Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_04_01 Autor: Mgr. Ivana Matyášková
Advertisements

MATCOMP s.r.o. Inovativní metody dalšího vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. (CZ.1.07/3.2.09/ )
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Asistentka 5x jinak aneb Čas na změnu
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Počítačová grafika - úvod
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Informace o ukončeném projektu.
Zoner Callisto.
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Ing. Jaroslav Parma.  Seznámení s MS OFFICE 2010  PROCVIČENÍ PROGRAMŮ MS OFFICE 2010  DISKUSE  ZÁVĚR.
RASTROVÁ A VEKTOROVÁ GRAFIKA
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Tvorba webových aplikací
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Naše nabídka kurzů A-B Spektrum, počítačové kurzy.
Jak vytvořit prezentaci
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Vzdělávání dospělých - kategorie 50+. UNIV2 kurs 50+ Historie Založena roku 1994 Do výuky v České republice zavedla nové obory: ― Výpočetní techniku ―
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
Základy návrhu metodiky: Význam – Principy – Přínosy Josef Horňáček, Lenka Klimplová (FSS MU) Brno, Projekt OP LZZ „Aktivní matching: Strategická.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Počítačová grafika a prezentace 1 Radek Pinc
Jak vytvořit prezentaci
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
E-LEARNINGOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ TVŮRCŮ A UŽIVATELŮ JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ.
Jan Procházka vedoucí skladu Hledám stále kvalitní zaměstnáni a je mě jedno jaké bude hlavně slušně placené abych se uživil. Snad ho někdy najdu než odejdu.
Cloverleaf Limited s.r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky v rámci Operačního.
Vzdělávání na Univerzitách třetího věku v ČR Zlín, 26. –
Gymnázium, Žamberk, Nádražní 48 Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ Inovace ve vzdělávání na naší škole Název: Základní pojmy počítačové grafiky Autor: Mgr.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
Vzdálené počítačové sítě a programování v prostředí Windows Okruhy ke zkoušce z předmětu: Ing. Zdeněk Votruba LVALVA.
"N OVÁ " MATURITA A I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE New school-leaving exam and ICT Vladimír Očenášek 1.
Ostrava 30. září 2002 ECDL pro učitele Libor Koníček Přírodovědecká fakulta Ostravská univerzita.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
RNDr. Jana Matesová Obsluha počítače, tvůrce počítačové grafiky, videa a tvůrce webových stránek Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Vytvoření dokumentu bylo financováno ze zdrojů Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.32/ Počítačová.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Kreslíme vektorovou grafiku (1) v programu Zoner Callisto
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: MS Word Číslo DUM: III/2/VT/2/2/30 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Rozvoj dalšího vzdělávání obyvatel na venkově v Moravskoslezském a Zlínském kraji Cloverleaf spol. s r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Corel DRAW Úloha 4 Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
Téma: Využití ICT pro psaní novinových článků Vypracovala: Jana Wasserbauerová.
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
MICROSOFT OFFICE teorie. MICROSOFT OFFICE Microsoft Office je kancelářský balík od americké firmy Microsoft. Firma Microsoft je největší softwarovou firmou.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Grafické editory Číslo DUM: III/2/VT/2/3/52 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
Druhy aplikačních programů – rozdělení podle účelu 1
Software Počítače - rozdělení podle účelu
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Redakční systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/40 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika.
Grafické programy - opakování
INOVACE ŠVP ZAČLENĚNÍM PŘEDMĚTU FINANČNÍ HOSPODAŘENÍ
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
CorelDRAW Úloha 4 Zpracovala: Mgr. Jitka Hotařová
Počítačová grafika.
Microsoft office - Seznámení Více výukových souborů najdete na stránce: emagister.proweb.cz
Transkript prezentace:

Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Obsluha počítače, tvůrce počítačové grafiky, videa a tvůrce webových stránek Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. RNDr. Jana Matesová

O projektu Operační program: Lidské zdroje a zaměstnanost Prioritní osa: 2 Aktivní politiky trhu práce Oblast podpory: 2.1 Posílení aktivních politik zaměstnanosti Číslo výzvy: 44 Název projektu: Obsluha počítače, tvůrce počítačové grafiky, videa a tvůrce webových stránek Registrační číslo: CZ.1.04/2.1.01/44.00033 Realizátor projektu: Matesová Jana RNDr., v.o.s.

Proč projekt vznikl? Cílem je pomoci zájemcům o zaměstnání zvýšit si kvalifikaci. Tento projekt Vás naučí pracovat s PC a vytvoří pracovníky: Počítačový grafik Tvůrce WWW Vzdělávání je cesta k úspěchu. To co se naučíte, Vám nikdo nevezme.

Nějaké informace o nás… Naše firma se již od roku 1996 zabývá výukou počítačových kurzů a rekvalifikacemi. Našimi zákazníky jsou často pedagogové. Kurzy tvoří vždy menší skupiny, aby byla každému zajištěna osobní péče. Pravidelně obnovuje naši nabídku kurzů, abychom drželi krok s dobou.

