Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Advertisements

DOMOV HÁJ LEDEČ NAD SÁZAVOU
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2012/2013.
Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
NÍZKOPRAHOVÉ A PORADENSKÉ CENTRUM
Obecní vysílání. ZD Žatčany přijímá od vlastníků půdy objednávky na brambory a krmnou řepu do 14. února na tel. čísle , nebo osobně v kanceláři.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Nabídka reklamního prostoru. Charakteristika • Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je vysílání BBC World Service • Cílení na manažery.
SONING PRAHA a. s. centrum akustických služeb Distributor značek
Sezóna 2012 Členské příspěvky na sezónu 2012: - děti do 9 let 500Kč - do18 let 700Kč - ženy 1100Kč - muži 2200Kč - důchodci 65let + 50% -studenti po předloženi.
Věrnostní program.
Projekt Knihovny Kroměřížska spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
MgA. M.Blahůšková, FYLA team Kancelář: Kobližná 24, OD Centrum, 7. patro Brno, Mobil: Úklidové práce: Služby.
CHARAKTERISTIKA ·     je seznam nabízených pokrmů a příloh;   ·     svým vzhledem a obsahem reprezentuje provozovnu;       je reklamním a propagačním prostředkem.
specialista na firemní květinový servis
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
Otevírací doba: Pondělí 8:00 - podle štamgastů Úterý 8:00 - dle únavy obsluhy Středa 9:00 - slavíme do rána Čtvrtek 8: :00 Pátek 1:00 - NON STOP.
VÁS SRDEČNĚ ZVE na své slavnostní OTEVŘENÍ 27.února 2012 v hodin Hradec Králové Pivovarské nádvoří.
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
Prezentace právních klinik STREET LAW – PRÁVO PRO KAŽDÝ DEN
Informační centrum a Ústřední knihovna MENDELU
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s. Poslední aktualizace úterý, 18. listopadu 2014úterý, 18. listopadu 2014úterý, 18. listopadu 2014úterý,
Studio Jana vás zve na třetí ročník Kreativní výstavy v Jihlavě,
Mini Sheet s.r.o Máte velké střevní obtíže? Kupte si náš toaletní papír, utře vás na 100%
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s.
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s.
Rozmarýn.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Cukrář/ka Cukráři jsou něco jako umělci. Musí umět dobře zpracovat suroviny na dorty , bít trpěliví a zručný. Je to velmi složitá a deprimující práce.
Learning English during summer? Martina Guzova 12 May 2011.
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
VÍTEJTE V NAŠÍ ONLINE PORADNĚ! Váš poradce:David Kříž telefon: www: Poradna Lepší kondice.
Cesta domů Rok 2011 očima čísel Valná hromada sdružení 2012.
1. 2 Obsah Nabídka služeb Číselné údaje Oddělení pro dospělé Studovna Hudební oddělení Oddělení pro děti a mládež Městské informační centrum Knihkupectví,
Téma: Ověřování gastronomických dovedností a vědomostí
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
MAJETEK PODNIKU září 2012 VY_32_INOVACE_UCE_070106
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Krajina, která se nám stala domovem. Denně do ní otiskujeme své šlépěje a doufáme, že alespoň některé po nás zůstanou navždy. Pojďte s námi poodkrýt tajemství.
PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Můžeme malovat různými barvami - pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe.
"Jak pomoci firmám lépe fungovat v Ostravě? Flexibilní, plně vybavené kanceláře na míru..." Kateřina Camerino General Manager Regus Ostrava.
Základní pojmy Absolutní a komparativní výhoda
Pyžamová párty ze dne V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
Svaz postižených civilizačními chorobami ZO 3 Přerov.
KVALITA STRAVOVÁNÍ VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ ZÁKLADNÍ ŠKOLY BUDKOV A JÍDELNĚ DĚTSKÉHO DOMOVA BUDKOV DAGMAR VEVERKOVÁ VEDOUCÍ PRÁCE – RNDR. JANA KREJSOVÁ
Nabídka, vize, výstupy. Fyzika a stavební fyzika Základní motivační faktory Nabídky pro školy Souvislosti projektu Lidé.
Denní stacionáře.
Tvoření pro děti z pěnové hmoty
ŠIKULKY II Kreativní dílna pro dospělé s Pavlou Petrnouškovou
JFK Velké Přílepy pořádá NÁBOR FOTBALISTŮ do kategorie STARŠÍCH ŽÁKU r
Šance pro každého žáka Základní škola a Praktická škola U Trojice
Infokanál obce Vigantice
PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Budeme malovat různými barvami -pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe.
Obecná ekonomie STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
LECHTAL s JEKA Rakouské Tyrolsko –
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
Transkript prezentace:

Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením

Centrum denních služeb NOVÁ DUHA  Nabízí novým zájemcům odpolední kluby  Kluby se konají od pondělí do čtvrtka  Od 14:00 do 16:00 hodin  Cena odpoledních klubů je 80 Kč/hodinu

Co nabízíme Vaření  Probíhá 1x za týden v pondělí  od 14:00 do 16:00 hodin  Určen pro 2 uživatele  Součástí je i nákup surovin, nutno počítat s menšími náklady na suroviny  Uvařený pokrm si na klubu také sníte

Práce na počítači  Probíhá 1x za týden v úterý  Od 14:00 do 15:00 hodin (nebo od 15:00 do 16:00)  Určeno pro 2 uživatele  Naučíte se pracovat ve Wordu a vyhledávat na internetu

Pečení  Probíhá 1x za týden ve středu  Od 14:00 do 16:00 hodin  Určen pro 2 uživatele  Součástí je i nákup surovin, nutno počítat s menšími náklady na suroviny  Naučíte se připravovat zdravější pokrmy, budete používat méně známé suroviny (např. špaldová mouka)  Upečený moučník sníte nebo si ho odnesete domů

Keramika  probíhá 1x za týden ve čtvrtek  od 14:00 do 15:30 hodin  Určen pro 3 uživatele  Naučíte se pracovat s keramickou hlínou, vyrábět drobné, ale i větší předměty (lepení z plátů, vykrajování…)  Vámi zhotovený výrobek si můžete zakoupit za cenu materiálu

Společenské odpoledne  Probíhá 1x za měsíc ve čtvrtek  Od 14:00 do 15:30 hodin  Budeme navštěvovat kavárny v blízkosti Černého Mostu  Možnost návštěvy kina, hra společenských her  Sami navrhujete činnosti, kterým se chcete věnovat  Určen pro 6 uživatelů

Odpolední pohodové tvoření  Probíhá 1x za 14 dní ve čtvrtek  Od 14:00 do 16:00 hodin  Tvůrčí posezení při čaji a písničkách, kde si každý může vyrobit něco krásného a užitečného pro sebe nebo své blízké  Budeme používat přírodniny, vyzkoušíme výrobu přírodních barev, batiku, výrobu šperků a jiné  Součástí budou i vycházky, na kterých budeme sbírat přírodniny k dalšímu zpracování  Určen pro 3 uživatele

Pokud Vás některý z našich klubů zaujal, kontaktujte vedoucí:  Bc. Marii Nedvědovou, která Vám podá bližší informace o nabízených odpoledních klubech  Telefon: ,   Odpolední kluby probíhají na adrese: CDS NOVÁ DUHA, Náměstí plk. Vlčka 696 a 697, Praha 14 – Černý Most,