Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 2. ročník Regionální konference cestovního ruchu Karlovy Vary 16. prosince 2013.
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Společné jednání nad otázkami koncepčních možností budoucího financování sportu v Libereckém kraji. Financování sportu ve Statutárním městě Liberec Vypracoval:
KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
Karta EUROBEDS + Prémiový kupon = SLEVA
S nordic walking holí, vydej se do okolí Prezentace projektů spolupráce IV kolo PRV Ob č anské sdru ž ení MAS St ř ední Vsetínsko.
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Konference NOVÁ GENERACE TURISTICKÉHO ZNAČENÍ ANEB TURISTICKÉ STEZKY DO MOBILU Rámcový projekt Životní prostředí v Praze a volný čas – V Praze za přírodou.
Oddělení mládeže a sportu
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
14/1/2010. Lead partner projektu RERA a.s., Regionální rozvojová agentura jižních Čech Realizované mezinárodní projekty - Z jižních ČECH AŽ NA KONEC SVĚTA.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
Konference Společně správným směrem – spolupráce s partnery i médii Vyhodnocení činnosti v letech 2008 – 2009 a nástin další spolupráce Ostrava
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
Pomáháme neziskovkám Významný projekt Olomouckého kraje
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Prevence rizikového chování a situace v Moravskoslezském kraji
OBČANSKÉ SDRUŽENÍ PRO SPOLUPRÁCI SE ZAHRANIČÍM DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Zuzana ČERMÁKOVÁ
Nejčastější chyby při vyúčtování dotací EVVO z rozpočtu kraje Kontakt: Ing. Hana Jadviščoková

Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
Cíle práce Lokalizace Postup práce Výsledky  Data  Mapový server  Webový server  Databáze Závěr.
Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně.
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
Projekt spojeného průkazu studenta středních a vyšších odborných škol s kartou ISIC.
Analýza potenciálu cestovního ruchu v turistické lokalitě Hranicko
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Podnikání v cestovním.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Konference Společně správným směrem - spolupráce s partnery i médii Ostrava, 10. prosince 2009 Certifikace.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
Povodně 2002 Internetový portál Plzeňského kraje a Geografický informační systém kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Zaměření Národního programu podpory CR v roce 2011 Podprogram Cestování dostupné všem.
Václav Novák Mikroregiony kraje Vysočina Václav Novák.
Spolupráce neziskového sektoru Zlín –
Oblastní charita Most Název služby: „Rodinné centrum Petrklíč“ Petra Jilemnického č.p. 2457, Most Adresa:
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji. DŮLEŽITÉ INFORMACE K EKONOMICKÉ STRÁNCE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Bc. Petra Zivrová MÁME VÁM CO NABÍDNOUT.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Projekt „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ a jeho výstupy Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji na období.
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Sdružení Český ráj. 2 Projektové záměry Regionální projektové záměry pro období : Marketingové a koordinační aktivity v CR Rozvoj doplňkové infrastruktury.
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
JAK SPOLUPRACOVAT? DOKÁZALI TO JINÍ, TAK MY TAKÉ! Petr Janeček Ekonomická fakulta Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Labská stezka priorita rozvoje cykloturistiky v Ústeckém kraji Ústí nad Labem.
Peněžnictví v ČSR Místa organizací „Sdružení“ do roku 1939.
1 Spolupráce Klubu českých turistů se subjekty cestovního ruchu.
Turistické mapy Klad listů pro území Karlovarského kraje.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Prezentace Mikroregionu Plumlovsko 14.pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje Plumlov
Zažijte autentický jihočeský venkov
Krajské fórum cestovního ruchu České Budějovice
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-17 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Plzenecká 50 TJ Sokol Starý Plzenec a Asociace sportu pro všechny
Transkript prezentace:

Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS

Slevový systém EUROBEDS a Prémiové kupony

Co je Klub českých turistů?  celostátní občanské sdružení  členů – dospělí i mládež  oblastní zastoupení ve všech krajích  nepřetržitá činnost od roku 1888  zakladatel – Vojta Náprstek  předseda – PhDr. Jan Stráský  základní organizační články – 500 odborů po celé ČR

Čím se zabývá KČT?  turistické značení od r – nyní nejlepší systém značení v Evropě  metodika pro značení cyklotras  km značených pěších tras  km značených cyklotras  pořádání turistických akcí  správa turistických chat  vydávání turistických map  spolupráce se zahraničními turistickými kluby

Pořádání turistických akcí  akce celostátní, oblastní, místní  různé druhy turistiky - pěší, cyklo, vodní, lyžařská, moto, speleo, hipo, …  programy pro mládež, seniory, rodiny s dětmi, zdravotně postižené turisty s dětmi, zdravotně postižené turisty  akce otevřené veřejnosti  akce s nízkým startovným  každoroční přehled akcí v celostátním kalendáři a oblastních kalendářích

Výhody pro členy KČT  informace o akcích  slevová karta EUROBEDS  slevové Prémiové kupony do různých zařízení  sleva na nákup turistických map  slevy při ubytování  dotace na dopravu vlakem  sleva na časopis TURISTA

Turistická slevová karta EUROBEDS Slevy pro držitele karty (členové KČT i turistická veřejnost)  turistické atrakce a zajímavosti  kulturní památky  ubytování  stravování  sport  obchody  cestovní kanceláře

Slevový Prémiový kupon Po předložení karty EUROBEDS a Prémiového kuponu je držiteli poskytnuta sleva (1 prémiový kupon/1 sleva)  vstupné (muzea, obrazárny a galerie, věže,…)  půjčovné (lodě,…)  jízdné (vyhlídkové plavby,…)  ubytování (penziony, kempy,…)  lázeňský relaxační pobyt

Partnerství na základě Smlouvy o spolupráci – Prémiové kupony KČT  prezentace partnera v časopisu GRAND Turistika (PR článek, A4, foto)  prezentace vizitky partnera v Průvodci výhodami držitelů karty EUROBEDS  prezentace vizitky partnera na webových stránkách KČT Partner  poskytnutí slevy na vstupné/ubytování po předložení Prémiového kupónu společně s kartou EUROBEDS Smlouva je uzavírána s platností do konce roku Účetní cena vzájemných protislužeb je Kč ,- + DPH, je stanovena jako vyrovnaná a nevyžaduje reálné peněžní plnění.

Partnerství na základě Registračního listu smluvního partnera EUROBEDS KČT  řádková inzerce v tiskových materiálech KČT (Průvodce výhodami držitelů karty EUROBEDS, Kalendáře akcí)  řádková inzerce na webových stránkách KČT Partner  sleva poskytovaná v % na veškerý nebo vybraný sortiment po předložení karty EUROBEDS  cena za řádkovou registraci Kč 300,- (včetně zveřejnění www stránek)  příplatek za lokalizaci v mapovém serveru Kč 100,-  registrace ZDARMA – pro zařízení v majetku obcí, měst a krajských úřadů a krajských úřadů Pozn.: Uvedené ceny jsou konečné (vč. DPH).

Kontakty Ústředí KČTwww.kct.cz a  Archeologická 2256, Praha 5 – Lužiny, PSČ   Ing. Jaroslav Krejzlík – generální sekretář  tel  Ing. Ivana Schwarzbachová   tel./fax: , mobil: Jsme připraveni Vám poskytnout podrobnější informace a těšíme se na spolupráci.