srdcem a obrovským nadšením pro duchovní růst, živou stravu a přírodní léčitelství. (Stránky jsou zatím v procesu tvorby.) •Ing. Hanka Zapletalová – Výživová poradkyně, cvičitelka power jógy a autorka knihy o živé stravě Nevšední gurmán… Viz také: (Rozhovor s Hankou si můžete poslechnout zde: a také na pozici 60:47: Těšíme se na Vás, Naďa, Roman a Hanka Více na: