Odlučovače olejové mlhy z prostoru obráběcích strojů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
GENSETS CZECH REPUBLIC SE
Advertisements

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Komplexní dodávky řídicích systémů po systémy s vysokým výkonem
7krát efektivnější čištění
ODDĚLOVÁNÍ SLOŽEK ZE SMĚSÍ
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Cenová nabídka s rekuperační jednotkou RKE
Instalace pilotní jednotky zplyňování kontaminované biomasy a TAP
Klimatizační zařízení
Výroba CAS 20/4800/400-S2R Tatra 815 Terrno 4x4.2 pro JSDHO Přeštice
Výkonové jističe nízkého napětí
Nabídková prezentace Úklidové práce. Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko.
Rekuperační jednotka ISIS Recover
Řízení jakosti Číslo předmětu: Na cvičení je nutno nosit: - vlastní přezůvky, -kalkulačku se základní statistikou Cvičení budou v laboratoři.
Indukční stroje 3 jednofázový motor.
Aktivní čištění vzduchu 99,99% redukce organických částic ve vzduchu Sterilizátor vzduchu Tichý provoz Bez mechanických filtrů Bez dodatečných náplní.
Vznětové motory Vznětový motor je v principu konstruován stejně jako zážehový motor. Palivo je do spalovacího prostoru dopravováno odděleně.
ArcelorMittal Technotron s.r.o.
Dodávka chladu v teplárenských provozech XXIII. seminář energetiků
v ě t r a c í j e d n o t k a A L F A V e n t
© Emotron AB Účinný a spolehlivý provoz Ventilátory Kompresory Dmychadla.
NANOTECHNOLOGIE Způsob výroby nanovláken z polymerního roztoku elektrostatickým zvlákňováním a zařízení k provádění způsobu Jméno: Michal HARTIG.
Moderní řešení vrchních izolací horkovodů
Tato prezentace byla vytvořena
I.K.V. s.r.o. Ekologie v průmyslu Odlučovače olejové mlhoviny
Tato prezentace byla vytvořena
Vestavěné skříně, nábytek na míru, dveře, truhlářské a tesařské práce.
Kovové výrobky z oceli Střední odborná škola Otrokovice
mobilní kontejnerové nůžky
MSV 2009.
PÁSOVÉ BRUSKY.
Řízení motorových vozidel
Přirozený způsob vedení vzduchu potrubím. Proč kruhové? spolehlivé jednoduché ekonomické.
Vysoké učení technické v Brně
Odlučovače nečistot Střední odborná škola Otrokovice
Tato prezentace byla vytvořena
Témata pro spolupráci s VUT Petr Hill
Hasící přístroje Kateřina Jedličková
Autor – Vlastimil Knotek Závěrečná práce.  Elektrická energie je schopnost elektromagnetického pole konat elektrickou práci. Čím větší energii má elektromagnetické.
Výrobní program BRIKLIS, spol. s r.o. Malšice, je výrobce briketovací technologie pro řešení odpadového hospodářství v průmyslu dřevozpracujícím papírenském.
Topný infračervený systém. Princip infratopení - Základem je skleněná topná deska ze 4 mm bezpečnostního skla - Topná deska se rozehřeje na teplotu 100.
Osobní svítidlo T Osobní svítidlo K 07 v dobíjecím stojanu.
Výrobky chráněny užitným vzorem v CZ, AT a DE.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
Vytápění Světlé plynové infrazářiče. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Jištění vedení elektrických.
Transport Březen Měnírny MHD  Cegelec vyrábí a dodává zařízení pro měnírny MHD  Usměrňovače  DC distribuce  Naše výhody :  Vývoj, design, výroba,
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad zdrojů a veřejného rozvodu elektrické energie.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
NÁZEV ŠKOLY: S0Š Net Office, spol. s r.o, Orlová Lutyně
ENERGETICKÁ MATURITA 2016 PROVOZOVÁNÍ SÍTÍ VN PRÁCE POD NAPĚTÍM – PPN
Autor: Mgr. M. Vejražková VY_32_INOVACE_45_Hraj
I.K.V. s.r.o. Ekologie v průmyslu Odlučovače olejové mlhoviny
SE71_SE BEZSÁČKOVÝ vysavač SPRINT EVO
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
EKOLOGICKÁ LIKVIDACE PLEVELE.
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
LY71 LY bezSÁČKOVÝ vysavač LYRA
ENERGETICKÁ MATURITA 2017 PROVOZOVÁNÍ SÍTÍ VN PRÁCE POD NAPĚTÍM – PPN
Měniče napětí.
Multifunkční pracoviště HCW 4 S s virtuálním modelem a VNCK simulací
Základy chemických technologií
Poruchy v soustavě obecně a pojistky nízkého napětí
GVS 1410 DWC3/1-S Předem plněná automatická pračka GrandÓ Vita Smart
Spínací přístroje vysokého a velmi vysokého napětí I.
GVS44 138TWHC/2-S Předem plněná automatická pračka SLIM GrandÓ Vita Smart Technologie Mix Power System+, Smart Touch, hlasový asistent, pára, dotykový.
BWM 1410PHO7/1-S -40% Předem plněná automatická pračka Bianca
GVF 1510LWHC3/1-S Předem plněná automatická pračka GrandÓ Vita Smart Fi+ Mix Power System+, Smart Fi+ - Wifi a NFC připojení, hlasový asistent, pára, dotykový.
Transkript prezentace:

