Tecnomagnete Magnetické upínání nástroje - nový rozměr pro budoucnost

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tato prezentace byla vytvořena
Advertisements

P R E Z E N T A C E Auto Salač s.r.o.
Hard-disk JAK SE DNES POUŽÍVÁ Andreas Tatka 7.A
Degradační procesy Magnetické vlastnosti materiálů přehled č.1
Magnetické pole Autor: Lukáš Polák Pokračovat.
Výkonové vypínače vn a vvn
Magnetické pole Země Co to je magnet Popiš magnet
Elektromagnety, přitažlivá síla elektromagnetu
Nerezový ocelový profil Warm Edge - Izolační skla GPD 2003.
EM radiální pneu + Jeřábové pneu Product Story
7.3 Elektrostatické pole ve vakuu Potenciál, napětí, elektrický dipól
Elektromotor poloprstence komutátoru kartáčky
strojírenství Strojírenská technologie Upínací přípravky ST52
Radializace Nový Smokovec, září 2011.
II. Statické elektrické pole v dielektriku
Magnetické pole.
Nová dimenze Vaší archivace Nová dimenze Vaší archivace.
Optimální katodové ovládání - Zásadní řešení -. Jeden bod na katodě ( ) se zahřívá, protože proud prochází jen tímto bodem. –Vyšší tepelná zátěž na katodě.
JADERNÁ ELEKTRÁRNA.
Magnetické vlastnosti látek
26. Kapacita, kondenzátor, elektrický proud
Co jsou ekvipotenciální plochy
Záznam dat pomocí magnetického pole
TECHNICKÁ DOKUMENTACE
33. Elektromagnetická indukce
MAGNETICKÉ POLE.
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
Magnetismus.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
magnetické pole druh silového pole vzniká kolem: vodiče s proudem
Síla a její měření v praxi
Magnetohydrodynamika
Výuková centra Projekt č. CZ.1.07/1.1.03/
MAGNETICKÁ HYSTEREZE.
INDUKČNÍ ČÁRY MAGNETICKÉHO POLE
Naše práce PREZENTACE.
Nestacionární magnetické pole
VODIČŮ S PROUDEM A MAGNETŮ
Působení magnetického pole na cívku s proudem
Obklady stěn a stropů Mají praktický, hygienický a estetický význam.
Magnetizace látky.
Tato prezentace byla vytvořena
ELEKTRICKÝ POTENCIÁL ELEKTRICKÉ NAPĚTÍ.
Magnetizace látky. To bych se trhal rekordy, kdybych byl magnetem. Ale jak se jím stát ?
Tato prezentace byla vytvořena
MAGNETICKÝ INDUKČNÍ TOK
MAGNETIZACE LÁTEK Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
ELEKTŘINA A MAGNETISMUS 1. část Elektrické pole
Montážní lepidla vytvrzují při normální teplotě a pevnosti dosahují po určité době, po tuto dobu musí být spoj zajištěn upínací silou rovnající se lisovacímu.
Tato prezentace byla vytvořena
Confidential Modernizace 1 › Řada ROBUST › Nízký vývin tepla › Vysoké rychlosti › Materiály › Použití speciálních ocelí (SHX, EP) a keramických materiálů.
ELEKTROTECHNICKÉ MATERIÁLY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední.
 každý magnet má dva póly ◦ severní (ozn. N, červenou barvou) ◦ jižní (ozn. S)  uprostřed je netečné pásmo Jižní pól magnetu (S) Netečné pásmo Severní.
Magnetické pole vodiče s proudem. Struktura prezentace úvod otázky na úvod výklad příklad/praktická aplikace otázky k zopakování shrnutí.
ELEKTROTECHNOLOGIE VODIČE - ÚVOD. VŠEOBECNÁ CHARAKTERISTIKA VODIČE – ELEKTRICKY VODIVÉ MATERIÁLY pro jejichž technické využití je rozhodující jejich VELKÁ.
Dilatace obkladu Ing. Miloslava Popenková, CSc. Úvod Princip návrhu dilatace obkladu musí vycházet z definic jednotlivých deformací ve stavebních konstrukcí,
Magnetické pole.
Elektromagnety, přitažlivá síla elektromagnetu
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
MAGNETICKÉ VLASTNOSTI LÁTEK
Magnetické pole.
Magnetické pole cívky.
Magnetické pole cívky s proudem
Stavba Země Anotace: Materiál je určen k výuce zeměpisu v 6. ročníku základní školy. Seznamuje žáky s pojmem krajinná sféra a se stavbou zemského tělesa.
Elektromagnetické jevy - 9. ročník
VODIČŮ S PROUDEM A MAGNETŮ
MAGNETICKÁ HYSTEREZE.
Vznik síly Magnetické pole vzniká při pohybu nábojů. Jestliže bude v magnetickém poli vodič, kterým bude procházet elektrický proud, budou na sebe náboje.
MAGNETICKÝ INDUKČNÍ TOK
FYZIKA 2.B 4. hodina.
Transkript prezentace:

Tecnomagnete Magnetické upínání nástroje - nový rozměr pro budoucnost Flexibilita Produktivita Kvalita Bezpečí Kvalita

Rychloupínací systém výměny forem u vstřikovacích strojů pro zpracování plastů nabízí následující výhody :

Rychloupínací systém výměny forem u vstřikovacích strojů pro zpracování plastů nabízí následující výhody : 1) Doba pro výměnu formy je podstatně zkrácena, což přináší přesun neproduktivního času stroje do času produktivního .

