III. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2013 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. 3. Setkání vozíčkářů proběhlo tradičně v bezbariérovém centru Březiny.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MLÁDEŽ V EVROPĚ BERNARD  14 denní pracovní setkání středoškolských studentů z Finska, Německa, Ruska a České republiky podporující aktivity směřující.
Advertisements

II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…
 Mapování probíhalo od ledna do března 2013  Bylo zaměřeno na naplňování kritéria Pravidla ve třídách.
Vybudování centra aktivačních služeb pro mládež s onemocněním schizofrenií (Projekt DOTYK) CZ 1.07/1.2.00/
ZŠ NÁM. 28. ŘÍJNA DNE Projekt první pomoci pro žáky 9. ročníku 
sdružení onkologických pacientů Ostrava
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
Velikonoční nohejbalový turnaj v restauraci Roubenka u Rybníka ( dne I. ročník.
DNE 27. ČERVENCE 2013 OD 07:00 DO 21:00 HODIN SE USKUTEČNÍ Zveme v á s do m í st, kterými prob í h á linie rozděluj í c í historick é kn í žectv í Česk.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
Základní škola a mateřská škola Blížejov Zámek Osvračín
Hamerníkova 12, Jihlava  , IČO: Český svaz ochránců.
Koncepce běžeckého lyžování v Karlovarském kraji 2.etapa – Slavkovský les a zhodnocení potenciálu zbývajících částí Karlovarského kraje.
JK Padlý kvítek Rok 2013.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
/MZDM/. Členové jsou mladí lidé ve věku let, kteří jsou voleni na 2 roky Mandát vzniká řádným zvolením zástupců škol na Parlamentu dětí a mládeže.
NZDM KLÍDEK PROSTOR PRO, o. s. Tým sociálních pracovnic
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Akce se zúčastnilo asi 60 lidí…
Exkurze do Moravského zemského muzea v Brně a Technického muzea v Brně
Slavnostní zahájení provozu modernizovaného oddělení šestinedělí Vsetínská nemocnice a.s. 17. února 2010.
Sídlo: Kolárova 41, Oleška IČO: DIČ: CZ
AUTOCAMP VÝR U obce Výrovice (cca 10 km severně od Znojma)
Trasa 1Trasa 1 – modrá Trasa 2Trasa 2 – červená Trasa 3Trasa 3 – zelená Trasa 4Trasa 4 – fialová Trasa 5Trasa 5 – žlutá Trasa 6Trasa 6 - oranžová Mapa.
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
Klub českých turistů Bedřichov Jihlava pořádá dne studánkovou vycházku Luka nad Jihlavou - Bítovčice. Sraz v Lukách nad Jihlavou na nádraží.
BENEFIČNÍ TANEČNÍ VEČER PRO RADIOPALÁC RADIOPALÁC OPĚT TANČÍ
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Marek.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jaroslav.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Marek.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Jan Obrtel.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
Žijte podle svých představ, podpoříme vás. Bzenecká 23, Brno Tel: , ,
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
Tereza Bělochová, 2009 Prezentace Lyžařské školy Informatika-projekt 2009.
PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru Ekonomika a.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Inkluzivní vzdělávání a podpora dětí a žáků ohrožených školním neúspěchem.
Regionální setkání mateřských center Kraje Vysočina Daria Čapková.
DOMOV PRO SENIORY.  Cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Pokoje  Aktivity  Fakultativní služby  Zprostředkovávané.
Název projektu: Rozvoj technického vzdělávání v Jihočeském kraji Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Projekt 3D planetárium, Techmania Plzeň.
Pozvánka na II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku do oblak… Akce se koná začátek od 8:00 hod. na letišti v Hranicích na Moravě,
Regionální rozměr podpory zemědělství Ing. Josef Ryšavý Litoměřice.
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
DEN IZS VÝSTAVIŠTĚ PRAHA HOLEŠOVICE | 13:00 – 18:00 Akční ukázky | Více než 80 vozidel Policie | Hasiči | Záchranka Armáda a další složky.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení
FC Slovan Rosice, z.s..
Tvoření pro děti z pěnové hmoty
ZACHRAŇ ŽIVOT S MĚSTEM JIHLAVA
Kontakt: Daniela Hurtová tel.: ,
KTV PRŽNO Březen 2017.
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Erasmus Slovensko - Nitra.
VIII. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb podzimní víkendový pobyt vozíčkářů a jejich přátel Březiny 2015 Akce se koná v areálu Dětského.
Projekt Podpora žáků s SVP
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
Pozvánka na VI. Kateřinické setkávání vozíčkářů
Členská schůze dne 8.prosince 2010.
Školní knihovny součástí krajského systému knihoven (?)
Silvestrovská moto jízda. Silvestrovská moto jízda.
Metodický a supervizní seminář k praxi III.
Setkání kariérových poradců oblasti Ústí nad Labem, Děčín a Litoměřice
Metodický a supervizní seminář k praxi III.
ZOORISKUJ 2017.
Transkript prezentace:

III. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2013 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. 3. Setkání vozíčkářů proběhlo tradičně v bezbariérovém centru Březiny Akce se zúčastnilo víc než 60 lidí…

III. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2013 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Dopoledne byla představena práce záchranářských psů, která byla doprovázena povídáním a názornou ukázkou práce v terénu v okolí bezbariérového centra

III. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2013 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s.

V teple u krbu proběhla ukázka asistenčního psa a canisterapie

III. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2013 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Hlavním bodem sobotního dne byla tradiční – nádherná vyjížďka po okolí Kateřinic na starých sajdkárách, džípech a čtyřkolkách.

III. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2013 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s.

Projížďka byla situována po trasách lesů, kde nás potkali zvědaví lyžaři, kteří si fotili tyto stroje. Kdo chtěl, mohl tuto vyjížďku absolvovat celkem dvakrát, každá z nich byla naplánována cca na hodinu

III. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2013 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s.

Kdo měl zájem, měl možnost si vyzkoušet speciální vozítko Genny Mobility, které nám přivezli na ukázku až z Prahy

III. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2013 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Další způsob jízdy vozíčkářů ve sněhu… :-)

III. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2013 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Den jsme ukončili pohodovým večerem :-)

III. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2013 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s.

Dík patří všem zúčastněným, asistentům, lidem kteří pomáhali a kteří nás podpořili jak finančně tak materiálně ;-) Zejména: Obci Kateřinice Gufex, Sušárna HARRY, CARCLUB Hospoda U Panáčků, Jaroslava a Jaroslav Hruškovi Milan Navrátil, Jaroslav Holík, Libor Filák, Lesy a statky Tomáše Bati, Jan Doležal a spol… Hasiči a to p.Kobéda a p.Uličník Záchranné brigádě kynologů moravskoslezského kraje a p.Daniele Kuncové Genny Mobility a p.Kudrysovi Emilie Kamasová, členkám senior klubu, všem patří VELKÉ PODĚKOVÁNÍ  III. Kateřinické zimní setkávání vozíčkářů 2013 Moravská Organizace Vozíčkářů o.s.

Akci pořádala: Moravská Organizace Vozíčkářů o.s. Děkujeme Všem, kteří nás podpořili ;-) Kontakt a informace na: tel.: číslo účtu: /0300