Odlučovače olejové mlhy z prostoru obráběcích strojů

O firmě Německá firma Rentschler REVEN - Lüftungssyteme GmbH byla založena roku 1905. Reven se od svého založení zabývá odsáváním par z větších kuchyní. Od roku 1980 se také zabývá návrhy a výrobou separátorů olejové mlhy pro obráběcí stroje. Sídlo firmy Reven je v Sersheimu. Firma I.K.V. s.r.o. byla založena v roce 2007 od svého založení se zaměřuje na průmyslovou filtraci. Navazuje v této oblasti na činnost firmy Industria Dohmen CZ. Od svého založení dodává do České Republiky výrobky firmy Reven. Za svoji poměrně krátkou dobu činnosti už provedla firma I.K.V. mnoho instalací separátorů na obráběcí stroje různých výrobců. I.K.V. zajišťuje návrh realizace, dodání přístrojů a záruční i pozáruční servis všech výrobků, které dodává. Ve spolupráci s firmou KOVO Klobás dodává i konzole k odsávání.

Základní princip činnosti odlučovačů Nečistoty a škodliviny, které se do vzduchu dostávají s olejem, emulzí nebo jiných kapalin jsou z něj ve formě aerosolu v nejvyšší možné míře znovu odloučeny. Systém nevyžaduje pro svou činnost žádnou pomocnou energii (elektrickou) ani žádné provozní materiály (např. rouno apod.) a výborně se hodí pro odlučování škodlivin vyskytujících se ve vzduchu ve formě: - aerosolu - mlhy - páry Odloučená kapalina stéká prvkem X-ZYKLON dolů a speciálním drenážním efektem je vedena k odpadu, přitom samozřejmě dochází i k vynášení odloučených pevných částic. Základní prvek systému : Lamely RXZ

Výhody systému firmy Reven Bez dodatečných nákladů, všechny vložky jsou čistitelné. nízká energetická náročnost. nízká hlučnost možnost instalace dalších filtračních stupňů pro zachycení par i kouře. slouží také jako proti-výbušná klapka jednoduchá konstrukce snadná údržba odsavače splňuje normu UL 1046 proti pronikání plamene

Odlučovač olejové mlhy typ RECOJET Recojet je kompletní jednotka pro odlučování olejové mlhy, obsahující patentované řešení určená pro obráběcí stroje. - až se 4 stupni filtrace - s dynamicky vyvažovaným vysoce výkonným ventilátorem - v provedení zamezujícím pronikání plamenů v případě požáru - se systémem pro tlumení hluku - s kompaktními vnějšími rozměry a nízkou hmotností - s bezúdržbovým filtračním systémem X-Zyklon - s možností rozšíření o patentovanou Venturiho trubku Typ RECOJET Množství vzduchu v m3/h Výška V v mm Šířka Š v mm Hloubka v mm Průměr přípoje Hmotnost v kg Výkon P ve Wattech Proud I v Ampérech Napětí U ve Voltech Hladina hluku v dB SC 800-1200 280 440 160 20 250 0,48 3~400 63 1 1200-1500 22 510 0.92