Komu je projekt určen? Zaměstnancům, kteří si hledají nové pracovní uplatnění (ve věku od ukončení školní docházky po nástup do starobního důchodu). Zaměstnancům, kteří si chtějí zvýšit kvalifikaci. Rodičům na rodičovské dovolené.

Proč se projektu účastnit? Gramotnost v oblasti IT dnes již nepatří k výhodám, ale je nutností. Profese z oblasti IT (grafika, webdesign) je možné vykonávat odkudkoli, například i z domova, stačí pouze připojení k Internetu. Pro práci s PC nejsou nutné obrovské počáteční investice – stačí PC s přípojkou k Internetu. Oblast IT patří již delší dobu k dobře placeným. Znalost PC a zejména propagace je téměř nezbytným předpokladem, pokud byste chtěli začít s podnikáním.

Co Vám projekt přinese? Kurzy jsou pro účastníky zdarma; Jízdné autobusem nebo vlakem do místa realizace kurzu (jízdné na MHD se neproplácí); Stravné ve výši 70 Kč / 1 šestihodinový kurz; Webhosting na 1 rok zdarma pro úspěšné absolventy modulu Tvůrce WWW stránek; Po úspěšném složení závěrečné zkoušky obdržíte Osvědčení s celostátní platností; Po absolvování kurzů můžete pracovat z domova jako OSVČ.

Kurzy realizované v rámci projektu Kurzy budou rozčleněny do tří modulů: Obsluha PC Počítačový grafik Tvůrce WWW stránek

Obsluha PC V tomto modulu se účastníci naučí pracovat s PC, Internetem a elektronickou poštou Název kurzu: Obsluha osobního počítače (dle osnov ECDL Start; v rozsahu 100 vyuč. hod.) Rozsah: 100 vyuč. hodin Počet kurzů: 3 Co se naučíte: pracovat se soubory, složkami, programy, pracovat s internetem a s elektronickou poštou, vytvářet textové dokumenty v programu MS Word, vytvářet tabulky a výpočty v programu MS Excel.

Počítačový grafik V tomto modulu se účastníci naučí vytvářet propagační materiály, fotomontáže, grafiku pro web, upravovat video atd. V rámci tohoto modulu proběhnou 2 typy kurzů: Obsluha osobního počítače se zaměřením na propagaci Pracovník grafického studia (se zaměřením na CorelDRAW Suite)

Počítačový grafik Vytváření, úprava, návrhy reklamních materiálů jako jsou vizitky, letáky, reklamní plochy atd. Vektorová grafika - operace se základními objekty a křivkami, grafické prvky, které neztrácí kvalitu zobrazení se změnou rozlišení Grafické objekty typu obrázků a koláží, retuše, fotomontáže a grafické prvky pro WWW CorelDRAW, Inkscape, GIMP (úprava rastrových obrázků)

Počítačový grafik Název kurzu: Obsluha osobního počítače se zaměřením na propagaci Rozsah: 170 vyuč. hod. Počet kurzů: 1 Co se v těchto kurzech naučíte: vytvářet propagační materiály (vizitky, letáky, plakáty, brožury), upravovat digitální fotografie (retušovat, vytvářet koláže), vytvářet grafiku pro web, upravovat video.

Počítačový grafik Název kurzu: Pracovník grafického studia (se zaměřením na CorelDRAW Suite) Rozsah: 80 vyuč. hod. Počet kurzů: 1 Co se v těchto kurzech naučíte: vytvářet propagační materiály (vizitky, letáky, plakáty, brožury); upravovat digitální fotografie (retušovat, vytvářet koláže); vytvářet grafiku pro web.

Tvůrce WWW stránek Cílem tohoto modulu je naučit účastníky vytvářet a upravovat WWW stránky. Výuka bude probíhat pomocí těchto programů. Golden HTML – výhodou je přímá kontrola HTML kódu, ale jednotlivý kód je možno vytvářet pomocí klikáním na tlačítka. TopStyle – pro tvorbu kaskádových stylů (zajištění jednotného vzhledu webových stránek). PSPad – tento textový editor zvýrazňuje syntaxi.

Tvůrce WWW stránek Název kurzu: Obsluha osobního počítače (dle osnov ECDL; v rozsahu 170 vyučovacích hodin) Rozsah: 170 vyuč. hod. Počet kurzů: 2 Co se naučíte: vytvářet, spravovat a upravovat WWW stránky; vhodně navrhovat strukturu a design stránek; vytvářet prezentace v programu MS PowerPoint; pracovat s databázemi v programu MS Access.

Kontakty RNDr. Jana Matesová Adresa: A. Kratochvíla 1097/3, Třebíč Telefon : 777 671 744 Email: matesova@matesova.cz Téměř vše o nás se můžete dozvědět na www.matesova.cz

Ukázka práce studentů ve vektorovém editoru

Ukázka práce studentů ve vektorovém editoru

Ukázka práce studentů ve vektorovém editoru

Ukázka práce studentů ve vektorovém editoru

Ukázka práce studentů v rastrovém editoru

Ukázka práce studentů v rastrovém editoru

Ukázka práce studentů v rastrovém editoru

Ukázka práce studentů tvorby WWW stránek

Ukázka práce studentů tvorby WWW stránek