Rychloupínací systém výměny forem u vstřikovacích strojů pro zpracování plastů nabízí následující výhody : 1) Doba pro výměnu formy je podstatně zkrácena, což přináší přesun neproduktivního času stroje do produktivního . 2) Umožňuje jednoduché upínání forem .

Rychloupínací systém výměny forem u vstřikovacích strojů pro zpracování plastů nabízí následující výhody : 1) Doba pro výměnu formy je podstatně zkrácena, což přináší přesun neproduktivního času stroje do produktivního . 2) Umožňuje jednoduché upínání forem . 3) Formy jsou upínány bez upínek , které nám čas výměny formy prodlužují .

Rychloupínací systém výměny forem u vstřikovacích strojů pro zpracování plastů nabízí následující výhody : 1) Doba pro výměnu formy je podstatně zkrácena, což přináší přesun neproduktivního času stroje do produktivního . 2) Umožňuje jednoduché upínání forem . 3) Formy jsou upínány bez upínek , které nám čas výměny formy prodlužují . 4) Upínání forem vyžaduje jen velmi malou spotřebu energie, protože proud protéká pouze během fází MAG/DEMAG.

Rychloupínací systém výměny forem u vstřikovacích strojů pro zpracování plastů nabízí následující výhody : 1) Doba pro výměnu formy je podstatně zkrácena, což přináší přesun neproduktivního času stroje do produktivního . 2) Umožňuje jednoduché upínání forem . 3) Formy jsou upínány bez upínek , které nám čas výměny formy prodlužují . 4) Upínání forem vyžaduje jen velmi malou spotřebu proudu, protože proud protéká pouze během fází MAG/DEMAG. Dodatečné dotahování upínek na formě po několika cyklech odpadá.

Rychloupínací systém výměny forem u vstřikovacích strojů pro zpracování plastů nabízí následující výhody : 1) Doba pro výměnu formy je podstatně zkrácena, což přináší přesun neproduktivního času stroje do produktivního . 2) Umožňuje jednoduché upínání forem . 3) Formy jsou upínány bez upínek , které nám čas výměny formy prodlužují . 4) Upínání forem vyžaduje jen velmi malou spotřebu proudu, protože proud protéká pouze během fází MAG/DEMAG. Dodatečné dotahování upínek na formě po několika cyklech odpadá. Absolutně čistý a kontrolovatelný postup, nízké náklady na údržbu.

Rychloupínací systém výměny forem u vstřikovacích strojů pro zpracování plastů nabízí následující výhody : 1) Doba pro výměnu formy je podstatně zkrácena, což přináší přesun neproduktivního času stroje do produktivního . 2) Umožňuje jednoduché upínání forem . 3) Formy jsou upínány bez upínek , které nám čas výměny formy prodlužují . 4) Upínání forem vyžaduje jen velmi malou spotřebu proudu, protože proud protéká pouze během fází MAG/DEMAG. Dodatečné dotahování upínek na formě po několika cyklech odpadá. Absolutně čistý a kontrolovatelný postup, nízké náklady na údržbu. 7) Nejdůležitější výhodou je však rovnoměrné a homogenní rozložení upnutí po celé ploše formy v porovnání s bodovým upevněním na klasické upínky.

Nevýhody :

Nevýhody : Zmenšení výšky formy u strojů Do 50t o 37 mm na každé straně Od 50t nahoru o 57 mm na každé straně

FUNKČNÍ POPIS Velká přídržná síla elektro-permanentního systému je zajištěna řadou čtvercových pólů s rozdílnou polarizací (sever/jih), které jsou uspořádány jako šachovnice. Feromagnetický rám, který póly obklopuje, vede magnetickou sílu na povrch a forma posazená na póly systému QUAD PRESS funguje jako můstek mezi „severními“ a „jižními“ póly, takže magnetický okruh je uzavřen, což nám zajišťuje bezpečné upnutí formy.

Čtyři hlavní faktory, které ovlivňují magnetickou upínací sílu : 1) materiál 2) povrch 3) vzduchová mezera 4) aktuální magnetická síla

1) Materiál - nejvodivějším materiálem je měkká ocel. - vliv tloušťky materiálu upínacích ploch na nástroji (hloubka magnetizace cca. 20 mm)

2) Povrch - velikost magnetického pole - čistota

3) Vzduchová mezera Vzduchovou mezerou se rozumí vzdálenost mezi povrchem formy a magnetickou upínací deskou. Intenzita magnetického toku je přímo úměrná vyskytující se vzduchové mezeře

4) Aktuální magnetická síla

Technické vlastnosti magnetických upínacích desek QUAD PRESS Magnetické upínací desky jsou použitelné do teploty max 120°C (248°F). - Použitá epoxidová pryskyřice odolává vysokým teplotám. Je nalita mezi póly a ocelový rám, při čemž zůstává asi 2-3 mm pod povrchem magnetů. - To ulehčuje termické rozptýlení a malé termické dilatace. Maximální trvalá provozní teplota je 130°C. - Magnet Neodym je stálý až do provozní teploty 120°C (tím se rozumí kontaktní teplota na magnetické upínací desce při trvalém použití). Příležitostně byly zaznamenány menší magnetické odchylky v důsledku koncentrace teploty, které však opět zmizí, jakmile teplota klesne na normální provozní hodnoty. - Volitelná verze pro vysoké teploty (max. 150°C / 302°F)

Euromap 70

Euromap 70.1.

Multikupplung Systém

TECNOMAGNETE S.p.A. Via Nerviano, 31 20020 Lainate (MI) - Italia