Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

…..přijďte si s námi zahrát
Beckiland Firemní párty.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Golf & Country Club Piešťany
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Chrudimsko-Hlinecko Informační a propagační kampaň Turistické oblasti Chrudimsko – Hlinecko Minikonference cestovního ruchu Chrudim – 10. duben 2010.

Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
Pivní a vinné slavnosti 2014
Hotel Saloon.
… najdu tam, co neznám !.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SRDCE NA DLANI 2005 Řada charitativních koncertů na pomoc Fondu Ohrožených Dětí.
DĚKUJEME NAŠIM PARTNERŮM ZÁKLADNÍ INFORMACE Noviny BRNOstudent CÍLOVÁ SKUPINAMLADÍ LIDÉ A STUDENTI NÁKLAD ks výtisků PERIODICITAměsíčník LOKALITAměsto.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
… správný cíl vaší cesty!
Zpracovatel: Lucie Semeráková, Jolana Ruščaková
Kongres Sdružení praktických lékařů ČR 2005
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_217.
Konice je výchozí bod pro Vaše kroky v našem regionu.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Mediální komunikace ČD
Komunikace a stimulování prodeje
VAŠE FIREMNÍ PREZENTACE NA CD NOSIČÍCH. PŘEMÝŠLÍTE ČÍM PŘEKVAPÍTE OBCHODNÍ PARTNERY ČI ZAMĚSTNANCE LETOS? VYUŽIJTE MOŽNOST PREZENTACE VAŠÍ FIRMY NA CD.
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
BULLETIN 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014.
Vyhodnocení efektivnosti internetové reklamní kampaně – případová studie Bc. Milan Hnátek.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_RUBMO_ESTETIKA_20 Název materiálu: Reklama Tematická oblast: Estetika, 1. ročník Anotace: Prezentace slouží k výkladu.
Praha, 1. června 2012 Ministerstvo zemědělství Regionální potravina tisková konference.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Téma: Využití Corelu v Marketingu Vypracoval/a: Ing. Jana Wasserbauerová.
Rádio 4You PREZENTACE NOVÉ ROZHLASOVÉ STANICE SEMESTRÁLNÍ PRÁCE Z PŘEDMĚTU – TELEKOMUNIKACE – 14TC MICHAL DVOŘÁK 3-70.
návštěvníků 300 více než 300 akcí na území celé České republiky 4316 dny otevřených dveří v Praze na 43 místech, v Brně na 16 místech, v mnoha.
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
Nabídka reklamních ploch
…… Brněnské Vánoce - vánoční trhy probíhají od do Jsou na dvou místech v centru města - na náměstí Svobody a na Moravském náměstí.
Reklama a její význam pro podnikání Draženov Blížejov Studánka září 2010.
Propagace ve firmách Zlínského kraje
Víceúčelové kulturní centrum Jan Kučera Odbor strategického rozvoje 4. června 2008.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
Možnosti reklamy a propagace Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
Zimní provoz na památkách rozšířená návštěvnická sezóna, celoroční provoz, adventní akce Petr Svoboda.
EVVO v Muzeu regionu Valašsko Mgr. Pavlína Vymazalová.
Katherine z.s. Kateřina Kloudová Etiketa do škol.
CA Petrov, s. r. o. „ Kdo necestuje s námi, cestuje proti nám ! “
Mgr. Z. Flašková, MBA
Marketingová analýza společnosti Pivovar Ferdinand s. r. o.
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
SOBOTA OD 11 HODIN.
Pohádkový les v Bystřici aneb
Značka „Českosaské Švýcarsko
VARIANTY A CENÍK REKLAMNÍHO ZVIDITELNĚNÍ
POŘADATEL 2018 PODMÍNKY SPOLUPRÁCE.
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
VÁNOCE v BRNĚ 2017.
VSTUPNÉ: dospělí 40 Kč, děti do 15 let 20 Kč
Transkript prezentace:

Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :

Generální sponzor akce – finanční hotovost min ,- Kč Žádáme: - za tuto finanční pomoc chceme zkvalitnit program pro dětské návštěvníky ( profesionální dětské programy – divadlo, zábavná show, koncert daného žánru, nákup věcných cen do soutěží ). Nabízíme : - reklamu na plakátech s uvedením generálního sponzora, možnost vlastního stánku na uvedené akci, banner na akci, reklamu v mediích a na webových stránkách, 20% slevu na případném pronájmu zámku pro Vaši firmu. Moderátor během akce bude děkovat firmě za její podporu.

Sponzor akce – finanční hotovost min ,- Kč Žádáme: - za tuto finanční pomoc chceme zkvalitnit program pro dětské návštěvníky ( profesionální dětské programy – divadlo, zábavná show, koncert daného žánru, nákup věcných cen do soutěží ) Nabízíme: - banner na bráně zámku v den akce, logo firmy na připravované tiskoviny, plakáty a webové stránky, reklamu na tištěném programu, možnost výdeje letáků při vchodu do areálu. Moderátor během akce bude děkovat firmě na její podporu.

Drobní sponzoři – reklamní dárky v min. hodnotě 5.000,- Kč Tyto dárky chceme věnovat dětem v soutěžích či tombole na dané akci. Nabízíme : - umístění loga vaší firmy na připravovaných tiskovinách, programu akce. Moderátor během akce bude děkovat firmě za její podporu.

IV. Ples princů a princezen – 19. května cílovou skupinou jsou rodiny s dětmi předpokládaná návštěvnost: návštěvníků, reklama v regionálním tisku, rozhlase, distribuce letáků a plakátů do okolních měst, program zaměřený na dětského návštěvníka, k dispozici pohádková cesta zámeckým parkem, audience u královského páru, řemeslný jarmark, princeznovské soutěže v zámeckém parku, prohlídky pohádkových komnat s princeznou, možnost návštěvy dvorního fotografa, pokus o překonání zámeckého rekordu v počtu princezen na jednom místě

II. Slavnosti hraběte Oktaviána-Medobraní - 16.června cílovou skupinou jsou rodiny s dětmi, předpokládaná návštěvnost: návštěvníků, reklama v regionálním tisku, rozhlase, distribuce letáků a plakátů do okolních měst, program zaměřený nejen na dětského ale i dospělého návštěvníka, tématem akce je med, řemeslný jarmark se zaměřením na prodej medových výrobků, prohlídky zámku s hrabětem Oktaviánem (prohlídky v rámci projektu Otevřete 13. komnatu) či dětské prohlídky pohádkových komnat s princeznou, k dispozici pohádková cesta zámeckým parkem

V. Halloween aneb Piráti na vlnách Cidliny – 26. října 2013 cílovou skupinou jsou rodiny s dětmi předpokládaná návštěvnost: návštěvníků reklama v regionálním tisku, rozhlase distribuce letáků a plakátů do okolních měst program zaměřený na strašidelný rej v období Halloweenu a piráty řemeslný jarmark prohlídky strašidelného zámku s pirátem pasování návštěvníků na piráty k dispozici pohádková cesta zámeckým parkem

II. Vánoce na zámku–Vánoce letem světem - 8.prosince 2013 cílovou skupinou jsou rodiny s dětmi předpokládaná návštěvnost – návštěvníků reklama v regionálním tisku a rozhlase distribuce letáků a plakátů do okolních měst adventní trhy speciální prohlídky vánočně upravených komnat posílání dopisů Ježíškovi

Ples princů a princezen

Slavnosti Oktaviána Kinského

Vánoce na zámku Karlova Koruna

Halloween na zámku Karlova Koruna

Kontakty Martina Kubešová