Odlučovač olejové mlhy typ Ultra Cleaner REVEN Ultra Cleaner pracuje jako vícestupňový filtrační systém. Díky této konstrukci jsme schopni zajistit účinnost odlučování 99,9995% pro částice od 0,1 μm. - bezúdržbové filtrační zařízení - nulové náklady na výměnné filtrační vložky - odolný proti olejům - sběrná olejová vana - přichystaný k okamžitému připojení - rozsáhlé příslušenství Typ UC-C Množství vzduchu v m3/h Výška V v mm Šířka Š v mm Délka v mm Průměr přípoje RXZ – základní modul Výška x šířka Hmotnost v kg Výkon P ve Wattech Proud I v Ampérech Napětí U ve Voltech Hladina hluku v dB SC 800 635 355 500 150 40 240 0,45 3~400 63 1 1200 660 375 700 200 50 570 1,05 65 2 2500 820 545 780 300 70 1750 3,30 67 3 4000 1125 650 1050 210 3800 6,40 74

Příslušenství k separátorům Na odsavače Reven je dle potřeby možné doplnit další stupně filtrace jako jsou: Před-třísková ochrana - Ochrana zamezuje vlétnutí nasátých třísek do odsávacího zařízení. Umísťuje se především pokud je odsavač instalován přímo na stroji. Obsahuje kruhovou ,,drátěnku´´ nebo má tvar ,,kloboučku´´ z perforovaného plechu. Eureven filtr - Zajišťuje efektivní odsávání jemných prachových a olejových částic, jejichž velikost je menší než 1μm. Dle běžné klasifikace splňuje filtrace EUREVEN® požadavky pro třídu filtrace 9, tzn., že tento filtr může v mnoha případech plnohodnotně nahradit vysoce výkonný kapsový filtr stejné filtrační třídy. Typické je použití na malých brousících a obráběcích strojích s jemně rozprašovaným olejem jako chladícím-mazacím prostředkem. Hepa – kouřový filtr - Slouží k vysoce efektivní filtraci malých částic ze vzduchu. Splňuje filtrační třídu H11. Výška přídavného HEPA filtru je 215 mm. Je vysoce účinný na filtraci kouře po filtraci jako další jednotka čištění při chlazení olejem a při procesech, kdy vzniká mnoho kouře. Montáž je velice jednoduchá. Elektrostatický filtr - je jednotka s integrovaným vysokonapěťovým modulem připravená k okamžitému připojení. Aerosol a částice kapaliny < 1 µm jsou odloučenypomocí ionizace v elektrickém poli.

Další výrobky firmy REVEN Čistící stoly – slouží k čištění dílců po jejich obrobení. Prostorová filtrace – čištění vzduchu z průmyslových hal Kanálové odlučovače – prvek pro vestavbu do vzduchotechnických kanálů

Příklady instalací separátorů Instalace Ultra Cleaner + stojan Instalace RECOJET + konzole Instalace RECOJETu přímo na stroj

Některé instalace realizované firmou IKV

Kde nás najdete: IČO: 27744787 DIČ: CZ27744787 Metelkova 1439 Sídlo / adress: Metelkova 1439 664 34 Kuřim Provozovna / office: Karásek 11 621 00 Brno Tel: + 420 545 233 416 Fax: + 420 545 234 717 E-mail: info@ikvbrno.cz www.ikvbrno.cz

We would like to solve your problems as good as it possible. Kontaktujte nás na našich emailových adresách nebo na telefonních číslech.Věříme že jsme schopni vyřešit váš problém. We would like to solve your problems as good as it possible. Contact us on our e-mails or phone numbers. Jménem společnosti IKV bych vám chtěl poděkovat, že jste si vyslechli naši prezentaci. Za vaše dotazy a připomínky budeme vděční.