Aktivity s dětmi ve farnostech ECM v České republice 2009

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola Olomouc - Holice
Advertisements

Základní škola v Jičíněvsi byla postavena v roce Ve školní kronice jsou zaznamenávány události od roku Školní události jsou v kronice pravidelně.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Můžeme i tančit Projekt probíhá od listopadu 2010 do prosince 2011
Třída RÁKOSNÍČCI ZŠ a MŠ Újezd, p.o.
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
 Adventní probuzení v první polovině 19. století v USA  Již v roce 1844 existují skupiny křesťanů z různých církví, které spojovala hluboká.
Mgr. David Mánek Josefův Důl
Práce s mládeží v Církvi československé husitské.
Rodinné centrum Kamarád Nenuda o.s.: Enkaustika pro rozvoj osobnosti Mgr. Ivana Scharfová
Základní škola Mikulov, Valtická č. 3,
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Evangelizace PRO KAŽDÉHO. Proč evangelizace - Příkaz Písma (Mt 28:18-20, Mk 16:15-18, Sk 1:8) - Radost ze sdílení naděje.
54.mateřská škola Plzeň se sportovním zaměřením Staniční 72, Plzeň
Klub Pathfinder, oddíl Penguins – prezentace činnosti
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jakub.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
TŘEBENICE Okres Litoměřice PSČ:
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
Mateřská škola a Základní škola Želešice
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
Základní škola Dobrovského
90leté jubileum sboru Kazatel v období br. Daniel Dobeš Na co jsi se do Olomouce těšil? Jak dlouho jsi plánoval zůstat?
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina, slovo: Marek.
CÍRKEV BRATRSKÁ Komunitní centrum Liščí Vrch Jana Kříže 3127, Most
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Komunitní a otevřená škola
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jan Kočnar.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Bazén Západočeské univerzity Sokolovská 46 Plzeň – Lochotín Tel.:
Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Síť mateřských center o. s. MATEŘSK É CENTR UM Klub maminek DVOREČEK Ulita Černilov, o.s.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Marek.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
2. třídní schůzky 1. A
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
YMCA Young Men´s Christian Association Křesťanské sdružení mladých mužů.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
1. ARPZPD v ČR, z.s., Klub Stonožka Ostrava  Sídlo spolku: Mitušova 1330/4, Ostrava Hrabůvka,  Celoroční integrační tábor Stonožka Ostrava v.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Občanské sdružení ProCit, z. s
Štěpánek Uher ; Alena Švecová ; Bohumil Chán ; Verunka Švecová
"ŠKOLIČKA" aneb těšíme se do školy
Masarova 11, Brno - Líšeň. Masarova 11, Brno - Líšeň.
Obecní úřad Hošťálková
Transkript prezentace:

Aktivity s dětmi ve farnostech ECM v České republice 2009 Evangelická církev metodistická v ČR Komise pro práci s dětmi představuje Aktivity s dětmi ve farnostech ECM v České republice 2009

Programy pro děti probíhají na 18 místech sborů a farností Evangelická církev metodistická v ČR Komise pro práci s dětmi Programy pro děti probíhají na 18 místech sborů a farností Jablonné v P. Litoměřice Praha 2 - Nové Město Praha 9 - H. Počernice Praha 10 - Strašnice Kladno Tachov Plzeň 1 - Lochotín Plzeň 3 Protivín Týn nad Vltavou Třeboň Vimperk Znojmo Jihlava Brno Mikulov Valtice

Evangelická církev metodistická v ČR Komise pro práci s dětmi Při bohoslužbách probíhají Nedělní besídky, kde se děti seznamují s Božím slovem, mají příležitost se modlit, zpívat, hrát si nebo něco vyrobit, někde se učí biblické verše…

Evangelická církev metodistická v ČR Komise pro práci s dětmi Na většině farností se ale aktivity s dětmi netýkají jen nedělních programů při bohoslužbách. Co se nabízí?

Výlety… Dětské dny Evangelická církev metodistická v ČR Komise pro práci s dětmi Výlety… Dětské dny

Kuličkyády… … drakyády Evangelická církev metodistická v ČR Komise pro práci s dětmi Kuličkyády… … drakyády

Maškarní karnevaly… Evangelická církev metodistická v ČR Komise pro práci s dětmi Maškarní karnevaly…

Kroužky sportovní… modelářské… taneční… Evangelická církev metodistická v ČR Komise pro práci s dětmi Kroužky sportovní… modelářské… taneční…

Dětské kluby… Evangelická církev metodistická v ČR Komise pro práci s dětmi Dětské kluby…

Víkendovky… …tábory Evangelická církev metodistická v ČR Komise pro práci s dětmi Víkendovky… …tábory

Pobyty pro děti s rodiči… Evangelická církev metodistická v ČR Komise pro práci s dětmi Pobyty pro děti s rodiči… … programy ve školách a školkách

Kluby pro rodiče s dětmi, mateřská centra, minikluby… Evangelická církev metodistická v ČR Komise pro práci s dětmi Kluby pro rodiče s dětmi, mateřská centra, minikluby… …hlídání dětí, školičky, klubíčky

Evangelizační akce pro děti Evangelická církev metodistická v ČR Komise pro práci s dětmi A co dalšího? Evangelizační akce pro děti Lukostřelecké kroužky Mikulášské a Vánoční slavnosti Modlitební skupinky dětí Rodinné bohoslužby Kurzy angličtiny, hudební, výtvarné, cvičení Pětidenní kluby Burzy a jarmarky pro děti ze zahraničí Kluby deskových her Spolupracující organizace: Royal Rangers, ACET, Sdružení občanů Kvítek… Podporujeme účast dětí na celorepublikových akcích – Čtení Bible, Stezka Písmáků…